[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali_damashi » جمعه آگوست 30, 2013 9:57 pm

[img:4c95f81548]http://upload7.ir/images/63101493685324648063.jpg[/img:4c95f81548]
Don't worry Romelu.. we still love you.
Chelsea Till I Die. Good night & Congratulations to Bayern Munich.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » جمعه آگوست 30, 2013 10:03 pm

خوشحالم توي دوره اي زندگي ميكنم كه تونستم اين بايرن طلايي رو ببينم و به اين مهم افتخار مي كنم ! :P
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 31, 2013 6:33 am

با قطعی شدن انتقال بیل به رئال، عملا نود روز نبرد برای انجام این انتقال پایان یافت

سایت گل- بحث رقم انتقال گرث بیل به رئال، یکی از اصلی ترین بحث های موجود میان سران دو باشگاه در مسیر انجام این انتقال بود. مسیری که بیش از 90 روز به طول انجامید. حالا رئالی ها می گویند که خرید بیل 91 میلیون یورو برای آنها هزینه دربر داشته و از انگلیس این خبر به گوش می رسد که رئالی ها برای خرید بیل 101 میلیون یورو پرداخت کرده اند.

*این طور به نظر می رسد که دلیل تاکید و پافشاری رئالی ها برقیمت 91 میلیون یورو این است که بیل دومین بازیکن گران قیمت تیمشان بعد از کریس رونالدو باشد؛ تا بدین ترتیب باعث دلخوری کریس نشوند.

*در طول این 90 روز این قیمت ها بالا و پائین زیادی رفت. دانیل لووی رئیس باشگاه تاتنهام در ابتدا مبلغ 120 میلیون یورو برای فروش ستاره اش درخواست کرده بود.ولی از سوی دیگر بیل از رئیس باشگاهش قول گرفته بود که در صورت عدم صعود تاتنهام به رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا ، اگر تیمی با پیشنهادی 80 میلیون یورویی به سراغ او آمد، او را به فروش برساند.

*سران باشگاه مادریدی که تا به اینجای بازار تابستانی مبلغ 80.7 میلیون یورو برای خرید بازیکنانی همچون اییارامندی (38.9)، ایسکو (30)، کارواخال (6.5)، و کاسمیرو (5.3) میلیون یورو هزینه کرده بودند، با انجام شدن این خرید مبلغ 181.7 میلیون یورو در بازار تابستانی خرج خواهند کرد و این آخرین خرید کهکشانی ها در بازار تابستانی خواهد بود که البته بادرنظر داشتن مبلغی که رئالی ها به عنوان قیمت بیل اعلام می کنند 171.7 میلیون یورو خواهد بود.

*بدین ترتیب بیل سیزدهمین بازیکن بریتانیایی باشگاه رئال مادرید لقب خواهد گرفت و نامش را بعد از بکام، وودگیت، اوون، مک منمن، کنینگهام، واتسون، ویکرستاف، لینی، لیندزی، والاس، جانسون و استامپر خواهد دید. او اولین بازیکن ولزی تاریخ باشگاه مادریدی خواهد بود.

*بیل تا ساعاتی دیگر وارد مادرید می شود و درروز سه شنبه برای حضور در اردوی تیم ملی ولز برای مصاف با مقدونیه (درروز 6 سپتامبر) و صربستان (10 سپتامر) به کاردیف سفر خواهد کرد. او در آخرین بازی تیم ملی کشورش در روز 14 آگوست مقابل جمهوری ایرلند که با تساوی بدون گل به پایان رسید،به دلیل مصدومیت حضور نیافت.

*اعضای کادر پزشکی باشگاه مادریدی از الان برنامه ای فیزیکی برای بازگرداندن هرچه زودتر بیل به روزهای اوج آماده نموده اند. چون الان او یک ماهی است که با هم تیمی هایش به تمرین نپرداخته.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » شنبه آگوست 31, 2013 7:22 am

جغلان بايرنی مره يادشو امسال چنتا جام فگيفتيم؟! :lol: 6تا يا 7تا :lol:
عشق است ابر قدرت اروپا بايـــــــــــــــــــــرن
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط milad-padid » شنبه آگوست 31, 2013 7:51 am

میلان و لیورپول،دوئل برای ساخو
-
ساخو میلانی میشود؟
میلان و لیورپول،دوئل برای ساخو
از ایتالیا خبر میرسد علاوه بر رم،اکنون میلان و لیورپول هم برای جذب ساخو وارد عمل شده اند.

پیش از این ساباتینی برای مذاکره با مسئولان سن ژرمن برای جذب ساخو راهی پاریس شده بود اما اکنون گفته میشود میلان حاضر است برای خرید این مدافع میانی ۱۵ میلیون یورو بپردازد.

این پیشنهاد میلان عملا رم را از گردونه رقابت برای خرید ساخو کنار میگذارد چرا که ساباتینی با پیشنهادی ۱۰ میلیونی راهی فرانسه شده بود.

از طرفی از انگلیس هم خبر میرسد لیورپول نیز برای جذب مامادو ساخو پیشنهادی ۱۶٫۸ میلیون یورویی ارائه کرده است.

ساخو پس از پیوستن مارکینیوس از رم به سن ژرمن،قصد دارد تا این باشگاه راترک کند.
نماد کاربر
milad-padid
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 29, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 31, 2013 2:47 pm

[quote:558e2c6fc8="mirza_younes"]جغلان بايرنی مره يادشو امسال چنتا جام فگيفتيم؟! :lol: 6تا يا 7تا :lol:
عشق است ابر قدرت اروپا بايـــــــــــــــــــــرن[/quote:558e2c6fc8]

[color=blue:558e2c6fc8]رکورد تعداد جام د اروپا واسه بارساست که تمام جامهای معتبر ممکن یک فصل فتح کرده.[/color:558e2c6fc8]

[color=black:558e2c6fc8]1- لیگ اسپانیا
2- حذفی اسپانیا
3- چمپیونز لیگ
4- * جام اسپانیا
5- * جام اروپا
5- جام باشگاه های جهان[/color:558e2c6fc8]

[color=red:558e2c6fc8]بر فرض قهرمانی بایرن در باشگاه های جهان، بازم سوپرکاپ آلمان به دورتموند واگذار کرده [/color:558e2c6fc8]:wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آگوست 31, 2013 7:52 pm

فردا شب حساس ترین بازی لیگ جزیره و بزرگترین دربی این کشور موسوم به دربی شمال غرب انگلستان بین لیورپول و منچستریونایتد برگزار میشه

ایتا بار عکس از اَشان بازیان درم ،اَ اولیَ فعلا بدارید
روی کین و رابی فاولر

[img:a678225a8f]http://www.8pic.ir/images/80615635137537456967.jpg[/img:a678225a8f]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 8:57 am

[color=red:5541dd22f0][size=18:5541dd22f0]ابراهيموويچ: گوارديولا قابل تحمل نبود[/size:5541dd22f0][/color:5541dd22f0]
[color=black:5541dd22f0]ستاره‌ي سوئدي پاري‌سن‌ژرمن به انتقاد از گوارديولا پرداخت و او را فردي غير قابل تحمل خواند. او گفت که مورينيو از او و هم تيمي‌هايش در زمين حيوان هاري ساخته بود.
زلاتان ابراهيموويچ ستاره‌ي سوئدي پاري‌سن‌ژرمن در کتاب خود (من ابراهيموويچ هستم) سخنان جالبي را درباره‌ي ژوزه مورينيو، پپ گوارديولا و ليونل مسي بر زبان آورد.
به گزارش ايسنا،او درباره‌ي آقاي خاص گفت: مورينيو قبل از شروع هر بازي تلاش مي‌کرد تا بازيکنانش را کاملا آماده‌ي حضور در ميدان کند. زمين بازي انگار صحنه‌ي تئاتر و يا بازي رواني بود. نگاه کنيد اين واقعا خنده‌آور است. نمي‌توان گفت که اين بازيکنان، شما هستيد که به ميدان رفته‌ايد. احتمالا آنها برادران شما و يا اشخاص پايين‌تر از شما هستند. نمي‌توان به هيچ وجه گفت که اين بازيکن خود تو بوده‌اي. مورينيو انگار مقدار زيادي آدرنالين به ما تزريق کرده بود. او ما را مثل حيوان هاري کرده بود. احساس مي‌کرديم که او براي ما هر کاري مي‌کند، پس ما هم بايد در زمين به خوبي جواب او را بدهيم.
ابراهيموويچ پس از جدايي از اينتر راهي اسپانيا شد تا زير نظر پپ گوارديولا کار کند. او اين‌گونه در مورد سرمربي اسپانيايي سابق خود سخن گفت: گوارديولا قابل تحمل نبود. اصلا نمي‌شد با او تعامل کرد. او تلاش کرد تا مرا بازيکني معمولي مثل ديگران کند اما من اين‌گونه نبودم. من ابراهيموويچ هستم و با ديگران متفاوتم. گوارديولا حاضر نبود با اين موضوع کنار آيد. او شخصي بود که نمي‌توانستم با او ارتباط برقرار کنم. يک بار با او در رختکن درگير شدم. ديگر بعد از آن هيچ‌گاه با هم صحبت نکرديم. خواهشا از حرف‌هاي من بد برداشت نکنيد. نبايد اين را انکار کنم که مسي و اينيستا بازيکنان بسيار خوبي هستند و حضور در کنار آنها اتفاق نيکويي است اما آنها رفتار گوارديولا را تحمل مي‌کردند و حاضر بودند با او کار کنند، چيزي که من نتوانستم و نخواهم توانست.[/color:5541dd22f0]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 10:36 am

ماتری : پوشیدن پیراهن میلان یک افتخار بزرگ به شمار می آید
-
پوشیدن پیراهن میلان یک افتخار بزرگ به شمار می آید / بازگشت به خانه یک حس فوق العاده است / با تمام توانم نشان خواهم داد لایق پوشیدن پیراهن شماره 9 اینزاگی هستم ماتری : پوشیدن پیراهن میلان یک افتخار بزرگ به شمار می آید

بسیار خوشحالم ، چون از امروز به عنوان بازیکن میلان شناخته خواهم شد . پوشیدن پیراهن میلان یک افتخار بزرگ به شمار می آید . پس از خروج از میلان به عنوان یک بازیکن جوان و بی تجربه امروز بعد از گذشت 10 سال با کوله باری از تجربه و دو عنوان قهرمانی سری آ به خانه بازگشته ام .

بازگشت به خانه یک حس فوق العاده است . در اینجا مربی حضور دارد که من فاکتور های مثبت زیادی از او سراغ دارم . رابطه بسیار ایده آل با آلگری در زمان حضورم در تیم کالیاری نقش به سزایی در بازگشت من به میلان داشت .

ماتری در ادامه افزود :آمده ام تا به میلان کمک کنم و امیدوارم ظرف مدت زمان کوتاهی به اوج آمادگی برسم . برخلاف کونته ، آلگری به خوبی مرا میشناسد و از توانایی های من اطلاع دارد و این برای من بسیار مهم و با ارزش است .
با تمام توانم نشان خواهم داد لایق پوشیدن پیراهن شماره 9 اینزاگی هستم .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 10:37 am

آنتونینی : خداحافظ میلان من
-
میلان ، من برای تو قلبم را دادم آنتونینی : خداحافظ میلان من

لوکا آنتونینی بعد از حرکت به مقصد جنوا در یک پیغام متاثر کننده به هواداران و هم تیمی های سابقش نوشت : "من برای میلان قلبم را دادم."

آنتونینی در صفحه تویترش چنین نوشت : "میلان ، من امروز بعد از گذشت 23 سال همچنان از تو حمایت میکنم و تو را مورد تکریم قرار میدهم .
حالا زمان آن فرا رسیده از تو خداحافظی کنم ، خدا حافظ میلان من ، من برای تو قلبم را دادم ."

آنتونینی 31 ساله در میلان رشد کرد و سالها در آکادمی جوانان میلان بود و پس از آن به صورت قرضی راهی تیم های : سمپدوریا ، پسکارا ، مودنا ،آرتزو ،سینا و امپولی شد و سر انجام در سال 2008 به سن سیرو بازگشت و امروز بعد از گذشت 5 سال بار دیگر با سن سیرو وداع کرد و راهی جنوا شد .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 10:37 am

لان به کاکا نیاز دارد
.
کاکا به همه اعتماد به نفس می بخشد// تنها دفاعی که می خواهیم سیلواست//از بواتنگ تشکر می کنم میلان به کاکا نیاز دارد
ماکسی آلگری از حضور ماتری خوشحال و چشم انتظار کاکا است.

او پس از خرید ماتری و فروش بواتنگ گفت :
" بسیار خوشحالم که ماتری در تیم ماست و برای بواتنگ نیز آرزوی موفقیت دارم."

" او دو گل ارزشمند برای صعود میلان به ثمر رساند . اما حالا ماتری با ماست. من او را به خوبی می شناسم و او نیز به خوبی با میلان آشناست چرا که در این تیم رشد یافته است.ما به دلیل مصدومیت پاتزینی به سراغ او رفتیم."

" ماتری فردا را به میدان نخواهد رفت چرا که تازه به ترکیب اضافه شده است. اما همراه ما خواهد بود و روی نیمکت می نشیند. ماتیا دی شیلیو مصدومیت زانو دارد و باید شرایطش بررس بشود."
یک دیگر از گزینه های احتمالی میلان کاکاست او در این باره گفت :

" کاکا می تواند تیم ما را به شدت قدرتمند کند چرا که او کیفیت بالایی دارد و بازیکنی است که تیم ما به او نیاز دارد.حضور یک ستاره در تیم مانند یک اهرم است.حضور او می تواند اعتماد به نفس خوبی به تیم بدهد و البته هواداران.من به باشگاه ، برلوسکونی و گالیانی اعتماد دارم که می خواهند میلان را در رده های بالا ببینند."
" کاکا می تواند به عنوان یک وینگ ، یک مهاجم سایه یا هافبک پشت دو مهاجم به میدان برود."

او در مورد بنر هواداران در رابطه با تقویت دفاع گفت :
" ما شرایط تیم در شش ماه گذشته را به خوبی بررسی کردیم که تنها 12 گل دریافت کردیم ما جمعی از بهترین مدافعان سری آ را در اختیار داریم اما با این حال کل تیم باید به دفاع کمک کنند. تنها برخی بازیکنان هستند که از مدافعین ما بهترند مگر اینکه سیلوا به میلان برگردد."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 10:38 am

میلان تلاش می کند تا کاکا را جذب کند
.
آنجلوتی تمایل میلان به جذب کاکا را تایید کرد میلان تلاش می کند تا کاکا را جذب کند
سرمربی رئال مادرید کارلو آنجلوتی اعلام کرد که میلان تمام تلاشش را برای خرید کاکا می کند.

" من می دانم که کاکا در یک رسانه ی جمعی به خوبی همه چیز را گفت ."

او در ادامه ی کنفرانس خبری خود در این باره گفت :

" باشگاه شرایط کاکا را می داند و به زودی با او جلسه ای برگزار خواهد شد و شرایط طرفین بررسی می شود و بهترین تصمیم اتخاذ می شود."

" میلان ؟ گالیانی همه ی تلاشش را برای جذب او می کند."

عده ای بر این باورند که رئال کاکا را رایگان به میلان قرض می دهد اما عده ای می گویند قیمت کاکا 15 میلیون یورو خواهد بود. البته به نظر می رسد مشکل اصلی دستمزد کاکا خواهد بود
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 1:01 pm

پيگريني: ليگ انگليس خيلي سخت است
منچسترسيتي در ديدار هفته سوم خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه دو بر صفر موفق به شکست هال سيتي شد.
به گزارش فارس،آلوارو نگردو 65 و يحيي توره 90 براي سيتي گلزني کردند تا اين تيم به دومين سه امتياز اين فصل خود دست پيدا کند. آنها اکنون 6 امتيازي هستند و به دليل تفاضل گل بهتر نسبت به ليورپول و تاتنهام به رتبه دوم جدول رده بندي صعود کردند. هال سيتي نيز با سه امتياز از سه ديدار رتبه سيزدهم جدول رده بندي را به خود اختصاص داده است.

مانوئل پيگريني در خصوص اين ديدار گفت: نخستين چيزي که براي ما اهميت داشت به دست آوردن سه امتياز بود. در تمامي ديدارهاي پيش فصل‌مان تاکتيک‌هاي متفاوتي را امتحان کرده بوديم ولي وقتي فصل شروع مي‌شود، اصلي‌ترين چيز کسب سه امتياز در هر ديدار است. از اينکه بازي را برديم خوشحال هستم ولي مي‌دانم که تيمم بايد پيشرفت کند. در نيمه نخست با دشواري‌هايي روبه‌رو شديم و نتوانستيم گلي را وارد دروازه هال سيتي کنيم. آنها خيلي خوب دفاع کردند ولي ما نيز بايد بهتر از اينها ظاهر مي‌شديم. هفته گذشته و پس از شکست مقابل کارديف روي دو ضربه ايستگاهي، همه به من گفتند تازه با ليگ برتر انگليس آشنا شده‌اي! اما من اين ليگ را مي‌شناختم و مي‌دانستم که در هر ديدار کار سختي پيش رو دارم. بايد با صددرصد تمرکز در هر ديدار ظاهر شد تا بتوان مقابل حريفان به نتيجه دلخواه رسيد. کمي نگران تيمم هستم ولي در هر حال پيروزي دو بر صفر هم خوب است. البته مي‌توانستيم با چهار يا پنج گل هم به پيروزي برسيم اما خب، ليگ برتر انگليس بسيار سخت است.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط milad-padid » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 1:13 pm

milanista.ir - گزارش شده که میلان به اسپانیا پرواز خواهد کرد تا در مورد انتقال ریکاردو کاکا توافقات نهایی را به انجام برساند.

هافبک برزیلی مادریدی‎‌ها پیش از این اعلام کرده بود که خواهان ترک مادرید است. در پی آن، آنجلوتی نیز اعلام کرد که به خواسته کاکا احترام گذاشته خواهد شد.

علی‌رغم علاقه‌ای که از سوی منچستریونایتد و آرسنال به وی ابراز شده، کاکا ظاهراً راهی میلان خواهد شد.

گزارش شده آدریانو گالیانی امروز عازم اسپانیا خواهد شد، تا مذاکرات و پیشنهاد جدید خود را با رئال مادرید در میان بگذازد. بنا بر پیشنهاد جدید، میلان تا ماه مارچ آینده در میلان حضور خواهد داشت، و سپس به لیگ حرفه‌ای امریکا و باشگاه لوس‌آنجلس گلکسی منتقل خواهد شد.

با این پیشنهاد میلان باید مبلغ 3.5 میلیون یورو دستمزد وی برای 6 ماه حضور کاکا را بپردازد. و بعد از آن کیوسوکه هوندا طی قراردادی آزاد راهی میلان خواهد شد، و جای کاکا را پر خواهد کرد.
نماد کاربر
milad-padid
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 29, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 4:47 pm

[color=red:bcb4b42c0a][size=24:bcb4b42c0a]حمزه جان کجایی که منچسترت سوراخ شد .
دنیا فقط داماش و لیورپول .

هرگز تنها نخواهی ماند لیورپول کبیر[/size:bcb4b42c0a][/color:bcb4b42c0a]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