[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouri_sb » جمعه جولاي 12, 2013 9:07 pm

فردا تمرینه؟ ساعت چند؟ :)
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 12, 2013 9:16 pm

تولد 2 سالگی من و میلاد مبارک ... 2 سال پیش در چنین روزی طرفای ساعت 3 بعدازظهر میلاد اومد خونه مون و گفت الان داشتم میومدم یه سایت پیدا کردم در مورد داماش و هواداراش و عضو شدم تو هم اگه می خوای برو عضو شو ... خلاصه گذشت و 2 سال شد !!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه جولاي 12, 2013 9:30 pm

[quote:694f835694="pedram_1367"]تولد 2 سالگی من و میلاد مبارک ... 2 سال پیش در چنین روزی طرفای ساعت 3 بعدازظهر میلاد اومد خونه مون و گفت الان داشتم میومدم یه سایت پیدا کردم در مورد داماش و هواداراش و عضو شدم تو هم اگه می خوای برو عضو شو ... خلاصه گذشت و 2 سال شد !!!![/quote:694f835694]

/13/ /7/ /11/ :lol: :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه جولاي 12, 2013 9:39 pm

حمزه جان مگه کسی هست که با آقا مصطفی حال نکنه! :arrow:

واقعا لقب جالبی دادی *حاجتی رایان گیگز* :P

ضمنا تولد دوسالگیه پدرام جان و میلاد عزیز هم شادباش /7/ - ایشالا 102 سالگی رو جشن بگیرین تو وارش :D

ضمنا من در آستانه 2000 امین نظرم هستم تو وارش /12/ - این اتفاق مهم رو اول به مدیریت و بعد به شما دوستان تبریک میگم :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه جولاي 12, 2013 11:33 pm

2 سالگیتون مبارک /3/

اما دِ بیشید بوخوسید ایبچی باییم بوجور تر :wink: :?

01. meraj130
02. nima_beckham
03. hamidjavan
04. Siavash
05. arman-persia
06. navidmadan
07. hamed3
08. Dane_Ali
09. JUSTiran46
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 13, 2013 5:13 am

آبرار sepidroudi فعلا روی 1998 هستی، یاد جام جهانی در فرانسه میفتم که ایران آمریکا رو برده بود و ما دلمونو خوش کرده بودیم که آلمانم میبریم /10/ /10/ /10/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 13, 2013 6:34 am

علی دایی امروز صبح در برنامه ورزش و مردم حاضر شد و در باره مسائل مربوط به پرسپولیس و ... صحبت کرد که خلاصه حرف هایش را می خوانید

سایت گل – حرف های علی دایی در ورزش و مردم امروز داغتر از حد تصور بود.مردی که به قول خودش 51 جلسه تمرینی,دو اردوی بدنسازی و 8 بازی تدارکاتی را به شاگردانش تحمیل کرده بود حالا آمده بود تا در[color=red:47f49ee549] برنامه 90 [/color:47f49ee549]از حق شاگردانش دفاع کند.وقتی بهرام شفیع بحث را به کریم انصاری فرد کشاند،پاسخ های علی دایی از تمام گزارش های منتشر شده در رسانه ها داغتر بود.

کامبوزیا، شطرنج . باقی قضایا
*متاسفانه در مملکت ما طوری شده که هر کس خوب کار می کند را سعی داند خرابش کنند .با تمام احترامی که برای همه قائلم باید بگویم بعضی آقایان سیاسی وارد فوتبال ما شده اند که به جای اینکه به کار خودشان بپردازند راجع به همه چیز حرف می زنند .من درباره ایشان قبلا حرف هایم را زده ام .ما در جایی که کار می کنیم باید همه نیرویمان را بگذاریم اگر ایشان هم تمام توان و قدرتش را روی شطرنج می گذاشت و ذهنش را معطوف به کارش می کرد آن اتفاقات در کره نمی افتاد و تیم شطرنج ما حذف نمی شد.
*روراست بگویم من ایشان را ندیده ام و صحبت هم نکرده ام .با تمام احترامی که برای آنهایی که در شطرنج زحمت می کشند من فقط اسم بچه های این رشته را شنیده بودم اما این نتیجه ای که در کره به دست آمد اصلا در شان ما نیست.
*من والیبال و بسکتبال بازی کرده ام و در دوران راهنمایی شطرنج هم بازی می کردم .
*من هرچه دارم از آن بالایی دارم .در تمام زندگی ام خدا را با تمام وجودم حس کردم.یک هفته از آن اتفاقت نگذشت که مدیریت ایشان را نشان مان داد .
*من از انزلیچی آمده بودم که یکی از دوستان مشترک مان خواست یک جلسه مشترک با ایشان بگذارم اما من قبول نکردم.
*من آمده ام تا در پرسپولیس موفق شوم چون موفقیت پرسپولیس یک جمعیت 40- 30 میلیونی از هواداران را شاد می کند و به جامعه نشاط می دهد به همین خاطر مقابل چیزهایی که به این مساله ضربه می زند می ایستم .چون قبول نکردم با ایشان دیدار کنم آن حرف ها را زد.

عجیبترین قرارداد عمر من
*روز اول که شفاهی با پرسپولیس توافق کردم کریم انصاری فرد جزواولین نفراتی بود که از باشگاه خواستم در تیم حفظ کند.با این همه مذاکرات ایشان با باشگاه اصلا خوب پیش نرفت.ایشان روزی که با محسن بنگر برای تمدید قرارداد به دفتر باشگاه رفت از باشگاه در این شرایط اقتصادی بد 760 میلیون پول پیش خواست.بعد هم تاکید کرد در حال ترانسفر شدن است و 15 روز برای انتقال به اروپا وقت می خواهد.من متن قرارداد او در سال قبل را با باشگاه دیدم و تعجب کردم.عجیب و غریب ترین قراردادی بود که در عمرم دیده بودم.پر از بند ها و تبصره هایی که درتمام عمر ورزشی خودم از آنها نشانی ندیده بودم.

به هرحال آقای انصاری فر به من گفت به خاطر تیم ملای یک هفته استراحت می خواهد.گفتم به شرطی اجازه می دهم که به اردبیل بیایی و در اردوی اردبیل حاضر شوی.آنجا با هم حرف می زنیم اما خبری از او نشد.بعد هم فهمیدم که به ترکیه رفته.باشگاه به من خبر داد.

*محسن بنگردر کمال مردانگی بدون قرارداد با تیم تمرین کرد و گفت هر روزی که بگویید تمدید می کنم اما از آقای انصاری فرد خبری نبود.ما هم ایشان را با اقای سیدصالحی که یکی از بهترین هاست جایگزین کردیم.دیگر به درد من نمی خورد.ایشان هفته قبل دوباره با باشگاه جلسه گذاشته و این بار 500 میلیون پول خواسته با 15 روز فرصت برای ترانسفر.من همچین بازیکنی را نمی خواهم.یکی خوب است که بتوان روی او حساب کرد.ما داریم سرمایه گذاری می کنیم.ایشان به من گفت که من از آلمان و اسپانیا پیشنهاد دارم و من هم گفتم اگر داری برو.هم برای خودت خوب است هم برای فوتبال ایران و تیم ملی.

*من بازیکنی می خواهم که با من بدنسازی کرده باشد.بازیکنی که با تیم بماند.کسی که می خواهد برود اروپا و با تیم هم بدنسازی نمی کند به کار من نمی خورد.

حمایت از رویانیان
*من به خاطر پرسپولیس از رویانیان دفاع کردم .شاید آمدن ایشان به فوتبال غلط بوده باشد اما وقتی یک سال و نیم دو سال برای ایشان هزینه کرده ایم و روی او سرمایه گذاری شده نباید آزمون و خطا انجام شود و بر اساس چیزی که می خواهی ایشان را برداری.
*می خواهم بدانم به اندازه این همه مصاحبه ای که ایشان(کامبوزیا) در رسانه ها کرده و در همه سایت ها بوده به قول خودشان در بیست سال مدیریت شان در ورزش که ما هم نبودیم آیا انجام داده بودند؟
*پرسپولیس یک تیم مردمی است و من هم تا وقتی هستم باید از چیزهایی که به این تیم ضربه می زند دفاع کنم تا تیم وارد حاشیه نشود چون همه از من موفقیت می خواهند .مطمئنا جلوی هر چیزی که مانع از موفقیتم شود می ایستم.
*ایشان(رویانیان) پارسال به ناحق صحبت هایی کرده بود که با حقیقت جور در نمی آمد اما اسم پرسپولیس آنقدر بزرگ است که هر قدر ما با هم اختلاف داشته باشیم به خاطر این اسم بزرگ راحت می شود کار کرد.

http://u.goal.com/155400/155440hp2.jpg
دایی:پرسپولیس را دو سال و نیم جوان کردم
*تقریبا تیمی که می خواستم را بسته ایم اما در یکی دو جایگاه نفراتی که می خواستیم را نتوانستیم بگیریم اما سریعا نفراتی را جایگزینشان کردیم.
* من ازروند آماده سازی تیم راضی ام.ما از 7 خرداد تمرینات مان را شروع کردیم و تا الان 51 جلسه تمرینی انجام داده ایم و 8 بازی تدارکاتی داشته ایم که تا شروع لیگ 2 بازی دیگر هم خواهیم داشت تا با آمادگی کامل وارد بازی ها بشویم.
*من ممنون بچه هایی هستم که از اول تمرینات با ما بودند و آنهایی که بعدا به ما اضافه شدند.
*خدا را شکر تقریبا تمام نفراتی که می خواستیم را جذب کردیم و اصلا از روز اولی که تمرینات مان را شروع کردیم هدف مان قهرمانی بود.
*نمی دانم قضیه دهنوی چی شد و اینها را خود بازیکنان می دانند .من فقط لیستی به مدیریت دادم و ایشان هم سعی کرد نفراتی که خواسته بودم را جذب کند .فقط قاسم حدادی فر بود که متاسفانه شش ماه دیگر با تیمش قرارداد داشت که ما مارکو را جایگزین او کردیم.
*می خواهم صحبتی با هوادران پرسپولیس داشته باشم و اینکه ما سعی کردیم تیم مان را جوان کنیم .پارسال میانگین سنی تیم بیست و هفت و نیم بوده اما امسال 25 شده .ما از 4 سهمیه لیگ برتری مان استفاده کردیم و نفراتی هم که گرفتیم اکثرا آینده دار هستند که سهمیه حساب نمی شوند.ما دو جای خالی هم برای بازیکن خارجی داریم و با 28 – 27 بازیکن تیم مان را بستیم.ما 13 تا خروجی داشتیم که 10 تا را جایگزین کردیم .در یارگیری خوب بودیم و باید همت و غیرت کنیم تا به هدف مان برسیم.

بازگشت حقیقی به پرسپولیس
من در سفری که به انزلیچی داشتم با رئیس باشگاه روبین کازان حرف زدم .در تیم آنها گلر اول شان گلر تیم ملی انزلیچی است .ایشان می گفت علیرضا خیلی خوب است اما باید جایی بازی کند.قرار بود او به تیم ترکیه ای به صورت قرضی برود تا بتواند به عنوان گلر اول بازی کند چون هر چقدر که تمرین کنی به اندازه بازی کردن فایده ندارد .من بعد از آن با علیرضا صحبت کردم و گفتم اگر می توانی قرضی بیایی در خدمتت هستم و می توانم از تو استفاده کنم که تا الان نتیجه ای نگرفته ایم.

http://u.goal.com/288500/288510hp2.jpg
رویارویی با تراکتور
مطمئنا رویارویی با تراکتورسازی در هفته اول بازی دشواری است و خیلی دوست داشتیم با تیم های راحت تری شروع کنیم .با تمام احترامی که به بقیه تیم ها قایلم باید بگویم بازی با تراکتور خیلی سخت خواهد بود چون این تیم در سال های اخیر یکی از بهترین تیم های لیگ ما بوده و یا دوم شده یا سوم.سال قبل آخرین بازی پرسپولیس با تراکتور بود اما امسال اولین بازی اش مقابل این تیم خواهد بود.تراکتورسازی مربی بسیار با دانشی دارد که من افتخار شاگردی اش را داشته ام .این تیم بازیکنان بسیار خوبی هم دارد و از آنجایی که خودم آذری هستم همیشه از این تیم حمایت خواهم کرد و دوست دارم در تمام بازی هایش به غیر از بازی با پرسپولیس موفق باشد.

حضور در استان ها یا کشورهای دیگر
این حرف ها که می گویند یک بازیکن آذری نباید به اصفهان برود یا برعکس درست نیست .به من می گفتند چرا تو که در پرسپولیس بازی کرده ای بعد از گل به این تیم خوشحالی می کنی اما من نمی توانم فیلم بازی کنم.من به جایی که در آن کار می کنم متعهدم چون از آن تیم حقوق می گیرم و زندگی ام را با آن می گذرانم.ما باید دیدهایمان را وسیع تر کنیم .کشتی گیری که رفته در آذربایجان کشتی می گیرد مطمئنا ما نتوانسته ایم خواسته هایش را برآورده کنیم وگرنه هیچکس دوست ندارد برود در غربت و دور از خانواده اش کار کند.ما باید مشکلات ورزشکاران مان را ریشه ای حل کنیم.

انتقال دانش به جوان ها
ما باید از راس هرم تا پایین ورزش مان حرفه ای باشد.باید وزارت وزرات ورزش و فدراسیون حرفه ای برخورد کنند و مدیرانی را در راس کار بگذاریم که کار حرفه ای را بلد باشند .اگر این مساله باشد به قسمت های پایین هم سرایت می کند وگرنه ما هر قدر کار کنیم و حرف بزنیم اگر کسی خریدار آنها نباشد فایده ندارد چون ما تصمیم گیرنده نیستیم .تا وقتی امثال ما تصمیم گیرنده نباشند نباید انتظاری داشته باشیم.

آکادمی پرسپولیس
مدیریت مال کسان دیگری است و من تصمیم گیرنده نیستم.در همه جای دنیا آکادمی های باشگاه ها زیر نظر سرمربی تیم بزرگسالان باشگاه است اما در فوتبال ما اینطور نیست.من حمید استیلی را خیلی دوست دام و منظورم این است که این مسائل در فوتبال ما تعریف نشده که آکادمی جدا از تیم بزرگسال نیست.ما باید اول این مسائل را درست کنیم تا بعد امثال من ،کریم باقری و مهدی مهدوی کیا خیلی از بزرگان فوتبال مان که به اروپا رفته اند بتوانند دانش شان را به جوان ها انتقال بدهند .

مدیریت در فوتبال
اگر مدیران را درست انتخاب کنیم و به آنها وقت بدهیم مطمئنا آنها می آیند سراغ ما اما متاسفانه جایگاه آنها لغزنده است و آنها به چک های برگشتی شان فکر می کنند.
من نه تنها در بایرن بلکه در تیم های دیگر اروپایی هم که بودم یک بار به اداره مالیات نرفتم چون حقوق ما را با کسر مالیات به ما پرداخت می کردند.تازه ما آخر فصل پول هزینه هایی که کرده بودیم را می گرفتیم.
ما همیشه دیده ایم هر وقت مدیری امکانات گرفته باید همه چیز را کنار هم بگذارید و آن وقت ببینید چه کاره ایم.اگر هر از گاهی سازمان،شرکت یا نهادی موفق بوده یک مدیر لایق داشته.در تمام دنیا اینطور است که یک مدیر لایق را در راس کار می گذارند و تمام موفقیت ها اینطوری حاصل می شود .ما هم زمانی موفق می شویم که مدیر لایق و موفقی در راس کار باشد.

حرف های فتح الله زاده
خیلی خوب است که هم آقای رویانیان هم فتح الله زاده درباره تیم خودشان صحبت کنند و راجع به قیمت و پول و ... حرف نزنند.در آلمان اینطور بود که هرکسی توانایی و دارایی بیشتری داشت بازیکن گرانقیمت تری می خرید .اینها مسائل بی ارزشی است که فقط در فوتبال ما مطرح می شود.البته به نظر من آقای فتح الله زاده هم به بازیکنانش کم میلیاردی نداده .در استقلال هم رفقای ما هستند و من با آنها از قدیم در تماسم و این چیزها را می دانم.
ما هنوز پول نگرفته ایم و حتما آقای فتح الله زاده علم غیب دارند که می گویند ما پول میلیاردی گرفته ایم .در ضمن ماشین هایی هم که می گفتند را ما ندیدیم اصلا.

قراردادهای میلیاردی
من از چند جهت به دستمزدهای بالای فوتبالیست ها نگاه می کنم.شما تورم را در مملکت ما مقایسه کنید با زمانی که من بازی می کردم.آن زمان دلار 850 – 800 تومان بود اما الان 3300 یا 3400 تومان است که تا 3900 هم کشید بالا.اگر اینطوری مقایسه کنی می بینی که فوتبالیست ها اصلا زیاد پول نمی گیرند اما باید پرداخت این پول ها مدیریت شود چون هر فوتبالیستی فوقش می تواند 7-6 سال در بالاترین سطح بازی کند.الان اگر بازیکنی بخواهد بعد از تشکیل خانواده در یک منطقه متوسط تهران آپارتمانی بخرد قیمت آپارتمان متری بین 12 تا 15 میلیون تومان است.یک فوتبالیست اگر نیاز به یک آپارتمان 250 متری هم داشته باشد حالا حساب کنید باید چه هزینه ای بپردازد.(در این لحظه بهرام شفیع مجری شوخ ورزش و مردم به دایی گفت مگر می خواهند فوتبال بازی کنند در آپارتمان شان،ما آپارتمان 25 متری داریم که دایی هم با خنده جواب داد:شما 25 متری داری ما دوازده و نیم متری!).
شما ببینید بازیکنی که در اروپا قرارداد حرفه ای می بندد در سال اول بازی اش تمام امکانات را در اختیار دارد و یک ویلای آنچنانی می خرد اما اینجا با 8-7 سال بازی اگر پول را نخوری می توانی این کار را انجام بدهی.

تقابل با کریمی،کاظمیان و نصرتی
اولا اینکه هر سه نفر از بهترین های فوتبال بوده اند و همیشه برایشان آرزوی موفقیت کرده ام اما به نظر من این مساله نمی تواند برای بازی حساسیتی درست کند .البته بازی خیلی حساس است چون بازی اول است و در آزادی انجام می شود .مطمئنا خیلی ها دوست دارند بازیکنان محبوب شان را از نزدیک ببینند اما ما هم تمام سعی مان را از از روز اول کرده ایم که سربلند از بازی ها بیرون بیاییم و طبیعتا تراکتوری ها هم برای این بازی برنامه دارند.
من که به خارج رفته بودم شنیدم آقای کریمی کلا از خداحافظی کرده بودند و در تفکرات من نبود.البته شاید اگر هم این مساله را عنوان نمی کردند در تفکرات من نبود یا شاید هم بود اما من با این ذهنیت نمی توانستم روی ایشان حساب باز کنم و درباره اش فکر کنم.
من به این چیزها (جدول مقایسه آماری موقعیت جدول و موفقیت های پرسپولیس با دایی و با کریمی)نگاه نمی کنم.مطمئنا این چیزها نمی تواند ارزش ایشان را بیاورد پایین یا ارزش های من را بالا ببرد.علی آقا مطمئنا برای این فوتبال و تیم ملی خیلی زحمت کشیده و جزو بهترین هاست اما قسمت نبوده ما با هم کار کنیم.

انتخاب بهترین های فوتبال
به نظر من بهترین های فوتبال در این مراسم انتخاب شدند و باید به انتخاب داوران احترام گذاشت.آقای قلعه نویی هم در این چند ساله خوب کار کرده داند.ایشان در سپاهان قهرمان شده اند و پارسال هم با استقلال قهرمان شدند و حق شان بود که انتخاب شوند.محرم نویدکیا هم در سپاهان تاثیرانت خوبی دارد .البته خیلی های دیگر هم می توانستند بهترین باشند اما باید به این انتخاب ها احترام بگذاریم.
البته این خیلی بد است که از پرسپولیس نفرات زیادی در جمع بهترین ها نبودند که این به خاطر نتایج این چند سالی است که پرسپولیس در لیگ گرفته و نتوانسته موفق باشد،بوده.مطمئنا همه دوست دارند پرسپولیس را در اوج ببینند که امیدوارم امسال این اتفاق بیافتد.

[size=18:47f49ee549][color=indigo:47f49ee549]نویسنده این مطلب فکر کرده برنامه ورزش و مردم هم زیر مجموعه برنامه 90
ببینید در تیم لنگی هیچ کدوم از پیشکسوتها چشم دیدن هم را ندارند[/color:47f49ee549][/size:47f49ee549]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 13, 2013 6:43 am

فرهاد کاظمی: از علیپور به دادگاه ویژه روحانیت شکایت می‌کنم/آبرویم را از سر راه نیاورده‌ام

حجت الاسلام علیپور دبیر رسیدگی به تخلفات فوتبال در مصاحبه‌های اخیر خود اعلام کرده که باشگاه پیکان نباید با فرهاد کاظمی قرارداد امضا می‌کرد تا وضعیت مربیگری او در هفته‌های آینده مشخص شود.
فرهاد کاظمی سرمربی فصل گذشته ذوب آهن که چند روز پیش با عقد قراردادی به تیم فوتبال پیکان پیوست در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) درباره مسائل چند روز اخیر گفت: «از اینکه در فوتبال جلوی تبانی گرفته شود مطمئنا همه مردم خوشحال می‌شوند و همه فوتبالی‌ها از مبارزه با ناپاکی‌های فوتبال استقبال می کنند ولی فراموش نکنید که مردم اخبار کذب و عوام فریبی را دوست ندارند و اینگونه رفتارها جای تاسف دارد. آقایان هر سندی دارند بهتر است ارائه دهند و مطمئنا این موضوع دست ما را هم در مسائل حقوقی باز می‌گذارد. من قبلا از علیپور به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرده بودم و این کار را دوباره انجام خواهم داد و باز هم از او به دادگاه ویژه روحانیت شکایت خواهم کرد. البته قبلا از او به دادگاه ویژه روحانیت شکایت کرده بودم که آن پرونده هم به جریان می‌افتد.»

کاظمی در مورد حرف‌های علیپور که گفته برایش در تلویزیون وقت می‌گیریم تا حرف‌هایش را بزند تاکید کرد:« در تلویزیون برای من وقت زیاد است و نیازی ندارم شما برایم وقت بگیرید. من می‌خواهم در تلویزیون با شخص شما مناظره داشته باشم و می‌خواهم حرف‌هایی بزنم که مردم خیلی چیزها را متوجه شوند که البته همین الان هم متوجه هستند و خیلی چیزها را خوب می‌دانند. مصاحبه کردن و جواب دادن و جواب گرفتن فقط وقت تلف کردن است و می‌خواهم با شما مناظره تلویزیونی داشته باشم. شما که جدیدا روی پرونده لیگ دسته اول زوم کرده‌اید، در 4 سال گذشته هم چنین رفتارهایی داشته‌اید و خواهش می‌کنم با افکار عمومی بازی نکنید.»

کاظمی در قسمتی از حرف‌هایش افزود: «لطفاً از اسم ارگان‌های دولتی استفاده نکنید و مطمئن باشید هر جا لازم باشد می‌روم و حقم را می‌گیرم. لطفا با جملات بازی نکنید و به مردم انحراف فکری ندهید و بهتر است بسیار روشن و شفاف حرفتان را بزنید. شما گفته‌اید که بررسی پرونده یک ماه زمان لازم دارد، من که 4 سال صبر کردم و یک ماه که چیزی نیست. البته امیدوارم در یک ماه آینده خیلی مسائل روشن شود و اتفاقات خوش یمنی برای این فوتبال بیفتد.»

کاظمی خاطرنشان کرد:«شبهات و حرف و حدیث‌ها درباره خیلی چیزها زیاد است، از جمله جام جهانی 2006 آلمان. من باز هم می‌گویم که آماده مناظره تلویزیونی با شما هستم و این حرف را بارها تاکید می‌کنم. باز هم می‌گویم که شبهات درباره جام جهانی آلمان و مسائل دیگر زیاد است و امیدوارم آنهایی که مسئول هستند به این حرف‌ها رسیدگی کنند. در ضمن اینکه من اجازه فعالیت داشتم یا نداشتم را از حراست وزارت ورزش پیگیری کنید و با این جملات مردم را فریب ندهید.»

سرمربی پیکان در مورد اینکه علیپور گفته اگر کاظمی مدارکی علیه او یا فدراسیون دارد رو کند گفت:«طرف حساب من فدراسیون فوتبال نیست و فدراسیون را وارد این ماجرا نکنید.عزت و ذلت دست خدا است در ضمن من آبرویم را از سر راه نیاوردم که خیلی راحت با آن بازی کنید.اصلا سوال من این است که مگر شما قانون هستید که می خواهید تکلیف را روشن کنید؟مگر کمیته انضباطی وجود ندارد و سوال من این است که فدراسیون فوتبال چه زمانی می خواهد ورود کند و تصمیم بگیرد.»
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه جولاي 13, 2013 6:54 am

ملوان زودتر استارت زده اما داماش هماهنگ‌تر است
مهدوی: جهانبخش سزاوارتر از عزت‌اللهی بود

محمدرضا مهدوی، کاپیتان داماش به همراه سرمربی این تیم در مراسم انتخاب برترین‌های لیگ برتر حاضر بود. او پس از مشخص شدن قرعه داماش در لیگ سیزدهم، با تماشا گفت‌وگویی انجام داد که در زیر می‌خوانید:

به نمایندگی از داماش در این مراسم حاضر شدی. به نظرت تیم شما می‌توانست صاحب یکی از جوایز باشد؟

فکر می‌کنم علیرضا جهانبخش شایستگی این که به عنوان پدیده لیگ انتخاب شود را داشت. البته سعید عزت‌اللهی واقعا جوان خوبی است اما جهانبخش یکی از بازیکنان تاثیرگذار لیگ بود.

خودت چظور؟ فکر می‌کنی اگر قرار بود گل برتر لیگ هم انتخاب شود، بابت گلی که به تراکتورسازی زدی و فیلم آن در مراسم پخش شد، می‌توانستی این جایزه را به دست بیاوری؟

آن گل را که خودم خیلی دوست دارم اما امسال گل زیبا کم نداشتیم و رقابت خیلی سختی می‌شد.

تو کاپیتان داماش هستی. به نظرت وضعیت داماش نگران‌کننده نیست؟

درست است که ما دو ستاره خوب خود را از دست داده‌ایم اما باشگاه توانسته با بیشتر بازیکنان به توافق برسد و اسکلت تیم حفظ شده. این ما را دلگرم می‌کند. چند جوان خوب هم به تیم اضافه شدند که انصافا جوانان مستعدی هستند. خیلی امید داریم که این‌ها بتوانند جای دو جوانی که از دست دادیم را برای ما بگیرند و ابراهیمی و جهانبخش دیگری باشند برای داماش.

مشکلات مالی چطور؟ حل می‌شود یا قرار است اوضاع مانند گذشته باشد؟

مدیران باشگاه دارند سعی خود را می‌کنند اما ما هنوز به اندازه دو فصل از باشگاه طلب داریم. ما هم نگرانیم اما امروز با قرعه‌ای که برایمان درآمد، کمی دلگرم شده‌ایم.

چطور؟

خوشبختانه در هفته اول میزبان سایپا هستیم که تیم چندان سختی نیست و می‌توانیم استارت خوبی بزنیم. هفته دوم هم با ملوان بازی داریم.

دربی در هفته دوم کمی زود نیست؟ با این بدن‌های خسته از تمرینات پرفشار پیش فصل و در حالی که هنوز در شرایط مسابقه قرار نگرفته‌اید؟

البته ما خوب تمرین کرده‌ایم و باید پیش برویم. سعی می‌کنیم تا آن زمان در شرایط مسابقه قرار بگیریم و در دربی هم بتوانیم نتیجه بگیریم.

اما ملوان میزبان آن بازی است و تمرین‌های خود را زودتر از داماش شروع کرده.

درست است اما آنها فقط یک هفته زودتر از ما شروع کرده‌اند. از طرفی آنها تغییرات زیادی در تیم خود داشته‌اند و برای هماهنگی نیاز به زمان دارند. در حالی که ما با همان سرمربی و اسکلت فصل گذشته به میدان می‌رویم و خودبه خود این زمان را جلو هستیم. فکر می‌کنم این بار نتیجه خوبی در خانه حریف بگیریم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 13, 2013 7:28 am

تیم امروز تو عضدی تمرین داره یا نه ؟ /4/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه جولاي 13, 2013 8:30 am

یه نکته ی جالب درباره ی بازی های دوستانه ی ملی هست. در تاریخ 14 آگوست این بازی ها برگزار می شن:
عراق - شیلی
کره ی جنوبی - پرو
ژاپن - اوروگوئه
ازبکستان - ترکیه
همچنین تیم های کره و ژاپن و استرالیا و چین چند روز دیگه تو تورنمت شرق آسیا باهم بازی می کنند و ماه سپتامبر استرالیا با برزیل و ژاپن با غنا بازی دارند. اون وقت تیم ملی ما دو هفته بعد از شروع شدن لیگ اون رو تعطیل می کنه تا با گابن بازی دوستانه داشته باشه!!!! البته اگه گابن با تیم اولش بیاد که بعید می دونم همچین کاری بکنه!!!!! /15/ /15/
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط jahan46 » شنبه جولاي 13, 2013 8:33 am

[color=indigo:4708febfe0][size=18:4708febfe0]با سلام خدمت تمام کاربرای سایت
من jahan46 کاربر تازه وارد سایت هستم
امیدوارم هر چه زودتر کار کردن تو فضای سایت رو به کمک شما یاد بگیرم تا با هم بتونیم شرایطی رو ایجاد کنیم که فرهنگ شهرمون رشت رو به رخ تمام ایران و دنیا بکشیم
کمک کنیم به همدیگه تا بتونیم سالدیگرو بهترین تماشاگرهای لیگ رو ،به خودمون اختصاص بدیم
با سپاس[/size:4708febfe0][/color:4708febfe0]
عشقم روحم دل مشغولی هرروزه ام داماش
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 13, 2013 8:43 am

به نظر می رسد 4 تیم سایپا ، گسترش فولاد تبریز ، صبای قم و داماش کم سروصداترین تیم های لیگ سیزدهم در فصل نقل و انتقالات هستند که خیلی هیاهو راه نینداخته اند

سایت گل - در هیاهوی بازار نقل و انتقالات و آنجا که بعضی ها بمب و نارنجک منفجر می کنند و بعضی ها به رقم های زیر میلیارد تره هم خرد نمی کنند ، بعضی تیم ها هم هستند که بی سروصدا برنامه های خود را پیش می برند. این تیم ها متناسب با بودجه و به عبارت عامیانه تر به وسعت جیب خود خرید می کنند، آنها اهل بمب و ترقه نیستند و از ستاره ها هم دوری می جویند و فقط سعی دارند تا حدامکان نقاط ضعف فصل قبل خود را پوشش داده و فقط تیمی برای ماندن ببندند. مروری بر این تیم های کم سروصدا نمی تواند خالی از لطف باشد:
1 - سایپا: مثل اکثر سالهای اخیر آرام و بی سروصدا هستند . 3 بازیکن خوب خود یعنی احمدی، غریبی و دقیقی را به مدعیانی چون سپاهان، پرسپولیس و تراکتورسازی داده اند و در عوض چند بازیکن جدید را بدون هیاهو جذب کرده اند. تفاوتشان با گذشته این است که امسال به جای جوانگرایی بیشتر پیرگرا شده و میانگین سنی تیم خود را بدجوری بالا برده اند. اگر به خرید هایشان دقیق شوید نیازی به توضیح اضافی نخواهد بود؛ مهدی ثابتی- رضا ناصحی- مهدی جعفرپور- سجاد مشکل پور و کیانوش رحمتی البته در کنار این ها محمدباقر صادقی و میلاد نصرتی هم جذب شده اند.
2 - گسترش فولاد تبریز: معمولا تیم های تازه صعود کرده سروصدایی در فصل نقل و انتقالات راه می اندازند، مخصوصا اگر متمول هم باشند ولی گسترش فولاد تبریز اصلا این گونه عمل نکرده و رسول خطیبی بازیکنانی را گرفته که هم سطح باقی مانده بازیکنان فصل قبل این تیم هستند؛ امیرحسین پهلوان – رسول پيرزاده - حميدرضا سليماني - خالد شفيعي - محسن فروزان- ميثم نقي‌زاده - ايمان موسوي - محمود خمسه - بهنام داداش‌وند - ديگو چاواري - علي يونسي و محمدرضا زينال خيري خریدهای سرشناس تر این تیم هستند در حالی که این تیم محسن دلیر و داود نوشی صوفیانی را از دست داده است.

3 - صبای قم: مطابق معمول و سنت قدیمی محمد مایلی کهن امسال صبا هم با ریزش شدید اسمی ها مواجه شده است. بختیاری زاده، نوری، رضائیان، اسلامی، لک ، رزاقی راد، بدرلو، طهماسبی و و ویکروم جداشده های سرشناس صبا هستند در حالی که این تیم فقط غلامرضا عنایتی، کیوان امرایی، مهدی محمدی، شهرام مهربان و محمود شفیعی را به خدمت گرفته است.
4 - داماش: و اما می رسیم به کاپیتان چراغ خاموش های لیگ برتری در فصل نقل و انتقالات یعنی داماش گیلان که طبق اعلام قبلی مدیرعامل فعلی یعنی امیر عابدینی نیازی به بازیکن جدید نداشتند اما آنها در حالی که علیرضا جهانبخش، حسین ابراهیمی، حسن رودباریان، ابوذر رحیمی ، حسین کوشکی ، علیرضا واحدی نیکبخت و حسین رحیمی را از دست داده اند، سه بازیکن بزرگسال به نامهای جهانگیر عسگری ، حبیب دهقانی و رضا کاردوست و دو بازیکن جوان از امیدهای پرسپولیس به نام های روح الله سیف اللهی و سعید قدمی را به خدمت گرفته اند و قرار است بقیه نیازهای خود را از تیم های امید و جوانان باشگاه مرتفع کنند.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 13, 2013 8:46 am

[quote:54ce77ded0="pouryaR-damash"]تیم امروز تو عضدی تمرین داره یا نه ؟ /4/[/quote:54ce77ded0]

[b:54ce77ded0][color=black:54ce77ded0]new- تیم داماش که جمعه اردوی خود در کردان را به پایان رساند و به رشت برگشت ، روز شنبه با صلاحدید کادرفنی تمرین نخواهد کرد و تمرینات خود را از یکشنبه از سرخواهد گرفت.[/color:54ce77ded0][/b:54ce77ded0]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه جولاي 13, 2013 8:49 am

[quote:527e806eb1="abarar0131"]به نظر می رسد 4 تیم سایپا ، گسترش فولاد تبریز ، صبای قم و داماش کم سروصداترین تیم های لیگ سیزدهم در فصل نقل و انتقالات هستند که خیلی هیاهو راه نینداخته اند

سایت گل - در هیاهوی بازار نقل و انتقالات و آنجا که بعضی ها بمب و نارنجک منفجر می کنند و بعضی ها به رقم های زیر میلیارد تره هم خرد نمی کنند ، بعضی تیم ها هم هستند که بی سروصدا برنامه های خود را پیش می برند. این تیم ها متناسب با بودجه و به عبارت عامیانه تر به وسعت جیب خود خرید می کنند، آنها اهل بمب و ترقه نیستند و از ستاره ها هم دوری می جویند و فقط سعی دارند تا حدامکان نقاط ضعف فصل قبل خود را پوشش داده و فقط تیمی برای ماندن ببندند. مروری بر این تیم های کم سروصدا نمی تواند خالی از لطف باشد:
1 - سایپا: مثل اکثر سالهای اخیر آرام و بی سروصدا هستند . 3 بازیکن خوب خود یعنی احمدی، غریبی و دقیقی را به مدعیانی چون سپاهان، پرسپولیس و تراکتورسازی داده اند و در عوض چند بازیکن جدید را بدون هیاهو جذب کرده اند. تفاوتشان با گذشته این است که امسال به جای جوانگرایی بیشتر پیرگرا شده و میانگین سنی تیم خود را بدجوری بالا برده اند. اگر به خرید هایشان دقیق شوید نیازی به توضیح اضافی نخواهد بود؛ مهدی ثابتی- رضا ناصحی- مهدی جعفرپور- سجاد مشکل پور و کیانوش رحمتی البته در کنار این ها محمدباقر صادقی و میلاد نصرتی هم جذب شده اند.
2 - گسترش فولاد تبریز: معمولا تیم های تازه صعود کرده سروصدایی در فصل نقل و انتقالات راه می اندازند، مخصوصا اگر متمول هم باشند ولی گسترش فولاد تبریز اصلا این گونه عمل نکرده و رسول خطیبی بازیکنانی را گرفته که هم سطح باقی مانده بازیکنان فصل قبل این تیم هستند؛ امیرحسین پهلوان – رسول پيرزاده - حميدرضا سليماني - خالد شفيعي - محسن فروزان- ميثم نقي‌زاده - ايمان موسوي - محمود خمسه - بهنام داداش‌وند - ديگو چاواري - علي يونسي و محمدرضا زينال خيري خریدهای سرشناس تر این تیم هستند در حالی که این تیم محسن دلیر و داود نوشی صوفیانی را از دست داده است.

3 - صبای قم: مطابق معمول و سنت قدیمی محمد مایلی کهن امسال صبا هم با ریزش شدید اسمی ها مواجه شده است. بختیاری زاده، نوری، رضائیان، اسلامی، لک ، رزاقی راد، بدرلو، طهماسبی و و ویکروم جداشده های سرشناس صبا هستند در حالی که این تیم فقط غلامرضا عنایتی، کیوان امرایی، مهدی محمدی، شهرام مهربان و محمود شفیعی را به خدمت گرفته است.
4 - داماش: و اما می رسیم به کاپیتان چراغ خاموش های لیگ برتری در فصل نقل و انتقالات یعنی داماش گیلان که طبق اعلام قبلی مدیرعامل فعلی یعنی امیر عابدینی نیازی به بازیکن جدید نداشتند اما آنها در حالی که علیرضا جهانبخش، حسین ابراهیمی، حسن رودباریان، ابوذر رحیمی ، حسین کوشکی ، علیرضا واحدی نیکبخت و حسین رحیمی را از دست داده اند، سه بازیکن بزرگسال به نامهای جهانگیر عسگری ، حبیب دهقانی و رضا کاردوست و دو بازیکن جوان از امیدهای پرسپولیس به نام های روح الله سیف اللهی و سعید قدمی را به خدمت گرفته اند و قرار است بقیه نیازهای خود را از تیم های امید و جوانان باشگاه مرتفع کنند.[/quote:527e806eb1]
آقااااااااااااااااااا برارررررررررررررررررررررر ،اوذر نرفته!!!!اینا چرا نمی فهمن!
ولی ما کاپیتان چراغ خاموشا هستیم خداییش تو این لیست هم اسم گسترش فولاد اومده که 3 برابر ما بازیکن خریده!موسوی رو از استقلال خریده!
البته ناگفته نماند امان چراغ خاموش ترکنییییییییییییییییییییییییم. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان