[quote:6d73215e7b="pouryaR-damash"][quote:6d73215e7b="pouryaR-damash"]مهاجم نایمخن در انتظار رویارویی با جهانبخش مهاجم جدید باشگاه نایمخن هلند در انتظار رقابت با علیرضا جهانبخش است.
به گزارش اوج نیوز و به نقل از سایت elfvoetbal هلند، کریستف هملین مهاجم جدید باشگاه نایمخن – که از باشگاه اشتوتگارت آلمان به لیگ هلند پیوسته است - درباره رقابت با علیرضا جهانبخش گفته: رقابت با او به نفع من است و باعث پیشرفتم می شود. خودم را پنهان نمی کنم و دوست دارم شرایط خوبی در تیم جدیدم داشته باشم.
http://www.owjnews.ir/component/k2/item/51950-مهاجم-نایمخن-در-انتظار-رویارویی-با-جهانبخش.html[/quote:6d73215e7b]
خدایی این خبر رو که خوندم خیلی سعی کردم در موردش کامنت نذارم اما یاد پدیده ی فدراسیون افتادم از خنده ترکیدم گفتم بگم شما هم مثل من شاد بشین . علیرضای ما رفته لیگ حرفه ای هلند ( مهد آکادمی فوتبال اروپا ) بازیکن اشتوتگارت آلمان راجع به رقابت با علیرضا مصاحبه می کنه نگران رقابت با علیرضای ما هستش اونوقت تمام افتخار پدیده ی فدراسیون ایران ذخیره ی رافخایی بودنه
خدایا آدم هر چقدر می خواد سکوت کنه این انتخاب خنده دار اینا نمیذاره هر بار یادش میفتم میترکم از خنده .
تو google اسم علیرضا جهانبخش رو بزنین صدهای پیج ایرانی و خارجی راجع بهش میاد .
ای خدا روز جمعه ای شاد شدیم
علیرضای عزیز هر جا هستی موفق باشی آبرار با تعصب این ترانسفر تو تاریخ فوتبال ایران با این سن و سال یه رکورد جاودانه خواهد بود .[/quote:6d73215e7b]
اینم مصاحبه در سایت
راستی این تو مصاحبه مهاجم سابق اشتوتگارت دائماً اسم ملوان رو میاره و میگه از بچگی دوست داشته تو ملوان استیل آذین بازی کنه، در ضمن بزرگترین آرزوش اینه که بتونه با بازیکن ملوان برای بدست آوردن جایزه پدیده سال رقابت کنه

هر چند که به قول خودش با این همه شایستگی که بازیکن ملوان داره بعید میدونه این عنوان بهش برسه