[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
مهاجم منچستريونايتد که زمزمههاي خروجش از اين تيم شنيده ميشود از ترکيب يونايتدها در * جام انگليس بيرون گذاشته شد.
* جام باشگاههاي انگليس امروز (يکشنبه) و از ساعت 17:30 به وقت تهران در ورزشگاه ومبلي لندن بين تيمهاي ويگان اتلتيک و منچستريونايتد آغاز خواهد شد.
به گزارش فارس، وين روني که مدتها است درخواست کرده سران باشگاه اجازه خروج وي از اين تيم را صادر کنند از ترکيب تيمش بيرون گذاشته شده است. ديويد مويس اعلام کرده اين کار به دليل آسيب ديدگي روني از ناحيه کتف است.
از سوي ديگر روي هاجسون، سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس روني را براي ديدار دوستانه با اسکاتلند دعوت کرده است.
مويس در مورد غيبت روني گفت: از اينکه روني به تيم ملي دعوت شده خيلي خوشحالم. هفته گذشته صحبتي طولاني با هاجسون در مورد شرايط روني داشتم. وين از ناحيه کتف آسيب ديده است. به همين خاطر نميتواند در تمرينهاي تيم شرکت کند. البته او کمي به همراه تيم دوم تمرين کرده ولي اين موضوع نميتواند به حضور او در ترکيب تيم ملي يا منچستريونايتد بينجامد.
مويس که به تازگي هدايت يونايتدها را به دست گرفته در ادامه افزود: روني تمرين زيادي نداشته است به همين خاطر با هاجسون صحبت کردم و گفتم که شرايط او براي بازي مناسب نيست. اگر هم او اصرار دارد روني را به ميدان بفرستد، اميدوارم زمان کمي از او در ترکيب استفاده کند.
سرمربي اينتر نتيجه شکست سنگين تيمش برابر کهکشانيها در بازي دوستانهاي که 2 تيم در آمريکا انجام دادند را غيرمنصفانه دانست.
[ماتزاري: نتيجه بازي با رئال مادريد ناعادلانه بود]
والتر ماتزاري پس از آنکه شاگردانش در جدال با رئال مادريد تن به شکست 3 بر صفر دادند، اظهار داشت: هر کسي که بازي را نديده و از نتيجه آن مطلع شده باشد، گمان ميکند که رئال مادريد کاملا بر بازي سوار بوده است، در حالي که چنين چيزي نبود. ريکي آلوارس، رودريگو پالاسيو و همچنين ايکاردي موقعيتهاي فراواني براي گلزني داشتند و واقعا باور نکردني است که حتي يکي از آنها هم به گل تبديل نشد. اگر با نتيجه 3 - 2 هم به رئال باخته بوديم اينقدر دلم نميسوخت.
به گزارش تسنيم، ماتزاري 51 ساله افزود: اينتر به راحتي 6 يا 7 موقعيت مسلم گلزني برابر دروازهبان رئال داشت. مسلما در زدن ضربات آخر بايد بيشتر کار کنيم اما در کل من از شيوه بازي تيمم راضي هستم. بازيکنان من کمکم دارند با هم هماهنگ ميشوند و برخي حرکات به خصوص را انجام ميدهند. اگر شما بازي را با توجه به آنچه در زمين رخ داد و نه نتيجه آن ارزيابي کنيد، مطمئنا از عملکرد اينتر ابراز رضايت خواهيد کرد.
اينتر که در پايان فصل گذشته مسئوليت هدايتش به والتر ماتزاري، سرمربي ناپولي (نايب قهرمان فصل گذشته سري A) سپرده شد، فارغ از دغدغه بازي در رقابتهاي اروپايي، کار خود در فصل جديد فوتبال اروپا را با بازي برابر جنوا در 25 آگوست (يکشنبه 3 شهريور) آغاز ميکند.
لیست اروپایی میلان فردا شب باید تحویل داده شود
فردا شب روزی است که میلان فرصت دارد تا لیست بازیکنان خود را برای پلی آف لیگ قهرمانان که شامل دو بازی رفت و برگشت برابر پی اس وی آیندهوون هلند می باشد را ارائه دهد.
این لیست باید متشکل از 25 بازی باشد که 4 تای آن حتما از آکادمی باشد که ما برای این منظور کریستانته،پتانیا،آنتونینی و اباته را در لیست خواهیم داشت.
در صورتی که میلان بازیکن جدیدی خریداری کند می تواند 24 ساعت نه کمتر،قبل از بازی با یک بازیکن از لیست جایگزین کند.
گفتنی است که این لیست تنها برای همین دو بازی رفت و برگشت بوده و در صورتی که میلان موفق شود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کند می تواند لیستی دیگر بدهد که احتمال فراوان در تاریخ 2 ام سپتامبر خواهد بود.
[b:ad651a6202]دی ماریا و په په تکذیب کردند؛ از رئال نمی رویم[/b:ad651a6202]
گفته می شد دی ماریا به عنوان بخشی از مبلغ انتقال گرت بیل راهی تاتنهام خواهد شد اما او اعلام کرد مطمئنا رئال را ترک نخواهد کرد.
سایت گل- آنخل دی ماریا و په په، بازیکنان رئال مادرید، تاکید کردند که فصل آینده هم در این باشگاه خواهند بود و شایعات اخیر در مورد انتقال شان به تیم های لیگ برتری را رد کردند.
گفته می شد دی ماریا به عنوان بخشی از مبلغ انتقال گرت بیل راهی تاتنهام خواهد شد اما او اعلام کرد مطمئنا رئال را ترک نخواهد کرد.
این ملی پوش آرژانتینی به خبرنگاران گفت:" من در مادرید می مانم زیرا هنوز سه سال از قراردادم باقی مانده و من از بودن در این باشگاه بسیار راضی هستم.
در تیم آنچلوتی هم من بیشتر در میانه زمین بازی می کنم. من به این پست عادت کرده ام و احساس راحتی می کنم."
همچنین گفته می شد که منچسترسیتی به دنبال به خدمت گرفتن په په برای تقویت خط دفاعی اش است اما این مدافع پرتغالی اعلام کرد به رفتن به یک باشگاه جدید، حتی فکر هم نمی کند.
" من با رئال قرارداد دارم و آینده من به تصمیم رئیس باشگاه بستگی دارد. من فقط تمرین می کنم و می خواهم بهترین بازی ها را برای تیم انجام بدهم. من آماده ام تا برای جایگاهم بجنگم.
سرمربی خیلی به بازیکنان نزدیک است و این نشانه خوبی است. او علاقه زیادی به بازیکنان دارد. او از نظر تاکتیکی هم فوق العاده است و به ما کمک زیادی می کند.
مهمترین مسئله برای ما این است که با پیروزی فصل را آغاز کنیم. ما فقط به اولین سه امتیاز فکر می کنیم."
په په فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی را در رقابت با رافائل واران از دست داد اما با مصدومیت این مدافع فرانسوی، او اکنون بار دیگر می تواند در ترکیب اصلی تیمش قرار بگیرد.
[quote:d6635f50b3="popo131"]علاقه رئال به متيو كواچيچ ...........
با عرض پوزش كوههههه خورده ...پدر سگ ...هر بازيكني كه خوب بازي ميكنه ميخواد بگيره ... به قول كربكندي ... اين فوتبال كثيييييف ..كثيييييف حال آدمو بهم ميزنن .... [/quote:d6635f50b3]
[color=blue:d6635f50b3]
popo ی بی تربیت
[quote:b2208956bc="alex00755"][quote:b2208956bc="popo131"]علاقه رئال به متيو كواچيچ ...........
با عرض پوزش كوههههه خورده ...پدر سگ ...هر بازيكني كه خوب بازي ميكنه ميخواد بگيره ... به قول كربكندي ... اين فوتبال كثيييييف ..كثيييييف حال آدمو بهم ميزنن .... [/quote:b2208956bc]
[color=blue:b2208956bc]
popo ی بی تربیت
شوخی کردما آبرار...از دستم ناراحت نشی.
در ضمن...تانیم هینیم... [/color:b2208956bc][/quote:b2208956bc]
[color=black:a271c77da2]عناوین مهم روزنامههای ورزشی انگلیس؛ دوشنبه 12 آگوست 2013
[/color:a271c77da2]
روزنامه تایمز:
مدیربرنامههای دانیل آگر، استفنسن تأیید کرد که باشگاه بارسلونا پیشنهادی 17 میلیون یورویی برای مدافع لیورپول ارائه کرده است.
باشگاه رم به تاتنهام اعلام کرد که فورواد فرانسوی این تیم 30 میلیون پوند قیمت دارد.
لسآنجلس گلکسی برای به خدمت گرفتن ساموئل اتوئو به رقابت با تیمهای چلسی و اینتر میلان پیوست. قیمت او 13 میلیون پوند پیش بینی میشود.
ساندرلند برای به خدمت گرفتن فابیو کوالیارلا مهاجم ایتالیایی یوونتوس به رقابت با تیم نوریچ پیوست. این تیم ماتری دیگر مهاجم یووه را نیز به صورت قرضی میخواهد
روزنامه دیلی میرور:
لوئیز سوارز مهاجم تیم لیورپول از عذرخواهی از باشگاه امتناع کرد و با این حرکت نشان داد راهی برای بازگشت به این تیم وجود ندارد.
بارسلونا این هفته آخرین پیشنهاد خود را برای مدافع چلسی داوید لوئیز 26 ساله ارائه خواهد کرد، البته بعید است مورینیو دست به فروش این بازیکن بزند.
دیوید مویس نخستین جام خود با منچستریونایتد را فتح کرد
کوین دویل مهاجم تیم ولوز در آستانه پیوستن به تیم هالسیتی است، ارزش این انتقال 3 میلیون پوند خواهد بود.
روزنامه سان:
سرمربی تیم منچستریونایتد، دیوید مویس تأکید کرد که هیچ مشکلی با وین رونی نداشته و او در این تیم خواهد ماند.
استورات داونینگ بازیکن 29 ساله تیم لیورپول در آستانه پیوستن به تیم وستهام است، این انتقال امروز احتمالاً با 6 میلیون پوند نهایی خواهد شد.
وستبروم برای به خدمت گرفتن اسکات سینکلیر بازیکن تیم منچسترسیتی در فکر افزایش پیشنهاد خود است.
دیلی استار:
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی پس از عدم موفقیت در جذب رونی، در حال انتقال شوکه برانیگز ساموئل اتوئو به چلسی است.
ایندیپندنت:
منچستریونایتد این هفته برای به خدمت گرفتن گرثبیل مجدد وارد مذاکرات خواهد شد، ظاهراً تاتنهام به پیشنهادات انگلیس نسبت به پیشنهاد رئال علاقه مند تر نشان میدهد. مذاکرات میان تاتنهام و رئال هنوز بلاتکلیف مانده است.
[size=24:5733afed05][color=green:5733afed05]مدافعان مورد نظر بارسلونا به سه تن کاهش یافت[/color:5733afed05] [/size:5733afed05]
مدافعان مورد نظر باشگاه بارسلونا به سه بازیکن کاهش یافت.
به گزارش نامه، در حالی که کمتر از یک هفته به آغاز رقابتهای لالیگا باقی مانده، بارسلونا هنوز هم به دنبال خرید یک مدافع میانی است.
با توجه به اینکه کارلس پویول پا به سن گذاشته و بیشتر فصل گذشته را نیز به دلیل آسیب دیدگی از دست داد، سران این تیم تصمیم گرفتند یک مدافع محکم و جوان را به تیم خود ببرند.
مدافعان میانی زیادی برای حضور در نوکمپ کاندید شدند که یکی از آنها تیاگو سیلوا برزیلی بود که در پاری سن ژرمن توپ میزد. بارساییها آنقدر این انتقال را پیگیری کردند که در نهایت به عصبانیت سران پاری سن ژرمن انجامید.
اکنون آنها به دنبال داوید لوییس، دیگر مدافع برزیلی هستند که در چلسی بازی میکند. از طرفی، ژوره مورینیو، سرمربی جدید آبیهای لندن اعلام کرده هیچ بازیکنی را در تابستان نخواهد فروخت ولی سران بارسلونا آنقدر به یک مدافع میانی نیاز دارند که ممکن است با پیشنهادی غیر معقول به دنبال جذب وی باشند.
از یان فرتونگن، مدافع تاتنهام و دنیل اگر، بازیکن دانمارکی لیورپول به عنوان دو تن از گزینههای دیگر بارسلونا نام برده میشود.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
هواداران دورتموند از انتقال ماریو گوتزه به بایرن به شدت برآشفته اند و ماریو گوتزه این رادرک می کند
سایت گل – ماریو گوتزه ستاره جوان فوتبال آلمان در صحبت هایی اعلام کرده که دلیل خشم هواداران انزلیچی را به خاطر انتقال 37 میلیون یورویی او به بایرن مونیخ درک می کند.
این ستاره آلمانی چندی پیش تصمیم گرفت تا با جدایی از انزلیچی دورتموند به بایرن منتقل شود واین تصمیم خشم هواداران دورتموند را به همراه داشت.البته این بازیکن 21 ساله حس می کند که هواداران باید به او نیز حق بدهند.
گوتزه در صحبت هایی به زد.دی.اف گفت:« من قطعا می توانم دلیل ناامیدی هواداران را درک کنم. من مدتها بود که برای دورتموند بازی می کردم و بعد از آن هم به بایرن پیوستم. خیلی از هواداران این را نمی پسندند. من می توانم احساسات آنها را درک کنم. البته آنها هم باید از دید من به ماجرا نگاه کنند. من می خواهم به عنوان یک فوتبالیست به رشد و پیشرفتم ادامه دهم. مردم باید از دید من هم به قضیه نگاه کنند.»
این ستاره آلمانی ادامه داد:« مسائل مختلفی بود که مرا برای پیوستن به بایرن متقاعد کرد. دلایل زیادی داشتم: سرمربی تیم، باشگاه بایرن و حس تجربه چیزی جدید.»
گوتزه اولین بازی اش برای بایرن را در دیدار دوستانه مقابل گیور تجربه کرد. او در طول 30 دقیقه حضورش در داخل زمین دو گل برای تیمش به ثمر رساند و بایرن 1-4 مقابل این تیم به پیروزی رسید.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
[quote:615b5114ec="popo131"][quote:615b5114ec="alex00755"][quote:615b5114ec="popo131"]علاقه رئال به متيو كواچيچ ...........
با عرض پوزش كوههههه خورده ...پدر سگ ...هر بازيكني كه خوب بازي ميكنه ميخواد بگيره ... به قول كربكندي ... اين فوتبال كثيييييف ..كثيييييف حال آدمو بهم ميزنن .... [/quote:615b5114ec]
[color=blue:615b5114ec]
popo ی بی تربیت
شوخی کردما آبرار...از دستم ناراحت نشی.
در ضمن...تانیم هینیم... [/color:615b5114ec][/quote:615b5114ec]
[color=indigo:615b5114ec]د ِ خداوکیلی اینتر قوربان باید بیشیم که اصلا بازیکن مازیکن نیهینه و از گذشته تا حال همه دست پرورده خود اینتر ایسید! [/color:615b5114ec]
[color=red:615b5114ec]در ضمن بارسا خب بوگوفتی که محصول سایر تبمتن با پول هینه ! [/color:615b5114ec]
بایرنی ها در اولین دیدار فصل جدید مقابل مونشن گلادباخ به پیروزی 3-1 رسیدند اما بکن باوئر چندان از نمایش این تیم تحت تاثیر قرار نگرفت
سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که گواردیولا باید انسجام تیمش را بیشتر کند.
بایرنی ها در اولین دیدار فصل جدید مقابل مونشن گلادباخ به پیروزی 3-1 رسیدند اما بکن باوئر چندان از نمایش این تیم تحت تاثیر قرار نگرفت و اعلام کرد که باواریایی ها فاقد انسجام لازم بودند.
او در گفتگو با اسکای گفت:" از اینکه بایرن دچار مشکل شد، تعجب کردم.
آنها در دیدارهای پیش فصل بسیار خوب کار کردند؛ به جز دیدار مقابل دورتموند. اما در دیدار جمعه شب آنها کاملا عادی بودند.
کنجکاوم که بدانم آنها چطور می توانند خیلی زود با فلسفه گواردیولا سازگار می شوند و کدام بازیکنان در نهایت به ستاره های تیم تبدیل می شوند.
انتقال از دفاع و حمله باید بهتر شود. مهم است که پپ تیم را منسجم تر کند."
او همچنین در مورد ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن، که در دیدار دوستانه دیروز مقابل گیور، دو بار موفق به گلزنی شد، گفت:" او دقیقا دارای همان ویژگی هایی است که پپ می خواهد.
او واقعا فوق العاده است. با این وجود، هم تیمی هایش نباید به او پاس های بلند بدهند."
توماس مولر: آلابا می تواند پنالتی زدن اول بایرن باشد
به نظر می رسد با خراب کردن یک پنالتی از سوی مولر در اولین دیدار فصل جدید، آلابا پنالتی زدن بعدی باواریایی ها خواهد بود.
سایت گل- توماس مولر، هافبک بایرن مونیخ، بعد از خراب کردن یک پنالتی در دیدار جمعه گذشته مقابل انزلیچی مونشن گلادباخ اعلام کرد که آماده است وظیفه زدن ضربات پنالتی را به داوید آلابا بدهد.
بعد از اینکه آرین روبن در فینال چمپیونزلیگ 2012 ضربه پنالتی اش در جریان بازی را از دست داد، توماس مولر به پنالتی زدن اول بایرن تبدیل شد اما به نظر می رسد با خراب کردن یک پنالتی از سوی مولر در اولین دیدار فصل جدید، آلابا پنالتی زدن بعدی باواریایی ها خواهد بود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من این بار استراتژی اشتباهی را انتخاب کردم. باید نگاه می کردم که دروازه بان قصد دارد چه کاری انجام بدهد.
همچنان از اینکه پنالتی ها را بزنم، خوشحال خواهم بود اما فکر می کنم اکنون داوید آلابا گزینه اول زدن ضربات پنالتی است."
آلابا فصل گذشته 5 گل برای بایرن زد که دو تای آن از روی نقطه پنالتی بود؛ در دیدارهایی که توماس مولر روی نیمکت حضور داشت.