[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 3:02 pm

بر اساس گزارش روزنامه‌هاي آلماني به نظر مي‌رسد پپ گوارديولا، سرمربي جديد بايرن‌مونيخ به جذب مسعود اوزيل علاقمند شده باشد. اين در حالي است که رئال مادريد دوست ندارد هافبک آلماني‌اش را از دست بدهد.

به گزارش فارس، به نقل از روزنامه بيلد سفيدپوشان از خروج اوزيل و متزلزل شدن پايه‌هاي تيم‌شان هراس دارند.

علاوه بر اين روزنامه آلماني اعلام کرد که اوزيل هنوز قراردادش را با رئال مادريد تمديد نکرده و ممکن است با روي باز از پيشنهاد گوارديولا استقبال کند. اين مي‌تواند باعث شود يکي از ستاره‌هاي فوتبال آلمان به بوندس‌ليگا برگردد.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 3:04 pm

واقعا مفت خودش رو فروخت پاشو قشنگ گذاشت رو چاله.حیف که از چشم هوادارای بومی ترین تیم تاریخ شهرش افتاد.افسوووووووس...

/15/ /15/ /15/
سایت گل-هادی طباطبایی را باید جز بهترین دروازبان های فوتبال ایران بدانیم.هادی که در بازی تیم ملی با دانمارک لقب شیر کپنهاک را به خود اختصاص داد.حالا می خواهد به طور جدی وارد عرصه مربیگری شود. دروازبان سابق استقلال و تیم ملی که جز بازیکنان با اخلاق و تحصیل کرده فوتبال است در مصاحبه ای با سایت گل از تیم ملی و فوتبال امروز و اهدافش در مربیگری گفت. مصاحبه سایت گل را با هادی طباطبایی بخوانید. اوضاع و احوال چطور است چه می کنید؟ استراحت می کنم. منتظر هستم اگر تمی با شرایط خوب برایم پیش بیاید کار مربیگری خودم را شروع کنم. چه مدرکی در مربیگری دارید؟ آ آسیا دارم و مدرک بی حرفه ای انگلستان را دارم. فکر کنم برای مربیگری در لیگ برتر و یک ایران کافی باشد. فکر نمی کنید زود فوتبال را کنار گذاشتید؟ شرایط به گونه ای بود ما را از فوتبال دور کردند.واگرنه تا سالها می توانستم بازی کنم و حتی الان هم فکر کنم می توانستم بازی کنم. چه شرایطی شما را دور کرد؟ یک سری نا ملایماتی بود که من را آزرده کرد. من نمی توانستم با هر شرایطی کنار بیایم.اما خدارا شکر می کنم که در اوج فوتبال را کنار گذاشتم. ناراحت نیستید؟ بالاخره باید یک روز فوتبال را کنار می گذاشتم.مهم چطور کنار گذاشتنش مهم بود که من در شرایط خوبی این کار را انجام دادم. مربیگری؟ خب من 2سال مربی تیم ملی امید کمک آقای پیروانی بودم و تجربیات خوبی را کسب کردم. الان هدف شما در مربیگری چیست و کجاست؟ شروع مربیگری برای من خیلی مهم است. من از یک جای خوب شروع کردم و می خواهم خوب ادامه دهم. می خواهم تاثیر گذار باشم و با قدرت شروع کنم. از چه لیگی می خواهی شروع کنی؟ من توانایی دارم که در لیگ برتر باشم. اما می خواهم با یک تیم خوب شروع کنم و بتوانم به موفقیت های بزرگی برسم.حالا که زودتر مربیگری را شروع کردم می خواهم به موفقیت های بزرگی برسم. می خواهید به کجا برسید در مربیگری سقفتان چیست؟ من مطمئن هستم که شروع کنم در عرض چند سال به استقلال می رسم و بعد از آن به تیم ملی فکر می کنم. اینکه دروازبانها وارد مربیگری می شوند موفق هم بوده اند؟ بله چراکه نه آقای دیزونف و زنگا در ایتالیا و مرحوم ناصر حجازی در ایران مربیان بزرگی بوده اند. من هم می خواهم خیلی چیزها را ثابت کنم و این کار را می کنم. نشان می دهم که می توان خیلی خوب بود. چه شد که رفتی اینتر؟ من فیلم بازی هام رو فرستادم آنها پس از دیدن فیلم بازی از من دعوت کردند که بروم با آنها تمرین کنم. خیلی هم خوب بودم اما متاسفانه بعضی قوانین بود که نگذاشت کار کنم. چه قانونی؟ آنها فقط می توانستند 1بازیکن از خارج از اتحادیه اروپا بگیرند و چون 1بازیکن پاراگوئه ای گرفته بودند برای همین نتوانستند مرا بگیرند. نظرت در مورد کیروش چیست؟ کیروش مربی بزرگی است اما نتوانستیم آنطور که باید و شاید از او در ایران استفاده کنیم. اینکه تیم رفته جام جهانی همه چیز نبوده است ما کارهای زیر بنایی می توانستیم انجام دهیم. کیروش فقط به دنبال نتیجه بود. شما نگاه کنید ببینید ولاسکو برای والیبال چه کا کرده است. والیبال ایران را دگرگون کرده و تاثیر گذار بوده است. نظرت در مورد حرفهای کامبوزیا در مرود همبازی تو دایی چیست؟ علی دایی شناسنامه فوتبال ایران است و کسی که علی دایی را قبول نداشته باشد و یا نشناسد فوتبال ندیده است. فوتبال باید دست ورزشی ها باشد یا سیاسی ها؟ به نظر من سیاسی ها باید بحثکلان فوتبال شرکت کنند و فوتبال را به متخصصین فوتبال بسپارند
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه جولاي 14, 2013 3:39 pm

[quote:d70dd51099="abarar0131"]واقعا مفت خودش رو فروخت پاشو قشنگ گذاشت رو چاله.حیف که از چشم هوادارای بومی ترین تیم تاریخ شهرش افتاد.افسوووووووس...

/15/ /15/ /15/
سایت گل-هادی طباطبایی را باید جز بهترین دروازبان های فوتبال ایران بدانیم.هادی که در بازی تیم ملی با دانمارک لقب شیر کپنهاک را به خود اختصاص داد.حالا می خواهد به طور جدی وارد عرصه مربیگری شود. دروازبان سابق استقلال و تیم ملی که جز بازیکنان با اخلاق و تحصیل کرده فوتبال است در مصاحبه ای با سایت گل از تیم ملی و فوتبال امروز و اهدافش در مربیگری گفت. مصاحبه سایت گل را با هادی طباطبایی بخوانید. اوضاع و احوال چطور است چه می کنید؟ استراحت می کنم. منتظر هستم اگر تمی با شرایط خوب برایم پیش بیاید کار مربیگری خودم را شروع کنم. چه مدرکی در مربیگری دارید؟ آ آسیا دارم و مدرک بی حرفه ای انگلستان را دارم. فکر کنم برای مربیگری در لیگ برتر و یک ایران کافی باشد. فکر نمی کنید زود فوتبال را کنار گذاشتید؟ شرایط به گونه ای بود ما را از فوتبال دور کردند.واگرنه تا سالها می توانستم بازی کنم و حتی الان هم فکر کنم می توانستم بازی کنم. چه شرایطی شما را دور کرد؟ یک سری نا ملایماتی بود که من را آزرده کرد. من نمی توانستم با هر شرایطی کنار بیایم.اما خدارا شکر می کنم که در اوج فوتبال را کنار گذاشتم. ناراحت نیستید؟ بالاخره باید یک روز فوتبال را کنار می گذاشتم.مهم چطور کنار گذاشتنش مهم بود که من در شرایط خوبی این کار را انجام دادم. مربیگری؟ خب من 2سال مربی تیم ملی امید کمک آقای پیروانی بودم و تجربیات خوبی را کسب کردم. الان هدف شما در مربیگری چیست و کجاست؟ شروع مربیگری برای من خیلی مهم است. من از یک جای خوب شروع کردم و می خواهم خوب ادامه دهم. می خواهم تاثیر گذار باشم و با قدرت شروع کنم. از چه لیگی می خواهی شروع کنی؟ من توانایی دارم که در لیگ برتر باشم. اما می خواهم با یک تیم خوب شروع کنم و بتوانم به موفقیت های بزرگی برسم.حالا که زودتر مربیگری را شروع کردم می خواهم به موفقیت های بزرگی برسم. می خواهید به کجا برسید در مربیگری سقفتان چیست؟ من مطمئن هستم که شروع کنم در عرض چند سال به استقلال می رسم و بعد از آن به تیم ملی فکر می کنم. اینکه دروازبانها وارد مربیگری می شوند موفق هم بوده اند؟ بله چراکه نه آقای دیزونف و زنگا در ایتالیا و مرحوم ناصر حجازی در ایران مربیان بزرگی بوده اند. من هم می خواهم خیلی چیزها را ثابت کنم و این کار را می کنم. نشان می دهم که می توان خیلی خوب بود. چه شد که رفتی اینتر؟ من فیلم بازی هام رو فرستادم آنها پس از دیدن فیلم بازی از من دعوت کردند که بروم با آنها تمرین کنم. خیلی هم خوب بودم اما متاسفانه بعضی قوانین بود که نگذاشت کار کنم. چه قانونی؟ آنها فقط می توانستند 1بازیکن از خارج از اتحادیه اروپا بگیرند و چون 1بازیکن پاراگوئه ای گرفته بودند برای همین نتوانستند مرا بگیرند. نظرت در مورد کیروش چیست؟ کیروش مربی بزرگی است اما نتوانستیم آنطور که باید و شاید از او در ایران استفاده کنیم. اینکه تیم رفته جام جهانی همه چیز نبوده است ما کارهای زیر بنایی می توانستیم انجام دهیم. کیروش فقط به دنبال نتیجه بود. شما نگاه کنید ببینید ولاسکو برای والیبال چه کا کرده است. والیبال ایران را دگرگون کرده و تاثیر گذار بوده است. نظرت در مورد حرفهای کامبوزیا در مرود همبازی تو دایی چیست؟ علی دایی شناسنامه فوتبال ایران است و کسی که علی دایی را قبول نداشته باشد و یا نشناسد فوتبال ندیده است. فوتبال باید دست ورزشی ها باشد یا سیاسی ها؟ به نظر من سیاسی ها باید بحثکلان فوتبال شرکت کنند و فوتبال را به متخصصین فوتبال بسپارند[/quote:d70dd51099]

واقعا جای افسوس داره...کسی که میتونست اسطوره باشه برای ما جا پای امسال بهزاد داداش زاده گذاشت :?
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » يکشنبه جولاي 14, 2013 4:18 pm

دلم تنگ شده برای کاپیتان :twisted:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:00 pm

ظاهرا نظر خسرو حیدری با 700 میلیون پول نقد جلب شده. 100 تایی که در حدود نصف قرارداد اوست!

سایت گل – دستمزد بازیکنان و مربیان در فوتبال ایران هرگز به ظور شفاف در اختیار رسانه ها و البته خود فدرایون قرار نمی گیرد که علت اصلی این مسئله ، خصلت اساسی ایرانی ها در پنهان کاری مالی است .

اما در پایان فصل نقل و انتقالات می شود حدس هایی درباره قراردادهای امسال و باارزش ترین خریدهای سال زد . با ما همراه باشید...

1- رحیمی مدیرعامل سپاهان در جمع هواداران که بیشترین پرداختی این باشگاه به بازیکنانش 1.2 میلیارد تومان است و فقط به هادی عقیلی چون هادی عقیلی است [color=red:70c5c91c99][size=24:70c5c91c99]1.4[/size:70c5c91c99][/color:70c5c91c99] میلیارد پرداخت شده است. البته می دانیم که استقلال به آرش افشین 1.2 میلیارد پیشنهاد داده بود ولی او بازی در مدافع عنوان قهرمانی، تهران و مراحل نهایی لیگ قهرمانان آسیا را پس زد و با سپاهان قرارداد بست. آیا رقم چرب تر بوده یا ...؟ مجتبی جباری را هم فراموش نکنید . دل کندن از استقلال بعد از 9 سال حضور در این تیم به این راحتی ها امکان پذیر به نظر نمی رسد.

2 - طبق اعلام باشگاه سپاهان رقم قرارداد قاسم دهنوی با این باشگاه 1/1 میلیارد بوده و حالا که این بازیکن به پرسپولیس پیوسته می توان حدس زد که رقم دریافتی او بیش از قرمزها بیش از این مبلغ بوده است. این درحالی است که سردار رویانیان گفته بود که از پرداخت بالای میلیارد در پرسپولیس خبری نیست. شاید منظورشان پیش قرارداد بوده است! البته چند وقت پیش محمود یاوری سرمربی قبلی ذوب آهن که قبل از بازی play off با پاس همدان با پیام صادقیان به مشکل خورده بود، مدعی شده بود پرسپولیس با پیشنهاد 1.7 میلیاردی این بازیکن را هوایی کرده ولی انصافا نه گروه خونی صادقیان و نه پرسپولیس با این رقم اغراق آمیز هیچ تناسبی ندارند. اگر قرار بر گرفتن این مبلغ توسط صادقیان از پرسپولیس باشد، حتما نیلسون و سید جلال باید بالای 2 میلیارد گرفته باشند!

3-خریدهای استقلال ( به جز پژمان نوری ) هیچ کدام در سطح بالاتر از میلیارد نیستند ولی در مورد بازیکنان تمدیدی قضیه فرق می کند. وقتی معاون باشگاه اعلام می کند که دو برابر پول پرسپولیس را به کریم انصاریفر پیشنهاد داده اند قضیه بغرنج تر می شود. یعنی انصاریفر خط خورده از تیم ملی در حدود 2 میلیارد از استقلال پیشنهاد داشته باشد و آن وقت کاپیتان تیم ملی یعنی جواد نکونام کمتر از او دریافتی داشته باشد؟ البته انصاریفر که استقلالی نشد ولی همین مورد می تواند معمای ارقام در استقلال را بیشتر کند. سید مهدی رحمتی همین جوری یک بازیکن گران قیمت و میلیاردی بود، حالا به نظر شما بعد از قهرمانی استقلال که در سایه 21 کلین شیت او به دست آمد رقم قراردادش بهبود نیافته است. یادتان نرود که رقم قرارداد نکونام در فصل گذشته حدود 1.8 میلیارد بود. آیا او درحالی که با تیم قهرمان شده و با تیم ملی هم به جام جهانی رسیده ، آیا به کمتر از این مبلغ رضایت می دهد؟ این را هم بگوییم که ظاهرا نظر خسرو حیدری با 700 میلیون پول نقد جلب شده. 100 تایی که در حدود نصف قرارداد اوست!
/15/ /15/ /15/ /15/ /15/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:19 pm

دوستان آواتار جديد خوبه :D :D ...... يه سر به اين جا بزنيد http://www.irangif.ir/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:09 pm

[quote:7bbfe56de0="popo131"]دوستان آواتار جديد خوبه :D :D ...... يه سر به اين جا بزنيد http://www.irangif.ir/[/quote:7bbfe56de0]

من فکر می کنم اگه تا چند وقت دیگه این آواتارهای اعصاب خرد کن رو بذاری به همین روز آواتارت دچار میشی /// :D :D :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:23 pm

[quote:5ac216beef="mahyar7192"]این پست اسپم بوده و صرفا جهت بالا بردن تاپیک "گفتگو آزاد" نوشته شده است و ارزش دیگری ندارد :!: /8/[/quote:5ac216beef]

پدیده ای برای خودت هستیا :lol:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:45 pm

[quote:b6aa688961="pedram_1367"][quote:b6aa688961="popo131"]دوستان آواتار جديد خوبه :D :D ...... يه سر به اين جا بزنيد http://www.irangif.ir/[/quote:b6aa688961]

من فکر می کنم اگه تا چند وقت دیگه این آواتارهای اعصاب خرد کن رو بذاری به همین روز آواتارت دچار میشی /// :D :D :arrow:[/quote:b6aa688961]

:D فردا يه برنامه براي سقوط آزاد دارم...ايشاالله اگه مشكلي پيش نياد لباس جور بشه .. اردويي كه پيش بيني كردم برگزار بشه .... قرار اين كارو انجام بدم ببينيم چي ميشه :arrow:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:49 pm

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام آبرارها الخصوص مدیران محترم .

آقایان مدیر , مسلمانان می خوان صهیونیست ها رو در رود نیل [b:c8498dea93] غرق [/b:c8498dea93] بکنند . شما مارو یه هفته تعلیق می کنید ؟!؟ /17/
حالا خوبه ستاره ام دوتایه و بیشتر نیست وگرنه رکورد معلق شدن سایت مال من میشد /12/ /12/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:52 pm

[quote:a99c52ef78="Namjoo_St"]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام آبرارها الخصوص مدیران محترم .

آقایان مدیر , مسلمانان می خوان صهیونیست ها رو در رود نیل [b:a99c52ef78] غرق [/b:a99c52ef78] بکنند . شما مارو یه هفته تعلیق می کنید ؟!؟ /17/
حالا خوبه ستاره ام دوتایه و بیشتر نیست وگرنه رکورد معلق شدن سایت مال من میشد /12/ /12/[/quote:a99c52ef78]

ای دلم خونه نگو
از دست خودم در رفته چند با بن شدم
قدرت چیز بسیار بدیه
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:56 pm

پپ گوارديولا اخيرا گفته بود دوست دارد اين بازيکن 22ساله را به آليانس آره‌نا ببرد و حالا تياگو تا تابستان 2018 قرارداد بسته است.

به گزارش گل، اين ملي‌پوش اسپانيايي که در انديشه بازي بيشتر بود ابتدا در مسير منچستريونايتد قرار داشت اما حضور گوارديولا در بايرن باعث شد او اين تيم را برگزيند.

کارل هاينس رومنيگه، مدير ارشد اجرايي بايرن مونيخ گفته: «تياگو را به دليل اشتياق شديد پپ گوارديولا، مربي جديدمان خريديم. خوشحاليم که در اين انتقال بزرگ موفق شديم. تياگو در جام ملت‌هاي جوانان درخشيد. او بازيکني رويايي است و بايرن را تقويت خواهد کرد.»

بارسا و بايرن مونيخ در چهار سال آينده با هم ديداري دوستانه برگزار خواهند کرد و اين درآمد بارسلونا از فروش او را به 25 ميليون يورو افزايش خواهد داد.

او بايد با باستين شواين‌اشتايگر، لوييز گوستاوو و خاوي مارتينس رقابت خواهد کرد. او، ماريو گوتزه و يان کرشهوف خريدهاي جديد قهرمان اروپا هستند.
/13/ /13/ /13/ /13/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1990 » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:57 pm

[quote:a90dc5aab4="popo131"]دوستان آواتار جديد خوبه :D :D ...... يه سر به اين جا بزنيد http://www.irangif.ir/[/quote:a90dc5aab4]

با عرض معذرت این اواتارت یه کم منشوریه.داره با کله میره تو صورتش یا .... :evil: :evil: :evil:
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 14, 2013 7:59 pm

[quote:8b44b5ea70="pedram_1367"][quote:8b44b5ea70="popo131"]دوستان آواتار جديد خوبه :D :D ...... يه سر به اين جا بزنيد http://www.irangif.ir/[/quote:8b44b5ea70]

من فکر می کنم اگه تا چند وقت دیگه این آواتارهای اعصاب خرد کن رو بذاری به همین روز آواتارت دچار میشی /// :D :D :arrow:[/quote:8b44b5ea70]
برار خدایی من سر درد می گیرم این خرگوشه رو می بینم.پشت سرم درد می گیره خدایی!
8) 8) 8)
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه جولاي 14, 2013 8:00 pm

[quote:485a5df0dd="Namjoo_St"]با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام آبرارها الخصوص مدیران محترم .

آقایان مدیر , مسلمانان می خوان صهیونیست ها رو در رود نیل [b:485a5df0dd] غرق [/b:485a5df0dd] بکنند . شما مارو یه هفته تعلیق می کنید ؟!؟ /17/
حالا خوبه ستاره ام دوتایه و بیشتر نیست وگرنه رکورد معلق شدن سایت مال من میشد /12/ /12/[/quote:485a5df0dd]

بـه سلام آقــــــــــــــــــــــــا !

معین جان همین "علی داماشی" تو رو به چنگ داده بودا !!

این معلق شدن ها نمکِ سایته!!! حالا راستش رو بگو اصلاح شدی یانه؟

در ضمن آزادیت رو تبریک میگم :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان