[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط metall » شنبه جولاي 13, 2013 9:14 pm

[size=18:60e571b1c7]در اینجا جا داره برای راهنمایی به راه حق فتفا بدم

بسم الله الرحمن الرحیم

نظر دادن به نیت بالا بردن امتیاز و درجات دنیوی یا ستاره دار شدن حرام ، محاربه است

metall یک شنبه 23تیر 90 / 5 رمضان مبارک 1434[/size:60e571b1c7]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه جولاي 13, 2013 10:46 pm

ای ول به همه بچه های با عشق و با صفا که تا این وقت صبح بیدارن.[size=24:dabe27e89b]3:18[/size:dabe27e89b]
raincityboy.01
02. nima_beckham
03. havadarehamishegi
04. farhad_sstrong
05. sepidroudi
06. M0H3N
07. aryanrecord
08. ali_damashi
09. metall
10. Dane_Ali
11. SajjaD_46
12. rashtlove
13. JUSTiran46
14. rasht1296
15. armilad
16. abarar1990

رده بندی
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه جولاي 13, 2013 11:12 pm

[quote:08852bc126="armilad"]ای ول به همه بچه های با عشق و با صفا که تا این وقت صبح بیدارن.[size=24:08852bc126]3:18[/size:08852bc126]
raincityboy.01
02. nima_beckham
03. havadarehamishegi
04. farhad_sstrong
05. sepidroudi
06. M0H3N
07. aryanrecord
08. ali_damashi
09. metall
10. Dane_Ali
11. SajjaD_46
12. rashtlove
13. JUSTiran46
14. rasht1296
15. armilad
16. abarar1990

رده بندی[/quote:08852bc126]

من روزه نمیگیریم اما تنها انگیزم خوردن برنج تازه دمه حوصله ندارم فردا زیر برنج رو گرم کنم :)
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه جولاي 13, 2013 11:25 pm

[quote:9c73dd9e4e="armilad"]ای ول به همه بچه های با عشق و با صفا که تا این وقت صبح بیدارن.[size=24:9c73dd9e4e]3:18[/size:9c73dd9e4e]
raincityboy.01
02. nima_beckham
03. havadarehamishegi
04. farhad_sstrong
05. sepidroudi
06. M0H3N
07. aryanrecord
08. ali_damashi
09. metall
10. Dane_Ali
11. SajjaD_46
12. rashtlove
13. JUSTiran46
14. rasht1296
15. armilad
16. abarar1990

رده بندی[/quote:9c73dd9e4e]

من بودم اما تو لیست نبودم! /4/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:13 am

[quote:523dadc88c="armilad"]ای ول به همه بچه های با عشق و با صفا که تا این وقت صبح بیدارن.[size=24:523dadc88c]3:18[/size:523dadc88c]
raincityboy.01
02. nima_beckham
03. havadarehamishegi
04. farhad_sstrong
05. sepidroudi
06. M0H3N
07. aryanrecord
08. ali_damashi
09. metall
10. Dane_Ali
11. SajjaD_46
12. rashtlove
13. JUSTiran46
14. rasht1296
15. armilad
16. abarar1990

رده بندی[/quote:523dadc88c]

عدد فقــــــــــــط 10 :P
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه جولاي 14, 2013 4:54 am

امروزتمرين ساعت چنده؟
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:00 am

بعد از انتخاب بهترين هاي ليگ شايد بعضي از انتخاب ها حاشيه سازشد.

به جز انتخاب پديده فصل که خيلي ها اعتقاد داشتند حق جهانبخش بازيکن تازه پيوسته به ليگ هلند است حالا شنيده مي شود که انتخاب بهترين بازيکن هم حاشيه هاي فراواني داشته است که حتي باعث دلخوري شديد شده است.

به گزارش گل ، يکي از نزديکان فدراسيون فوتبال که نمي خواست نامش هم فاش شود گفت: انتخاب همه کاپيتانها و مربيان و حتي خود مسئولين فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ مهدي رحمتي بوده است و حتي در راي گيري نهايي مهدي رحمتي به عنوان بهترين بازيکن ليگ انتخاب شده است. اما چون فدراسيوني ها نمي خواستند از اين انتخاب کي روش ناراحت شود در نهايت محرم نويد کيا را انتخاب کردند.

اين ماجرا حتي باعث ناراحتي شديد عزيزالله محمدي رئيس سابق سازمان ليگ شده تا جايي که ناراحتي خودش را هم در جلسه اي مطرح کرده است.

ظاهرا خود محرم هم از انتخابش متعجب بوده است و نمي خواسته به تهران بيايد و در لحظه آخر به اصرار آقاي رحيمي مدير عامل سپاهان به تهران آمده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:02 am

[quote:c56ac7e853="jahan46"][color=indigo:c56ac7e853][size=18:c56ac7e853]با سلام خدمت تمام کاربرای سایت
من jahan46 کاربر تازه وارد سایت هستم
امیدوارم هر چه زودتر کار کردن تو فضای سایت رو به کمک شما یاد بگیرم تا با هم بتونیم شرایطی رو ایجاد کنیم که فرهنگ شهرمون رشت رو به رخ تمام ایران و دنیا بکشیم
کمک کنیم به همدیگه تا بتونیم سالدیگرو بهترین تماشاگرهای لیگ رو ،به خودمون اختصاص بدیم
با سپاس[/size:c56ac7e853][/color:c56ac7e853][/quote:c56ac7e853]
[color=green:c56ac7e853]آقاي jahan46 خوش اومديد ،بسيار خوشحالم كه افرادي مثل شما دارن به جمع وارشي ها اضافه ميشن .اميدوارم به كمك هم ،يعني همه بچه هاي وارش اسپرت بتونيم يه سال خوب رو چه به لحاظ فوتبالي و امتياز و [size=18:c56ac7e853]صد البته به لحاظ فرهنگي [/size:c56ac7e853]و ارتقاي سطح تمدني سكوها رو با هم رقم بزنيم
منم مثل شما اميدوارم و آرزو ميكنم كه امسال كاپ تماشاگرها حق ما باشه،حالا اگه فدراسيون اين جايزه رو به ما نداد مهم نيست، چون ما به بي عدالتي عادت كرديم[/color:c56ac7e853]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:14 am

انتخاب همه کاپیتانها و مربیان و حتی خود مسئولین فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مهدی رحمتی بوده است و حتی در رای گیری نهایی مهدی رحمتی به عنوان بهترین بازیکن لیگ انتخاب شده است

سایت گل-بعد از انتخاب بهترین های لیگ شاید بعضی از انتخاب ها حاشیه سازشد..
به جز انتخاب پدیده فصل که خیلی ها اعتقاد داشتند حق جهانبخش بازیکن تازه پیوسته به لیگ هلند است حالا شنیده می شود که انتخاب بهترین بازیکن هم حاشیه های فراوانی داشته است که حتی باعث دلخوری شدید شده است.
یکی از نزدیکان فدراسیون فوتبال که نمی خواست نامش هم فاش شود در صحبت با خبرنگار سایت گل گفت:
انتخاب همه کاپیتانها و مربیان و حتی خود مسئولین فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مهدی رحمتی بوده است و حتی در رای گیری نهایی مهدی رحمتی به عنوان بهترین بازیکن لیگ انتخاب شده است. اما چون فدراسیونی ها نمی خواستند از این انتخاب کی روش ناراحت شود در نهایت محرم نوید کیا را انتخاب کردند.
این ماجرا حتی باعث ناراحتی شدید عزیزالله محمدی رئیس سابق سازمان لیگ شده تا جایی که ناراحتی خودش را هم در جلسه ای مطرح کرده است.
ظاهرا خود محرم هم از انتخابش متعجب بوده است و نمی خواسته به تهران بیاید و در لحظه آخر به اصرار آقای رحیمی مدیر عامل سپاهان به تهران آمده است.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali-kheirkhah » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:28 am

تیم فوتسال شهرداری رشت با پیروزی مقابل تیم فوتسال صبای قم به عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر فوتسال امیدهای کشور دست یافت.

گزارش تصویری
عکس: علی خیرخواه

http://www.diyarebaran.ir/%da%af%d8%b2% ... d8%a7.html
داماش ابرطوفانی است ، خدایا کاری کن همیشه ببارد ،
ما می مانیم تا خیس بارانش شویم ...
نماد کاربر
ali-kheirkhah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:30 am

دایی شناسنامه فوتبال و حتی ورزش ایران است.برای این فوتبال همه کار کرده است.چه کار باید می کرده است که نکرده است

سایت گل-خدادا عزیزی بازیکن محبوب سابق تیم ملی حرف نمی زند اما وقتی هم صحبت می کند شهر را به هم می ریزد.
این بازیکن دوست داشتنی فوتبال که هنوز هم در بین اهالی فوتبال محبوب است و همیشه حرفهای خودش را بی پروا می زند در تازه ترین مصاحبه اش با سایت گل از فدراسیون فوتبال و رییس فدراسیون شطرنج انتقاد کرد.

آقا خبری از شما نیست .
استراحت می کنم واز آرامشی که دارم لذت می برم. هرچه از این فوتبال دور باشی آرامتری..
صحبت های رییس فدراسیون شطرنج را بر علیه دوستتان دایی خوانده اید؟
ظاهرا ایشان گفته علی را نمی شناسد.پس واقعاًخیلی از مرحله پرت است.مگر می شود در ورزش باشی و دایی را نشناسی.دایی شناسنامه فوتبال و حتی ورزش ایران است.برای این فوتبال همه کار کرده است.چه کار باید می کرده است که نکرده است.بازی در تیم ملی و رسیدن به بالاترین افتخارات با تیم ایران...آقای گل جهان شده است.در بایرن مونیخ بوده است و در جام باشگاه های اروپا بازی کرده و جام جهانی.البته علی دایی نباید جواب بدهد چون این آقا بزرگ می شود. من درک می کنم بعضی مواقع نمی شود جواب بعضی از آدمها را نداد.من خواهش می کنم از علی به عنوان یک دوست که جوا ندهد.این هم از اتفاقات جالب و جدید در فوتبال است.یک موقع است که یک کسی می گوید فلانی را نمی شناسم ولی اینکه بگویی علی دایی را نمی شناسم خنده دار است. حالا یک کسی بگوید خداداد را نمی شناسد می پذیرم و می گویم نمی شناسی که نشناس...اما این که بگویی علی دایی را نمی شناسی دیگر از عجایب است.
شاید هم این آقا در غار زندگی می کند و شاید واقعاً نمی شناسد.من هم ایشان را نمی شناسم..
ایشان رییس فدراسیون شطرنج هستند..
خب من واقعاً نمی دانم چه بگویم.اما کسی که علی دایی را نشناسد یا به خودش دروغ می گوید و یا به دیگران شاید هم به هر دو..
گفته می شود بهترین بازیکن لیگ رحمتی بوده است اما به خاطر کی روش رای را عوض کرده اند؟
به نظر من هم مهدی رحمتی بهترین بود و خیلی امتیاز برای استقلال گرفت. البته از فدراسیون هم بعیید نیست چرا که در آن زمان که تیم به جام جهانی نرفته بود کی روش هر کار دلش می خواست می کرد حالا که تیم به جام جهانی رفته دیگر روز باشد بگوید شب است فدراسیون فوتبال هم می گوید شب است.حتی شنیده ام بازی ها را هم دوباره عقب انداخته اند.باید تاسف خورد اگر این اتفاق افتاده و حق مهدی را خورده اند.
به فوتبال برنمی گردی؟
بگذارید در آرامش بمانم به خدا خیلی راحت شده ام.خب اگر پیشنهاد خوبی باشد با شرایط خوب چرا که نه اما من در چهار چوب خودم کار می کنم.
شنیده ایم به خیلی از پیشنهادات لیگ یکی خود جواب منفی داده اید؟
بله پیشنهاد بوده است اما سعی می کنم در حد توان در لیگ یک کار نکنم.من 3سال مدیر فنی ابومسلم بودم و چیزهایی دیده ام که برایم خیلی عجیب بوده است.مثلا بازیکنی که جز 18 نفر نبوده است و روی سکو هم نبوده است در نیمه دوم به بازی آمده و بازی کرده است. پس بگذارید من هم بروم سراغ همان غار خودم .
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:30 am

Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:54 am

[size=18:aae393186d][b:aae393186d]نگاهی به خط حمله مدعیان لیگ برتر/ استقلال نامدارتر، پرسپولیس موفق تر از بقیه[/b:aae393186d][/size:aae393186d]
بین تمام مدعیان قهرمانی لیگ سیزدهم به نظر می رسد استقلال نامدارترین خط حمله را روی کاغذ داشته باشد.

سایت گل - این درست که تیم فوتبال استقلال فصل گذشته خط حمله چندان موفقی نداشت و بیشتر در سایه استحکام دفاعی و هنرنمایی دروازبان خود توانست عنوان قهرمانی لیگ دوازدهم را به دست آورد ولی به هر حال نمی توان منکر تاثیر یک خط حمله قدرتمند در موفقیت یک تیم بود. تیمی که بتواند خوب حمله کرده و خوب گل بزند، هم باعث ارعاب حریفان شده و هم تماشاگر خودی را بیشتر به وجد می آورد تا در ورزشگاهها حاضر شوند و همین قضیه می تواند برای کل تیم یک روحیه مضاعف برتری طلبی باشد. به همین خاطر در پایان فصل نقل و انتقالات سراغ خط حمله 5 تیم مدعی قهرمانی می رویم، 5 تیمی که حداقل روی کاغذ برای کسب جام قهرمانی خط و نشان کشیده اند و در ظاهر پتانسیل رسیدن به این مهم را هم دارند؛

1 - استقلال (نامدار و با تجربه)

http://u.goal.com/294500/294552hp2.jpg
مدافع عنوان قهرمانی نامدارترین مهاجمان را نسبت به بقیه مدعیان در اختیار دارد و در عین حال دارای بالاترین میانیگین سنی بین این تیم هاست. فرهاد مجیدی(38) آرش برهانی(29) سیاوش اکبرپور(29) محمد قاضی (29) و محمد مهدی نظری (25) مهاجمان این فصل استقلال را تشکیل می دهند. امیر قلعه نویی به بازی با دو مهاجم اعتقاد زیادی دارد ولی خیلی به ترکیب ثابت در خط حمله معتقد نیست و سیستم چرخشی را ترجیح می دهد و به همین خاطر فکر می کنیم به تمام این مهاجمان بازی به اندازه کافی برسد. البته دغدغه استنقلال در حال حاضر یک هافبک پاسور خوب پشت سر مهاجمانش است چون با رفتن جباری بازیکن دیگری با این مختصات فعلا در جمع آبی ها دیده نمی شود. این مهاجمان هم که کمابیش فرصت طلب هستند برای گل زدن نیاز به پاس های مناسب دارند.

2 - سپاهان (کاستی نسبت به فصل قبل)

http://u.goal.com/225900/225963hp2.jpg
شاگردان زلاتکو کرانچار بدون تعارف در خط حمله نسبت به فصل گذشته تحلیل رفته به نظر می رسند. اگر آرش افشین را با وجود تمام کاستی هایش نسبت به محمدرضا خلعتبری ، جانشین این مهاجم ملی پوش بدانیم بازهم خلا جواهیر سوکای که مصدوم شده و حداقل تا اسفندماه آینده دور از میادین خواهد بود، احساس خواهد شد. محمد غلامی(31) رادومیر جالوویچ(30) و آرش افشین(25) ساله 3 مهاجم اصلی سپاهان هستند و دو بازیکن 21 ساله به نام های علی چوپانی و مهدی شریفی هم در اختیار کرانچار قرار دارند . البته مرد کروات می تواند از بین خرید هایش در مواقع ضروری روی یعقوب کریمی در خط حمله هم حساب کند ولی به هر حال نمی توانیم منکر تحلیل رفتن این تیم پرهزینه در خط حمله باشیم و باید منتظر شروع لیگ سیزدهم باشیم و ببینیم آیا مهاجمان فعلی خلا دو بازیکن موفق فصل قبل یعنی خلعتبری و سوکای را پر می کنند یا نه؟

3 - تراکتورسازی (بدون لوپز و سید)

http://u.goal.com/182200/182288hp2.jpg
بیشتر بار خط حمله تراکتورسازی در فصل قبل بر دوش سید مهدی سیدصالحی و فلاویو لوپز بود که هر دو نفر از این تیم جدا شده اند. البته تراکتوری ها سعید دقیقی مهاجم 28 ساله و موفق فصل قبل سایپا را در نوک حمله به خدمت گرفته اند تا جای خالی سید را پرکند و محسن دلیر 25 ساله از گسترش فولاد هم دیگر مهاجم نسبتا گلزن و جدید این تیم است. بقیه مهاجمان تراکتورسازی ، جواد کاظمیان(33) محمد حسن ابراهیمی(28) گیلسون سوارز(30) و مسعود ابراهیم زاده(25) هستند. جنس تیم مجید جلالی تا حدودی جور به نظر می رسد ولی این که این بازیکنان بتوانند خواسته های آقا معلم را درون زمین به خوبی پیاده کنند سوالی است که برای جواب آن باید تا شروع لیگ سیزدهم صبر کرد. البته جلالی ثابت کرده که اگر بازیکنان گوش به فرمانش باشند، می تواند از معمولی ترین بازیکنان هم خوب بازی بگیرد.

4 - فولاد (پرجمعیت تر و یکدست تر)

http://u.goal.com/290100/290145hp2.jpg
اگر فصل گذشته آرش افشین چشم و چراغ خط حمله فولاد بود و با حضور یا عدم حضورش کیفیت بازی قرمزهای اهوازی تغییر محسوسی پیدا می کرد، حالا دیگر او نیست و به نظر می رسد باید شاهد توازن خط حمله فولاد و تقسیم وظایف و بار مسئولیت ها بین همه بازیکنان باشیم. عباس محمد رضایی(30) و فرزاد حاتمی(28) دو خرید جدیدی هستند که در کنار لوسیانو پریرا(29) موفق ترین گلزن فصل قبل فولاد و اسماعیل شریفات(26) خط حمله قرمزهای اهوازی را تشکیل خواهند داد. البته دو بازیکن جوان و مستعد دیگر به نام های حکیم نصاری و ساسان انصاری که هردو از محصولات تیم های پایه فولاد هستند، می توانند در مواقع لزوم توسط فرکی مورد استفاده قرار بگیرند. حسین آقا هم ثابت کرده که از بازی دادن به جوان ها ابایی ندارد.

5 - پرسپولیس (با کارنامه درخشان تر)

http://u.goal.com/229300/229305hp2.jpg
خط حمله پرسپولیس نسبت به فصل قبل تحولات اساسی کرده است. جواد کاظمیان و ایمون زاید که از نیم فصل رفته بودند و کریم انصاریفر و محمد قاضی هم در فصل نقل و انتقالات دیپورت شدند تا پرسپولیس برای آنها جانشینانی جذب کند که از بابت کارنامه در فصل گذشته نسبت به خروجی های این تیم وضعیت بهتری دارند. سیدمهدی سیدصالحی(32) فصل گذشته آقای گل بدون پنالتی لیگ برتر بود، محمد عباس زاده(26) آقای گل دسته اول بود و یونس شاکری(24) هم فصل گذشته گل های قابل توجهی برای ابومسلم در دسته اول به ثمر رساند. غلامرضا رضایی(27) و هادی نوروزی(28) دو مهاجم باقی مانده از فصل قبل هستند که با تایید علی دایی در این تیم ماندگار شده اند. البته با توجه به این که دایی به سیستم 1 - 3 - 2 - 4 علاقه خاصی دارد، هافبک های تهاجمی هم نقش مهمی در خط حمله ایفا خواهند کرد، منطقه ای که پرسپولیس با جذب جوانان مستعدی چون میلاد غریبی، پیام صادقیان و امید عالیشاه پتانسیل بالقوه بسیار زیادی دارد. آیا دایی می تواند این توانایی نهفته را در جمع نفرات تیمش آزاد کند؟

[color=red:aae393186d][size=24:aae393186d]امسال باید خیره کننده ظاهر بشیم تا نویسنده بفهمه نام داماش باید در لیست تیمهای مدعی قرار بگیره[/size:aae393186d][/color:aae393186d]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:56 am

فرانسه قهرمان جام جهاني جوانان شد

تيم ملي فوتبال جوانان فرانسه براي نخستين بار قهرمان جام جهاني جوانان شد.
فرانسه قهرمان جام جهاني جوانان شد
در فينال رقابت‌هاي جام جهاني جوانان که به ميزباني ترکيه برگزار مي‌شود تيم‌هاي فرانسه و اوروگوئه رودرروي هم قرار گرفتند که در پايان اين مسابقه با نتيجه 4 بر يک به سود فرانسه خاتمه يافت.

به گزارش فارس، در اين ديدار که از ساعت 22:30 در ورزشگاه تلکام آره‌نا استانبول برگزار شد نيمه نخست و همچنين نيمه دوم با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد و بازي به وقت‌هاي اضافه کشيده شد.

در دو نيمه وقت‌هاي اضافه هم توپي از خط دروازه‌ها نگذشت تا بازي به ضربات حساس پنالتي کشيده شود.

در ضربات پنالتي درخشش دروازه‌بان فرانسه در مهار دو پنالتي نخست اوروگوئه باعث شد که فرانسه موفق شود در ضربات پنالتي با نتيجه چهار بر يک اوروگوئه را شکست دهد و براي نخستين بار قهرمان جام جهاني جوانان شود.

در ديدار رده بندي اين رقابت‌ها نيز که پيش از اين ديدار در همين استاديوم برگزار شده بود تيم ملي غنا ساعاتي پيش موفق شد با نتيجه سه بر صفر عراق پديده اين دوره از رقابت‌ها را از پيش رو برداشته و به مقام سومي جوانان جهان دست يابد.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 6:15 am

[size=18:cd5426d73e]در شرایطی که استقلال تا خرخره درگیر بحران مالی است و بازیکنی مثل ساموئل به خاطر 200 تا 300 میلیون تومان اختلاف دارد از دست استقلال می رود،مصاحبه علی امیری با فارس حیرت آور است.[/size:cd5426d73e]

سایت گل – باور کردنش هنوز هم دشوار است اما معاون باشگاه استقلال ، در حمایتی ناشیانه و تابلو از کریم انصاری فرد مهاجم پرسپولیس ، حرف هایی به زبان آورده که منافع باشگاه متبوعش را به لرزه درمی آورد.این هم حرف های امیری:

ما به کریم انصاری‌فرد پیشنهاد کردیم که دو برابر پولی که پرسپولیس به او می‌دهد، می‌دهیم اما او این پیشنهاد را رد کرد و گفت: نسبت به پرسپولیس تعصب دارد و نمی‌خواهد هواداران را برنجاند، واقعاً باید مجسمه چنین بازیکنانی را در سردر این باشگاه‌ها ساخت!

نکته اول : استقلال یک سال تمام پز داد که به بازیکن پورشه و مبلغ بالا نداده.حالا چه شده که سمبل پورشه گرفتن و پول زیاد گرفتن از طرف همین تیم با دوبرابر مبلغ دعوت به همکاری شده؟استقلال که پول ندارد و برای هر یک ریال پرداختی باید به هزار جا رو بزند،چطور به مهاجم پرسپولیس بیش از دو میلیارد پیشنهاد داده؟

نکته دوم : حالا که قرار است مجسمه بازیکنانی که پیسنهاد رقیب را رد می کنند سر در باشگاه زده شود بهتر است اقای امیری مجسمه مجتبی جباری را هم سفارش بدهد تا سر در باشگاه استقلال بزنند چرا که او هم پیشنهاد رقیب را ردکرد. مصاحبه رویانیان در این باره موجود است . مجسمه را سفارش می دهید آقای امیری ؟

نکنه سوم: این مصاحبه به چه قصر و نیتی انجام شده؟ اصلا محتوایش حقیقت دارد؟ راستی اگر بازیکن نزول کرده این نثل انصاری فر بالای 2 میلیارد، پس مهدی رحمتی چند؟ پژمان منتظری ، قرهاد مجیدی و جوادنکونام ، چی ؟ چند میلیارد آقای امیری؟

میبینید دروغهای فتل اتل متل تک و پهلوی همه گزارشگرها رو به حرف آورده
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان