[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 9:46 am

گزارش ویژه : پرافتخارترین مدیران فوتبال ایران چه کسانی هستند ؟

طبیعی است ثبات مدیریت در بعضی باشگاها کمتر و در بعضی باشگاهها بیشتر بوده است و این قیاس عملکرد کلی آنها در مسابقات لیگ ایران ، جام حذفی ایران و حتی باشگاههای آسیا است.

سایت گل-تیم های فوتبال ایران مدیر های زیادی به خود دیده اند از سال ۱۳۴۹ که آن را می‌توان آغاز رقابت‌های باشگاهی در ایران نامید باشگاهها مدیرعاملان متعددی عوض کردند و عملکرد کلی آن ها متفاوت بوده ؛ بعضی ها موفق بوده اند و بعضی ها نا موفق . تعدادی در زمینه زیر بنایی و ساختن یک باشگاه حرفه ای تلاش کردند و تعدادی با خرید بازیکن های تاپ در فکر قهرمانی بودند .
طبیعی است ثبات مدیریت در بعضی باشگاها کمتر و در بعضی باشگاهها بیشتر بوده است و این قیاس عملکرد کلی آنها در مسابقات لیگ ایران ، جام حذفی ایران و حتی باشگاههای آسیا است و البته تعداد سالها حضور آنها در یک باشگاه که بسیار مهم تلقی می شود .
می توان گفت سه مدیر عامل پرافتخارتر از باقی مدیران بوده اند و اینها پرافتخارترین مدیر عامل های ایران هستند : مهندس امیر عابدینی ، علی فتح الله زاده ، محمد رضا ساکت
[color=darkblue:9f24b20f81][size=18:9f24b20f81]1- امیر عابدینی : مهندس عابدینی از معدود مدیر عامل های فوتبالی ایران است که سابقه بازی در تیم های پیکان و پرسپولیس را داراست . او بعد از اتمام فوتبال به مدیریت روی آورد و ما در اینجا فقط به سوابق ورزشی او می پردازیم نه سوابق غیر ورزشی او :
رئیس فدراسیون فوتبال در سال 1373 ، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران در سالهای 1374 تا 1380
مدیر عامل کنونی باشگاه داماش گیلان

عملکرد او در باشگاه پرسپولیس :
قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس در سال 1374
قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس در سال 1375
قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس در سال 1377
قهرمانی جام حذفی با پرسپولیس در سال 1377
قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس در سال1378
نایب قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس در سال 1379
قهرمانی لیگ برتر با پرسپولیس در سال 1380
شرکت پرسپولیس در ۴ دوره جام باشگاه‌های آسیا و کسب ۲ عنوان سومی و چهارمی این رقابت‌ها سال 1375 و 1378

علملکرد او در باشگاه داماش :
قهرمانی در جام آزدگان و صعود به لیگ برتر به همراه تیم داماش گیلان

در حالت کلی او در طی6 سال ؛ 5 قهرمانی لیگ و 1 قهرمانی جام حذفی بدست آورده است .
[/size:9f24b20f81][/color:9f24b20f81]
2- علی فتح الله زاده خویی : علی فتح الله زاده متولد 1337 در شهرستان خوی است ، روزنامه‌نگار و مدیرعامل کنونی باشگاه استقلال تهران می‌باشد.
فتح‌الله‌زاده تابحال مدیریت باشگاه فوتبال استقلال تهران را در سه برهه زمانی و به مدت بیش از ده سال عهده دار بوده است و سالهای زیادی در تیم استقلال مدیر بوده است .

عملکرد کلی او در باشگاه استقلال :

مقام ششمی لیگ آزادگان با استقلال در سال 1375
قهرمانی لیگ آزادگان با استقلال در سال 1376 ( پرسپولیس در این لیگ حضور نداشت )
نایب قهرمان لیگ آزادگان با استقلال در سال 1377
نایب قهرمان لیگ آزادگان با استقلال در سال 1378
قهرمانی جام حذفی با استقلال سال 1378
قهرمانی لیگ آزادگان با استقلال در سال 1379
نایب قهرمانی لیگ برتر با استقلال در سال 1380
قهرمانی جام حذفی با استقلال در سال 1380
مقام نهمی لیگ برتر با استقلال در سال 1381

مقام سیزدهمی لیگ برتر با استقلالدر سال 1386
قهرمانی جام حذفی با استقلال در سال 1386
نایب قهرمانی لیگ برتر با استقلال در سال 1389
مقام سومی لیگ برتر با استقلال در سال 1390
قهرمانی جام حذفی با استقلال در سال 1390
قهرمانی لیگ برتر با استقلال در سال 1391

نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا در سال 1377 نیز از افتخارات آسیایی اوست .

در حالت کلی او در طی11 سال ؛ 3 قهرمانی لیگ و 4 قهرمانی جام حذفی بدست آورده است .

3- محمد رضا ساکت : محمدرضا ساکت از مدیران غیر فوتبالی و موفق در ایران است که یک دهه به‌عنوان مدیر عامل سپاهان اصفهان فعالیت کرد، پس از کناره‌گیری ساکت، محمدرضا رحیمی جانشین وی شد . ساکت از سال 1380 تا سال 1390 به عنوان مدیر عامل با ثبات و موفق سپاهان مشغول به کار بود .

او توانست در طی این سالها 3 بار سپاهان را در سالهای 1381 ، 1388 و1389 قهرمان لیگ برتر کند ، در جام حذفی نیز 3بار در سالهای 1382 ، 1384 و 1385 تیمش را قهرمان جام حذفی کند ؛ همچنین نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا از افتخارات بارز این مدیرعامل محسوب میشود .

در حالت کلی او در طی10 سال ؛ 3 قهرمانی لیگ و 3 قهرمانی جام حذفی بدست آورده است .
با اینکه سالهای حضور علی فتح الله زاده در استقلال و محمد رضا ساکت در سپاهان از سالهای حضور مهندس عابدینی در پرسپولیس بیشتر است اما هر سه اینها مدیرعامل های پرافتخار ایران هستند و سهم بسزایی در تعداد قهرمانی های این سه تیم داشته اند
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 9:56 am

دوستان یه چیز جالب بگم تیم چرسپولیس از 15 بازی نیم فصل 12 بازی تو آزادی داره و جلوی هواداراش...واقعا فوتبال کشور ما وضعش خرابه دم اون بلیط فروشه گرم حرفش تاریخی بود /15/
وقتی برنامه ریزی فوتبالمون اینطوریه بعد ما انتظار داریم حق جهانبخش نخورن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در چهارشنبه جولاي 10, 2013 10:00 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 9:57 am

همین که حداقل یک صحبتی در مورد انتخاب پدیده سال از طرف باشگاه داماش انجام شد خودش یک خبر خوب هست ... فقط باید دید که این موضع باشگاه بوده یا نظر شخصی ... من فکر می کنم باید بیشتر روش مانور بشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه جولاي 10, 2013 10:44 am

در انتخاب بهترین بازیکنان لیگ ، ملوان سه گزینه داشت :
1- بهترین پنالتی زن لیگ !!!
2- پدیده لیگ با صغر سن دوبله !!!
[color=red:ceff9e8ad4]3- [b:ceff9e8ad4]با تعصب ترین بازیکن لیگ ، پژمان نوری ، چون قبلاً گفته بود در ایران فقط در مل مل بازی خواهم کرد[/b:ceff9e8ad4][/color:ceff9e8ad4]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 10, 2013 10:49 am

تقویم بازی ها بروز نمیشه آیا؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط armilad » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:05 am

[size=18:0823bb0f20]یادمه یه سال آشوبی پدیده شده بود و الان اصلا معلوم نیس کجا هست بنده خدا
همون بهتر که مل ملی ها پدیده شدن.
جهانبخش ما فوق پدیدس.[/size:0823bb0f20]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:34 am

جهانبخش:در برنامه نود من پدیده انتخاب شدم/ازانتخاب پدیده فصل متعجب شدم/هدفم رسیدن به لیگ آلمان و اسپانیا است
حالا اینکه از چه کسی تقدیر شده مهم نیست اما برای خودم جالب بود که فدراسیون این انتخاب را کرد به هر حال احترام می گذارم.

