توسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:42 am
[color=brown:d018309bd6]اوزيل: هميشه به دنبال فيلم حرکات زيدان بودم
هافبک آلماني رئال مادريد اعلام کرد که براي تقليد از زيدان فيلم حرکاتش را در اينترنت تماشا ميکرده است.
--------------------------------------------------------------------------------
مسعود اوزيل براي جادو کردن در زمين مسابقه از يک فرد خاص الهام گرفته است و او کسي نيست جز زينالدين زيدان. هافبک هجومي رئال مادريد در گفتوگو با يک مجله فرانسوي درباره ستاره سابق تيم ملي فوتبال فرانسه صحبت کرد و گفت: زيدان را در فينال جامجهاني 1998 فرانسه کشف کردم.
به گزارش فارس،اوزيل با يادآوري خاطرات کودکياش ادامه داد: از آن زمان هميشه در بازيهاي کامپيوتري ميخواستم يا رئال مادريد باشم و يا تيم ملي فرانسه.
مليپوش آلماني خاطرنشان کرد: وقتي برخي حرکات استثنايي او را ميديدم، در يوتيوب آن را جستجو ميکردم. در نوار ابزار جستجو نام زينالدين زيدان را تايپ ميکردم و فيلم حرکاتش را تماشا ميکردم. به خودم ميگفتم بايد اين کار را در زمين انجام دهم تا جايي که توانستم با سرعت خوبي از حرکاتش تقليد کنم. هرگز چنين جذابيتي را در زمين مسابقه نديده بودم.
با توجه به اظهارات کارلو آنچلوتي که زيدان را دستيار دوم خود در رئال مادريد معرفي کرده، اوزيل ميتواند فرصت دريافت توصيههاي اسطوره سابق فرانسه در زمين تمرين را داشته باشد.[/color:d018309bd6]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
mahmood1331 در پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:43 am .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند