[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 8:11 pm

به دليل در خواست بيش از حد دوستان ...با فراهم شدن لباس.... سقوط آزاد انجام شد
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » يکشنبه جولاي 14, 2013 8:15 pm

[quote:08e6aea328="The_King_of_rasht"][quote:08e6aea328="Namjoo_St"]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام آبرارها الخصوص مدیران محترم .

آقایان مدیر , مسلمانان می خوان صهیونیست ها رو در رود نیل [b:08e6aea328] غرق [/b:08e6aea328] بکنند . شما مارو یه هفته تعلیق می کنید ؟!؟ /17/
حالا خوبه ستاره ام دوتایه و بیشتر نیست وگرنه رکورد معلق شدن سایت مال من میشد /12/ /12/[/quote:08e6aea328]

بـه سلام آقــــــــــــــــــــــــا !

معین جان همین "علی داماشی" تو رو به چنگ داده بودا !!

این معلق شدن ها نمکِ سایته!!! حالا راستش رو بگو اصلاح شدی یانه؟

در ضمن آزادیت رو تبریک میگم :wink:[/quote:08e6aea328]

سلام بلا می سر
علی می براره .
اصلاح که چه عرض کنم کار دیگه از اصلاح گذشت . با حمله نظامی موافقم
نماز روزه ی شما هم قبول باشه :D
راستی خوب چش ما رو دور دیدی تو تاپیک اروپا گرد و خاک کردیااا . حس بالا آوردن تاپیک نیست ولی با تمامی حرفای شما مخالف و با تمامی حرفای پوریا و اون یکی پوریا و پژمان پاسکیابی موافقم /8/

ali_damashi : والللللا بعد میگیم حسن زاده فلان فلان .... :!:
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:00 pm

شکست پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان

فولاد خوزستان در يک ديدار پربرخورد و پرحاشيه موفق شد پرسپوليس را شکست دهد.

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و فولاد خوزستان از ساعت 21 امشب در ديداري دوستانه در ورزشگاه تختي به مصاف يکديگر رفتند.

* اين ديدار در نهايت با پيروزي دو بر يک فولاد به پايان رسيد. براي فولاد مهدي نوري 17 پنالتي، اسماعيل شريفات 55 و براي پرسپوليس قاسم دهنوي 61 پنالتي گلزني کردند.

* نيلسون دروازه‌بان پرسپوليس لباس مشکي به تن داشت که همرنگ بازيکنان فولاد بود که به همين دليل کاور سفيد به تن کرد.

* حدود 4 هزار هوادار از اين مسابقه ديدن کردند.

* محمد پنجعلي، ضيا عربشاهي، عليرضا حقيقي تماشاگران ويژه اين مسابقه بودند.

* فولاد در دقيقه 15 صاحب پنالتي شد بازيکن اين تيم وقتي قصد زدن ضربه را داشت رضا حقيقي براي او مزاحمتي ايجاد کرد که داور دستور به تکرار ضربه پنالتي و تصميم به اخراج بازيکن پرسپوليس گرفت.

* در ابتداي مسابقه تمام بازيکنان فولاد سمت علي دايي رفتند.

*کادر فني پرسپوليس سمت حسين فرکي رفتند و به اين مربي خوش‌آمد گفتند.

* سيدجلال حسيني همچنان با سري بانداژ شده در ميادين حاضر مي‌شود.

* اميد نمازي تماشاگر ويژه اين مسابقه بود.

* هواداران پرسپوليس علي دايي و اکثر بازيکنان خود را تشويق کردند.

* با توجه به 10 نفره شدن پرسپوليس در نيمه دوم فولاد نيز يک بازيکن خود را بيرون کشيد و با 10 نفر به بازي ادامه داد.

* در دقيقه 61 ميلاد همايوني دروازه‌بان فولاد مرتکب خطاي پنالتي شد و داور او را از زمين اخراج کرد.

* با توجه به اينکه فولادي‌ها در آغاز نيمه دوم يک بازيکن خود را بيرون کشيده بودند دروازه‌بان دوم اين تيم به جاي همان يار وارد زمين شد.

* در دقيقه 75 عبدالله کرمي و محمد عباسي با يکديگر دچار درگيري شدند.

* در نيمه اول مسابقه خطاي خشن ميثم حسيني بازيکن پرسپوليس از چشم داور دور ماند که اين مسئله با اعتراض نيمکت‌نشيان فولاد همراه شد.

* در آواخر نيمه دوم فرزاد حاتمي بازيکن سابق استقلال به جاي اسماعيل شريفات وارد ميدان شد حضور حاتمي در ميدان با شعارهاي هواداران پرسپوليس عليه او همراه شد.

* ايوب کلانتري در دقيقه 90 با خطا روي قاسم دهنوي کارت زرد دوم را دريافت کرد و از زمين مسابقه اخراج شد.

* با توجه به اينکه اين بازي دوستانه بود اما بازيکنان دو تيم بسيار محکم بازي مي‌کردند و خشونت بسيار زياد اين ديدار منجر به دريافت کارت قرمز براي سه بازيکن شد.

/15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط M0H3N » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:08 pm

خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

[img:dec7f8768b]http://upload.tehran98.com/img1/57liirtq56ykxtrdvg7c.jpg[/img:dec7f8768b]
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:15 pm

[quote:442b50ffc8="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

[img:442b50ffc8]http://upload.tehran98.com/img1/57liirtq56ykxtrdvg7c.jpg[/img:442b50ffc8][/quote:442b50ffc8]

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط M0H3N » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:26 pm

[quote="metall"][quote:e00a2a6a03="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:e00a2a6a03]

حرف شما درست،ولی کمپانی که میتونه اسپانسر فدراسیون جهانی بشه یعنی به اون حد رشد رسیده که بتونه در حد خودش با کمپانی های کیفیت بالای دنیا رقابت کنه،وقتی که منه ایرانی محصول خودمو تبلیغ و استفاده نمیکنم از دنیا چه انتظاری باید داشته باشم

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:32 pm

[quote="M0H3N"][quote:ce5952e624="metall"][quote:ce5952e624="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:ce5952e624]

حرف شما درست،ولی کمپانی که میتونه اسپانسر فدراسیون جهانی بشه یعنی به اون حد رشد رسیده که بتونه در حد خودش با کمپانی های کیفیت بالای دنیا رقابت کنه،وقتی که منه ایرانی محصول خودمو تبلیغ و استفاده نمیکنم از دنیا چه انتظاری باید داشته باشم

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟[/quote:ce5952e624]

چند وقت پیش فروشگاه تولیدی مجید نرسیده به چهار راه میکائیل از طرف شهرداری
باز شده بود متاسفانه عدم استقبال جمع کردن رفتن
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط M0H3N » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:37 pm

[quote="ali_damashi"][quote:fb512fec91="M0H3N"][quote:fb512fec91="metall"][quote:fb512fec91="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:fb512fec91]

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟[/quote:fb512fec91]

باز شده بود متاسفانه عدم استقبال جمع کردن رفتن[/quote:fb512fec91]

ما استقبال نکردیم اینا رفتن استقبال کردن :|

[img:fb512fec91]http://www.merooj.com/beachvolleyball/wp-content/uploads/2013/05/Gibb-Patterson1-300x199.jpg[/img:fb512fec91]
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:40 pm

[quote="M0H3N"][quote:30be6f0724="ali_damashi"][quote:30be6f0724="M0H3N"][quote:30be6f0724="metall"][quote:30be6f0724="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:30be6f0724]

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟[/quote:30be6f0724]

باز شده بود متاسفانه عدم استقبال جمع کردن رفتن[/quote:30be6f0724]

[img:30be6f0724]http://www.merooj.com/beachvolleyball/wp-content/uploads/2013/05/Gibb-Patterson1-300x199.jpg[/img:30be6f0724][/quote:30be6f0724]

خدایی پول داشتم میگرفتم داداش کی از خرید لباس جدید بدش میاد ؟
پول ندارم تو همین خرج سیگار با کارت شارژ موندم
وضع ملت داغونه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:49 pm

[quote="M0H3N"][quote:6269520eff="metall"][quote:6269520eff="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:6269520eff]

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟[/quote:6269520eff]

ابره منظورم رو بد متوجه شدی من هم آل اشپرت رو گفتم که خوب نیست و هیچ جای جهان استفاده نمیشه :twisted:
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 14, 2013 9:58 pm

یکی از بزرگترین آرزوهام که فکر کنم باید با خودم به گور ببرم اینه که یه روزی بتونم یه پرچمی، شالی یا کلاً یه محصول اریجینال از داماش رو تهیه کنم !!!
ارزوی لباس رو که مدت هاست فراموش کردم !!
نمیدونم مسئول این کار کیه، ولی خدایی این فک کنم فقط در رشت اتفاق میفته که تیمی با این همه پشتوانه هواداری و بازاری با این حجم تقاضا هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده!
وقتی تیم هایی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان، تراکتور و حتی ذوب آهن و مس کرمان و ... رو میبینم که چقدر روی این مساله کار میکنن، فقط افسوس میخورم !!!
فقط تصور کنید ورزشگاه عضدی رو با شال ها و پرچم های هواداران داماشی!!!
داماش تنها تیمی هست که تمامی امکاناتی که هواداران با خودشون به ورزشگاه میارن به صورت شخصی هست.
یعنی پرچم، لباس و ... به صورت شخصی تهیه شده و اکثر قریب به اتفاق اونها در آرزوی ایجاد یک مارکت مناسب با محصولات متنوع و باکیفیت هستند.
منتظریم آقایان مسئول داماش !!! لطفاً کمر همت ببندید و هواداران را از این حق طبیعی و اولیه محروم نکنید!!!

اف بی داماش گیلان
ما همچنان چشم به راهیم سحر فروشنده فروشگاه پیدا بشه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط M0H3N » يکشنبه جولاي 14, 2013 10:00 pm

[quote="ali_damashi"][quote:e9f7650a7c="M0H3N"][quote:e9f7650a7c="ali_damashi"][quote:e9f7650a7c="M0H3N"][quote:e9f7650a7c="metall"][quote:e9f7650a7c="M0H3N"]خیلی واسم جالب بود که یه کمپانی پوشاک ایرانی اسپانسر فدراسیون جهانی والیباله ولی 90% تیمای لیگ برتریمون از پوشاک یه شکل آل اشپورت آلمانی حمایت میکنن !

من فکر کنم بیشتر ال اسپرت تو فوتبال استفاده میشه و بعد این برند خوبی نیست و فکر نکنم هیچ جایی از جهان تو لیگ برتر از این برند استفاده کنن[/quote:e9f7650a7c]

ضمنا ال اشپورت هم همچین درجه یک نیس،اگه نایک و آدیداس بود یچیزی،آل اشپورت با باند بازی وارد لیگ ما شده و همچی و گرفته ، چنتا لیگ معتبر و تیم معتبر میشناسی که از آل اشپورت استفاده کنن؟[/quote:e9f7650a7c]

باز شده بود متاسفانه عدم استقبال جمع کردن رفتن[/quote:e9f7650a7c]

[img:e9f7650a7c]http://www.merooj.com/beachvolleyball/wp-content/uploads/2013/05/Gibb-Patterson1-300x199.jpg[/img:e9f7650a7c][/quote:e9f7650a7c]

خدایی پول داشتم میگرفتم داداش کی از خرید لباس جدید بدش میاد ؟
پول ندارم تو همین خرج سیگار با کارت شارژ موندم
وضع ملت داغونه[/quote:e9f7650a7c]

یه جا تو همین تاپیک بحث بود که باشگاه بیاد محصولات اورجینالشو خودش با زدنه فروشگاه به دست طرفدارا برسونه ، ظاهرا بیشتر بچه ها هم از این طرح حمایت کردن ، حالا اینجا اگه از یه کمپانی ایرانی حمایت بشه و سودش بره تو جیب خودمون بهتره یا تو جیب آلمانیا ؟ :D
ولی با کلیت صحبت شما موافقم که وضع مردم اونقد خوب نیس که بتونن چپ و راس لباس بخرن، ولی لباس تیم باشگاهشونو میخرن که

حالا فک نکنین من نماینده ی مجید هستما،فقط نمیدونم چرا آل اشپورت انقد واسم چیتینه :d

شعار ما حمایت از محصولات وطنیه :arrow:
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط rashtlove » يکشنبه جولاي 14, 2013 11:43 pm

[quote:e608325162="ali_damashi"]یکی از بزرگترین آرزوهام که فکر کنم باید با خودم به گور ببرم اینه که یه روزی بتونم یه پرچمی، شالی یا کلاً یه محصول اریجینال از داماش رو تهیه کنم !!!
نمیدونم مسئول این کار کیه، ولی خدایی این فک کنم فقط در رشت اتفاق میفته که تیمی با این همه پشتوانه هواداری و بازاری با این حجم تقاضا هیچ حرکتی از خودش نشون نمیده!
وقتی تیم هایی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان، تراکتور و حتی ذوب آهن و مس کرمان و ... رو میبینم که چقدر روی این مساله کار میکنن، فقط افسوس میخورم !!!
داماش تنها تیمی هست که تمامی امکاناتی که هواداران با خودشون به ورزشگاه میارن به صورت شخصی هست.
یعنی پرچم، لباس و ... به صورت شخصی تهیه شده و اکثر قریب به اتفاق اونها در آرزوی ایجاد یک مارکت مناسب با محصولات متنوع و باکیفیت هستند.
منتظریم آقایان مسئول داماش !!! لطفاً کمر همت ببندید و هواداران را از این حق طبیعی و اولیه محروم نکنید!!!

اف بی داماش گیلان
ما همچنان چشم به راهیم سحر فروشنده فروشگاه پیدا بشه[/quote:e608325162]
نظر شخصی من اینه
کلا یکم سر بچرخونیم میفهمیم که کوتاهی از چه سمتیه
من کلا خیلی فرد خوشبینی هستم اما این دیگه واقعا مشخص که نهاد های منتصب به باشگاه در این زمینه(ساپورت هواداری) فعالیت خیلی پایینی دارن انجام میدن

تقصیر ما هواداراست است که بد عادتشون کردیم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 15, 2013 4:46 am

مصطفی موتمنی سرپرست سابق تیم های پایه داماش تهران درگذشت.

بسم اللّه الرحمن الرّحيم

كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ ﴿آل عمران،آيه 185﴾

صىدق اللّه العلي العظيم

... تیم های پایه داماش تهران همیشه چشم هایی نگران و قلبی مهربان همراه خود داشت. جوانان و نوجوانانی که این سال ها با داماش تهران بودند مدیر مهربان و دلسوز خود را همیشه به یاد دارند که پدرانه همیشه مراقب و نگران آینده فرزندان خویش بود.
... مصطفی موتمنی سال ها در کنار امیدهای آینده کشور در تهران بود اما او اکنون از دنیا رخت بر بسته و به دیدار حق شتافته و همه آنهایی که او را می شناختند در غم و اندوه فرو برده است.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

http://www.damashsc.com/fa/news/2999-13 ... 3-21-00-33

روحش شاد و یادش گرامی باد /3/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه جولاي 15, 2013 5:01 am

[quote:11b763d870="ali_damashi"]یکی از بزرگترین آرزوهام که فکر کنم باید با خودم به گور ببرم اینه که یه روزی بتونم یه پرچمی، شالی یا کلاً یه محصول اریجینال از داماش رو تهیه کنم !!!

اف بی داماش گیلان
ما همچنان چشم به راهیم سحر فروشنده فروشگاه پیدا بشه[/quote:11b763d870]

وقتی هنوز معلوم نیست طرح لباس فصل بعد چیه یا با کدوم کمپانی تولید لباس قرارداد بستن اصلا زدن فروشگاه بی معنی هستش.شما نگاه کنین فصل قبل چندبار طرح لباس تیم عوض شد؟!!! کسی که پول میده تا لباس تهیه کنه انتظار داره حداقل تیمش برای یک فصل همون لباس رو بپوشه برای مسابقات :wink:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان