[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 6:58 am

[quote:1b15481b8a="khorami201"][quote:1b15481b8a="RASHTBOY"][color=darkblue:1b15481b8a][b:1b15481b8a]واقعاً به ملوان تیمی 100% بومی می گویند ، مربی خارجی ، بازیکن بلغاری ، دروازبان مولداویایی ، یک بازیکن خارجی دیگر ، درودگر تهرانی ، دغاغله ، فشنگچی ، محسن یوسفی ، شیری و . . . جملگی بچه ناف انزلی و محصول آکادمی ملوان می باشند !
ملوان تو قهرمانی[/b:1b15481b8a][/color:1b15481b8a][/quote:1b15481b8a]

[size=13:1b15481b8a][color=black:1b15481b8a]وقتی کامنت دوست عزیز و ارجمندم RASHTBOY رو خوندم یاد جمله ای از مصاحبه دیشب [b:1b15481b8a]"نصرت ایراندوست"[/b:1b15481b8a] که تو برنامه سکو پخش شد افتادم. ایشون در حین برگزاری مسابقه پیشکسوتان ملوان و رسانه ورزش به خبرنگار برنامه سکو فرمودند : [b:1b15481b8a]"قوی سپید هرگاه در آرامش بوده ، موفق بوده!!!"[/b:1b15481b8a] خب حالا چرا بنده با خوندن کامنت دوست خوبمون یاد این جمله تاریخی پیشکسوت ملوان افتادم؟ عرض میکنم :
احتمالا برخی کلمات و واژه ها در فوتبال انزلی یا معنی و مفهوم دیگه ای دارند که ما ازشون بی خبریم یا اینکه اصلا معنی و مفهومش رو بلد نیستند. واژه هایی مثل "بومی" ، "موفقیت" ، "آرامش"...

[b:1b15481b8a]"آرامش"[/b:1b15481b8a] یعنی 40 سال دستت تو جیب دولت و مردم باشه ، "آرامش" یعنی مدیر عاملت 24 ساعته راه و بیراه ، گاه و بیگاه ، ربط و بی ربط در مورد تیم هم استانیت مصاحبه کنه و شلوغ بازی در بیاره و شو های پیامکی راه بندازه ، "آرامش" یعنی تماشاگرا و هوادارات جز فحش و ناسزا حتی به بازیکن و مربی خودی چیزی بلد نباشند ...

[b:1b15481b8a]"موفقیت" [/b:1b15481b8a]یعنی با لابی پدیده لیگ رو یه بازیکنی بکنیم که نمیدونم در کل 90 دقیقه بازی کرده یا نه ! "موفقیت" یعنی با پنالتی های باد آورده که حاصل پولهای بادآورده بود ، آقای گل لیگ رو از آن خودت کنی، "موفقیت" یعنی دو فصل پیاپی فانوس به دست بودن، "موفقیت" یعنی نابود کردن تیم [b:1b15481b8a]"بانک ملی" [/b:1b15481b8a]با لابی ، "موفقیت" یعنی [b:1b15481b8a]"ممی" [/b:1b15481b8a]که به نیت سقوط کردن تیم هم استانی به تیم مقابلش راه بده...

[b:1b15481b8a]"بومی"[/b:1b15481b8a] بومی بودن یعنی جوانان مستعد و تاپ و پر انرژی از سراسر ایران و استان رو برای سربازی تو تیم جمع کردن! بومی بودن یعنی بلغارستان و مولداوی و تهران و آبادان! "بومی" بودن یعنی اهل هرجا میخواد باشه به جز شهر خودش!

تازه بعد از این تجزیه تحلیلها متوجه شدم :
[b:1b15481b8a]فوتبال شهر زیبام " رشــــــت[/b:1b15481b8a][/color:1b15481b8a] [color=black:1b15481b8a] [b:1b15481b8a]" سالهاست که نه بومیه ، نه آرومه و نه موفق!!! [/b:1b15481b8a] [/color:1b15481b8a]
[/size:1b15481b8a][/quote:1b15481b8a]

یک چیز دیگه که مختص مکتب ملوان هست : تهدید کردن بازیکن تیمشون با چاقو هست(مهرداد اولادی) و نیز مکتب ملوان که در کارهای فرهنگی هم ید طولایی داره(مثل قضیه دستگیری علیرضا رمضانی و حمله حسن اشجاری به مامور انتظامی و غیره)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 12, 2013 7:36 am

RASHTBOY : واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم، پل گاسکوئین عشق دوران کودکی من بود. من عاشق بازیهای محکم و جنگهای میانه میدانش بودم، شوتهای سنگینش دروازه هر دروازه بانی را میلرزوند.
شاید واسه کسانی که بازیهاشو به خاطر ندارند بشه گفت گنارو گتوسو نسخه ضعیف شده گاسکوئینه چون گنارو قدرت دریبل زنی نداشت ولی گاسکوئین داشت و همچنین جنگنده تر بود.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 12, 2013 7:53 am

[quote:6af9a1fcfc="khorami201"][quote:6af9a1fcfc="RASHTBOY"][color=darkblue:6af9a1fcfc][b:6af9a1fcfc]واقعاً به ملوان تیمی 100% بومی می گویند ، مربی خارجی ، بازیکن بلغاری ، دروازبان مولداویایی ، یک بازیکن خارجی دیگر ، درودگر تهرانی ، دغاغله ، فشنگچی ، محسن یوسفی ، شیری و . . . جملگی بچه ناف انزلی و محصول آکادمی ملوان می باشند !
ملوان تو قهرمانی[/b:6af9a1fcfc][/color:6af9a1fcfc][/quote:6af9a1fcfc]

[size=13:6af9a1fcfc][color=black:6af9a1fcfc]وقتی کامنت دوست عزیز و ارجمندم RASHTBOY رو خوندم یاد جمله ای از مصاحبه دیشب [b:6af9a1fcfc]"نصرت ایراندوست"[/b:6af9a1fcfc] که تو برنامه سکو پخش شد افتادم. ایشون در حین برگزاری مسابقه پیشکسوتان ملوان و رسانه ورزش به خبرنگار برنامه سکو فرمودند : [b:6af9a1fcfc]"قوی سپید هرگاه در آرامش بوده ، موفق بوده!!!"[/b:6af9a1fcfc] خب حالا چرا بنده با خوندن کامنت دوست خوبمون یاد این جمله تاریخی پیشکسوت ملوان افتادم؟ عرض میکنم :
احتمالا برخی کلمات و واژه ها در فوتبال انزلی یا معنی و مفهوم دیگه ای دارند که ما ازشون بی خبریم یا اینکه اصلا معنی و مفهومش رو بلد نیستند. واژه هایی مثل "بومی" ، "موفقیت" ، "آرامش"...

[b:6af9a1fcfc]"آرامش"[/b:6af9a1fcfc] یعنی 40 سال دستت تو جیب دولت و مردم باشه ، "آرامش" یعنی مدیر عاملت 24 ساعته راه و بیراه ، گاه و بیگاه ، ربط و بی ربط در مورد تیم هم استانیت مصاحبه کنه و شلوغ بازی در بیاره و شو های پیامکی راه بندازه ، "آرامش" یعنی تماشاگرا و هوادارات جز فحش و ناسزا حتی به بازیکن و مربی خودی چیزی بلد نباشند ...

[b:6af9a1fcfc]"موفقیت" [/b:6af9a1fcfc]یعنی با لابی پدیده لیگ رو یه بازیکنی بکنیم که نمیدونم در کل 90 دقیقه بازی کرده یا نه ! "موفقیت" یعنی با پنالتی های باد آورده که حاصل پولهای بادآورده بود ، آقای گل لیگ رو از آن خودت کنی، "موفقیت" یعنی دو فصل پیاپی فانوس به دست بودن، "موفقیت" یعنی نابود کردن تیم [b:6af9a1fcfc]"بانک ملی" [/b:6af9a1fcfc]با لابی ، "موفقیت" یعنی [b:6af9a1fcfc]"ممی" [/b:6af9a1fcfc]که به نیت سقوط کردن تیم هم استانی به تیم مقابلش راه بده...

[b:6af9a1fcfc]"بومی"[/b:6af9a1fcfc] بومی بودن یعنی جوانان مستعد و تاپ و پر انرژی از سراسر ایران و استان رو برای سربازی تو تیم جمع کردن! بومی بودن یعنی بلغارستان و مولداوی و تهران و آبادان! "بومی" بودن یعنی اهل هرجا میخواد باشه به جز شهر خودش!

تازه بعد از این تجزیه تحلیلها متوجه شدم :
[b:6af9a1fcfc]فوتبال شهر زیبام " رشــــــت[/b:6af9a1fcfc][/color:6af9a1fcfc] [color=black:6af9a1fcfc] [b:6af9a1fcfc]" سالهاست که نه بومیه ، نه آرومه و نه موفق!!! [/b:6af9a1fcfc] [/color:6af9a1fcfc]
[/size:6af9a1fcfc][/quote:6af9a1fcfc]

در ادامه فرمایش آقای خرمی عزیز باید بگم غیرت و تعصب به تیم هم تعریف دیگری در انزلی و تیمش داره ... غیرت و تعصب یعنی تا پول هست من هم هستم و اگه پول نباشه من میرم !! یعنی اول فصل قرارداد رو فسخ می کنم و اینقدر تابلو میشم که کسی منو نمی خواد و آخرش بی سر و صدا میام و دوباره قرارداد امضا می کنم !! یعنی اسم آقای گل که میاد روم کلی پیشنهاد خارجی برام میاد البته تو خواب و بعدش میمونم و آخرش هم از مربی تیم تعریف های عجیب و غریب می کنم و مقایسه با کی روشی می کنمش !! غیرت یعنی از این تیم میرم یک تیم اصفهانی و نیمفصل که دیپورت شدم و اومدم ، اولین نفری هستم که در مورد پول صحبت می کنم ... غیرت یعنی سرمربی تیم چنان مصاحبه ای بکنه و بره پشت مالک و مالک چنان پشتش رو خالی کنه و با مغز زمینش بزنه که در تاریخ ماندگار بشه و بگه یکی از دلایل فراری دادن من سرمربی تیم بود !! غیرت و تعصب به تیم در یک کلام میشه حرف از مکتب سرباز و دولت ...

یک نکته خیلی بارز و تکراری در مورد همه این خوش تعصبی ها هست و اونم اینه که مهم نیست امپراطور ما کجاها بازی کرده و چه مواقعی ما رو گذاشت و رفت ؛ بلکه مهم اینه که قبل از اومدن به ملوان ؛ بیاد و چندین تا مصاحبه همراه با بد و بیراه نثار رشت و تیمش کنه ... همین باعث التیام روحیات خسته دوستان میشه و امپراطور امپراطور ها ، قایقران قایقران ها و ... میره رو هوا ...

حرف آخر این ملوان امسال کاندید اصلی سقوط هست ... حتی اگه رفت و برگشت تو نتیجه پیروز الگیلانو باشند ... تاکید می کنم پیروز نتیجه بشند ... نتیجه رو پیروز شدن فقط به تیم و زمین بر نمیگرده بلکه به عوامل خارجی مثل داور و ... هم مرتبط هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 7:53 am

[quote:783262e325="golsar-boy"]RASHTBOY : واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم، پل گاسکوئین عشق دوران کودکی من بود. من عاشق بازیهای محکم و جنگهای میانه میدانش بودم، شوتهای سنگینش دروازه هر دروازه بانی را میلرزوند.
شاید واسه کسانی که بازیهاشو به خاطر ندارند بشه گفت گنارو گتوسو نسخه ضعیف شده گاسکوئینه چون گنارو قدرت دریبل زنی نداشت ولی گاسکوئین داشت و همچنین جنگنده تر بود.[/quote:783262e325]

در جام جهانی 1990 در کشور ایتالیا بعد از 120 دقیقه جدال نفس گیر آلمان و انگلیس ،پل گاسکوئین یک راکت تنیس برداشت و در داخل زمین فوتبال با یکی از اعضای کادر فنی مشغول تنیس شد! و شگفتی همه حاضران و رسانه های جهان رو برانگیخت که چه طور یک بازیکن میتونه بعداز 120 دقیقه دویدن با این انرژی تنیس بازی کنه !
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشه بازیکن بزرگی بود! :o
بازیکنی که فرگوسن از اون به عنوان جنگجو نام برده بود،او در 400 بازی باشگاهی با پیراهن نیوکاسل و تاتنهام بیش از 100 گل زده بود!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 12, 2013 7:54 am

عابدینی:قیمت آبشک برای پرسپولیس 2 میلیارد بود/این فدراسیون،فدراسیون تضاد است/رویم نمی شود جواب تلفن جهانبخش را بدهم
مدیرعامل داماش گفت:این فدراسیون به راحتی حق تیمها و بازیکنان را تضییع می کند.
امیر عابدینی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده لیگ برتر اظهار داشت:چه کسی شایسته تر از او برای رسیدن به این عنوان بود؟کدام بازیکن زیر 19 سال در فوتبال ایران ترانسفر شده؟شما کسی را سراغ دارید بدون اینکه در لیست تیم ملی باشد مورد توجه 3 تیم اروپایی قرار گیرد؟من واقعا از کسانی که این انتخاب را کردند تعجب می کنم.
وی افزود:من نمی توانم جواب تلفن این بچه را بدهم.رویم نمی شود به خدا.آخر این چه فدراسیونی است که یک زنگ نمی زنند تا ببینند بازیکن ایران است یا نه.من شنیدم چون فکر می کرده اند ایران نیست او را انتخاب نکردند.
وی افزود:این فدراسیون فدراسیون تضاد است.آنجا که می خواهند و نیاز دارند اهل برنامه و تعامل می شوند آنجا که نیاز ندارند دیگر کاری به کارت ندارند.یک روز در جلسه هیئت رییسه سازمان لیگ به عنوان نماینده کفاشیان شرکت کردم اما او قبلا نظرش را به تاج گفته بود.خب حضور من به چه دلیل بود؟دفعه بعد که زنگ زدند گفتم که بروید نظر کفاشیان را از خودش بپرسید.البته تاج کارش را بلد است و خوب هم کار می کند.
وی که از عدم انتخاب جهانبخش شاکی بود ادامه داد:این فدراسیون جاهایی حقت را تضییع می کند که باورت نمی شود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص فصل نقل و انتقالات و عملکرد باشگاه داماش گفت:من راضی ام.نسبت به وسعی که داریم خوب تیم بستیم.
عابدینی در پاسخ به این سوال که با توجه به عدم انتقال آبشک به پرسپولیس آیا وی انگیزه لازم برای ادامه بازی در داماش را دارد،گفت:چرا نداشته باشد؟مردم رشت حق دارند که تیم خوب داشته باشند.من دو بازیکن جوان خودم را از دست دادم.هر کسی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند اما تیمی مثل پرسپولیس که همه چیز را می خرد باید حق داماش و مردم رشت را می داد.قیمت او دو میلیارد بود اما من یک میلیارد گفتم.نصف قیمت حساب کردم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه جولاي 12, 2013 8:06 am

كسي ميدونه كه جهانبخش چند تا گل واسه داماش زده فصل گذشته ؟ چندتاش تو خونه و چند تاش بيرون خونه بوده ؟ اگه يكي اينو بهم بگه خيلي خيلي ممنون ميشم . مهمه /8/ /8/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 8:10 am

[quote:953c29c538="amirground"]كسي ميدونه كه جهانبخش چند تا گل واسه داماش زده فصل گذشته ؟ چندتاش تو خونه و چند تاش بيرون خونه بوده ؟ اگه يكي اينو بهم بگه خيلي خيلي ممنون ميشم . مهمه /8/ /8/[/quote:953c29c538]

کلا 9 گل زد
8 گل در لیگ 1 گل در جام حذفی
حدود 4 یا 5 گل رو اینجا زد بقیه رو بیرون از خونه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه جولاي 12, 2013 8:13 am

[quote:5bdc7bca69="popo131"]عابدینی:قیمت آبشک برای پرسپولیس 2 میلیارد بود/این فدراسیون،فدراسیون تضاد است/رویم نمی شود جواب تلفن جهانبخش را بدهم
مدیرعامل داماش گفت:این فدراسیون به راحتی حق تیمها و بازیکنان را تضییع می کند.
امیر عابدینی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده لیگ برتر اظهار داشت:چه کسی شایسته تر از او برای رسیدن به این عنوان بود؟کدام بازیکن زیر 19 سال در فوتبال ایران ترانسفر شده؟شما کسی را سراغ دارید بدون اینکه در لیست تیم ملی باشد مورد توجه 3 تیم اروپایی قرار گیرد؟من واقعا از کسانی که این انتخاب را کردند تعجب می کنم.
وی افزود:من نمی توانم جواب تلفن این بچه را بدهم.رویم نمی شود به خدا.آخر این چه فدراسیونی است که یک زنگ نمی زنند تا ببینند بازیکن ایران است یا نه.من شنیدم چون فکر می کرده اند ایران نیست او را انتخاب نکردند.
وی افزود:این فدراسیون فدراسیون تضاد است.آنجا که می خواهند و نیاز دارند اهل برنامه و تعامل می شوند آنجا که نیاز ندارند دیگر کاری به کارت ندارند.یک روز در جلسه هیئت رییسه سازمان لیگ به عنوان نماینده کفاشیان شرکت کردم اما او قبلا نظرش را به تاج گفته بود.خب حضور من به چه دلیل بود؟دفعه بعد که زنگ زدند گفتم که بروید نظر کفاشیان را از خودش بپرسید.البته تاج کارش را بلد است و خوب هم کار می کند.
وی که از عدم انتخاب جهانبخش شاکی بود ادامه داد:این فدراسیون جاهایی حقت را تضییع می کند که باورت نمی شود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص فصل نقل و انتقالات و عملکرد باشگاه داماش گفت:من راضی ام.نسبت به وسعی که داریم خوب تیم بستیم.
عابدینی در پاسخ به این سوال که با توجه به عدم انتقال آبشک به پرسپولیس آیا وی انگیزه لازم برای ادامه بازی در داماش را دارد،گفت:چرا نداشته باشد؟مردم رشت حق دارند که تیم خوب داشته باشند.من دو بازیکن جوان خودم را از دست دادم.هر کسی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند اما تیمی مثل پرسپولیس که همه چیز را می خرد باید حق داماش و مردم رشت را می داد.قیمت او دو میلیارد بود اما من یک میلیارد گفتم.نصف قیمت حساب کردم.[/quote:5bdc7bca69]

مصاحبه ی امیر عابدینی به جا و مناسب بود . درسته هممون از این ناعدالتی در انتخاب پدیده ی فوتبال ایران ناراحت شدیم اما این اتفاق از یه نگاه دیگه جنبه های خیلی مثبتی داشت اونم اتحاد و یکدلی باشگاه داماش و مسئولین و هواداران و حتی رسانه های خبری بود که در گذشته کمتر اتفاق می افتاد . خدا رو شکر همه خیلی خوب جلوی این ناعدالتی وایستادن و از حق این جوون رشید گیلانی ( علیرضا جهانبخش ) دفاع کردن .
واقعا نسل هواداران امروز فوتبال رشت با گذشته قابل مقایسه نیست دیگه قرمز و آبی تو قلب هیچ کدوم از هوادارای داماش جایی نداره همشون به عشق رشت و داماش زنده هستن و فریاد میزنن .
درود بر شرف پاک هواداران داماشی .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه جولاي 12, 2013 8:18 am

مهاجم نایمخن در انتظار رویارویی با جهانبخش مهاجم جدید باشگاه نایمخن هلند در انتظار رقابت با علیرضا جهانبخش است.

