توسط Chikchi » جمعه سپتامبر 13, 2013 8:03 am
[align=justify:b395ec9552]- همیشه این خبرهای کوتاه از تیم، خیلی بهم می چسبه و فک می کنم تهیه ی این خبرا هم کمی مشکل تر باشه. از مازیار عزیز تشکر می کنم که گاهی حتی از خبرهای ریز و کوچیک هم نمی گذره و بیشتر ما رو تو جو باشگاه قرار می ده.
- کاش به جای تشکر و این حرفا آدم می تونست یه حرف جدید بزنه؛ که می خوام دوباره از مازیار و دور اندیشی و به فکر تیم بودنش تشکر کنم. ماجراهایی که به وجود اومده که خیلیا رو خیلی آزرده کرده.
فکر می کنم اسم تیم عزیزمون داماش گیلان دو تا بخش داره. یه بخشش داماشه که یه تیم از بازیکنا و کادر فنی و در مجموع باشگاه ورزشی داماش گیلان رو تشکیل میده و یه بخششم گیلان؛ که تیمی از هوادارای متعصب و وفادار به بخش اول و رشت و گیلان رو تشکیل میدن و خیلی قدرتمند و با صلابت قدم به قدم همراه تیم بودن و ذره ای از حمایتاشون عقب نشینی نکردن و تو این مسیر مشکلات ریز و درشت هم جلودارشون نبوده. امروز داشتم به این فکر می کردم که هر چقدر هم این گلایه ها و دل آرزدگی ها پررنگ باشه و یا اینکه بشه، به خاطر اینکه با کسانی هست که هم به داماش و هم به گیلان وفادار و متعصبن، به عبارتی "دیری نمی پاید" که دوباره رنگ اتحاد و همدلی به خودش می گیره. کسانی که لقب متعصب نه به خاطر یه سال و دو سال بلکه به خاطر سالیان سال بازی کردن در این تیم بهشون رسیده.
فکر می کنم از اونجا که روند حرکتی مسائل همیشه به سمت خوبی و رضایت خاطر نیست و گاهی اوقات نوساناتی پیش میاد، چه خوبه که ما این اختلاف ها رو با کسانی که خاک این تیم رو خوردن داریم. به عبارتی انرژی صرف شدمون برای کسانی داره خرج میشه که تو فوتبال رشت و گیلان موندگارن نه اینکه امسال با حرکتاشون شوکه بشیم و سال بعد اصلن اثری اونا نبینیم.[/align:b395ec9552]
ما مثل همیشه هوادار داماشیم/ تا آخرش باهاشیم