[quote:1b9a628072="meraj130"][quote:1b9a628072="sepidroudi"][quote:1b9a628072="meraj130"]اگه قراره آبشک رو بدیم به تیمی باید تعویض بازیکن داشته باشیم - مثلا اگه میخواییم بدیم پرسپولیس : باید غلامرضا رضایی یا اینکه میلاد غریبی رو بگیریم.[/quote:1b9a628072]
کار بسیار خوب و منطقی هست - به زور نباید کسی رو نگه داشت - اگه دوست داره بره باید اجازش رو داد فقط باید توجیهش کرد که نمیشه جاش خالی بمونه و در صورت تعویض، این انتقال میتونه صورت بگیره[/quote:1b9a628072]
به نظر من اگه آبشک رو با یکی از بازیکنایی که معین عزیز نام برد تعویض کنیم , میتونیم زوج خوبی برای سیف اللهی ایجاد کنیم و فاز حجومی تیم رو قوی کنیم .
جای خالی آبشک رو هم میشه با بازیکنی مثل مگنو پر کرد ( البته کاردوست و حاجی زاده امسال خوب بودن )
محمد غلامی هم برای برگشتن بی میل نیست و اگه برگرده تیممون یه جونه اساسی میگیره.
از یه ظرف دیگه مثل اینکه پرسپولیس رضا حقیقی رو هم نمیخواد و میشه آبشک رو با حقیقی تعویض کرد و برای فاز حجومی از پویا نزهتی استفاده کنیم , از نظر من زنیدپور نیمکت نشین هم اگه برگرده میشه همون زنیدپور قدیم . چون تخصص داماش احیای بازیکنه . مثلا : خود زنیدپور , یا امین متوسل زاده که از لیگ 1 اومد و بهترین شده و ...[/quote:1b9a628072]
[color=indigo:1b9a628072]meraj130 عزیز؛ اینکه بگیم کاردوست و حاجی زاده امسال خوب بودن و یا جای آبشک [در صورت رفتن] با مگنو پر کنیم، یعنی
اینکه این 4 بازیکن تو یه سبک و یه کلاس بازی هستند، در حالیکه اصلا چنین نیست و بازی کاردوست به آبشک نزدیک هست
و 2 بازیکن دیگر در فازی بسیار متفاوت هستند. پس بهتره ما برای حفظ تعادل بر فرض استفاده از روشی با دو هافبک دفاعی
از یک بازیکن تهاجمی و تند مثل کاردوست یا سهرابی و از یک بازیکن کند و تدافعی مثل حاجتی یا حاجی زاده! استفاده کنیم.[/color:1b9a628072]
[color=black:1b9a628072]البته (نمیدونم چرا) بیشترین تایم بازی در امسال برامون حاجی زاده داشته
خلاصه باید افشین خان کم کم {مثلا بعد یکی دو فصل} !!!! کسب تجربه کنه دیگه.[/color:1b9a628072]
[color=green:1b9a628072]اما حتی اگه ما با انتقال آبشک، یاری در اون پست نگیریم، چون حداقل 4،5 بازیکن داریم ضرر چندانی نمیکنیم اما در هافبک چپ و راست
باید تقویت داشته باشیم و نزهتی و غریبی به نظرم موارد خوبی هستند. هرچند که نم نم تا انتهای نیم فصل قدمی داره بهتر میشه.[/color:1b9a628072]
[color=blue:1b9a628072]اما لیست فروش و بازیکنان مازاد ما باید اعلام بشند. از نظر من جدایی: عسگری - حلافی و کبه باید اعلام بشه.[/color:1b9a628072]
[color=red:1b9a628072]همچنین قیاس زنیدپور با امین اشتباست. با اومدن زنیدپور مخالفم بسیاااااااااار ، چنین تجارب بدی نباید تکرار بشه.[/color:1b9a628072]