به گزارش اوج نیوز و به نقل از سایت elfvoetbal هلند، کریستف هملین مهاجم جدید باشگاه نایمخن – که از باشگاه اشتوتگارت آلمان به لیگ هلند پیوسته است - درباره رقابت با علیرضا جهانبخش گفته: رقابت با او به نفع من است و باعث پیشرفتم می شود. خودم را پنهان نمی کنم و دوست دارم شرایط خوبی در تیم جدیدم داشته باشم.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/51950-مهاجم-نایمخن-در-انتظار-رویارویی-با-جهانبخش.html
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه جولاي 12, 2013 8:35 am

[quote:2225bf824b="pouryaR-damash"]مهاجم نایمخن در انتظار رویارویی با جهانبخش مهاجم جدید باشگاه نایمخن هلند در انتظار رقابت با علیرضا جهانبخش است.

به گزارش اوج نیوز و به نقل از سایت elfvoetbal هلند، کریستف هملین مهاجم جدید باشگاه نایمخن – که از باشگاه اشتوتگارت آلمان به لیگ هلند پیوسته است - درباره رقابت با علیرضا جهانبخش گفته: رقابت با او به نفع من است و باعث پیشرفتم می شود. خودم را پنهان نمی کنم و دوست دارم شرایط خوبی در تیم جدیدم داشته باشم.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/51950-مهاجم-نایمخن-در-انتظار-رویارویی-با-جهانبخش.html[/quote:2225bf824b]

خدایی این خبر رو که خوندم خیلی سعی کردم در موردش کامنت نذارم اما یاد پدیده ی فدراسیون افتادم از خنده ترکیدم گفتم بگم شما هم مثل من شاد بشین . علیرضای ما رفته لیگ حرفه ای هلند ( مهد آکادمی فوتبال اروپا ) بازیکن اشتوتگارت آلمان راجع به رقابت با علیرضا مصاحبه می کنه نگران رقابت با علیرضای ما هستش اونوقت تمام افتخار پدیده ی فدراسیون ایران ذخیره ی رافخایی بودنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خدایا آدم هر چقدر می خواد سکوت کنه این انتخاب خنده دار اینا نمیذاره هر بار یادش میفتم میترکم از خنده .
تو google اسم علیرضا جهانبخش رو بزنین صدهای پیج ایرانی و خارجی راجع بهش میاد .
ای خدا روز جمعه ای شاد شدیم :lol: :lol: :lol:
علیرضای عزیز هر جا هستی موفق باشی آبرار با تعصب این ترانسفر تو تاریخ فوتبال ایران با این سن و سال یه رکورد جاودانه خواهد بود .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه جولاي 12, 2013 8:38 am

دوستان نزدیک به تیم و مدیران محترم سایت 2 تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین :

1- تیم داماش دقیقا چه روزی به رشت بر میگرده ؟
2- تو بازیای دوستانه و اردوی تهران کبه و باتیستا حضور دارن یا نه ؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soulful » جمعه جولاي 12, 2013 8:56 am

[quote:6d73215e7b="pouryaR-damash"][quote:6d73215e7b="pouryaR-damash"]مهاجم نایمخن در انتظار رویارویی با جهانبخش مهاجم جدید باشگاه نایمخن هلند در انتظار رقابت با علیرضا جهانبخش است.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/51950-مهاجم-نایمخن-در-انتظار-رویارویی-با-جهانبخش.html[/quote:6d73215e7b]

خدایی این خبر رو که خوندم خیلی سعی کردم در موردش کامنت نذارم اما یاد پدیده ی فدراسیون افتادم از خنده ترکیدم گفتم بگم شما هم مثل من شاد بشین . علیرضای ما رفته لیگ حرفه ای هلند ( مهد آکادمی فوتبال اروپا ) بازیکن اشتوتگارت آلمان راجع به رقابت با علیرضا مصاحبه می کنه نگران رقابت با علیرضای ما هستش اونوقت تمام افتخار پدیده ی فدراسیون ایران ذخیره ی رافخایی بودنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خدایا آدم هر چقدر می خواد سکوت کنه این انتخاب خنده دار اینا نمیذاره هر بار یادش میفتم میترکم از خنده .
تو google اسم علیرضا جهانبخش رو بزنین صدهای پیج ایرانی و خارجی راجع بهش میاد .
ای خدا روز جمعه ای شاد شدیم :lol: :lol: :lol:
علیرضای عزیز هر جا هستی موفق باشی آبرار با تعصب این ترانسفر تو تاریخ فوتبال ایران با این سن و سال یه رکورد جاودانه خواهد بود .[/quote:6d73215e7b]

اینم مصاحبه در سایت
راستی این تو مصاحبه مهاجم سابق اشتوتگارت دائماً اسم ملوان رو میاره و میگه از بچگی دوست داشته تو ملوان استیل آذین بازی کنه، در ضمن بزرگترین آرزوش اینه که بتونه با بازیکن ملوان برای بدست آوردن جایزه پدیده سال رقابت کنه :!: :lol: :lol: :lol: :lol: هر چند که به قول خودش با این همه شایستگی که بازیکن ملوان داره بعید میدونه این عنوان بهش برسه
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه جولاي 12, 2013 8:58 am

دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه جولاي 12, 2013 9:14 am

هداياي انزلیچی ژاوي براي کودکان بيمار

هافبک آبي-اناري‌ها تمام هداياي انزلیچی خود را به کودکان نيازمند بيمارستان سنت‌خوان اختصاص مي‌دهد.
هداياي انزلیچی ژاوي براي کودکان بيمار
ژاوي هرناندس شنبه زندگي مشترک خود را با همسرش آغاز خواهد کرد. او در اقدامي جالب و تحسين‌برانگيز اعلام کرد که تمام هداياي انزلیچی خود را به بيماران نيازمند بيمارستان سنت‌خوان اختصاص خواهد داد.

اين بيمارستان مخصوص کودکان سرطاني است و ژاوي به عنوان سفير بارسلونا در آنجا فعاليت مي‌کند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » جمعه جولاي 12, 2013 9:17 am

[quote:139de1ab9d="popo131"]شکایت همسر صیغه ای از سرمربی مشهور لیگ برتری

به گزارش دیارمیرزا به نقل از مدال نیوز، همسر صیغه ای یکی از سرشناس ترین چهره های فوتبال ایران از او شکایت کرده است و پرونده ای را علیه این مربی مشهور در دادگاه باز کرده است. ظاهرا این همسر صیغه ای بخاطر اینکه این چهره سرشناس فوتبال به قول و قرارهایش پایبند نبوده است علیه اش اقامه دعوا کرده و این آقای بسیار بزرگ و مشهور در فوتبال ایران برای جلوگیری از حاشیه در تلاش است که به نوعی رضایت همسر صیغه ای را بگیرد.

به گزارش مدال نیوز، همسران صیغه ای در فوتبال بسیار خبر سازند! بزرگترین و جنجالی ترین پرونده ای که در این مورد وجود داشت منجر به قتل شد پرونده شهلا همسر صیغه ای ن .م مربی اسبق پرسپولیس بود.[/quote:139de1ab9d]

[size=24]آبره popo سر آخر نگفتی این طرف که داره سرشو میزنه به دیوار ،مدلهای دیگه هم داره که ما هم استفاده کنیم
دما گرم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط armilad در جمعه جولاي 12, 2013 10:30 am .
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان