[quote:f45ef54e7e="abarar1990"]سایت گل- والتر ماتزاری، سرمربی اینتر، تایید کرد که یوونتوس با خرید بازیکنانی مانند کارلوس تبس و فرناندو یورنته، به تیمی ترسناک تبدیل شده است.
یوونتوسی ها که در دو فصل اخیر قهرمان سری آ شدند، اکنون به دنبال رسیدن به سومین قهرمانی پیاپی در این رقابت ها هستند و ماتزاری معتقد است که خریدهای تهاجمی یوونتوسی ها، متوقف کردن آنها را بسیار دشوار کرده است.
او در گفتگو با دومنیکا اسپورتیوا گفت:" تبس و یورنته دو بازیکن فوق العاده هستند که به یک تیم عالی اضافه شده اند.
یوونتوس پیش از این هم تیمی قدرتمند بود، بسیار قدرتمند. آنها اکنون با این خریدها قوی تر هم شده اند. آنها اکنون تیمی کامل تر هستند. آنها فصل گذشته، فصل فوق العاده ای داشتند.
آنها تا مقطعی در چمپیونزلیگ خوب کار کردند و می توانند همین روند را فصل آینده هم ادامه بدهند."
با این وجود، ماتزاری معتقد است که تیم سابقش، ناپولی، می تواند فصل آینده هم یکی از مدعیان قهرمانی باشد.
" ناپولی فصل قبل، بعد از چهار فصل پیشرفت، دوم شد و فکر می کنم آنها می توانند باز هم پیشرفت کنند.
آنها به عنوان یک باشگاه، در فرم خوبی قرار دارند و شانس زیادی برای موفقیت دارند.
اما برای من، ناپولی به گذشته تعلق دارد و من اکنون تنها در مورد اینتر صحبت می کنم."
فکر نکنم لازم باشه بگم کجای مصاحبش لذت بخش تر بود....[size=24:f45ef54e7e] [/size:f45ef54e7e][/quote:f45ef54e7e]
ماتزاري اين صحبت هارو نكرده .... صحبتاش خوب معني نشده ...