[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:41 am

بهزاد داداش زاده ... اين آقا الان كارت بازي بچه هاي تيمشو گرفته نميزاره بيان تو داماش تست بدن ... :( :( :( :(
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:42 am

[quote:b181daae4c="pedram_1367"]این آقایی که حاجتی اشاره کرد ، اول اسمش " بهزاد داداش زاده " نیست ؟![/quote:b181daae4c]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[color=red:b181daae4c]حداقل تریپ مخفف نویسی برمیداشتی: [/color:b181daae4c][color=blue:b181daae4c]ب.د یا ب.د.ز. ............... [/color:b181daae4c] :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 10:04 am

[quote:56e602e960="miladcivil"][quote:56e602e960="pedram_1367"]این آقایی که حاجتی اشاره کرد ، اول اسمش " بهزاد داداش زاده " نیست ؟![/quote:56e602e960]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[color=red:56e602e960]حداقل تریپ مخفف نویسی برمیداشتی: [/color:56e602e960][color=blue:56e602e960]ب.د یا ب.د.ز. ............... [/color:56e602e960] :wink:[/quote:56e602e960]
خداییش 0.1 محبوبیت بازیکنای تیم فعلی رو ندارم من که هروقت تو تلویزیون می بینمش فقط خجالت می کشم یادمه بازی مکزیک با ژاپن تو جام کنفدراسیونا بود مجری ازش پرسید فوتبال ما چقدر با ژاپن فاصله داره گفت الان که رفتیم جام جهانی هیچی !!!!!!!!!حالا تو بازی قبلی ژاپن 3تا گل به ایتالیا زده و ما افتخارمون گلزنی بختیاری زاده به آنگولا تو 2006!!!!!!!!!!!!!
به هرحال حاجتی رایان گیکز خیلی مرداکی ابرار.
:P :P :P :P
عاشق اون موقع هام که پا به توپ میشه تا محوطه همه رو دریپ می زنه.ایشالا امسال از این انفجاریا بیشتر ببینیم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 12:34 pm

[b:e39a7fd5c9][color=blue:e39a7fd5c9]varesh-sport.com[/color:e39a7fd5c9]" :[color=black:e39a7fd5c9] برخي [/color:e39a7fd5c9]از هواداران به شما لقب [color=red:e39a7fd5c9]رايان گيگز [/color:e39a7fd5c9]داده اند، نظر خود شما در مورد اين بازيکن چيست؟

[color=indigo:e39a7fd5c9]گيگز بازيکن بزرگي است و خودم به بازي او علاقه زيادي دارم . از تماشاگران هم ممنونم که چنين لقبي را به من داده اند .[/color:e39a7fd5c9]"[/b:e39a7fd5c9]

[b:e39a7fd5c9]مخلصیم آبرار قابل ناشتی بلا می سر [/b:e39a7fd5c9] /2/

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه جولاي 18, 2013 12:48 pm

[quote:9417d58d67="The_King_of_rasht"][b:9417d58d67][color=blue:9417d58d67]varesh-sport.com[/color:9417d58d67]" :[color=black:9417d58d67] برخي [/color:9417d58d67]از هواداران به شما لقب [color=red:9417d58d67]رايان گيگز [/color:9417d58d67]داده اند، نظر خود شما در مورد اين بازيکن چيست؟

[color=indigo:9417d58d67]گيگز بازيکن بزرگي است و خودم به بازي او علاقه زيادي دارم . از تماشاگران هم ممنونم که چنين لقبي را به من داده اند .[/color:9417d58d67]"[/b:9417d58d67]

[b:9417d58d67]مخلصیم آبرار قابل ناشتی بلا می سر [/b:9417d58d67] /2/

دقیقا وقتی این تیکه از مصاحبه رو خوندم با خودم گفتم بالاخره حمزه ناخوشی کار خودشو کرد... !!! :lol:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 12:58 pm

[quote:a14dd334a6="keyvan"][quote:a14dd334a6="The_King_of_rasht"][b:a14dd334a6][color=blue:a14dd334a6]varesh-sport.com[/color:a14dd334a6]" :[color=black:a14dd334a6] برخي [/color:a14dd334a6]از هواداران به شما لقب [color=red:a14dd334a6]رايان گيگز [/color:a14dd334a6]داده اند، نظر خود شما در مورد اين بازيکن چيست؟

[color=indigo:a14dd334a6]گيگز بازيکن بزرگي است و خودم به بازي او علاقه زيادي دارم . از تماشاگران هم ممنونم که چنين لقبي را به من داده اند .[/color:a14dd334a6]"[/b:a14dd334a6]

[b:a14dd334a6]مخلصیم آبرار قابل ناشتی بلا می سر [/b:a14dd334a6] /2/

دقیقا وقتی این تیکه از مصاحبه رو خوندم با خودم گفتم بالاخره حمزه ناخوشی کار خودشو کرد... !!! :lol:[/quote:a14dd334a6]

البته دوستان پیش دستی کردند و چند بار سر تمرین با این لقب صداش کردند، ما اینیم دیگه :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 1:01 pm

حاجتی رایان گیگز :P
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 1:02 pm

مسال چه پستي براي شما در نظر گرفته شده است؟

به نظر شخصي خودم روي پست هافبک دفاعي بيشتر کارايي دارم البته در اين چند سال من تا شب قبل از مسابقه نمي دانسته ام که کجا بازي مي کنم. يعني هر مربي که به اينجا آمده از من در هرجا که خواسته استفاده کند ، بازي کرده ام. [b]برايم فقط موفقيت داماش مهم است و حتي اگر مربيان تشخيص بدهند که روي سکو هم باشم براي موفقيت دعا مي کنم .[b]
جان بمیرم غیرته قوربان آبرار
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 1:05 pm

واقعا حاجتی بازیکن بزرگیه برای داماش...همین که بخاطر داماش تو این شرایط قید پیشنهاداشو میزنه نشان از تعصب بی نهاتش به رشته با اینکه اصالتا رشتی نیست غیرت قوربان برار /3/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه جولاي 18, 2013 2:35 pm

... پيشکسوتان شهر ما امثال امير افتخاري،[b:1b65fe4ecd] هادي طباطبايي[/b:1b65fe4ecd] و... هستند که با زحماتي که کشيده اند هيچ وقت برعليه تيم موضع نگرفتند نه امثال ايشان .

این قسمت خیلی جای حرف داره ها
هادی حیف شد نباید خودشو درگیر یه سری مسایل ( ! ) می کرد .
امیدوارم هادی دوباره مثل قبل همون هادی بشه که هرجا می دیدیمش به رشتی بودنش افتخار می کردیم .
یه سری دل چرکی ها باید حل بشه انشالله ....
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:54 pm

مصطفی جان به شخصه عاشق توپ گیری ها و اون پاس های عرضیت هستم که بلافاصله بعد از توپ گیری انجام میدی و تیم رو مثل گلوله آتیش میبری تو ضد حمله. هر وقت هافبک دفاعی بازی میکنی دوس دارم تو توپ رو بگیری چون در اون صورت تیممون خیلی خطرناک میشه. در کل من 3 تا بازیکن رو تو این تیم خیلی خیلی زیاد دوست دارم و تصور میکنم بهتر از این ها برای تیم ما وجود نداره. یکی از اون سه تا تویی.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:32 pm

حاجتی آبرار
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه جولاي 19, 2013 10:49 am

[color=black:5500d07983]پاسخ بهزاد داداش زاده به اظهارات مصطفی حاجتی در پیج پایگاه مستقل هواداران داماش:

این بازیکن شماکه اسم کوچکی دارد خیانتی که او ودوستانش به فوتبال رشت وداماش کردند برای همه آشکار است.همه می دانند که هر مربی که به داماش میاد بیشتر از ۲ماه دوام نمیارد.این طر فداران چه گناهی دارند؟ آیا غیراز این است ؟هاهبک بومی که از امام زاده هاشم انطرفتر هم نخواسته بودنش چه ادعای بزرگی دارد. بنده به آقای عابدینی گفتم که این فردتنهابازیکن بومی است واو را درلیست نگاه دارد چون فیروز کریمی او را نمی خواست .در ضمن بنده این مربی را به داماش آوردم .بعد همین مربی با بازیکنانی که خود بنده این بازیکنان ومربی را آورده بودم باند تشکیل دادند. در حضور مدیرعامل و فقط ۷بازیکن بومی در یک وقت غیر اداری و همش دم درب مدیر عامل نشسته تا مدیر عامل امده و بگویند ما نمی توانیم با داداش زاده کار کنیم ؟شما طرفداران قضاوت کنید. و می توانید از آقایان هرندی تاتار دینورزاده قاسمپور در باره مربی واین بازیکن ودیگر بازیکنان سوال کنید چرا برکنار شان کردند .این آقایان فقط به فکر منافع شخصی خود بوده وهیچ تعصبی به تیم نداشته و فقط نقش بازی می کردند. حال تا به امروز به هدف خود که ۳سال روش کار کردن رسیدند که سرمربی کی باشه وبازیکن فقط همین باشه ولی تا کی .بنده داداش زاده هستم وخواهم ماند .ولی شما چی ؟ تاکی . واین طرفدارهم مثل خودتان از فوتبال چیزی نمی فهمد یا این هم مثل ان طرفدار که شما در سکو بهش پول می دهید تا تشویقتان کند هست.برای من هیج مهم نیست .همان طور که اکثرپیشکسوتان هم نظر هستند فوتبال رشت را شما چند نفر انگشت شمار نابود کردید. درضمن اگر با مدارک و عکسهایی که دارم می توانم خیلی مطالب دیگر را افشاگر ی کنم اما مثل شما فقط خودم را نمی بینم کل رشت را در نظر می گیرم چون تف سر بالاست چون یک شهروند رشتی هستم .در پایان برای خود تاسف می خورم که باید جواب چه آدمهای کوچکی رابدهم . برای داماش و فوتبال رشت آروزی موفقیت می کنم .[/color:5500d07983]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 19, 2013 10:59 am

[quote:efea80f5fa="888"][color=black:efea80f5fa]پاسخ بهزاد داداش زاده به اظهارات مصطفی حاجتی در پیج پایگاه مستقل هواداران داماش:

این بازیکن شماکه اسم کوچکی دارد خیانتی که او ودوستانش به فوتبال رشت وداماش کردند برای همه آشکار است.همه می دانند که هر مربی که به داماش میاد بیشتر از ۲ماه دوام نمیارد.این طر فداران چه گناهی دارند؟ آیا غیراز این است ؟هاهبک بومی که از امام زاده هاشم انطرفتر هم نخواسته بودنش چه ادعای بزرگی دارد. بنده به آقای عابدینی گفتم که این فردتنهابازیکن بومی است واو را درلیست نگاه دارد چون فیروز کریمی او را نمی خواست .در ضمن بنده این مربی را به داماش آوردم .بعد همین مربی با بازیکنانی که خود بنده این بازیکنان ومربی را آورده بودم باند تشکیل دادند. در حضور مدیرعامل و فقط ۷بازیکن بومی در یک وقت غیر اداری و همش دم درب مدیر عامل نشسته تا مدیر عامل امده و بگویند ما نمی توانیم با داداش زاده کار کنیم ؟شما طرفداران قضاوت کنید. و می توانید از آقایان هرندی تاتار دینورزاده قاسمپور در باره مربی واین بازیکن ودیگر بازیکنان سوال کنید چرا برکنار شان کردند .این آقایان فقط به فکر منافع شخصی خود بوده وهیچ تعصبی به تیم نداشته و فقط نقش بازی می کردند. حال تا به امروز به هدف خود که ۳سال روش کار کردن رسیدند که سرمربی کی باشه وبازیکن فقط همین باشه ولی تا کی .بنده داداش زاده هستم وخواهم ماند .ولی شما چی ؟ تاکی . واین طرفدارهم مثل خودتان از فوتبال چیزی نمی فهمد یا این هم مثل ان طرفدار که شما در سکو بهش پول می دهید تا تشویقتان کند هست.برای من هیج مهم نیست .همان طور که اکثرپیشکسوتان هم نظر هستند فوتبال رشت را شما چند نفر انگشت شمار نابود کردید. درضمن اگر با مدارک و عکسهایی که دارم می توانم خیلی مطالب دیگر را افشاگر ی کنم اما مثل شما فقط خودم را نمی بینم کل رشت را در نظر می گیرم چون تف سر بالاست چون یک شهروند رشتی هستم .در پایان برای خود تاسف می خورم که باید جواب چه آدمهای کوچکی رابدهم . برای داماش و فوتبال رشت آروزی موفقیت می کنم .[/color:efea80f5fa][/quote:efea80f5fa]
آقای دادش زاده عزیز!منفع شخصی مصطفی و باندش به منافع ما نزدیکه و منافع ما هم هست.ما از مصطفی ،امیرخان،سراوانی و همه وهمه پول می گیریم ،خدا رو شکر مصطفی و باندش 2ساله که دل ما رو شاد می کنن ولی شما یه عمریه باعث آبروریزی ما هستی بی زحمت به جای افشاگری به دود و دمت بپرداز ما راحتیم.
سپاسگذار شما طرفداران باند عقرب!
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 19, 2013 11:07 am

[quote:9137e32f46="abarar0131"][quote:9137e32f46="888"][color=black:9137e32f46]پاسخ بهزاد داداش زاده به اظهارات مصطفی حاجتی در پیج پایگاه مستقل هواداران داماش:

این بازیکن شماکه اسم کوچکی دارد خیانتی که او ودوستانش به فوتبال رشت وداماش کردند برای همه آشکار است.همه می دانند که هر مربی که به داماش میاد بیشتر از ۲ماه دوام نمیارد.این طر فداران چه گناهی دارند؟ آیا غیراز این است ؟هاهبک بومی که از امام زاده هاشم انطرفتر هم نخواسته بودنش چه ادعای بزرگی دارد. بنده به آقای عابدینی گفتم که این فردتنهابازیکن بومی است واو را درلیست نگاه دارد چون فیروز کریمی او را نمی خواست .در ضمن بنده این مربی را به داماش آوردم .بعد همین مربی با بازیکنانی که خود بنده این بازیکنان ومربی را آورده بودم باند تشکیل دادند. در حضور مدیرعامل و فقط ۷بازیکن بومی در یک وقت غیر اداری و همش دم درب مدیر عامل نشسته تا مدیر عامل امده و بگویند ما نمی توانیم با داداش زاده کار کنیم ؟شما طرفداران قضاوت کنید. و می توانید از آقایان هرندی تاتار دینورزاده قاسمپور در باره مربی واین بازیکن ودیگر بازیکنان سوال کنید چرا برکنار شان کردند .این آقایان فقط به فکر منافع شخصی خود بوده وهیچ تعصبی به تیم نداشته و فقط نقش بازی می کردند. حال تا به امروز به هدف خود که ۳سال روش کار کردن رسیدند که سرمربی کی باشه وبازیکن فقط همین باشه ولی تا کی .بنده داداش زاده هستم وخواهم ماند .ولی شما چی ؟ تاکی . واین طرفدارهم مثل خودتان از فوتبال چیزی نمی فهمد یا این هم مثل ان طرفدار که شما در سکو بهش پول می دهید تا تشویقتان کند هست.برای من هیج مهم نیست .همان طور که اکثرپیشکسوتان هم نظر هستند فوتبال رشت را شما چند نفر انگشت شمار نابود کردید. درضمن اگر با مدارک و عکسهایی که دارم می توانم خیلی مطالب دیگر را افشاگر ی کنم اما مثل شما فقط خودم را نمی بینم کل رشت را در نظر می گیرم چون تف سر بالاست چون یک شهروند رشتی هستم .در پایان برای خود تاسف می خورم که باید جواب چه آدمهای کوچکی رابدهم . برای داماش و فوتبال رشت آروزی موفقیت می کنم .[/color:9137e32f46][/quote:9137e32f46]
آقای دادش زاده عزیز!منفع شخصی مصطفی و باندش به منافع ما نزدیکه و منافع ما هم هست.ما از مصطفی ،امیرخان،سراوانی و همه وهمه پول می گیریم ،خدا رو شکر مصطفی و باندش 2ساله که دل ما رو شاد می کنن ولی شما یه عمریه باعث آبروریزی ما هستی بی زحمت به جای افشاگری به دود و دمت بپرداز ما راحتیم.
سپاسگذار شما طرفداران باند عقرب![/quote:9137e32f46]
ضمنا آقای داداش زاده که فکر می کنی خیلی محبوب و معروفی آخرین باری که یه نفر به سبک شما موضع گیری کرد شهرام تپل بود که به دست سربازان گمنام داماش به ناکجاآباد فرستاده شد،خواهشمندیم پا رو دم شیر نذاری پسر خوب. :( :( :(
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 8 مهمان