سایت گل-پدیده فصل قبل لیگ برتر حالا در آستانه رفتن به لیگ هلند و رسیدن به اهداف بزرگتری است.انتخاب نشدن علیرضا جهانبخش به عنوان پدیده لیگ حاشیه هایی را به وجود آورد که در این مورد با او صحبت کردیم.
این مصاحبه را در آستانه رفتن جهانبخش به هلند بخوانید.
هنوز به هلند نرفتی؟
دنبال کارهای سفارت هستم اگر مشکلی پیش نیاید جمعه صبح می روم.
بلیط رزرو کرده ام که احتمالاً قطعی اش می کنم.
در مراسم بهترینهای لیگ به عنوان پدیده انتخاب نشدی نظرت چیست؟
من خودم هم متعجب شدم و متاسفانه این نظر کارشناسان بود.
اما من در برنامه نود به عنوان پدیده لیگ انتخاب شدم حالا اینکه از چه کسی تقدیر شده مهم نیست اما برای خودم جالب بود که فدراسیون این انتخاب را کرد به هر حال احترام می گذارم.
به نظرت می توانی در لیگ هلند موفق شوی؟
قطعاً می توانم من برای این انتخاب خیلی مشورت کردم و چندین شبانه روز فکر کردم و در نهایت این انتخاب را کردم.مطمئن هستم که موفق می شوم.
سقف آرزوهایت؟
خب دوست دارم ابتدا در لیگ هلند موفق شوم.. اگر هم به اینجا امدم به خاطر این بود که سکویی برای رفتن من به لیگ خای بزرگ باشد و دوست دارم به لیگ آلمان و یا اسپانیا برسم.
دلت برای ایران که تنگ می شود اما برای لیگ ایران چطور؟
خب من 2سال بیشتر در لیگ ایران نبودم. هدفهای بزرگی داشتم اما خب فرصت نبود به نهر حال به جایی رفتم که شرایط برای پیشرفتم مهیا است امیدوارم خدا کمک کند تا به اهداف بزرگم به خصوص پوشیدن پیراهن تیم ملی برسم.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:34 am

رقابت‌ها لیگ برتر پس از برگزاری هفته اول به دلیل همزمانی با ایام شهادت حضرت علی (ع) تعطیل و پس از 11 روز از سر گرفته می‌شود.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:46 am

بازي ملوان داماش چه روزيه؟
/14/ /2/ /1/ /8/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط totti در چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:48 am .
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:46 am

بازي ملوان داماش چه روزيه؟
/14/ /2/ /1/ /8/
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط samsami » چهارشنبه جولاي 10, 2013 11:50 am

به نظر من این چیزا بر می گرده به مانور رسانه ای که جهانبخش انتخاب نشد از اونجایی که باشگاه داماش تو این بخش خخخخخخخخیلی ضعیف هستش میدونین چی میگم که یعنی چه تو رسانه های نوشتاری و چه مجازی و تلوزیون هیچ خبر نگاری نداره که رو تیم مانور بده چه برسه به بازیکنا و به خاطر همینه که ما بازیکنامون هیچ جایگاهی تو تیم ملی ندارن ولی من معتقدم داماش خدا رو و ما هوادارارو داره و با عملکرد خوبش می تونه کاری کنه تمام رسانه ها سر تعظیم بهش فرود بیارن. :P
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:05 pm

به امید روزی که همین مسئولین بی لیاقت فدراسیون خواستار عاجزانه حضور جهانبخش تو تیم ملی باشن. که مطمئن باشید که اون روز زیاد دیر نیست وفدراسیون بی کفایت هم به اندازه کافی ذلیل هستش وتن به همچین کاری میده. /7/
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:28 pm

اقا مازیار اتفاقات این بازی دوستانه رو انزلیچی نمی زارین /4/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:42 pm

افرین مسئولان باشگاه. واکنش بجایی بود
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه جولاي 10, 2013 1:36 pm

امیر عابدینی در گفت‌وگویی کاندیداتوری خود برای حضور در وزارت ورزش و جوانان را تکذیب کرد.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AF?ICID=OP

جهانبخش:در برنامه نود من پدیده انتخاب شدم/ازانتخاب پدیده فصل متعجب شدم/هدفم رسیدن به لیگ آلمان و اسپانیا است

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8-?ICID=OP

واكنش داماش به عدم انتخاب جهانبخش: علیرضای ما فوق پدیده است

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AA?ICID=OP

گزارش ویژه : پرافتخارترین مدیران فوتبال ایران چه کسانی هستند ؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AF?ICID=OP
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان