[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 19, 2013 9:28 pm

آقا خوبه ها,نماد تیم رو بذاریم عقرب,ترسناکم هست,دلهره میندازه توی دل خیلیها :evil: :evil: :evil:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه جولاي 20, 2013 4:28 am

[quote:a1010376d1="888"][color=black:a1010376d1]پاسخ بهزاد داداش زاده به اظهارات مصطفی حاجتی در پیج پایگاه مستقل هواداران داماش:

این بازیکن شماکه اسم کوچکی دارد خیانتی که او ودوستانش به فوتبال رشت وداماش کردند برای همه آشکار است.همه می دانند که هر مربی که به داماش میاد بیشتر از ۲ماه دوام نمیارد.این طر فداران چه گناهی دارند؟ آیا غیراز این است ؟هاهبک بومی که از امام زاده هاشم انطرفتر هم نخواسته بودنش چه ادعای بزرگی دارد. بنده به آقای عابدینی گفتم که این فردتنهابازیکن بومی است واو را درلیست نگاه دارد چون فیروز کریمی او را نمی خواست .در ضمن بنده این مربی را به داماش آوردم .بعد همین مربی با بازیکنانی که خود بنده این بازیکنان ومربی را آورده بودم باند تشکیل دادند. در حضور مدیرعامل و فقط ۷بازیکن بومی در یک وقت غیر اداری و همش دم درب مدیر عامل نشسته تا مدیر عامل امده و بگویند ما نمی توانیم با داداش زاده کار کنیم ؟شما طرفداران قضاوت کنید. و می توانید از آقایان هرندی تاتار دینورزاده قاسمپور در باره مربی واین بازیکن ودیگر بازیکنان سوال کنید چرا برکنار شان کردند .این آقایان فقط به فکر منافع شخصی خود بوده وهیچ تعصبی به تیم نداشته و فقط نقش بازی می کردند. حال تا به امروز به هدف خود که ۳سال روش کار کردن رسیدند که سرمربی کی باشه وبازیکن فقط همین باشه ولی تا کی .بنده داداش زاده هستم وخواهم ماند .ولی شما چی ؟ تاکی . واین طرفدارهم مثل خودتان از فوتبال چیزی نمی فهمد یا این هم مثل ان طرفدار که شما در سکو بهش پول می دهید تا تشویقتان کند هست.برای من هیج مهم نیست .همان طور که اکثرپیشکسوتان هم نظر هستند فوتبال رشت را شما چند نفر انگشت شمار نابود کردید. درضمن اگر با مدارک و عکسهایی که دارم می توانم خیلی مطالب دیگر را افشاگر ی کنم اما مثل شما فقط خودم را نمی بینم کل رشت را در نظر می گیرم چون تف سر بالاست چون یک شهروند رشتی هستم .در پایان برای خود تاسف می خورم که باید جواب چه آدمهای کوچکی رابدهم . برای داماش و فوتبال رشت آروزی موفقیت می کنم .[/color:a1010376d1][/quote:a1010376d1]

[size=18:a1010376d1][color=green:a1010376d1]هِي تَپَه ،اول برو درست صحبت كردن رو ياد بگير كه از . . . بودن با تو احساس خجالت و شرم نكنيم،بعد تو آدم بيسواد و بي پولي كه درست نميتونستي خودتو معرفي كني،بعدش هم با آوردن دلقك و دزد به تيم به خودت افتخار ميكني ،اينجا دم از نفهميدنِ طرفدار فوتبال ميزني
هِي يايستي تي گذشته ،مستند رو بوكونيم تا دِ خفا بي بينيشي تي جا سَر . . .
واقعاً بايستي متاسف بيبيم كه اينفَر تي مانِستاني آيه همه چيزِِ مُعادِلات َ به هم زنه و اَتُ زاكانَ روبروي هم قرار دِهِه[/color:a1010376d1][/size:a1010376d1]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه جولاي 20, 2013 4:55 am

آخرین دیدار تدارکاتی پیش فصل

داماش گیلان VS رهپویان رضوانشهر

زمان : شنبه 29/4/1392 ساعت 22

استادیوم سردار جنگل رشت

[size=18:d9ea772492][color=green:d9ea772492]چرا سردار جنگل ؟[/color:d9ea772492][/size:d9ea772492]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 20, 2013 5:08 am

[quote:59cc252df0="mahmood1331"]آخرین دیدار تدارکاتی پیش فصل

استادیوم سردار جنگل رشت

[size=18:59cc252df0][color=green:59cc252df0]چرا سردار جنگل ؟[/color:59cc252df0][/size:59cc252df0][/quote:59cc252df0]

به دلیل اینکه میزان نور کافی نیست و قراره تا چند روز آینده میزونش کنند و یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده است
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه جولاي 20, 2013 10:11 am

اين داستان بى پولى دو سه سالى است كه با نام داماش آداپته شده است، اما آنچه اين بى پولى را مشهودتر مى نمايد، حضور كاملا كم رنگ عابدينى پيرامون داماش است. اگر حركات و مصاحبه هاى عابدينى را با دقت رصد كنيم در مى یابیم كه او اين روزها دغدغه هاى جدى ديگرى دارد كه داماش در ميان آنها كمترين جاى را دارد.

[size=18:2f427908ec]آبرار مهرداد ،دغدغه های دیگش چیه؟؟؟؟
مگه کاری جز داما ش داره؟
مگه نباید به فکر بچش باشه؟؟؟؟
نکنه قضیه استاندار شدنشو داره پیگیری میکنه؟؟؟؟؟؟؟[/size:2f427908ec]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 20, 2013 12:29 pm

[quote:5ab6fbf8eb="MAZIYAR"][quote:5ab6fbf8eb="mahmood1331"]آخرین دیدار تدارکاتی پیش فصل

استادیوم سردار جنگل رشت

[size=18:5ab6fbf8eb][color=green:5ab6fbf8eb]چرا سردار جنگل ؟[/color:5ab6fbf8eb][/size:5ab6fbf8eb][/quote:5ab6fbf8eb]

به دلیل اینکه میزان نور کافی نیست و قراره تا چند روز آینده میزونش کنند و یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده است[/quote:5ab6fbf8eb]

این قسمت اخر رو من نفهمیدم یعنی چی یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده؟ منظور هزینه زمین برای برگزاری یه بازیه تدارکاتیه؟!! اگه واقعا وضع اینقدر خرابه که کلا شرکت نکنیم تو لیگ بهتره که! از یه طرف میشنویم تیم یه لباس نداره از اینطرف این حرفا. من موندم اینا چطور میخوان هزینه ی سفر تیم به این شهر اون شهر رو امسال تهیه کنند! اصلا باشه تیم خصوصی ولی من میخوام بدونم مگه این تیم واسه این استان نیست؟ این مسئولین استان کجان؟ عابدینی خودش کجاست؟ تیم بی صاحب رها شده به امان خدا.
این 2 شرکت بی صاحاب چی شد؟ دادن به داماش؟ اگه دادن و سوداوره پس چرا تیم به این فلاکت افتاده؟ یکی بیاد یه توضیخی به هوادارا بده. کجان اینا؟!!!!
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » شنبه جولاي 20, 2013 12:46 pm

مسئولين بايد اينجور وقتا ازتيم حمايت كنن نه وقتايي كه تيم نتيجه ميگيره و همه نگاهها به سمت داماش ميره...آخه تا كي ما بايد چوب بي مهري و بي مسئوليتي مديران شهرمونو بخوريم؟؟؟
مگه اين جوونا دلخوشي بالاتري غير از اين فوتبال دارن؟بخدا بعضي تيما به زور با هزار وعده وعيد 100 نفر آدم ميبرن ورزشگاهاشون.

اونوقت مسئولين ما قدر اين پتانسيل بالاي شهرو ندارن وهيچ حمايت و برنامه اي ندارن واسه بهتر شدن...
داماش باعث غرور اين مردمه...خواهشا تنهاش نزاريد
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 20, 2013 8:54 pm

[color=black:32c193a1ea][b:32c193a1ea]در دیداری تدارکاتی داماش با چهارگل رهپویان رضوانشهر را شکست داد [/b:32c193a1ea][/color:32c193a1ea]

http://varesh-sport.com/1477-%D8%AF%D8% ... 8%A7%D8%AF
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 20, 2013 9:14 pm

فکر می کنم در توضیح شروع درگیری اشتباه نوشتید ... بازیکن حریف تکل دوپا روی نظیفکار رفت و باعث شروع درگیری شد نه نظیفکار ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 20, 2013 9:25 pm

[quote:11b5eb6f3a="pedram_1367"]فکر می کنم در توضیح شروع درگیری اشتباه نوشتید ... بازیکن حریف تکل دوپا روی نظیفکار رفت و باعث شروع درگیری شد نه نظیفکار ...[/quote:11b5eb6f3a]
من صحنه رو ندیده بودم، یکی از بچه ها برام توضیح داده بود که الان تصحیح کردم . ضمنا یه قسمت دیگه هم اضافه شد به انتهای گزارش ، جالبه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 20, 2013 9:32 pm

- سایپا در این بازی جاسوس فرستاده بود! شخصی که از طرف باشگاه سایپا در این بازی و در جایگاه ویژه حاضر بود به فیلمبرداری از این مسابقه و نوشتن نکات مسابقه مشغول بود که با تیزهوشی تماشاگران فیلم او توقیف می شود و کاغذ او نیز از وی گرفته می شود . به نظر می رسد این شخص آنالیزور باشگاه سایپا بوده است .

جا داره فقط از مازیار عزیز بابت حواس جمعیش تشکر کنم که اون فرد رو دید و تونستیم فیلم هاش و نوشته هاش رو ازش بگیریم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه جولاي 20, 2013 9:42 pm

عجب آب زیره کاهی هستن بره ه ه ه ه ه ه ه ه /18/ /18/ /18/ /18/ /18/
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 21, 2013 4:59 am

[quote:eba2e8f17c="soheil_shahre_baran"][quote:eba2e8f17c="MAZIYAR"][quote:eba2e8f17c="mahmood1331"]آخرین دیدار تدارکاتی پیش فصل

استادیوم سردار جنگل رشت

[size=18:eba2e8f17c][color=green:eba2e8f17c]چرا سردار جنگل ؟[/color:eba2e8f17c][/size:eba2e8f17c][/quote:eba2e8f17c]

به دلیل اینکه میزان نور کافی نیست و قراره تا چند روز آینده میزونش کنند و یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده است[/quote:eba2e8f17c]

این قسمت اخر رو من نفهمیدم یعنی چی یه سری مسائل مالی هم دخیل بوده؟ منظور هزینه زمین برای برگزاری یه بازیه تدارکاتیه؟!! اگه واقعا وضع اینقدر خرابه که کلا شرکت نکنیم تو لیگ بهتره که! از یه طرف میشنویم تیم یه لباس نداره از اینطرف این حرفا. من موندم اینا چطور میخوان هزینه ی سفر تیم به این شهر اون شهر رو امسال تهیه کنند! اصلا باشه تیم خصوصی ولی من میخوام بدونم مگه این تیم واسه این استان نیست؟ این مسئولین استان کجان؟ عابدینی خودش کجاست؟ تیم بی صاحب رها شده به امان خدا.
این 2 شرکت بی صاحاب چی شد؟ دادن به داماش؟ اگه دادن و سوداوره پس چرا تیم به این فلاکت افتاده؟ یکی بیاد یه توضیخی به هوادارا بده. کجان اینا؟!!!![/quote:eba2e8f17c]
[size=18:eba2e8f17c][color=green:eba2e8f17c]جناب آقاي عابديني عزيز لطفاً بلند شو بيا سَرِ تيمت ،شما بيا شايد مسئولاي استانيِ ما يه خورده به رگ غيرتشون برخورد . . [/color:eba2e8f17c].[/size:eba2e8f17c]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:00 am

یکم دیگه صبر کنید تا 12 مرداد روحانی بیاد . عابدینی همین الآن هم احتمالاً داره تلاش میکنه

یادتون نرفته که عابدینی از نزدیکان رفسنجانی و روحانی هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 21, 2013 8:07 am

گران‌ترین مربیان لیگ؛ از قلعه تا منصور
تا همین چند سال پیش مربیان اسمی لیگ برتر چیزی حدود 300 یا نهایتا 400 میلیون از باشگاه می گرفتند اما جالب اینکه بدانید حالا این رقم در بین مربیان به یک میلیارد رسیده است

قانون آنلاین- این روزها همه از رقم های میلیاردی که بازیکنان در فصل نقل و انتقالات گرفته اند صحبت می کنند و عملکرد باشگاه ها را در در بالا بردن مبلغ قرارداد ها زیر سوال می برند. در این میان هیچ اشاره ای به مبالغی که مربیان برای لیگ سیزدهم گرفته اند نشده و این در حالی است که قرارداد های مربیان هم دست کمی از قرارداد های نجومی بازیکنان ندارد. تا همین چند سال پیش مربیان اسمی لیگ برتر چیزی حدود 300 یا نهایتا 400 میلیون از باشگاه می گرفتند اما جالب اینکه بدانید حالا این رقم در بین مربیان به یک میلیارد رسیده است. به هر حال امیر قلعه نویی که عنوان پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر را یدک می کشد، اولین مربی بود که در فوتبال ایران قرارداد میلیاردی بست. او بعد از جدایی از سپاهان، با تراکتورسازی چنین قراردادی امضا کرد. بر اساس شنیده ها او سال گذشته بالای یک میلیارد با استقلال قرداد بسته و این رقم برای امسال درصدی افزایش داشته است. به این ترتیب می توان گفت قلعه نویی حالا با قراردادی به ارزش حدودی یک میلیارد و 400 میلیون گران قیمت ترین مربی لیگ سیزدهم است. بعد از او منصور ابراهیم زاده گران قیمت ترین مربی فصل جدید به حساب می آید. او که به آقای نایب قهرمان مشهور شده، در فصل نقل و انتقالات از تراکتورسازی چیزی حدود 2 میلیارد برای خودش و دستیارنش خواست و بعد از اینکه با تبریزی ها به توافق نرسید سر از سورینت درآورد. بر اساس شنیده ها مبلغ شخص ابراهیم زاده با با سورینتی ها چیزی حدود یک میلیارد بوده که مبلغ بالایی برای مربی که تنها یک قهرمانی حذفی در کارنامه دارد به حساب می آید. برای لیگ سیزدهم جلالی هم از دیگر میلیاردی های فوتبال ایران بوده است. این طور که گفته می شود جلالی هم بعد از یک فصل بدون تیم ماندن با تراکتورسازی قراردادی به ارزش تقریبی یک میلیارد امضا کرده است. زالاتکو کرانچار سرمربی سپاهان، با توجه به اینکه قراردادش به دلار حساب می شود و حسین فرکی که سال گذشته فولاد را آسیایی کرد از دیگر یک میلیاردی های لیگ سیزدهم در جمع مربیان هستند. بعد از بررسی گران قیمت ترین مربیان لیگ بد نیست بدانید امسال افشین ناظمی ارزان ترین مربی لیگ است. بر اساس شنیده ها رقم قرارداد او با داماش چیزی حدود 350 میلیون است که در مقایسه با سایر مربیان رقم پایینی به حساب می آید. به جز غلامحسین پیروانی که او هم زیر 500 میلیون قرار داد بسته، در لیگ سیزدهم مربی پیدا نخواهید کرد که کمتر از این مبلغ گرفته باشد. در پایان باید به این نکته تاکید داشت که رقم هایی که در این مطلب استفاده شده تنها بر اساس شنیده ها بوده است چراکه در فوتبال ایران هیچ وقت باشگاه ها رقم های اصلی قرارداد ها را منتشر نمی کنند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان