[quote:25e1d3f709="soroosh8"][quote:25e1d3f709="888"]تشکر از این مصاحبه به موقع
اگه صرفا مسائل فنی وتوانایی های فردی رو در نظر بگیریم به نظر من ابشک بهترین بازیکنمونه.از یه ویژگیش واقعا خوشم میاد اونم نترس بودنشه واقعا اعتماد به نفس بالایی داره که از این نوع بازیکنان تیموریان هم میشه نام برد.تو هر تیمی برای موفقیت به همچین بازیکنان سر کشی نیاز هست بازیکنی که (همونطور که تو مصاحبش گفت ) اگه ببینه حقش ضایع میشه دعوا هم میگیره.در مورد رفتنش به پرسپولیس هم من شخصا خیلی دوست داشتم بره چون مطمئنا بازیکنانمون با موندن تو داماش به تیم ملی نمی رسن کافیه به مصاحبه جهانبخش باوارش دقت کنین که گفت : ((بعد از صحبتی که با مربیان تیم ملی دارم احساس کردم دید خوبی نسبت به داماش ندارن )) به خصوص حالا با مصاحبه های که عابدینی علیه کروش کرده قطعا بازیکنی از داماش دعوت نخواهد شد ابشک میتونست بعدا از سالها نبودن یک باز یکن رشتی تو تیم ملی رو جبران کنه وقتی بازیکنی مثل فشنگچی که ضعیفرین بازیکن فصل قبل پرسپپولیس بود به تیم ملی دعوت شده قطعا اگه ابشک هم میرفت دعوت می شد وافتخارش برای فوتبال رشت بوده.حالا که مونده امیدوارم اونقد بدرخشه که نتونن دعوتش نکنن.[/quote:25e1d3f709]
[color=darkblue:25e1d3f709][size=18:25e1d3f709]تیم ملی و سرمربی تیم ملی که بازیکن یه تیم رو بخاطر مصاحبه مدیرعامل و انتقاد اون دعوت نکنه,تیم ملی نیست.در ضمن هیچ تضمینی نبود آبشک بره اونجا بجا اینکه سر از جام جهانی در بیاره از تیم لیگ یکی سر در نیاره!!!!,انصاری فرد کم بازیکنی نبود الان به این وضع افتاده یا قاضی!اونا حتی به کاپیتانشون رحم نکردن!اگه به شایستگی باشه مطمئن باش خودت رو نشون بدی سر از اروپا در میاری آبشک عزیز,از همین تیم شهرت.[/size:25e1d3f709][/color:25e1d3f709][/quote:25e1d3f709]
آبشک بازیکنی نیست که با رفتن به تیمهای بزرگتر خودشو گم بکنه. من مطمعنم همونطور که خودش گفت اونجا هم فیکس میشد و شانس ملی پوش شدن خیلی بالا میرفت. ولی من به این خیلی امیدوارم که این فصل آبشک با پیراهن داماش به تیم ملی میرسه