[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:53 am

ایتالیا با آرایش ۱-۲-۳-۴ از بلغارستان پذیرایی می کند
-
تزکیب ایتالیا برابر بلغارستان ایتالیا با آرایش ۱-۲-۳-۴ از بلغارستان پذیرایی می کند
چزاره پراندلی ترکیب احتمالی بازی جمعه شب مقابل بلغارستان را به رسانه ها معرفی کرد.
سرمربی آتزوری برای این دیدار که در پالرمو برگزار خواهد شد سه بازیکن محروم دارد و به این دلیل مجبور به اتخاذ چند تغییر شده است. ایتالیا در این مسابقه باید بدون ماریو بالوتلی، دنی اسوالدو و ریکاردو مونتولیوو به میدان برود. آندرا بارزالی مدافع با تجربه یوونتوس نیز بدلیل مصدومیت دیگر غایب تیم چزاره پراندلی است.
ایتالیا با سیستم ۱-۲-۳-۴ و با حضور لئوناردو بونوچی و جورجو کیه لینی در قلب خط دفاع مقابل بلغار ها قرار خواهد گرفت. ایگنازیو آباته از میلان و لوکا آنتونلی عضو جنوا دو مدافع کناری ایتالیا خواهند بود.
تیاگو موتا هافبک پاریسن ژرمن در ترکیب ابتدایی حضور دارد و این در حالی است که آنتونیو کاندروا از لاتزیو و امانوئله جاکرینی از ساندرلند تک مهاجم تیم را که ظاهرا آلبرتو جیلاردینو خواهد بود حمایت می کنند.
ترکیب احتمالی (۱-۲-۳-۴):
بوفون – آباته – بونوچی – کیه لینی – آنتونلی – تیاگو موتا – ده انزلیچی – پیرلو – کاندروا – جاکرینی – جیلاردینو
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 11:53 am

تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[img:082fb04a29]http://upload7.ir/images/74398370531655921661.jpg[/img:082fb04a29] :? :?
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:49 am

[size=24:dcb83be5ee]روزنامه‌های ورزشی ایتالیا؛ 6 سپتامبر 2013
[/size:dcb83be5ee]

[color=black:dcb83be5ee]
گاتزتا دلو اسپرت:

تأثیر کاکا

در میلانلو، هواداران کاکا را ستودند

هافبک برزیلی: به میلان برگشتم، تا لذت بازی کردن فوتبال را دوباره به دست آورم، به زمان زیادی برای رهبر بودن تیمی مانند میلان نیاز دارم.

پراندلی، 5 روز تا صعود به جام جهانی: بعداً در خصوص آینده صحبت می‌کنم

در صورت پیروزی امشب مقابل بلغارستان در پالرمو و سه‌شنبه مقابل جمهوری چک، ایتالیا هم راهی جام جهانی می‌شود.
دی‌باجیو و تیم زیر 21 ساله‌ها و شکستی سخت. بلژیک بیش از حد قدرتمند بود :3-1

قرار با توهیر: امضای قرارداد نزدیک است

از ونگر تا ویاش بواش: یووه می‌تواند فاتح لیگ قهرمانان شود
[/color:dcb83be5ee]

کوریره دلو اسپرت:

شبی به سبک جام جهانی

ایتالیا با شکست بلغارستان در یک قدمی برزیل قرار می‌گیرد، بالوتلی و اسوالدو حضور نخواهند داشت، پراندلی اسوالدو را در نظر دارد. ال‌شاراوی بازی نخواهد کرد

تیم ملی زیر 21 سال، با نتیجه 3-1 مغلوب بلژیک شد

سرمربیان اروپایی: " یووه می‌تواند لیگ قهرمانان را فتح کند."

کاکا:" آمده‌ام تا این فصل اسکودتو را فتح کنیم"

مشکل جدید لاتزیو، رادو دو ماه دور از میادین
[/color:dcb83be5ee]

گوره خر اسپرت:

" یووه، به اندازه رئال مادرید قدرتمند است."

تاردلی می‌گوید: " یووه در لیگ قهرمانان باید بدون ترس ظاهر شود، تنها بارسلونا نسبت به یوونتوس سرتر است، پوگبا در حال رسیدن به نقطه تبدیل به یک ستاره جهانی است."

لوچسکو بدون هیچ شکی میگوید: " یووه و کنته این فصل به فینال می‌رسند. "

پراندلی: " از تو ممنونم بوفون "

امشب آتزوری مقابل بلغارستان، ساعت 23:15 در پالرمو

کاکا در میلانلو معارفه شد، هواداران مشتاق از دیدن او سر از پا نمی‌شناسند.

در یک روز 15 هزار بلیت برای لیگ قهرمانان فروخته شد[/color:dcb83be5ee]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:52 am

کاکا : میلان همه ی انگیزه ی من برای بازی است
.
رئال انگیزه ی من برای بازی را کشت//به کمک بالوتلی می توانیم کارهای بزرگی انجام بدهیم//میلان باید همیشه برنده باشد// آماده ام به جوان ها کمک کنم کاکا : میلان همه ی انگیزه ی من برای بازی است
کاکا در آرزوی دل بستن دوباره به فوتبال پس از ترک رئال مادرید است.

کاکا که میلان را با قراردادی به ارزش 65 میلیون یورو ترک کرده بود مجددا به میلان بازگشت اما این بار رایگان.

کاکای 31 ساله در مراسم معارفه ی خود گفت :
" تقصیر مورینیو نبود که رئال را ترک کردم.راستش را به خواهیم او مرا قوی تر کرد."

" من در این سال ها تلاش کردم تا بیشترین توان خود را ارائه بدهم تا مطمئن شوم در برنامه های او هستم اما متاسفانه گاهی آماده نبودم و این کمکی به من نمی کرد."

" یک تجربه ی شخصی خود در مادرید برای من رقم خورد در حالی که چندان حرفه ای نبود.اما می توانم بگویم که رشد خوبی داشتم."

" از تجربه ی پوشیدن لباس رئال پشیمان نیستم اما وقتی به اتفاقات سپری شده فکر می کنم می بینم که کمی انگیزه ی بازی کردن را از دست داده ام. زمانی تصیمیم گرفتم رئال را ترک کنم که با کارلو انجلوتی صحبت کردم."

" من نمی توانستم به طور مداوم بازی کنم دلیلش مصدومیت ها و رقابت شدید برای حضور در زمین بود."

" حالا می خواهم در میلان به طور مداوم بازی کنم این همان چیزی است که بر مبنای آن تصمیم گیری کردم.حالا می توانم لذت دوباره به میدان رفتن را بدست بیاورم . میلان انگیزه ی من بود."

" میلان در حال حاضر یکی از هفت باشگاه بزرگ اروپا است و حالا باید تلاش کنیم که در هر رقابتی پیروز باشیم."

" میلان می تواند در اروپا و ایتالیا خوب باشد ما بازیکنان بزرگی داریم که فشار زیادی را تحمل کرده اند. من از یک میلان همیشه پیروز می آیم."

" اما این یک شرایط جدید برای من است. من مسیر متفاوتی را باید طی کنم و به جوان تر ها کمک کنم چرا که در گذشته من در این تیم مورد حمایت ستاره های بزرگی بودم."

حال به نظر می رسد کاکا قرار است در سیستم 4-3-1-2 آلگری به میدان برود.

" من پشت سر هر دو مهاجم بازی می کنم اما اگر مربی بخواهد پست دیگری به من بدهد مشکلی با آن ندارم."

" فکر می کنم که به کمک ماریو بالوتلی بتوانیم کار های بزرگی انجام دهیم. ماریو در میلان کار بزرگی کرده است."

" بحث فقط بودن ماریو نیست ، چرا که پاتزینی ، ماتری ، روبینیو و الشراوی نیز بازیکنان بزرگی هستند."

" ابتدا باید ثبات کافی را بدست آورم اما از لحاظ فیزیکی و جسمانی آماده ی بازی هستم."

او در پایان گفت :

"این روز ها بسیار خاص است چرا که زندگی من اینجاست. وقتی وارد میلان شدم احساس کردم که هرگز اینجا را ترک نکرده ام."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:53 am

گالیانی : کاکا نمی خواست میلان را ترک کند
-
کاکا قصد ترک میلان را نداشت// میلان یکی از سرمایه دار ترین تیم های ایتالیاست گالیانی : کاکا نمی خواست میلان را ترک کند
آدریانو گالیانی در مراسم معارفه ی کاکا گفت :

"من یکی از کسانی بودم که وقتی کاکا میلان را ترک کرد احساس یتیمی کردم درست مثل خیلی از هواداران. اما بازگشت کاکا احساسی نبوده است."

" ما کاکا را به این دلیل به خدمت گرفتیم که از لحاظ تاکتیکی به او نیازداشتیم. آلگری فشار زیادی برای بازگرداند او آورد و بعد از فروش بواتنگ به سرعت به سراغ کاکا رفتیم."

" 4 سال پیش کاکا نمی خواست که میلان را ترک کند و این میلان بود که تصمیم به فروش او گرفت."

" رابطه ی ما و کاکا هرگز به پایان نرسید و او همیشه در قلب همه ی ما بود.ما خوب می دانستیم که کاکا روزی به میلان باز می گردد."

" ما دو سال گذشته نیز برای خرید او اقدام کردیم و کاکا نیز با کاهش شدید دستمزد خود در این چند سال محبت خود به میلان را به اثبات رسانده است."

" بس کنید!! دیگر نگویید میلان مشکل مالی دارد.ما هنوز هم یکی از تیم های سرمایه دار اروپا هستیم. "

"هواداران آرامش خود را حفظ کنند کاکا تا سال 2015 در میلان خواهد ماند"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:54 am

این جمله یه آرامش خاصی به آدم میده [img:c04293d2b5]http://gfx.parstools.com/gifanimations/smilies1/smilies1-parstools-27.gif[/img:c04293d2b5]

[color=black:c04293d2b5]فردیناند : قهرمانی در ذات ما و باشگاست[/color:c04293d2b5]

[align=center:c04293d2b5][img:c04293d2b5]http://www.shiaupload.ir/images/53022287500252429549.jpg[/img:c04293d2b5][/align:c04293d2b5]

ریو فردیناند تاکید می کند که یونایتد، با وجود بازنشستگی سر الکس فرگوسن و نقل و انتقالات خسته کننده تابستانی، همچنان برای قهرمانی در تمام رقابت های پیش روی این فصل مدعی است. فردیناند مطمئن است که یونایتد کیفیت کافی برای به چالش کشیدن رقبای خود در این فصل را دارد و در مصاحبه اش با Evening Standard می گوید:" ترکیب ما برای فتح کردن هر رقابتی به اندازه ی کافی قدرتمند است. ما سال پیش قهرمان لیگ شدیم و یک شبه به تیم ضعیفی بدل نشده ایم. ما به بازیکنانمان قویا" معتقدیم.

اگر تغییرات فعلی به وجود نمی آمد ما می توانستیم به راحتی قهرمانی مجدد را کسب کنیم اما با وجود تغییرات زیادی که در کادر فنی و سرمربیان تیم های صدر جدولی اتفاق افتاده است، قهرمانی به آن اندازه راحت نیست و جذاب تر شده است.

تغییر چیز بدی نیست. سر الکس فرگوسن همیشه می گفت هیچ شخصی بزرگ تر از باشگاه نیست و این قضیه با وجود اینکه او شخصیتی بزرگ بود، برای او نیز صدق می کند.

ما هنوز برای پیروزی جاه طلبیم. این جاه طلبی هیچگاه از بین نمی رود یا کم نمی شود. وقتی یک بار پیروز میشوید، به ماشینی تبدیل میشوید که خواهان قهرمانی های بیشتر است.

این همان DNA ای است که در ما و باشگاه وجود دارد. این فقط یک بخش مهم و حیاتی از بازیکن یونایتد بودن است. 4 جام پیش رو داریم و من همه ی آن ها را می خواهم. ما می خواهیم همه چیز را فتح کنیم. شبیه ون پرسی، او حرفه ای است و عطش قهرمانی دارد و این دلیلی است که او به خاطرش به یونایتد آمد."
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:58 am

امسال اوضاع خرابه.
من به قهرمانی توی FA cup هم قانع هستم. :?
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:03 am

توافق کامل موراتی با توهیر 8O 8O 8O 8O

به گزارش Gazzetta dello Sport

امروز تمام توافقات بین ماسیمو موراتی و اریک توهیر انجام شد و طی این توافق ماسیمو موراتی 70% سهام باشگاه اینتر را به اریک توهیر اندونزیایی واگذار خواهد کرد .

طی چند روز آینده موراتی و توهیر با هم ملاقاتی خواهند داشت (احتمالاً در لندن ) و قرارداد به صورت رسمی امضا خواهد شد.

کاتانِچ: هندانوویچ بهترین دورازه بان جهان است

سرچکو کاتانِچ، سرمربی تیم ملی اسلوونی اعتقاد دارد که هیچ دروازه بانی بهتر از سمیر هندانوویچ در حال حاضر در جهان وجود ندارد.

باتوجه به نيمكت نشيني ... كاسياس و اوفت بوفن .... به نظر من هم او بهترين دروازه بان حال حاضر جهان هست

ترجمه دوست خوبم علي رجايي
----------------------------------------------------
موراتی: ماتزاری مانند اینس است

inter.ir-رئیس باشگاه اینتر سرمربی جدیدش را مانند پل اینس می داند.
به نقل از طرفداری، والتر ماتزاری امسال جانشین آندرآ آ استراماچیونی شد. موراتی رئیس باشگاه اینتر او را مانند ملی پوش سابق انگلیسی می داند. وی در گفت و گو با شبکه اختصاصی اینتر گفت: ”او مانند بازیکنان داخل زمین تلاش می کند. در این مورد ماتزاری مرا به یاد پل اینس می اندازد. مهم نیست چقدر می مانی، اینس فقط یک سال و نیم اینجا بود. افراد مهمی به عنوان یک اینتری واقعی در فکرت باقی می مانند چون آن ها واقعا بزرگ و عالی هستند. داستان برای ماتزاری به همین شکل است. او تلاشگری واقعی است که دقیقا کارش را بلد است.“

وی درمورد راهبرد اینتر در فصل نقل و انتقالات کلماتی را به زبان آورد: ”بازیکنان جوان؟ بله البته هدف ما همین بود. بازیکنانی که در عین جوانی استعداد بالا و پتانسیل زیادی دارند و من فکر می کنم ما موفق بوده ایم. اما زمانی که شما نیاز به یک طرح جدید دارید باید مربی ای داشته باشید که با طرح موافق باشد و مهم تر از آن بداند چطور می توان نهایت استفاده را از آن برد. برای هر تیمی که می خواهد پیروز باشد دفاع قدرتمند حرف اول را می زند. این چیزی است که من زمانی که خردسال بودم و بازی های اینتر را می دیدم فرا گرفته ام.“

ماسیمو موراتی در پایان صحبت هایش گفت: ”هر زمانی که اینتر فاتح اسکودتو شده، به خاطر دفاع مستحکمی بوده است که با یک دیگر بسیار هماهنگ بوده اند. اکنون دفاع ما دارد دوباره قوی و مستحکم می شود.“
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:08 am

[quote:aeb4e9b848="aryanrecord"]امسال اوضاع خرابه.
من به قهرمانی توی FA cup هم قانع هستم. :?[/quote:aeb4e9b848]

نگران نباش...اوضاع درست میشه
کم کم تیم جا میفته...یه مقدار هفته های اول تحت فشاریم
از لحاظ مهره که مشکل نداریم...فقط مشکل عدم هماهنگی رو داریم(تو بازی با لیورپول به خوبی مشهود بود)که اونم زمان حلش میکنه
کی میخواد تو لیگ قهرمان بشه...لیورپول؟؟؟...من سیتی؟؟؟...فقط میشه یه مقدار رو چلسی به عنوان مدعی حساب باز کرد :arrow:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:30 am

[quote:1e331b24d5="ali_damashi"]تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[img:1e331b24d5]http://upload7.ir/images/74398370531655921661.jpg[/img:1e331b24d5] :? :?[/quote:1e331b24d5]

[color=blue:1e331b24d5]
یا خوده خداااااااااااااااااااااااااااا...فکر کنم باید بعد از این همه سال رئالی بودن طرفداری از این تیم رو بزارم کنار... :D
این یکی دیگه قابل هضم نیست :( :lol:
[/color:1e331b24d5]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 06, 2013 9:38 am

[quote:ba4471a118="alex00755"][quote:ba4471a118="ali_damashi"]تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[img:ba4471a118]http://upload7.ir/images/74398370531655921661.jpg[/img:ba4471a118] :? :?[/quote:ba4471a118]

[color=blue:ba4471a118]
یا خوده خداااااااااااااااااااااااااااا...فکر کنم باید بعد از این همه سال رئالی بودن طرفداری از این تیم رو بزارم کنار... :D
[/color:ba4471a118][/quote:ba4471a118]

محمد جان هیچ وقت برای جبران اشتباه دیر نیست و هر موقع ماهی رو از آب بگیری تازه هست :D - من میگم همین الان تیمتو عوض کن , ضمنا آغوش طرفداران بارسای کبیر به روی همه دوستان بازه :!:

خدایی این طرفدار بارسا میشد من هوادار رئال میشدم :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه سپتامبر 06, 2013 10:34 am

[quote:8dd9a50e21="sepidroudi"][quote:8dd9a50e21="alex00755"][quote:8dd9a50e21="ali_damashi"]تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[[/quote:8dd9a50e21]

[color=blue:8dd9a50e21]
[/color:8dd9a50e21][/quote:8dd9a50e21]

محمد جان هیچ وقت برای جبران اشتباه دیر نیست و هر موقع ماهی رو از آب بگیری تازه هست :D - من میگم همین الان تیمتو عوض کن , ضمنا آغوش طرفداران بارسای کبیر به روی همه دوستان بازه :!:

خدایی این طرفدار بارسا میشد من هوادار رئال میشدم :lol:[/quote:8dd9a50e21]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » جمعه سپتامبر 06, 2013 10:48 am

[quote:adcb925c76="sepidroudi"][quote:adcb925c76="alex00755"][quote:adcb925c76="ali_damashi"]تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[img:adcb925c76]http://upload7.ir/images/74398370531655921661.jpg[/img:adcb925c76] :? :?[/quote:adcb925c76]

[color=blue:adcb925c76]
[/color:adcb925c76][/quote:adcb925c76]

خدایی این طرفدار بارسا میشد من هوادار رئال میشدم :lol:[/quote:adcb925c76]

این چه حرفیه یادمه این جاستین بربری از چلسی هم خوشش میومد و حتی با هاشون تمرینم کرد.این جوری باشه که دیگه واویلاست.کمکم باید طرفداریه تیم هاتون رو کنار بزارید.خدا رو شکر که طرفدار تیم محبوب من نیست.و نخواهد شد.عشق است والنسیای خودم :D
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه سپتامبر 06, 2013 10:58 am

[quote:e04a6a6769="alex00755"][quote:e04a6a6769="sepidroudi"][quote:e04a6a6769="alex00755"][quote:e04a6a6769="ali_damashi"]تسليت به جامعه فوتبال بويژه طرفداران رئال مادريد...

[[/quote:e04a6a6769]

[color=blue:e04a6a6769]
[/color:e04a6a6769][/quote:e04a6a6769]

خدایی این طرفدار بارسا میشد من هوادار رئال میشدم :lol:[/quote:e04a6a6769]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:e04a6a6769]
هرکسی میتونه طرفداررئال مادرید بزرگ باشه حتی اگه جاستین بیبرباشه :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه سپتامبر 06, 2013 11:16 am

[quote:6ea0e6f491="JUSTiran46"][quote:6ea0e6f491="aryanrecord"]امسال اوضاع خرابه.
من به قهرمانی توی FA cup هم قانع هستم. :?[/quote:6ea0e6f491]

نگران نباش...اوضاع درست میشه
کم کم تیم جا میفته...یه مقدار هفته های اول تحت فشاریم
از لحاظ مهره که مشکل نداریم...فقط مشکل عدم هماهنگی رو داریم(تو بازی با لیورپول به خوبی مشهود بود)که اونم زمان حلش میکنه
کی میخواد تو لیگ قهرمان بشه...لیورپول؟؟؟...من سیتی؟؟؟...فقط میشه یه مقدار رو چلسی به عنوان مدعی حساب باز کرد :arrow:[/quote:6ea0e6f491]

از لحاظ مهره هم واقعا مشکل داریم.
منظورم هافبک وسط هستش.کاملا نبود یک طراح توی تیم احساس میشه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان