چند خبر كوتاه براي اينتري هاي عزيز
بومب خبری لا استمپا : موراتی و مورینیو در 3 سال اینده بهم میرسند ! خود ماسیمو هم برای اولین بار تو زندگیش تایید کرده

)
ایکاردی : 15 گل ؟ من به بیشتر امید دارم ...
دراگویچ متقاعد نشده به دینامو کیف بره و منتطر اینتر میمونه ! اینتر به توافقات اولیه رسیده برای این مدافع 21 ساله و منتطر مشخص شدن تکلیف چیوو و رانوکیاست ...
طاهیر اینتر ی مدل ارسنال رو در نطر داره ! ( خدا به دادمون برسه )
الوارز باعث شگفتی ماتزاری شده ! و در حالی که همه فکر میکردن فصل رفتن فرا رسیده الان ماتزاری روش حساب باز کرده و در پست هافبک چپ و هافبک تهاجمی میخوادش و از انعطاف پذیری و چند پسته بودن ریکی خوشحاله !
ریکی هم در تمرینات پینزولو عالی کار کرده ... ( خوششحالم

)
تایید شده از اسکای ! اینتر و ایسلا در 48 ساعت اینده ممکنه بهم برسن !( شاید این هفته بیاید شاید ... )
اینتر از شرایط درخواستی پاریسی ها برای ون در ویل راضی نیس !
با عمو طاهر رانوکیا میماند و نانگولان قطعی است شاید ولنیگتون هم برسد
اوبی و کوزمانوییچ در تست پزشکی برای تتشخیص میزان مصدومیت ! ( جدی نیس )
- بردن اسکودتو توسط ناپولی خوشایند است ولی موراتی از من جام خاصی نخواسته !
و خبر های داغ
- سرشماری برای تاریخ اینتر ! میتینگ موراتی - طاهر روز سه شنبه و چهارشنبه در لندن !
- فروش 75% سهام به طاهر قطعی نیست ولی طاهر تمام تلاش برای به دست اوردن بالای 50% را میکند !
- ماتزاری به امدن ون در ویل تا جامات توافق داده ... ایسلا فقط سرگرمی برای یووه !
- رانوکیا : فروش من اشتباه است ... من میخاهم با این پیراهن ببرم !