[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 12, 2013 7:07 am

[quote:7868ec74c4="popo131"]/15/ /15/ /15/ /15/

[/quote:7868ec74c4]

زانتی از لحاظ شخصیتی یکی از بزرگترین فوتبالیست های تاریخ فوتبال هستش...
خیلی ازش خوشم میاد....
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 12, 2013 8:41 am

گمپ پينزولو

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در جمعه جولاي 12, 2013 8:45 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 12, 2013 8:42 am

ریبری : این آخرین شانس من برای توپ طلاست

این ستاره فرانسوی یکی از ارکان اصلی بایرن در کسب سه گانه فصل قبل بود

سایت گل – فرانک ریبری ، بازیکن فرانسوی تیم بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که اگر امسال توپ طلا را بدست نیاورد هرگز به آن دست نخواهد یافت.
اخیرا مارکو رویس در صحبت هایی ریبری را یکی از شانس های اصلی برای کسب توپ طلا دانسته بود و حالا این بازیکن فرانسوی در مصاحبه با نشریه کیکر امیدواری خود را نسبت به دریافت این جایزه اعلام کرد.
ریبری در گفتگو با خبرنگاران گفت : " توپ طلا ؟ همه می دانند که این جایزه را یا امسال می برم یا هرگز نخواهم برد.من فصل بسیار عالی را سپری کردم. من احساس می کنم مردم زیادی دوست دارند من توپ طلا ببرم. "
ریبری همچنین در ادامه گفت : " آنچه که بیش از همه من را خوشحال می کند کارهایی است که توانستم در فصل قبل انجام بدهم و موفقیت هایی است که تیم کسب کرد. "
گفتنی است ستاره 30 ساله باشگاه بایرن مونیخ تا به حال موفق به کسب جایزه توپ طلا نشده و در مراسم توپ طلای سال قبل حتی جز 20 بازیکن برتر نیز معرفی نشده بود.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 12, 2013 8:43 am

ژروم بواتنگ: بایرن می تواند به یک سه گانه دیگر برسد

باواریایی ها فصل گذشته با قهرمانی در بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ، به اولین تیم آلمانی تبدیل شدند که توانستند سه گانه را فتح کنند

سایت گل- ژروم بواتنگ، مدافع بایرن، مطمئن است که تیمش از کیفیت لازم برای دفاع از قهرمانی سه گانه اش در رقابت های فصل آینده برخوردار است.

باواریایی ها فصل گذشته با قهرمانی در بوندس لیگا، لیگا پوکال و چمپیونزلیگ، به اولین تیم آلمانی تبدیل شدند که توانستند سه گانه را فتح کنند و بواتنگ معتقد است که می توانند فصل آینده این افتخار را تکرار کنند.

او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" هر اتفاقی ممکن است و ما انگیزه زیادی داریم تا نمایش های فصل قبل را تکرار کنیم.

تنها به دفعات حضور ما در فینال چمپیونزلیگ در فصول اخیر نگاه کنید؛ متوجه می شوید که ما چه توانایی ها داریم."

این مدافع ملی پوش همچنین در مورد جدایی ماریو گومز و پیوستن او به فیورنتینا گفت:" ماریو یکی از بهترین دوستان من است؛ نه فقط در باشگاه، بلکه به طور کلی. مطمئنا من از رفتن او ناراحت هستم اما این تصمیمی بود که او گرفت و من برایش آرزوی موفقیت می کنم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 12, 2013 8:52 am

گوتزه: به زودی به میادین برمی گردم

این ملی پوش آلمانی که به تازگی از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شد

سایت گل- ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که روند درمانش طبق برنامه پیش می رود و می تواند به زودی در میادین حاضر شود.

این ملی پوش آلمانی که به تازگی از دورتموند به بایرن پیوست، در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شد و فینال ومبلی را نیز از دست داد.

او اکنون در تمرینات پیش فصل باواریایی ها هم غایب است اما خود اعلام کرده که به زودی می تواند به جمع هم تیمی های جدیدش بپیوندد.

گوتزه در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" شرایط من دائما در حال بهبود است. امیدوارم به زودی بتوانم بار دیگر فوتبال بازی کنم."
او از روز گذشته تمرینات انفرادی را آغاز کرد و انتظار می رود در دو هفته آینده به تمرینات تیمی اضافه شود. پیش از این گفته می شد که ممکن است او چند دیدار از هفته های ابتدایی فصل آینده بوندس لیگا را از دست بدهد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 12, 2013 8:53 am

گواردیولا: نیمار را من هم می‌خواستم / انتقاد من از تیتو شایعه‌ای کذب بود

مربی بایرن مونیخ گفته از همان سال 2010 به دنبال جذب نیمار بوده است. او شایعاتی که درباره‌اش در همین زمینه منتشر شده را هم رد کرده است.

سایت گل – پپ گواردیولا گفته نیمار را سه سال پیش برای بارسلونا می‌خواست.

مربی بایرن مونیخ در دوران چهارساله حضور در بارسلونا چنین بازیکنی را می‌خواسته: «انزلیچی به من گفت به نیمار زنگ بزنم تا درباره احتمال آمدن او به بارسلونا صحبت کنم و متقاعدش کنم. من هم تلاش کردم. در فیفا گالا با او صحبت کردم. ما درباره فوتبال، بازی ما مقابل سانتوس و ایده‌ام از فوتبال حرف زدیم.»

نیمار در تابستان جاری با قیمت 57 میلیون یورو از سانتوس به بارسا پیوست.

برخی از رسانه‌ها نشوتند که گواردیولا گفته تیتو ویلانووا نمی‌تواند از نیمار کنار مسی بازی بگیرد. اما پپ گفته: «بردن لیگ با بیشترین امتیازات تاریخ بارسلونا برای من کافی است تا بگویم ویلانووا مربی شایسته‌ای است یا نه. بازیکنان خوب همیشه می‌توانند کنار هم بازی کنند. این‌ها هم همین طور. این حرف‌‌هایی که از من نقل شده بسیار اشتباه است. این صحبت‌ها کاملا غلط است. من هرگز به خود اجازه نمی‌دهم این حرف‌ها را بزنم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 12, 2013 9:59 am

مدیر برنامه های هوندا در ویاتوراتی
برادر کیسوکه هوندا که مدیر برنامه های این بازیکن هم میباشد امروز در ویاتوراتی حاضر شد به گفته ی اسکای اسپورت هافبک ژاپنی زسکا مسکو از تاریخ 1 ژانویه ی پیش رو بازیکن میلان خواهد بود این رسانه در ادامه توضیح می دهد که هر دو طرف بر سر این انتقال به توافق رسیده اند و کیسوکه هوندا در ژانویه با قراردادی چهار ساله و با حقوق معادل سالیانه 2.5 میلیون یورو به جمع بازیکنان انزلیچی اضافه می شود

بنا به گفته ی ارنستو برونزتی ایجنت فیفا در صورتی که تغییری در وضعیت روبینیو بوجود بیاید و بازیکن برزیلی میلان زودتر بفروش برسد به احتمال خیلی زیاد شاهد تغییراتی در برنامه های انزلیچی خواهیم بود و سران باشگاه در همین تابستان و قبل از شروع فصل اقدام به خریدن این بازیکن کنند

کیسوکه هوندا در پایان سال 2009 با مبلغی حدود 6 میلیون یورو از باشگاه ونلو هلند به زسکا مسکو انزلیچی منتقل شد و در فصل گذشته موفق شد با این تیم فاتح لیگ و جام حذفی انزلیچی شود
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 12, 2013 9:59 am

گالیانی: دیگر به دنبال لیالیچ نیستیم.
امروز در مراسم رونمایی از لباس فصل بعد میلان آدریانو گالیانی مصاحبه ای با خبرنگاران حاضر در مراسم داشت که بخش اعظم آن مربوط به شایعات و خبرهای مربوط به نقل و انتقالات بود
او در پاسخ به حضور هوندا در میلان اینگونه جواب داد: "در مورد کیسوکه هوندا همچنان بر همان حرفهایی که دوشنبه زده ام پافشاری میکنم و قلبا امید دارم که این بازیکن در ژانویه به جمع تیم ما اضافه میشود و اینکه آیا او بزودی را در لباس میلان میبینیم باید بگویم شاید در ژانویه این اتفاق بیوفتد و هر اتفاقی در این ماه انجام می شوید. اینکه هوندا زودتر و در همین تابستان به میلان بیاید باید بگویم چیزی نمی دانیم باید منتظر بود و دید چه می شود."
گالیانی در پاسخ به اینکه آیا میلان از جذب مهاجم جوان فیورنتینا آدم لیالیچ عقب کنار کشیده پاسخ داد: "بطور قطع میگویم بله .جدای از اینکه ما هیچ وقت با فیورنتینا و خود بازیکن بر مذاکره ی جدی نداشتیم باید بگویم لیالیچ فقط یکی از چندین فرضیه هایی بود که در صورت جدا شدن روبینیو میتوانست به تیم اضافه شود.
حتی اگر روبینیو را هم در نظر نگیریم ما در ترکیب خود هفت مهاجم برای سه نقطه ی متفاوت داریم و در کل در این پست از پوشش خوبی برخوردار هستیم.از اینکه روبینیو در جمع ما می ماند خوشحال هستم او هم همین احساس را دارد. خطاب به هواداران بگویم که روبینیو قصد اینکه به تیم دیگری برود را نداشت و تنها میخواست بعد از سالها به سرزمین مادری اش برگردد و در حال حاضر او هم از ماندن در میلان خوشحال می باشد. ما هم امیدواریم که با او فصل خوبی داشته باشیم. در کل میتوانم بگویم که رفتن روبینیو از تیم و مذاکرات مربوط به آن بطور کامل و 100 درصد پایان یافته."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه جولاي 12, 2013 10:24 am

[b:9fd8d3f486]باشگاه يوونتوس از نهايي شدن قرارداد با آنجلو اوگبونا مدافع تورينو خبر داد.[/b:9fd8d3f486]
به گزارش ايسنا، در خبر باشگاه يوونتوس آمده است: "اوگبونا با 13 ميليون يورو با يوونتوس به توافق نهايي رسيد و فصل آينده را با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت. او در تست پزشکي باشگاه شرکت کرد و به زودي به اردوي تيم اضافه مي‌شود."
اوگبوناي 25 سال سهم بسزايي در صعود تورينو به رقابت‌هاي سري A داشت. اين مدافع نيجريه‌اي‌تبار، تبعيت ايتاليايي را پذيرفته است و در جام ملت‌هاي اروپا جزو نفرات دعوت شده چزاره پراندلي بود اما فرصت بازي در ترکيب اصلي را پيدا نکرد. او سومين خريد يوونتوس در فصل جابه‌جايي تابستاني بعد از توس و فرناندو يورنته است.
.........................................................................................................................
[b:9fd8d3f486] بهترين گلزن ليگ‌هلند به سوانسي پيوست[/b:9fd8d3f486]
به نوشته پايگاه اينترنتي روزنامه لاکيپ، بوني فصل گذشته با به ثمر رساندن 31 گل در 30 مسابقه عنوان بهترين گلزن رقابت هاي قهرماني باشگاه هاي هلند را از آن خود کرده بود. باشگاه سوانسي سيتي براي جذب اين بازيکن 14 ميليون يورو پرداخت کرد.
پايگاه اينترنتي سوانسي به نقل از بوني نوشت:«اکنون آنچه اهميت دارد تمرکز بر اين موضوع است که هواداران سوانسي را خوشحال کنم.»
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه جولاي 12, 2013 11:15 am

کاپيتان رم زمان خداحافظي خود را اعلام کرد

کاپيتان و اسطوره باشگاه رم زمان کناره‌گيري خود از دنياي فوتبال را اعلام کرد.

فرانچسکو توتي 36 ساله که از سال 1989 وارد آکادمي نوجوانان باشگاه رم شده است، از سال 1993 وارد تيم بزرگسالان شده و تاکنون 535 ديداري که براي اين تيم به ميدان رفته موفق به زدن 227 گل شده است.

به نقل از فارس، او که در رونمايي از پيراهن جديد باشگاه براي فصل 14-2013 حضور پيدا کرده بود اعلام کرد به فکر بازنشستگي افتاده است.

«پيراهن‌هاي زيادي در اين باشگاه رونمايي شده‌اند که من همه آنها را در طول تمامي اين فصل‌ها به تن کرده‌ام ولي احساس مي‌کنم اين آخرين سالي است که پيراهن انزلیچی را بر تن مي‌کنم.»

گفتني است توتي پيش از اين در گفت‌وگويي اعلام کرده بود قصد دارد تا 40 سالگي براي رم بازي کند. 8O 8O 8O
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه جولاي 12, 2013 2:04 pm

[size=20:8f5640b3f7][color=red:8f5640b3f7]آس: بيل با پيراهن شماره يازده در رئال‌مادريد[/color:8f5640b3f7][/size:8f5640b3f7]
[color=black:8f5640b3f7]روزنامه آس اسپانيا از توافق رئال‌مادريد با تاتنهام براي جابه‌جايي گرت بيل خبر داد.
هر چند باشگاه تاتنهام از ماندن گرت بيل، ستاره ولزي خود براي يک فصل ديگر خبر داده است اما روزنامه "آس" در شماره امروز خود خبري جنجالي را منتشر کرد که در آن از توافق بيل با رئال‌مادريد حکايت شده است.
به نقل از ايسنا، در خبر آس آمده است: چند روزنامه‌نگار موفق شدند وارد يکي از دفترهاي سري رئال‌مادريد شوند. آنها در آنجا پيراهن بازيکنان براي فصل آينده را ديدند که در ميان شگفتي همگان پيراهن شماره يازده با نام بيل وجود داشت.
بيل در فصل گذشته رقابت هاي ليگ برتر انگليس نمايش خيره کننده‌اي داشت و به عنوان بهترين بازيکن انتخاب شد. عملکرد خوب او در سفيدپوشان وايت هارت لين باعث شده است که رئال‌مادريد به شدت به جذب او علاقه داشته باشد اما رقم بالاي پيشنهادي تاتنهام جدي‌ترين مانع در اين انتقال است؛ چرا که خود بيل هم بارها از علاقه‌اش براي همبازي شدن با کريستاينو رونالدو خبر داده است.[/color:8f5640b3f7]
[color=blue:8f5640b3f7]تاتنهام براي فروش اين بازيکن ولزي [size=18:8f5640b3f7]رقم 100 ميليون پوند [/size:8f5640b3f7]را پيشنهاد داده است.[/color:8f5640b3f7]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 12, 2013 3:17 pm

[quote:c18820c1cb="arsalan27"]کاپيتان رم زمان خداحافظي خود را اعلام کرد

کاپيتان و اسطوره باشگاه رم زمان کناره‌گيري خود از دنياي فوتبال را اعلام کرد.

فرانچسکو توتي 36 ساله که از سال 1989 وارد آکادمي نوجوانان باشگاه رم شده است، از سال 1993 وارد تيم بزرگسالان شده و تاکنون 535 ديداري که براي اين تيم به ميدان رفته موفق به زدن 227 گل شده است.

به نقل از فارس، او که در رونمايي از پيراهن جديد باشگاه براي فصل 14-2013 حضور پيدا کرده بود اعلام کرد به فکر بازنشستگي افتاده است.

«پيراهن‌هاي زيادي در اين باشگاه رونمايي شده‌اند که من همه آنها را در طول تمامي اين فصل‌ها به تن کرده‌ام ولي احساس مي‌کنم اين آخرين سالي است که پيراهن انزلیچی را بر تن مي‌کنم.»

گفتني است توتي پيش از اين در گفت‌وگويي اعلام کرده بود قصد دارد تا 40 سالگي براي رم بازي کند. 8O 8O 8O[/quote:c18820c1cb]

غصه نخور ارسلان جان ، کاپیتان بسیار شوخ طبع هستش و دیروز به شوخی یه حرفی زد... :wink: :wink:

[size=18:c18820c1cb]حرف های توتی فقط یک شوخی بود[/size:c18820c1cb]

دیروز در مراسم رونمایی از لباس جدید تیم رم, کاپیتان انزلیچی, فرانچسکو توتی اعلام کرد که او آخرین فصل را با پیراهن انزلیچی در میادین ظاهر خواهد شد و این صحبت او موجی از بحث ها را در این مورد کلید زد. آنجلو کریستوفلی که یکی از ایجنت های فیفا است در این مورد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

توتی باعث به وجود آمدن بحث های زیادی شده است. آیا او واقعا آخرین فصل را با پیراهن رم سپری خواهد کرد؟ ” من علت این بحث ها را نمی فهمم. توتی فقط می خواست که شوخی کند زیرا قرارداد او تنها تا سال ۲۰۱۴ اعتبار دارد. هر کسی که او را در این سال ها شناخته باشد می داند که این فقط یک شوخی بود.”

مشکلی برای تمدید قرارداد او وجود ندارد؟ ” مطلقا خیر. زیرا تا زمانی که او قادر به بازی کردن باشد قرارداد او تمدید خواهد شد. او موثرترین بازیکن رم در فصل گذشته بود.”

پ.ن: خودشم گفته واسه تمدید قرارداد آماده هستش. :P :P
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه جولاي 12, 2013 3:37 pm

ای جانم خداروشکر که داریم کاپیتان رو بازم /13/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه جولاي 13, 2013 8:34 am

اردوي اينتر در سراوان رشت !!!!!!!! :roll: :roll:

[img:85febf545e]http://uploadax.com/images/25191399767962242650.jpg[/img:85febf545e]

[img:85febf545e]http://uploadax.com/images/12355537944707123174.jpg[/img:85febf545e]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 13, 2013 9:29 am

آنچلوتي:هيچ وقت با مورينيو دوست نمي‌شوم

سرمربي جديد رئال‌مادريد در زندگينامه خود از رابطه سردش با ژوزه مورينيو سخن گفت و به ستايش از آريگو ساکي پرداخت و او را نابغه و استاد دانست.

--------------------------------------------------------------------------------

کارلو آنچلوتي که اخيرا هدايت رئال‌مادريد را به عهده گرفته است، از زندگي‌نامه‌اش رونمايي کرد و در آن درباره موضوعات زيادي سخن گفت.

به گزارش ايسنا،او درباره ژوزه مورينيو گفت: زماني که مورينيو هدايت اينتر را به عهده داشت و من در چلسي بودم، در ليگ قهرمانان اروپا برابر همه صف‌آرايي کرديم که در مجموع تيم ژوزه مورينيو به دور بعد صعود کرد. بعد از شکست برابر تيم مورينيو بسيار ناراحت شدم و خودم را سرزنش کردم، نه به اين خاطر که برابر مورينيو شکست خوردم، تنها به اين خاطر که اين کنار رفتن برابر اينتر رقيب سنتي ميلان بود. بايد اعتراف کنم که در ايتاليا رابطه خوبي با ژوزه مورينيو نداشتم اما وقتي که به انگليس آمدم، نظرم درباره او تغيير کرد. مورينيو در چلسي تاريخ‌ساز بود.

او افزود: وقتي به چلسي پيوستم، از آرشيو تمرين‌هاي مورينيو بهره بردم. پيش از آن که چلسي در دور رفت ليگ قهرمانان (24 فوريه 2010) برابر اينتر به ميدان برود، در تونل ورزشگاه با مورينيو دست داديم و قرار شد که اختلاف را کنار گذاريم و صلح کنيم. فکر نمي‌کنم که هيچ‌گاه با مورينيو دوست شوم با اين حال به همديگر احترام مي‌گذاريم. وقتي در ليگ برتر انگليس با چلسي قهرمان شدم، او برايم پيام تبريک فرستاد. من هم به دنبال قهرماني ژوزه مورينيو با اينتر در رقابت‌هاي سري A پاسخ تبريک او را دادم. فصل 2006 – 2005 که در ميلان بودم بسيار بد و نااميد کننده بود. مورينيو مي‌خواست از همه چيز سر در بياورد. او مرد مصاحبه و اظهارات تحريک‌آميز بود و مدام در کار ديگر تيم‌ها دخالت مي‌کرد.

سرمربي جديد رئال‌مادريد در بخش ديگري از کتاب خود به ستايش از آريگو ساکي، سرمربي سابق ميلان پرداخت و گفت: وقتي ميلان در سال 1987 با ساکي قرارداد امضا کرد، به هر قيمتي مي‌خواستم به ميلان بروم. نخستين چيزي که بايد درباره ساکي بگويم اين است که او نابغه بود، نه ديوانه. او يک رهبر و استاد بود که نقاط تاکتيکي را به خوبي به بازيکنان گوشزد مي‌کرد. وقتي مي‌خوابيد، به ندرت صدايي ‌شنيده مي‌شد. ميلان بدون او شايسته اين همه افتخار نبود. او بدون هيچ‌گونه رحم و شفقتي در تمرين از ما کار مي‌کشيد. جانفشاني و انگيزه زياد رمز موفقيت ساکي بود.

فابيو کاپلو از ديگر مربياني است که آنچلوتي درباره‌ او در کتابش صحبت کرده است. او درباره اين مربي باتجربه مي‌گويد:‌ با مربيان مختلفي کار کرده‌ام. کاپلو در بازيخواني استاد بود و بايد کلاهم را به احترام او از سر بردارم. کاپلو عصباني و بدمزاج بود. چگونگي صحبت و ارتباط با بازيکنان را بلد نبود. او تمايلي براي بررسي نقاط تاکتيکي با ما نداشت و به همين خاطر گاهي اوقات با بازيکنان درگيري لفظي پيدا مي‌کرد. يادم است روزي با رود گوليت دست به يقه شد و با هم درگير شدند.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان