توسط mahmood1331 » شنبه جولاي 20, 2013 4:28 am
[quote:a1010376d1="888"][color=black:a1010376d1]پاسخ بهزاد داداش زاده به اظهارات مصطفی حاجتی در پیج پایگاه مستقل هواداران داماش:
این بازیکن شماکه اسم کوچکی دارد خیانتی که او ودوستانش به فوتبال رشت وداماش کردند برای همه آشکار است.همه می دانند که هر مربی که به داماش میاد بیشتر از ۲ماه دوام نمیارد.این طر فداران چه گناهی دارند؟ آیا غیراز این است ؟هاهبک بومی که از امام زاده هاشم انطرفتر هم نخواسته بودنش چه ادعای بزرگی دارد. بنده به آقای عابدینی گفتم که این فردتنهابازیکن بومی است واو را درلیست نگاه دارد چون فیروز کریمی او را نمی خواست .در ضمن بنده این مربی را به داماش آوردم .بعد همین مربی با بازیکنانی که خود بنده این بازیکنان ومربی را آورده بودم باند تشکیل دادند. در حضور مدیرعامل و فقط ۷بازیکن بومی در یک وقت غیر اداری و همش دم درب مدیر عامل نشسته تا مدیر عامل امده و بگویند ما نمی توانیم با داداش زاده کار کنیم ؟شما طرفداران قضاوت کنید. و می توانید از آقایان هرندی تاتار دینورزاده قاسمپور در باره مربی واین بازیکن ودیگر بازیکنان سوال کنید چرا برکنار شان کردند .این آقایان فقط به فکر منافع شخصی خود بوده وهیچ تعصبی به تیم نداشته و فقط نقش بازی می کردند. حال تا به امروز به هدف خود که ۳سال روش کار کردن رسیدند که سرمربی کی باشه وبازیکن فقط همین باشه ولی تا کی .بنده داداش زاده هستم وخواهم ماند .ولی شما چی ؟ تاکی . واین طرفدارهم مثل خودتان از فوتبال چیزی نمی فهمد یا این هم مثل ان طرفدار که شما در سکو بهش پول می دهید تا تشویقتان کند هست.برای من هیج مهم نیست .همان طور که اکثرپیشکسوتان هم نظر هستند فوتبال رشت را شما چند نفر انگشت شمار نابود کردید. درضمن اگر با مدارک و عکسهایی که دارم می توانم خیلی مطالب دیگر را افشاگر ی کنم اما مثل شما فقط خودم را نمی بینم کل رشت را در نظر می گیرم چون تف سر بالاست چون یک شهروند رشتی هستم .در پایان برای خود تاسف می خورم که باید جواب چه آدمهای کوچکی رابدهم . برای داماش و فوتبال رشت آروزی موفقیت می کنم .[/color:a1010376d1][/quote:a1010376d1]
[size=18:a1010376d1][color=green:a1010376d1]هِي تَپَه ،اول برو درست صحبت كردن رو ياد بگير كه از . . . بودن با تو احساس خجالت و شرم نكنيم،بعد تو آدم بيسواد و بي پولي كه درست نميتونستي خودتو معرفي كني،بعدش هم با آوردن دلقك و دزد به تيم به خودت افتخار ميكني ،اينجا دم از نفهميدنِ طرفدار فوتبال ميزني
هِي يايستي تي گذشته ،مستند رو بوكونيم تا دِ خفا بي بينيشي تي جا سَر . . .
واقعاً بايستي متاسف بيبيم كه اينفَر تي مانِستاني آيه همه چيزِِ مُعادِلات َ به هم زنه و اَتُ زاكانَ روبروي هم قرار دِهِه[/color:a1010376d1][/size:a1010376d1]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند