[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:28 pm

[quote:b017422661="majid13"][quote:b017422661="soroosh8"]متوسل زاده 7؟؟؟همون عدد خودت بهتر نبود داداش؟[/quote:b017422661]
فکر میکنم خودش هم فکر نمیکرد که یروزی بتونه توو یه تیم شماره 7 بپوشه! :wink:[/quote:b017422661]

من قبلا زیاد قبولش نداشتم,ولی این فصل اونجوری با تمام وجود استارت میزد واسه رسیدن به توپ خیلی باهاش حال کردم.

ولی 7 رو نباید میپوشید,اصلا بهش نمیاد :wink:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:09 pm

[quote:0ecbff36ae="soroosh8"][quote:0ecbff36ae="majid13"][quote:0ecbff36ae="soroosh8"]متوسل زاده 7؟؟؟همون عدد خودت بهتر نبود داداش؟[/quote:0ecbff36ae]
فکر میکنم خودش هم فکر نمیکرد که یروزی بتونه توو یه تیم شماره 7 بپوشه! :wink:[/quote:0ecbff36ae]

من قبلا زیاد قبولش نداشتم,ولی این فصل اونجوری با تمام وجود استارت میزد واسه رسیدن به توپ خیلی باهاش حال کردم.

ولی 7 رو نباید میپوشید,اصلا بهش نمیاد :wink:[/quote:0ecbff36ae]
گل سپاهانش هنوز جلو چشمه.واقعا انتظارش رو نداشتم.کلا شماره هفت تو تیم ما گیج میزنه هر سال تن یکیه ایشالا واسه امین خوش یمن باشه
:twisted:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:13 pm

شماره جهانگیر روعشق است77
البته قراربود23بپوشه بخاطرگل دقیقه23که به ملوان زد که اونم میپوشیدعشق بود
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:19 pm

[quote:446b4ce276="777"]شماره جهانگیر روعشق است77
البته قراربود23بپوشه بخاطرگل دقیقه23که به ملوان زد که اونم میپوشیدعشق بود[/quote:446b4ce276]

آبرار 777 رو بخاطر تو بایگانی کردن ها میدونستی؟ :lol: :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:27 pm

[quote:8addd88ad7="mahyarmaya"]من حرف به رودباریان و مهدوکیا "زارع نوری سید صالحی "سید جلال "قلعه نوعی"خلعتبری"حسن زاده "رویانیان"و ده ها نفر دیگه نیست.
حرف من اینکه قبول کنیم مـا تحریک پذیری ـمون پایین هستش "این بازیکنان خود تیم هم قبول دارن.
من خودم بازی بعد دربی تایپیک نوشتم و خودزنی رو اشاره کردم "امـا دوستان اول فصل بود و توی زوم نبودیم و اون تف سر بالا ما رو برد توی ذربین هـا و حواشی درست شد .
الان ما نقطه ضعف رو نشون دادیم و همه میتونن روی ما مانور کنن"خب ما ضعیف شدیم که هر بازیکنی میاد از عواطف ما سو استفاده میکنه.
بله"تراکتور استقلال پرسپولیس حتی سپاهان باشگاه قوی دارن و پشت هواداران هستن اما منوتو میدونیم کسی پشت ما نیست چرا خودزنی میکنیم ؟ما که فحش بخوریم کسی جلو نمیره "ما که فحش هم بدیم کسی جلو نمیره.پس چرا اسیر حربه دشمن بشیم .
توی جمعیت فوتبال دوست ایرانی از هر منطقه ایران بپرسی فحاش ترین هوادار کجا دارن میگن داماش!واسه اینکه همه به ناحق تهمت زدن به ما.
مثال:وقتی توی محله ای تهمت دزدی به یک مغازه ای رو بهم زدن سعی میکنم از اون مسیر نرم کـه باز تهمت ها ادامه نداشته باشه "یا حداقل جوری رد میشم که کسی متوجه نشه و با زرنگی رد میشم .
یک باز نشد فحش بدیم بعدش شیرینی ببریم خدمت هواداران مثل زیتون .یک باز نشد رو بوسی کنیم در گوشش فحش بدیم"فقط هر کی گفت "تو" شروع کردیم به دفاع.دوستان ماجرای دهنوی یادتون میاد ؟خارج عضدی ادب شد "دست هر کی این کارو کرد دست نکنه "چی شد ؟اصلا بازتاب داشت ؟اصلا جریمه شدیم ؟از کجا که هوادار داماش بوده؟اما وقتی سید صالحی 90 دقیقه مورد عنایت قرار میگیره اون وقته که جریمه میشیم "محروم میشیم و....
خلاصه ماجرا اینکه همه با مـا بد هستن خودمون هم خبر داریم "پس کارهایی کردن که باب دل دشمن باشه خاک ریختن توی چشم خودمون هستش.
تاکیــــد:
من نمیگم دفاع نکنیم"من حتی میگم نامردی هم شده بزنیم امـا خودمون رو رسوا نکنیم.[/quote:8addd88ad7]

[b:8addd88ad7][color=black:8addd88ad7]این که بی سیاستیم شکی درش نیست.این که حواسمون به خیلی چیزها نیست شکی درش نیست.باید به فکر سامان دهی باشیم.ما کاملا دیمی رفتار میکنیم.همه چیزمون دیمی هستش.از لیدرهامون که خودجوشن.شعارهامون خودجوشه.پرده نوشته ها و بنرهامون خود جوشه.فحش دادن ها و تشویق هامون خود جوشه.رسما برای هیچ چیز برنامه نداریم.مهیار جان ما برای هیچ چیز برنامه نداریم،هیچ چیز!
اینکه داماش محروم میشه 10% هوادارها مقصرند و 90% چیزهای جانبی.شاید بگی چرا 10% چون فحش رو که هوادارا دادن پس چرا کمترین تقصیر با اوناست.ما باشگاهی داریم که لیدرهایی داره.لیدرها همه خود جوش .یعنی اصلا لیدر باشگاه نیستن.واسه خودشون پا میشن تشویق میکنن.اصلا توجیه نیستن و... .پس مطمئنا تو اکثر بازی های مهم جو از کنترل هممون خارج میشه.چرا چون هیچکس نمیدونه باید چی کار کنه.همه از روی تعصبشون و یا هیکلشون شدن لیدر.هیچکدوم توجیه نیستن!حالا فکر کن تو این آشفته بازار کسایی هم هستن درون تیم! که به تنهایی برای آشوب یک استادیوم کافین.کسایی که پدر سکوها رو در آوردن!کسایی که باج میدن.کسایی که خط میدن و میگیرن!
و حالا جالبه باشگاه هیچ کاری برای هوادارها نکرده.هیچ به معنای واقعی کلمه.نه لیدرهای تعلیم دیده نه محیط آرام و راحت نه ... .هیچ که میگم شما یه اپسیلون هم در نظر نگیر.حالا که این تماشاگر عصبی از همه،چیز فحش هم میده شاید کمتر از خیلی جاهای دیگه تنها کسی که سرش شکستست باز هواداره. یک سوال دارم داور تو بازی خونگی تراکتور و استقلال گند زد ترکها زدن پدر استادیوم رو در آوردن مدیر عامل تراکتور گفت من پشت هوادارنمونم داور اونها رو تحریک کرد.حالا میخوام بدونم ما چرا تو انزلی محروم شدیم؟!جالبه وقتی هوادار اشتباه میکنه باشگاه هم پشت هوادار نیست.#* تو انزلی هر کاری خواستن کردن.عکسهاشو هم دیدین.مدیر عاملشون میگه ما بهترین هوادارها رو داریم اون وقت مسئولای تیم ما پشتمون که نیستن هیچی همه کاسه کوزه رو هم سر ما میشکنن!
ما تا زمانی که کانون هواداران نداشته باشیم اوضاع همینه.تا زمانی که سازماندهی نداشته باشیم اوضاع همینه.تا زمانی که خط دهی میشه رو سکوها اوضاع همینه.
آقا ما اصلا اوضامون بد و افتضاح.چه جوری باید خوب بشیم؟یه راهکار بدین؟برای تقویت قوای روی سکو راهی جز کانون هوادارن قوی داریم؟راهی جز برنامه ریزی و سازماندهی داریم؟!
نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه.ما داماشی ها تو فرهنگ یه سر و گردن از همه بالاتریم ولی تو سیاست داشتن و سازماندهی به معنای واقعی صفریم![/color:8addd88ad7][/b:8addd88ad7]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:58 pm

[quote:43f0c8d44f="abarar1989"][quote:43f0c8d44f="mahyarmaya"]من حرف به رودباریان و مهدوکیا "زارع نوری سید صالحی "سید جلال "قلعه نوعی"خلعتبری"حسن زاده "رویانیان"و ده ها نفر دیگه نیست.
حرف من اینکه قبول کنیم مـا تحریک پذیری ـمون پایین هستش "این بازیکنان خود تیم هم قبول دارن.
من خودم بازی بعد دربی تایپیک نوشتم و خودزنی رو اشاره کردم "امـا دوستان اول فصل بود و توی زوم نبودیم و اون تف سر بالا ما رو برد توی ذربین هـا و حواشی درست شد .
الان ما نقطه ضعف رو نشون دادیم و همه میتونن روی ما مانور کنن"خب ما ضعیف شدیم که هر بازیکنی میاد از عواطف ما سو استفاده میکنه.
بله"تراکتور استقلال پرسپولیس حتی سپاهان باشگاه قوی دارن و پشت هواداران هستن اما منوتو میدونیم کسی پشت ما نیست چرا خودزنی میکنیم ؟ما که فحش بخوریم کسی جلو نمیره "ما که فحش هم بدیم کسی جلو نمیره.پس چرا اسیر حربه دشمن بشیم .
توی جمعیت فوتبال دوست ایرانی از هر منطقه ایران بپرسی فحاش ترین هوادار کجا دارن میگن داماش!واسه اینکه همه به ناحق تهمت زدن به ما.
مثال:وقتی توی محله ای تهمت دزدی به یک مغازه ای رو بهم زدن سعی میکنم از اون مسیر نرم کـه باز تهمت ها ادامه نداشته باشه "یا حداقل جوری رد میشم که کسی متوجه نشه و با زرنگی رد میشم .
یک باز نشد فحش بدیم بعدش شیرینی ببریم خدمت هواداران مثل زیتون .یک باز نشد رو بوسی کنیم در گوشش فحش بدیم"فقط هر کی گفت "تو" شروع کردیم به دفاع.دوستان ماجرای دهنوی یادتون میاد ؟خارج عضدی ادب شد "دست هر کی این کارو کرد دست نکنه "چی شد ؟اصلا بازتاب داشت ؟اصلا جریمه شدیم ؟از کجا که هوادار داماش بوده؟اما وقتی سید صالحی 90 دقیقه مورد عنایت قرار میگیره اون وقته که جریمه میشیم "محروم میشیم و....
خلاصه ماجرا اینکه همه با مـا بد هستن خودمون هم خبر داریم "پس کارهایی کردن که باب دل دشمن باشه خاک ریختن توی چشم خودمون هستش.
تاکیــــد:
من نمیگم دفاع نکنیم"من حتی میگم نامردی هم شده بزنیم امـا خودمون رو رسوا نکنیم.[/quote:43f0c8d44f]
این شد آبرار.
این که بی سیاستیم شکی درش نیست.این که حواسمون به خیلی چیزها نیست شکی درش نیست.باید به فکر سامان دهی باشیم.ما کاملا دیمی رفتار میکنیم.همه چیزمون دیمی هستش.از لیدرهامون که خودجوشن.شعارهامون خودجوشه.پرده نوشته ها و بنرهامون خود جوشه.فحش دادن ها و تشویق هامون خود جوشه.رسما برای هیچ چیز برنامه نداریم.مهیار جان ما برای هیچ چیز برنامه نداریم،هیچ چیز!
اینکه داماش محروم میشه 10% هوادارها مقصرند و 90% چیزهای جانبی.شاید بگی چرا 10% چون فحش رو که هوادارا دادن پس چرا کمترین تقصیر با اوناست.ما باشگاهی داریم که لیدرهایی داره.لیدرها همه خود جوش .یعنی اصلا لیدر باشگاه نیستن.واسه خودشون پا میشن تشویق میکنن.اصلا توجیه نیستن و... .پس مطمئنا تو اکثر بازی های مهم جو از کنترل هممون خارج میشه.چرا چون هیچکس نمیدونه باید چی کار کنه.همه از روی تعصبشون و یا هیکلشون شدن لیدر.هیچکدوم توجیه نیستن!حالا فکر کن تو این آشفته بازار کسایی هم هستن درون تیم! که به تنهایی برای آشوب یک شهر کافین چه برسه به یک استادیوم.کسایی که پدر سکوها رو در آوردن!
و حالا جالبه باشگاه هیچ کاری برای هوادارها نکرده.هیچ به معنای واقعی کلمه.نه لیدرهای تعلیم دیده نه محیط آرام و راحت نه ... .هیچ که میگم شما یه اپسیلون هم در نظر نگیر.حالا که این تماشاگر عصبی از همه،چیز فحش هم میده شاید کمتر از خیلی جاهای دیگه تنها کسی که سرش شکستست باز هواداره. یک سوال دارم داور تو بازی خونگی تراکتور و استقلال گند زد ترکها زدن پدر استادیوم رو در آوردن مدیر عامل تراکتور گفت من پشت هوادارنمونم داور اونها رو تحریک کرد.حالا میخوام بدونم ما چرا تو انزلی محروم شدیم؟!
ما تا زمانی که کانون هواداران نداشته باشیم اوضاع همینه.تا زمانی که سازماندهی نداشته باشیم اوضاع همینه.تا زمانی که خط دهی میشه رو سکوها اوضاع همینه.
آقا ما اصلا اوضامون بد و افتضاح.چه جوری باید خوب بشیم؟یه راهکار بدین؟برای تقویت قوای روی سکو راهی جز کانون هوادارن قوی داریم؟راهی جز برنامه ریزی و سازماندهی داریم؟![/quote:43f0c8d44f]
خـب رضای عزیز همین که 10% ماجرا حل شد عالی هستش.
آره حق با توست.ما کسی نداریم جز خودمون "هر وقت دلم برای مظلوم بودنمون تنگ میشه اون تایپیک بعد دربی رو میخونم و تاسف میخورم برای همه چیز که داریم امـا قدر شناس نیستن .
شاید یه عده از دوستان راست میگن که افراد که توی رشت دارن کار میکنن کار بلد نیستن.چظور میشه که این همه ناله میکنیم کسی صدای ما رو نمیشنوه؟!یا از روی نخواستن یا از روی کار نابلدی.
فروشگاه برای خریدن وسایل داماش در توان باشگاه نیست " سرو سامان ببخشیدن سکو ها رو که در توان هست "اگـه نیست پس کار نابلدن.
واقعا رضا جان هیچ که میگی میفهمم که چی میگی .هیچ برنامه ای نداریم واقعا.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 4:26 am

[quote:c31f89296e="mahyarmaya"][quote:c31f89296e="abarar1989"][quote:c31f89296e="mahyarmaya"]من حرف به رودباریان و مهدوکیا "زارع نوری سید صالحی "سید جلال "قلعه نوعی"خلعتبری"حسن زاده "رویانیان"و ده ها نفر دیگه نیست.
تاکیــــد:
من نمیگم دفاع نکنیم"من حتی میگم نامردی هم شده بزنیم امـا خودمون رو رسوا نکنیم.[/quote:c31f89296e]
این شد آبرار.
این که بی سیاستیم شکی درش نیست.این که حواسمون به خیلی چیزها نیست شکی درش نیست.باید به فکر سامان دهی باشیم.ما کاملا دیمی رفتار میکنیم.همه چیزمون دیمی هستش.از لیدرهامون که خودجوشن.شعارهامون خودجوشه.پرده نوشته ها و بنرهامون خود جوشه.فحش دادن ها و تشویق هامون خود جوشه.رسما برای هیچ چیز برنامه نداریم.مهیار جان ما برای هیچ چیز برنامه نداریم،هیچ چیز!
اینکه داماش محروم میشه 10% هوادارها مقصرند و 90% چیزهای جانبی.شاید بگی چرا 10% چون فحش رو که هوادارا دادن پس چرا کمترین تقصیر با اوناست.ما باشگاهی داریم که لیدرهایی داره.لیدرها همه خود جوش .یعنی اصلا لیدر باشگاه نیستن.واسه خودشون پا میشن تشویق میکنن.اصلا توجیه نیستن و... .پس مطمئنا تو اکثر بازی های مهم جو از کنترل هممون خارج میشه.چرا چون هیچکس نمیدونه باید چی کار کنه.همه از روی تعصبشون و یا هیکلشون شدن لیدر.هیچکدوم توجیه نیستن!حالا فکر کن تو این آشفته بازار کسایی هم هستن درون تیم! که به تنهایی برای آشوب یک شهر کافین چه برسه به یک استادیوم.کسایی که پدر سکوها رو در آوردن!
و حالا جالبه باشگاه هیچ کاری برای هوادارها نکرده.هیچ به معنای واقعی کلمه.نه لیدرهای تعلیم دیده نه محیط آرام و راحت نه ... .هیچ که میگم شما یه اپسیلون هم در نظر نگیر.حالا که این تماشاگر عصبی از همه،چیز فحش هم میده شاید کمتر از خیلی جاهای دیگه تنها کسی که سرش شکستست باز هواداره. یک سوال دارم داور تو بازی خونگی تراکتور و استقلال گند زد ترکها زدن پدر استادیوم رو در آوردن مدیر عامل تراکتور گفت من پشت هوادارنمونم داور اونها رو تحریک کرد.حالا میخوام بدونم ما چرا تو انزلی محروم شدیم؟!
آقا ما اصلا اوضامون بد و افتضاح.چه جوری باید خوب بشیم؟یه راهکار بدین؟برای تقویت قوای روی سکو راهی جز کانون هوادارن قوی داریم؟راهی جز برنامه ریزی و سازماندهی داریم؟![/quote:c31f89296e]
خـب رضای عزیز همین که 10% ماجرا حل شد عالی هستش.
آره حق با توست.ما کسی نداریم جز خودمون "هر وقت دلم برای مظلوم بودنمون تنگ میشه اون تایپیک بعد دربی رو میخونم و تاسف میخورم برای همه چیز که داریم امـا قدر شناس نیستن .
شاید یه عده از دوستان راست میگن که افراد که توی رشت دارن کار میکنن کار بلد نیستن.چظور میشه که این همه ناله میکنیم کسی صدای ما رو نمیشنوه؟!یا از روی نخواستن یا از روی کار نابلدی.
فروشگاه برای خریدن وسایل داماش در توان باشگاه نیست " سرو سامان ببخشیدن سکو ها رو که در توان هست "اگـه نیست پس کار نابلدن.
واقعا رضا جان هیچ که میگی میفهمم که چی میگی .هیچ برنامه ای نداریم واقعا.[/quote:c31f89296e]
آفرين دوستاي عزيزم
حالا اين كانون هوادارو چه جور .......
نقدتون عالي بود فقط به كمك ارشدهاي سايت و كسايي كه ارتباط با اعضاي باشگاه دارند بايستي پيداشون كنيم دست روي دست گذاشتن،
با خودش فرو رفتن و بدنام شدن و محروم شدن و محروم شدن و محروم شدن به همراه داره
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:17 pm

[color=black:a28c3d86f5][b:a28c3d86f5]جهانبخش: موفقيت داماش به من انرژي مي دهد؛ دعا مي کنم داماش بتواند پيروزي دو فصل قبل خود در انزلي را تکرار کند [/b:a28c3d86f5] [/color:a28c3d86f5]

http://varesh-sport.com/1474-%D8%AC%D9% ... 9%86%D8%AF

یه دونه ای علی رضا جان! نظیر نداری آبرار
برو خدا به همراهت،
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:29 pm

از همین الان دلم براش تنگ شده :?

خدااااااااااا :?
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:30 pm

علیرضای دوست داشتنی 8O :?
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:35 pm

این بازیکن چرا اینقدر مودبه؟باز که رفته میگه آقای رودباریان
/13/
ابرار علیرضا موفقیت تو آرزوی قلبی ماست.
:twisted:
با اینکه رفتنت ناراحت کنندست آدم با خوندن مصاحبه هات روحیه میگیره.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:38 pm

علیرضا همیشه به سایت سر میزنه و اول از همه تاپیک خودش رو میبینه پس سعی کنید توی همون تاپیک براش نظر بذارید
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:04 am

دیروز به معنای واقعی تاثیر سایت وارش اسپرت و مقاله ها و نظرات کاربراش روی تیم و اعضای کادر فنی رو به طور کامل حس کردم .

چرا ؟

چون همین چند روز پیش ( یکشنبه ) یه مقاله ای با عنوان ( حمایت هواداران و توانایی های کادرفنی پوشش دهنده ی ایرادات موجود ؟ ) روی سایت قرار گرفت

لینک خبر مورد نظر :

http://www.varesh-sport.com/1468-حمايت-هواداران-و-توانايي-هاي-کادرفني،-پوشش-دهنده-ايرادات-موجود؟

بعد از اون مقاله و ارائه نظرات کاربران سایت راجع به نجابت بیش از حد افشین ناظمی و ایرادی که برخی دوستان گرفتن مبنی بر اینکه افشین خان سر تمرین خیلی کم حرف میزنه و تذکر میده و به خوبی نکات رو به بازیکنان گوشزد نمیکنه دیروز سر تمرین شاهد یه انقلاب روحی و رفتاری توی افشین ناظمی بودم .
افشین خان دیروز از لحظه ی اول تمرین تا آخرین لحظه خیلی با انرژی و خوب تیم رو تمرین داد تو تمام مراحل تمرین با بازیکنا صحبت میکرد به موقع فریاد می کشید عصبانی می شد به موقع هم لبخند میزد و به بازیکنا روحیه میداد .
افشین خان تو آیتم های مختلف مخصوصا تمرین استارت برای سرعت خیلی جدی و سختگیر بود و با کسی شوخی نداشت اصول رو برای همه بطور یکسان رعایت میکرد .
دیروز افشین خان خیلی خوب تذکرات لازم رو میداد سر بازیکنای کم کار فریاد میزد حتی اوایل تمرین که به عهده ی مربی بدنساز بود افشین خان خیلی خوب دخالت میکرد و حرکات همه ی بازیکنا رو زیر نظر می گرفت .
نکته ی خیلی مهم و مثبت در رفتار افشین خان ناظمی برخورد یکسان با تمام بازیکناست یعنی واسش بومی و غیر بومی فرقی نداره به موقع به همشون گیر میده و به موقع از همشون تعریف میکنه و بین بازیکنا تبعیض قائل نمیشه که این میتونه در روحیه ی تیم تاثیر مثبتی بذاره و یکدلی و وحدت تیم رو افزایش میده .
یه نکته ی دیگه رک بودن و جدی بودن افشین ناظمیه یعنی با بازیکنایی که خیلی بهشون نزدیکه و حتی رفت و آمد خونوادگی داره سر تمرین خیلی جدی و بدون تعارف برخورد میکنه به خوبی مسایل فوتبالی رو از مسایل بیرون از زمین جدا میکنه .
دیروز افشین خان با حساسیت ویژه ای کار بچه ها رو زیر نظر گرفت و در چند صحنه خودم دیدم که کبه و جهانگیر رو کشید یه گوشه و باهاشون خصوصی صحبت کرد معلوم بود که برنامه ی خاصی واسه بازیکنا داره .

تمام اینا نشون دهنده ی تاثیرگذاری بالای سایت وارش و نظرات کاربراش روی تیمه و البته کادر فنی و بازیکنای فهیم که واسه هوادارا ارزش قائل میشن و به نظرا و حرفاشون توجه میکنن .

یه تشکر خیلی ویژه هم باید از بدنساز خوبمون بکنیم انصافا خیلی خوب و حرفه ای داره بازیکنا رو آماده میکنه . /3/ تمرینات خیلی مناسبی با بچه ها انجام میده . من همیشه معتقدم بدنسازی مناسب تاثیر بسزایی در نتیجه گیریه تیم مخصوصا در مسابقات پرفشار لیگ و همچنین هوای شرجیه رشت داره . هوای رشت به دلیل شرجی بودن باعث میشه بدن بازیکنا زودتر تحلیل بره و به قول ورزشی ها بدن خالی میکنه از همین جهت بدنسازی مناسب و داشتن یه مربی بدنساز خوب و حرفه ای روی روند تیم خیلی تاثیر داره .
2 فصل پیش به دلیل حضور دکتر خداداد در تیممون بدن بازیکنامون عالی بود و تا آخر فصل خیلی خوب بازی کردن و تا دقیقه ی 90 بچه ها استارت میزدن اما فصل پیش به دلیل مشکلاتی که در آغاز فصل داشتیم و عدم امکانات مناسب تو اکثر بازیای لیگ مشکل بدنی داشتیم و از دقیقه ی 70 به بعد معمولا بچه هامون کم میاوردن البته یکی دو مورد از بازیکنا استثنا بودن .
امسال خدا رو شکر تیممون خیلی خوب آماده شد و بدنسازی کرد من مطمئنم امسال رتبه ای بهتر از پارسال خواهیم داشت .
خدا رو شکر امسال کادر فنی مناسبی داریم هم بومی هم با دانش و هم مقتدر .

در پایان یه خواهش به عنوان یه هوادار کوچیک از دوستانم دارم :

آبراران عزیز ما هممون عاشق داماشیم و با این تیم داریم زندگی میکنیم مطمئنا سلیقه ها و علایق فنی و فوتبالیه هممون با هم اختلاف داره و صد در صد با اعضای کادر فنی . ممکنه بعضی بازیکنا واسه ما عالی و بی نظیر باشن اما از نگاه کادر فنی اون بازیکن آماده نباشه یا همین طور بالعکس ممکنه بازیکنی از نگاه ما ضعیف باشه اما از نگاه کادر فنی واسه بازیا آماده باشه و سرمربی بخواد از اون بازیکن استفاده کنه به نظر من حالا که جو خوبی توی تیممون حاکمه بهتره که به نظرات کادر فنی احترام بذاریم و اجازه بدیم افشین خان ناظمی و دستیاراش تیمی رو که خودشون در نظر دارن به زمین بفرستن چون در نهایت این کادر فنی هستش که باید پاسخگوی عملکرد تیم باشه البته این حرفم به این معنی نیست که ما هوادارا حرف نزنیم یا نظر ندیم اتفاقا ما باید نظراتمونو به کادر فنی منتقل کنیم اما باید یاد بگیریم به نظر نهایی کادر فنی احترام بذاریم و اجازه بدیم کادر فنی با آرامش به کارش ادامه بده البته ما هم عملکرد تیم رو زیر نظر خواهیم داشت و نواقص رو به گوش کادر فنی خواهیم رساند اما این طور نباشه تا تیم وارد زمین شد و مثلا یه بازیکنی که واسه ما خیلی محبوب و مورد علاقست تو ترکیب قرار نگرفت جو تیم رو به هم بزنیم و به کادر فنی و بازیکنای توی زمین استرس وارد کنیم .
یادمون باشه واسه ما داماش از هر نام و شخصی مهمتر و با ارزش تره بازیکنا میان و میرن اما این داماش و هواداراشن که همیشه میمونن .

یه خواهش دیگه : این خواهش رو عاجزانه دارم دوستان عزیز میدونم ما رشتیا علاقه ی خاصی به بومی گری داریم اما به نظرم نباید این حسمون بیش از حد افراط گرایانه باشه چون به تیم ضربه خواهد زد کلا افراط تو هر کاری باعث ضرر و تخریب خواهد شد . همون طور که از بازیکن بومی و هم شهریمون حمایت میکنیم باید از بازیکنای غیر بومیمون حمایت کنیم به هر حال تو هر تیمی چند تا بازیکن غیر بومی وجود داره البته افتخار میکنیم 90 درصد تیممون بومیه برعکس تیمای خیلی پر ادعا .
غیر بومی ها تو شهر ما غریبن دارن مثل بچه های بومی تلاش میکنن واسه موفقیت داماش . خواسته یا ناخواسته این بازکینا با تیم قرارداد بستن پس دیگه الان بازیکن داماش هستن و چون برای ما نام داماش مهمه وظیفه داریم از همشون حمایت کنیم و اجازه ندیم تیم دچار دو دستگی و عدم اتحاد بشه البته قبول دارم در بعضی موارد باید جلوی برخی از رفتارهای اشتباه رو گرفت اما از راه درست و قانونیش نباید سریع شلوغش کنیم تا دشمنامون سوء استفاده کنن .
منم علاقه ی زیادی به بازیکنای بومیمون دارم اما واسه تیمی که حرفه ای هستش باید برخورد هواداراش با بومی و غیر بومی یکسان باشه قبول دارم خیلی از نیروهای بومیه شایستمون از داماش دور موندن اما به هر حال این انتخاب ها سلیقه ی کارد فنی و باشگاهه پس بخاطر موفقیت تیم بهش احترام میذاریم و از همه حمایت میکنیم .
بدترین انزلیچی که یه تیم رو از هم میپاشه وجود چند دستگی و عدم اتحاد و یکدلی توی تیمه .

پس از داماشمان حمایت میکنیم نه نام ها ...
پس از بومی و غیر بومی یکسان حمایت میکنیم مثل رفتار سرمربی محبوبمون ...
پس به تفکرات کادر فنیمون احترام میذاریم ...

ببخشید دوستان خیلی پرحرفی کردم این صحبت ها تو دلم بود میخواستم به عنوان یه برادر کوچیک باهاتون در میون بذارم .
موفق و شاد باشین
/13/ /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:29 am

[color=black:855a8c39b1][b:855a8c39b1] مصطفي حاجتي : برخي آقايان منتظر سقوط تيم مان بودند[/b:855a8c39b1] [/color:855a8c39b1]

http://varesh-sport.com/1475-%D9%85%D8% ... 9%86%D8%AF
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:36 am

این آقایی که حاجتی اشاره کرد ، اول اسمش " بهزاد داداش زاده " نیست ؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان