[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 15, 2013 5:12 am

[b:f36e5d9342][color=black:f36e5d9342]دوستان پرسیده بودند که فصل جدید لباس های داماش چه مارکی هستند که باید خدمتشون بگم که uhlsport پارسال رو به تن خواهیم کرد با همون طرح و رنگ[/color:f36e5d9342][/b:f36e5d9342]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 15, 2013 5:20 am

خب حقم دارن از آل اشپورت استفاده کنن چون زمانی که گروه صدرا اومده بود باشگاه لباس 3 سال تیم رو از آل اشپورت خریده بود و چند بار شنیدم که 900 میلیون تومن هم هزینه کردن و در انبار موجود دارن ( طبق گفته ی آقایون در برنامه ها و مصاحبه ها ) با توجه به شرایط اقتصادی باشگاه کاملا قابل پیش بینی بود که از همون البسه استفاده خواهند کرد تا در مخارج باشگاه صرفه جویی بشه .
فقط امیدوارم با نقش بستن لوگوی اصلیه باشگاه و همچنین یکی دو اسپانسر خوب روی پیراهن لباس تیم شکیل تر بشه مثل بازیه آخر فصل قبل جلوی استقلال توی آزادی .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 6:23 am

[quote:1fbbb04365="ali_damashi"]یکی از بزرگترین آرزوهام که فکر کنم باید با خودم به گور ببرم اینه که یه روزی بتونم یه پرچمی، شالی یا کلاً یه محصول اریجینال از داماش رو تهیه کنم !!!
ارزوی لباس رو که مدت هاست فراموش کردم !!
نمیدونم مسئول این کار کیه، ولی خدایی این فک کنم فقط در رشت اتفاق میفته که تیمی با این همه پشتوانه هواداری و بازاری با این حجم تقاضا هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده!
وقتی تیم هایی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان، تراکتور و حتی ذوب آهن و مس کرمان و ... رو میبینم که چقدر روی این مساله کار میکنن، فقط افسوس میخورم !!!
فقط تصور کنید ورزشگاه عضدی رو با شال ها و پرچم های هواداران داماشی!!!
داماش تنها تیمی هست که تمامی امکاناتی که هواداران با خودشون به ورزشگاه میارن به صورت شخصی هست.
یعنی پرچم، لباس و ... به صورت شخصی تهیه شده و اکثر قریب به اتفاق اونها در آرزوی ایجاد یک مارکت مناسب با محصولات متنوع و باکیفیت هستند.
منتظریم آقایان مسئول داماش !!! لطفاً کمر همت ببندید و هواداران را از این حق طبیعی و اولیه محروم نکنید!!!

اف بی داماش گیلان
ما همچنان چشم به راهیم سحر فروشنده فروشگاه پیدا بشه[/quote:1fbbb04365]
[color=green:1fbbb04365]آقا اين داستان هم مثل خيلي ديگه داستانهاست ،ديگه دارن ...شو در ميارن بابا ديگه چقدر بگيم ،چقدر ...... بماليم
آقا هزاران نفر هستند كه ميخوان پول بدن،هم به لحاظ مالي ،هم به لحاظ اينكه تيم و باشگاه حرفه اي هستش،هم به لحاظ ظاهر زيبايي كه به استاديوم ميده
هم به اين لحاظ كه به اصالت باشگاهمون قدرت و قوت ميبخشه
ديگه چي ميخواين ؟يعني يكي نميخواد پيش بيفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا دق كرديم ما
فكرشو بكنين ،تو هر خونه حداقل يه دست لباس تيم وجود داشته باشه . . . . . چي ميشه
اصلاً هم كار نداره لباس توليد انبوه ميشه ،يه جايي رو باشگاه مشخص ميكنه ،يه تبليغاتي روش ميشه بعد چند ده هزار لباس و شال و غيره خريداري ميشه آخرشم حداقل چند صد ميليون تومان هم واسه باشگاه سود آوري داره[/color:1fbbb04365]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 6:30 am

ورزشگاه آزادي در بين 10 ورزشگاه برتر جهان

يک سايت انگليسي با معرفي 10 ورزشگاه برتر جهان، ورزشگاه "آزادي" را نيز در بين 10 ورزشگاه برتر گنجانده است.

--------------------------------------------------------------------------------

ورزشگاه 100 هزار نفري آزادي در کنار ورزشگاه‌هاي بزرگ دنيا نظير سانتياگو برنابئو، ومبلي، نوکمپ و آليانس آره‌نا به عنوان يکي از 10 ورزشگاه برتر فوتبال جهان، انتخاب شد.

به گزارش ايسنا ، به نقل از سايت انگليسي what culture، ورزشگاه "ومبلي" لندن به عنوان بهترين ورزشگاه فوتبال جهان انتخاب شده است و ورزشگاه "آزادي" در بين 10 ورزشگاه برتر جهان، در رده دهم قرار گرفته است.

** فهرست 10 ورزشگاه برتر فوتبال جهان به اين شرح است:

1- ومبلي (انگليس)

2- آليانس آره‌نا (آلمان)

3- اولدترافورد (انگليس)

4- نوکمپ (اسپانيا)

5- آستکا (مکزيک)

6- ساکر سيتي (آفريقاي جنوبي)

7- سانتياگو برنابئو (اسپانيا)

8- آنفيلد (انگليس)

9- سن سيرو (ايتاليا)

10- ورزشگاه آزادي (ايران)

در توضيح ورزشگاه "آزادي" آمده است: ورزشگاه آزادي که در سال 1971 افتتاح شد، ورزشگاهي است که بازي‌هاي خانگي تيم ملي ايران و بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس در آن برگزار مي‌شود.

اين ورزشگاه با گنجايش بيش از 80 هزار نفر علاوه بر زمين چمن، چندين مجموعه ورزشي ديگر نيز در کنار خود دارد. در کنار اين ورزشگاه يک درياچه ، سالن شنا و زمين‌هاي تمرين فوتبال قرار دارد.

مجموعه ورزشي "آزادي" واقعا بي‌نظير است که در قلب آن زمين فوتبال قرار دارد که به خوبي قدرت مالي ايران و شور و اشتياق در عرصه بين‌المللي را نشان مي‌دهد .

اين ورزشگاه به عنوان تنها ورزشگاه آسيايي در بين 10 ورزشگاه برتر فوتبال جهان قرار دارد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 6:34 am

new- تیم داماش که جمعه اردوی خود در کردان را به پایان رساند و به رشت برگشت ، روزهای شنبه و یکشنبه با صلاحدید کادرفنی تمرین نخواهد کرد و تمرینات خود را از دوشنبه از سرخواهد گرفت.

[size=24:150487b87f][color=green:150487b87f]آقا امرو دوشنبه 24/4/92 تمرين ساعت چنده ؟[/color:150487b87f][/size:150487b87f]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 15, 2013 6:34 am

[quote:b6ab5315fb="mahmood1331"][quote:b6ab5315fb="ali_damashi"]یکی از بزرگترین آرزوهام که فکر کنم باید با خودم به گور ببرم اینه که یه روزی بتونم یه پرچمی، شالی یا کلاً یه محصول اریجینال از داماش رو تهیه کنم !!!
ارزوی لباس رو که مدت هاست فراموش کردم !!
نمیدونم مسئول این کار کیه، ولی خدایی این فک کنم فقط در رشت اتفاق میفته که تیمی با این همه پشتوانه هواداری و بازاری با این حجم تقاضا هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده!
وقتی تیم هایی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان، تراکتور و حتی ذوب آهن و مس کرمان و ... رو میبینم که چقدر روی این مساله کار میکنن، فقط افسوس میخورم !!!
فقط تصور کنید ورزشگاه عضدی رو با شال ها و پرچم های هواداران داماشی!!!
داماش تنها تیمی هست که تمامی امکاناتی که هواداران با خودشون به ورزشگاه میارن به صورت شخصی هست.
یعنی پرچم، لباس و ... به صورت شخصی تهیه شده و اکثر قریب به اتفاق اونها در آرزوی ایجاد یک مارکت مناسب با محصولات متنوع و باکیفیت هستند.
منتظریم آقایان مسئول داماش !!! لطفاً کمر همت ببندید و هواداران را از این حق طبیعی و اولیه محروم نکنید!!!

اف بی داماش گیلان
ما همچنان چشم به راهیم سحر فروشنده فروشگاه پیدا بشه[/quote:b6ab5315fb]
[color=green:b6ab5315fb]آقا اين داستان هم مثل خيلي ديگه داستانهاست ،ديگه دارن ...شو در ميارن بابا ديگه چقدر بگيم ،چقدر ...... بماليم
آقا هزاران نفر هستند كه ميخوان پول بدن،هم به لحاظ مالي ،هم به لحاظ اينكه تيم و باشگاه حرفه اي هستش،هم به لحاظ ظاهر زيبايي كه به استاديوم ميده
هم به اين لحاظ كه به اصالت باشگاهمون قدرت و قوت ميبخشه
ديگه چي ميخواين ؟يعني يكي نميخواد پيش بيفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا دق كرديم ما
فكرشو بكنين ،تو هر خونه حداقل يه دست لباس تيم وجود داشته باشه . . . . . چي ميشه
اصلاً هم كار نداره لباس توليد انبوه ميشه ،يه جايي رو باشگاه مشخص ميكنه ،يه تبليغاتي روش ميشه بعد چند ده هزار لباس و شال و غيره خريداري ميشه آخرشم حداقل چند صد ميليون تومان هم واسه باشگاه سود آوري داره[/color:b6ab5315fb][/quote:b6ab5315fb]

محمود جان پارسال حتی خود من پیشنهاد دادم که اصلا احتیاج نیست مغازه اجاره کنند همون پارکینگ ساختمان باشگاه به اون بزرگی هست و فقط محصولات بیاد!!!
یا اینکه پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم!
[b:b6ab5315fb]ولی.............![/b:b6ab5315fb]
چو دانی و پرسی سوالت خطاست!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 7:26 am

[color=green:1edc059b7b][size=18:1edc059b7b]بازگشت دژآگه به فوتبال

اشکان دژآگه در اولين بازي خود پس از رهايي از بند آسيب‌ديدگي براي فولام بازي کرد.[/size:1edc059b7b] [/color:1edc059b7b]
--------------------------------------------------------------------------------

بازيکن ايراني فولام در ديدار دوستانه تيمش در اردوي کاستاريکا به ميدان رفت.

به گزارش اوج نيوز، اشکان دژاگه که به تازگي شرايط بازي کردن را پيدا کرده در ديدار دوستانه تيمش مقابل کارتاگينس کاستاريکا از نيمه دوم به ميدان رفت.

فولام اين بازي را با نتيجه 0-3 برد.

عملکرد اشکان در اين ديدار با توجه به آنکه او تازه از بند مصدوميت رها شده، قابل قبول بود.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط totti » دوشنبه جولاي 15, 2013 7:45 am

هلند بازیکن خارجی زیاد دارد.خارجی های خوب...مهاجر یا لژیونر...بیشتر افریقایی...دور هم جمع می شویم و تیم ملی راه می اندزیم و بازی می کنیم.

سایت گل-آمد و نشست رو به رویم.انتظار داشتم فارسی را مشکل تر حرف بزند اما خوب حرف می زد.کمی مکث داشت روی کلمات و کمی هم مشکل داشت روی معنای بعضی حرف ها...غیر از آن اما خوب بود.می توانستی راحت بنشینی پای حرف هایش.پای حرفهای آدریان جواد.پای حرف های این ایرانی تازه از هلند برگشته.هم تیمی علیرضا جهانبخش...جهانبخش رفته هلند و آدریان آمده بود ایران.آمده تا در وطنش بازی کند...داشتم به وطن فکر می کردم و اینکه چند بازیکن داریم که دوست دارند یکجورهایی فلنگ را ببندند و بروند آنور و نه الزاما برای پول یا پیشرفت.فقط رفتن برای رفتن.مثل ریاضی برای ریاضی که می شود ریاضی محض...این هم می شود آمدن محض یا رفتن محض...ضد مهاجرت ...

اونجا بابام یه * مارکت داره...من میرم اونجا بهش کمک می کنم...اونجا یه عالمه ایرانی هست...میان خرید..باهام حرف می زنن...تشویقم می کنن...عکسمو تو سایت باشگاه دیدن کلی تشویق کردن اما بازیکن برای اونا علی کریمیه.بازیکن برا اونا فرهاد مجیدیه.نه من.ستاره های هلندو دوست دارن اما دربی برای اونا دربی تهرانه نه دربی هلندیا...اومدم ایران..نه اسم دارم نه کسی منو می شناسه.من فقط اومدم اینجا بازی کنم.اینجارو دوست دارم.می خوام تو امجدیه بازی کنم.می تونم؟
امجدیه...اسمش مال یک میلیون سال پیش است...امجدیه...
من را شاید نشناسی اما من بازیکن تیم ملی هستم.
تیم ملی هلند؟
نه....ایران...اونجا خیلی ایرانی داریم...تو لیگ هلند...تو لیگ بلژیک...یه تیم ملی داریم اونجا...تیم ملی ایرانیای مقیم هلند و بلژیک...من بازیکن اون تیمم.شماره هشتم.شماره هشت می پوشم...باور نمی کنی؟
.گوشی آیفونش را می آورد جلو و عکس هایش را نشانم می دهد...
ببین..این من...این منم با پیراهن تیم ملی...شماره هشت...مربی مان امیر هاشمی مقدم است...ما را دور هم جمع می کند و بازی می کنیم...با تیم ملی های دیگر...اینجا داریم با یک تیم ملی دیگر بازی می کنیم.فکر کنم آنگولا باشد...من دو تا شماره دارم تو تیم ملی.اگه دفاع چپ باشم شماره 5 می پوشم.اگه هافبک دفاعی باشم باید 8 بپوشم.شماره ای که تنم می کنم بستگی به پستم داره.وقتی 8 می پوشم فکر می کنم علی کریمی میشم.(می خندد)فقط خیاله...سال قبل با تیم ملی آروبا بازی داشتیم.آروبا یه جزیره است که مال هلندیاست.تو هلند بازیکن آروبایی زیاد داریم.مصری هم زیاده.آنگولایی هم زیاده.با تیم آروبا که بازی داشتیم یه گل زدم که خوب بود.از پشت هیجده زدم.خوشحال شدم.خیلی خوشحال بودم.اولین گل ملیم بود.بهترین گل زندگیم.دوست دارم فیلمشو به علی کریمی نشون بدم.میشه؟بهش نشون بدم و بگم این گل که زدم بعدش فکر کردم شبیه شمام.به نظرت میشه؟

هلند بازیکن خارجی زیاد دارد.خارجی های خوب...مهاجر یا لژیونر...بیشتر افریقایی...
دور هم جمع می شویم و تیم ملی راه می اندزیم و بازی می کنیم.بهترین های هر کشور در تیم های معتبر هلند در آن تیم هستند.مثلا عقیل اعتمادی هم تیمی من بود.الان ایران بازی می کند.در تیم ما گلر اصلی مان بود.ما هم تیمی هستیم.لباس هایمان را از سفارت برایمان می آورند.خیلی هوایمان رادارند.
گوچی چطور؟
کی؟
قوچان نژاد؟
دعوت می شد اما نمی آمد...نمی دانم چرا...خب حتما نمی رسید بیاید...
گلش به کره را دیدی؟
کلی جیغ زدم.بازی را در مغازه پدرم دیدیم.یک شیرینی فروشی ایرانی هم دارد.پاتوق است یکجورهایی.بیشتر گیلکی ها می آیند آنجا.بازی را آنجا دیدیم.کلی جیغ زدیم.چند تا مشتری هلندی داشتند خرید می کردند.پدرم بهشان شیرینی مجانی داد وقتی صعود کردیم.باورشان نمی شد.تبریک گفتند.عجب روزی بود.
تو گیلکی هستی؟
بله.من در رشت به دنیا آمدم.5 سالگی رفتم هلند.از 2009 هم دارم می آیم ایران و سر می زنم.امسال می خواهم اینجا بازی کنم اگر بشود.
چرا؟
اینجا را خیلی دوست دارم.من هلندی نیستم.ایرانی هستم.آن پیراهن تیم ملی که تنم کردم زندگیم را عوض کرد.دوست دارم یکروز در آزادی یا امجدیه پیراهن تیم ملی را تنم کنم.(می خندد)انشااله...
هلند کجاها بازی کردی؟
من بازیکن اوریون بودم در رده جوانان.یک اسکات آمد و مرا پیدا کرد.چه می گویید شما به اسکات؟
استعدادیاب.
بله.از من خوشش آمد رفتم نایمیگن که الان جهانبخش رفته آنجا.من در جوانانش بازی کردم.بعد که قراردادم تمام شد رفتم تیم الانم.لوترن.مربی تیم خود اقای هاشمی مقدمه.من جوانان هستم اما بزرگسالان هم بازی کردم.تیمش در لیگ دسته دوم هلند است.
می خواهی اینجا بازی کنی؟
بله.دارم میرم شیراز.قرار شده بروم سپاسی.شاید اوکی شدم.
انشااله..اگر اوکی شدی پدرت آنجا شیرینی های زیادی می دهد.
(می خندد)گفته اگر لیگ برتر اوکی شوم تمام شیرینی های مغازه را می دهد هلندی ها و گیلکی بخورند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 7:46 am

[size=18:22cc835761][color=green:22cc835761]تولد بره ای با سر انسان! +عکس[/color:22cc835761][/size:22cc835761]

ایسنا: وقوع چنین رویدادی یك واقعه عجیب و در عین حال بی‌سابقه است. درگزارش یكی از روزنامه‌های « تركیه » آمده است كه یك بره از یك گوسفند در یكی از انزلیچی « ایزمیر » به دنیا آمد، اما زنده نماند. نكته جالب در تولد این بره مرده آن است كه این حیوان صورت انسان دارد و باعث شد تا دامپزشكی كه مسوولیت به دنیا آوردن آن را داشته باشد به شدت شوكه شود.

«ارهانالی بول» ـ دامپزشك مسوول ـ در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی تركیه، خاطر نشان كرد: من برای زنده نگهداشتن مادر مجبور به عمل شدم. من پیش از این گوساله دو سر و چهار چشم و حتی پنج پا هم دیده بودم، اما تولد این بره با سر انسان بسیار غیر‌قابل باور است.

وی یادآور شد: من احتمال می‌دهم كه به دلیل ازدیاد و انباشت ویتامین A در بدن گوسفند مادر، این بره به چنین وضعی به دنیا آمده باشد.

گفتنی است، سال گذشته نیز در «زیمباوه» چنین بره‌ای به دنیا آمد و حتی چند ساعت نیز زنده ماند، اما به شدت باعث ترس و وحشت مردم انزلیچی شده بود.

فرماندار استان «ازمیر» نیز اضافه كرد: تولد این بره مرده با سر انسان بسیار دلهره‌آور و ترسناك است. تا به حال چنین چیزی را ندیده بودم، انگار كه سر انسان بر روی بدن بره‌ای باشد.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:07 am

[quote:107a0fabf9="mahmood1331"][size=18:107a0fabf9][color=green:107a0fabf9]تولد بره ای با سر انسان! +عکس[/color:107a0fabf9][/size:107a0fabf9]

ایسنا: وقوع چنین رویدادی یك واقعه عجیب و در عین حال بی‌سابقه است. درگزارش یكی از روزنامه‌های « تركیه » آمده است كه یك بره از یك گوسفند در یكی از انزلیچی « ایزمیر » به دنیا آمد، اما زنده نماند. نكته جالب در تولد این بره مرده آن است كه این حیوان صورت انسان دارد و باعث شد تا دامپزشكی كه مسوولیت به دنیا آوردن آن را داشته باشد به شدت شوكه شود.

«ارهانالی بول» ـ دامپزشك مسوول ـ در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی تركیه، خاطر نشان كرد: من برای زنده نگهداشتن مادر مجبور به عمل شدم. من پیش از این گوساله دو سر و چهار چشم و حتی پنج پا هم دیده بودم، اما تولد این بره با سر انسان بسیار غیر‌قابل باور است.

وی یادآور شد: من احتمال می‌دهم كه به دلیل ازدیاد و انباشت ویتامین A در بدن گوسفند مادر، این بره به چنین وضعی به دنیا آمده باشد.

گفتنی است، سال گذشته نیز در «زیمباوه» چنین بره‌ای به دنیا آمد و حتی چند ساعت نیز زنده ماند، اما به شدت باعث ترس و وحشت مردم انزلیچی شده بود.

فرماندار استان «ازمیر» نیز اضافه كرد: تولد این بره مرده با سر انسان بسیار دلهره‌آور و ترسناك است. تا به حال چنین چیزی را ندیده بودم، انگار كه سر انسان بر روی بدن بره‌ای باشد.[/quote:107a0fabf9]

این دکتر نگفت احتمال بره آزاری هم وجود داشته یا نه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:12 am

این آدرین جوادی بهتره بره فجر تا هم بازی تو ایران رو یاد بگیره و همچنین موضوع سربازیش هم قطعا حل میشه ... بعدش اگه خوب بود میشه یه فکرایی در موردش کرد /5/

البته خیلی جالبه که تو تیم NEC بازی می کرد ... فکر می کنم تا چند سال دیگه اونجا واسه ما حکم پارسه رو پیدا می کنه و بازیکن میفرستیم اونجا تا تجربه کسب کنند و برگردند داماش ... /11/ /11/ /7/ /7/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در دوشنبه جولاي 15, 2013 8:19 am .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:15 am

[quote:d1fa70bd92="totti"]هلند بازیکن خارجی زیاد دارد.خارجی های خوب...مهاجر یا لژیونر...بیشتر افریقایی...دور هم جمع می شویم و تیم ملی راه می اندزیم و بازی می کنیم.

سایت گل-آمد و نشست رو به رویم.انتظار داشتم فارسی را مشکل تر حرف بزند اما خوب حرف می زد.کمی مکث داشت روی کلمات و کمی هم مشکل داشت روی معنای بعضی حرف ها...غیر از آن اما خوب بود.می توانستی راحت بنشینی پای حرف هایش.پای حرفهای آدریان جواد.پای حرف های این ایرانی تازه از هلند برگشته.هم تیمی علیرضا جهانبخش...جهانبخش رفته هلند و آدریان آمده بود ایران.آمده تا در وطنش بازی کند...داشتم به وطن فکر می کردم و اینکه چند بازیکن داریم که دوست دارند یکجورهایی فلنگ را ببندند و بروند آنور و نه الزاما برای پول یا پیشرفت.فقط رفتن برای رفتن.مثل ریاضی برای ریاضی که می شود ریاضی محض...این هم می شود آمدن محض یا رفتن محض...ضد مهاجرت ...

اونجا بابام یه * مارکت داره...من میرم اونجا بهش کمک می کنم...اونجا یه عالمه ایرانی هست...میان خرید..باهام حرف می زنن...تشویقم می کنن...عکسمو تو سایت باشگاه دیدن کلی تشویق کردن اما بازیکن برای اونا علی کریمیه.بازیکن برا اونا فرهاد مجیدیه.نه من.ستاره های هلندو دوست دارن اما دربی برای اونا دربی تهرانه نه دربی هلندیا...اومدم ایران..نه اسم دارم نه کسی منو می شناسه.من فقط اومدم اینجا بازی کنم.اینجارو دوست دارم.می خوام تو امجدیه بازی کنم.می تونم؟
امجدیه...اسمش مال یک میلیون سال پیش است...امجدیه...
من را شاید نشناسی اما من بازیکن تیم ملی هستم.
تیم ملی هلند؟
نه....ایران...اونجا خیلی ایرانی داریم...تو لیگ هلند...تو لیگ بلژیک...یه تیم ملی داریم اونجا...تیم ملی ایرانیای مقیم هلند و بلژیک...من بازیکن اون تیمم.شماره هشتم.شماره هشت می پوشم...باور نمی کنی؟
.گوشی آیفونش را می آورد جلو و عکس هایش را نشانم می دهد...
ببین..این من...این منم با پیراهن تیم ملی...شماره هشت...مربی مان امیر هاشمی مقدم است...ما را دور هم جمع می کند و بازی می کنیم...با تیم ملی های دیگر...اینجا داریم با یک تیم ملی دیگر بازی می کنیم.فکر کنم آنگولا باشد...من دو تا شماره دارم تو تیم ملی.اگه دفاع چپ باشم شماره 5 می پوشم.اگه هافبک دفاعی باشم باید 8 بپوشم.شماره ای که تنم می کنم بستگی به پستم داره.وقتی 8 می پوشم فکر می کنم علی کریمی میشم.(می خندد)فقط خیاله...سال قبل با تیم ملی آروبا بازی داشتیم.آروبا یه جزیره است که مال هلندیاست.تو هلند بازیکن آروبایی زیاد داریم.مصری هم زیاده.آنگولایی هم زیاده.با تیم آروبا که بازی داشتیم یه گل زدم که خوب بود.از پشت هیجده زدم.خوشحال شدم.خیلی خوشحال بودم.اولین گل ملیم بود.بهترین گل زندگیم.دوست دارم فیلمشو به علی کریمی نشون بدم.میشه؟بهش نشون بدم و بگم این گل که زدم بعدش فکر کردم شبیه شمام.به نظرت میشه؟

هلند بازیکن خارجی زیاد دارد.خارجی های خوب...مهاجر یا لژیونر...بیشتر افریقایی...
دور هم جمع می شویم و تیم ملی راه می اندزیم و بازی می کنیم.بهترین های هر کشور در تیم های معتبر هلند در آن تیم هستند.مثلا عقیل اعتمادی هم تیمی من بود.الان ایران بازی می کند.در تیم ما گلر اصلی مان بود.ما هم تیمی هستیم.لباس هایمان را از سفارت برایمان می آورند.خیلی هوایمان رادارند.
گوچی چطور؟
کی؟
قوچان نژاد؟
دعوت می شد اما نمی آمد...نمی دانم چرا...خب حتما نمی رسید بیاید...
گلش به کره را دیدی؟
کلی جیغ زدم.بازی را در مغازه پدرم دیدیم.یک شیرینی فروشی ایرانی هم دارد.پاتوق است یکجورهایی.بیشتر گیلکی ها می آیند آنجا.بازی را آنجا دیدیم.کلی جیغ زدیم.چند تا مشتری هلندی داشتند خرید می کردند.پدرم بهشان شیرینی مجانی داد وقتی صعود کردیم.باورشان نمی شد.تبریک گفتند.عجب روزی بود.
تو گیلکی هستی؟
بله.من در رشت به دنیا آمدم.5 سالگی رفتم هلند.از 2009 هم دارم می آیم ایران و سر می زنم.امسال می خواهم اینجا بازی کنم اگر بشود.
چرا؟
اینجا را خیلی دوست دارم.من هلندی نیستم.ایرانی هستم.آن پیراهن تیم ملی که تنم کردم زندگیم را عوض کرد.دوست دارم یکروز در آزادی یا امجدیه پیراهن تیم ملی را تنم کنم.(می خندد)انشااله...
هلند کجاها بازی کردی؟
من بازیکن اوریون بودم در رده جوانان.یک اسکات آمد و مرا پیدا کرد.چه می گویید شما به اسکات؟
استعدادیاب.
بله.از من خوشش آمد رفتم نایمیگن که الان جهانبخش رفته آنجا.من در جوانانش بازی کردم.بعد که قراردادم تمام شد رفتم تیم الانم.لوترن.مربی تیم خود اقای هاشمی مقدمه.من جوانان هستم اما بزرگسالان هم بازی کردم.تیمش در لیگ دسته دوم هلند است.
می خواهی اینجا بازی کنی؟
بله.دارم میرم شیراز.قرار شده بروم سپاسی.شاید اوکی شدم.
انشااله..اگر اوکی شدی پدرت آنجا شیرینی های زیادی می دهد.
(می خندد)گفته اگر لیگ برتر اوکی شوم تمام شیرینی های مغازه را می دهد هلندی ها و گیلکی بخورند.[/quote:d1fa70bd92]

این جواط چرا داره میره سپاسی؟؟!!! چرا اول نیومد داماش؟؟؟
چقدر عشق امجدیست یکی بهش راه عضدی را نشون بده تا بنده خدا معنی عشقو بفهمه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:17 am

آبرارا یه سوال؟
این نیم ستاره من کی تکمیل میشه؟!!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:20 am

[quote:b3ca27d280="golsar-boy"]آبرارا یه سوال؟
این نیم ستاره من کی تکمیل میشه؟!!![/quote:b3ca27d280]

700 تا کم داری!

باید ارسالهات به2000 برسه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 15, 2013 8:22 am

[quote:a6d89a7727="The_King_of_rasht"][quote:a6d89a7727="golsar-boy"]آبرارا یه سوال؟
این نیم ستاره من کی تکمیل میشه؟!!![/quote:a6d89a7727]

700 تا کم داری!

باید ارسالهات به2000 برسه[/quote:a6d89a7727]
یعنی مثل برخی دوستان رو بیارم به ارسال اسپم :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