[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 09, 2013 7:16 pm

میلان به دنبال منز

به نظر می رسید میلان در صورتی که موفق به خرید آدم لیاییچ نشود برای خرید جرمی منز وارد عمل خواهد شد.

مهاجم تیم فیورنتینا گزینه ی اول میلانی ها برای جانشینی روبینیو خواهد بود .

با این حال کوریرره دلو اسپورت اعلام کرد که در صورتی که میلان در انجام این انتقال شکست بخورد برای خرید منز راهی فرانسه خواهد شد.

منز سال 2011 از رم جدا شد و به پاریسی ها پیوست.

به نظر می رسد قیمت مد نظر پاریسی ها 16 میلیون یورو است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 09, 2013 7:17 pm

میلان باید همیشه قهرمان باشد
روح من همیشه در کمپ است///احتمال تقویت تیم وجود دارد /// اینتر می تواند تیمش را بفروشد اما من عاشق میلان هستم

سیلویو برلوسکونی نسبت به آینده ی میلان بسیار خوش بین است و بر این عقیده پافشاری می کند که میلان همیشه باید قهرمان باشد.

میلان دیروز تمرینات خود را شروع کرد و سیلویو برلوسکونی نیز در تمرینات میلان حاضر شد.

برلوسکونی به شبکه ی رسمی میلان گفت :

" من همیشه اینجا هستم. وقتی جسمم اینجا نیست روحم قطعا اینجاست. پس هرگاه که از من بخواهند در اینجا حاضر می شود. امروز روز شروع دوباره است پس آمده ام تا بهترین آرزو ها را برای آقای گالیانی ، سرمربی تیم و همه ی کسانی که اینجا هستند داشته باشم."

" من حدود سی دقیقه با پولی و ساپونارا صحبت کردم و لحظات خوبی بود. یک تبریک بزرگ به گالیانی به خاطر اینچنین کار بزرگی که تیم را جوان کرده است و پاسخ قاطعی به ماموریت خود داده است."

"در نیم فصل دوم فصل گذشته ما امتیازات خوبی گرفتیم. ما بازیکنان جوان خوبی از فصل قبل داریم و امیدواریم که فصل خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشیم."

او در رابطه با خط حمله ی تیمش ماریو بالوتلی و استفان الشراوی که خواستار ماندن در میلان شد گفت :

" ما از تصمیم الشراوی برای ماندن در میلان و اینکه تنها تیمی که در جهان می خواهد برایش بازی کند میلان است به شدت تحت تاثیر قرار گرفتیم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 09, 2013 7:17 pm

درخواست کاهش دستمزد سانتوس از روبینیو

در حالی که سران دو باشگاه میلان و سانتوس بر سر مبلغ فروش این بازیکن به توافق رسیده اند سانتوس از روبینیو خواسته تا دستمزدش را بیشتر کاهش دهد.

پنجره نقل و انتقالات تابستانی در برزیل کمتر از 7 روز دیگر به پایان می رسد و سانتوس قصد دارد تا پس از فروش نیمار و چند بازیکن دیگرش این بار دیگر روبینیو ستاره سال های دور خود را به برزیل بازگرداند.در عین حال میلان نیز تمایلی برای نگه داشتن این مهاجم برزیلی ندارد.

سران انزلیچی حاضر شدند تا برای فروش روبینیو به سانتوس مبلغ پیشنهادی خود را از 10 به 8.5 ملیون یورو کاهش دهند.با تمام این اوصاف روند مذاکرات باشگاه و بازیکن ادامه دارد.

رودریگس نائب رئیس باشگاه سانتوس در مصاحبه با گاتزتا دلوسپورت گفت " امیدوارم که روبینیو دوباره حاضر به کاهش دستمزد شود.میلان درخواست مبلغ بالایی را کرده و ما امیدواریم این موضوع دست کم با پرداخت دستمزد کم جبران شود"

این مهاجم برزیلی 29 ساله در فصل گذشته 23 گل در سری آ به ثمر رساند اما چندان در برنامه های آلگری جایی نداشته و تنها یک سال از قراردادش با باشگاه میلان باقی مانده.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » سه شنبه جولاي 09, 2013 7:22 pm

[align=center:dc255b03a2][b:dc255b03a2]خوسه کایخون به ناپولی پیوست[/b:dc255b03a2]

[img:dc255b03a2]http://www.tarafdari.com/media/cache/news_main/uploads/news/758ac387edc3df6f06d8108f7d4550c511fa6379.jpg[/img:dc255b03a2]

[b:dc255b03a2]باشگاه ناپولی اعلام کرد که فردا خوسه کایخون بازیکن رئال مادرید در تست های پزشکی این تیم شرکت خواهد کرد.

به گزارش فوتبال اسپانیا، در اوایل این هفته بود که خبر توافق رئال مادرید و باشگاه ناپولی بر سر انتقال کایخون به گوش رسید، مبلغ این قرارداد 10.5 میلیون یورو بوده و این بازیکن در هر فصل حدود 3.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد نمود.

حال با وجود این که جزئیات مالی این قرارداد هنوز به طور رسمی گفته و تایید نشده باشگاه ناپولی بیانیه ای صادر کرد:

" فردا قبل از ظهر خوسه کایخون به ناپولی خواهد آمد و در تست های پزشکی باشگاه شرکت خواهد کرد."
این بازیکن به طور خاص توسط رافا بنیتز انتخاب شد.
او 26 سال سن دارد و در 30 بار حضور در میدان برای رئال توانست 3 گل را در این فصل به ثمر برساند.[/b:dc255b03a2][/align:dc255b03a2]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:26 pm

پنج بازیکن بوندس‌لیگا در لیست بهترین‌های اروپا

قهرمان سه‌گانه در فصل گذشته حدود نیمی از نامزدهای بهترین‌های اروپا را به خود اختصاص داده است.

سایت گل – چهار بازیکن بایرن مونیخ در لیست 10نفره نامزدهای جایزه بهترین بازیکن سال اروپا قرار گرفته‌اند. این لیست را یوفا منتشر کرده است.

توماس مولر، فرانک ریبری، آرین روبن و باستین شواین‌اشتایگر همه نامزد دریافت این جایزه شده‌اند. روبرت لواندوفسکی از انزلیچی دورتموند هم دیگر بازیکن حاضر در این لیست است.

لیونل مسی از بارسلونا و کریستیانو رونالدو از رئال مادرید که با هم 107 گل در فصل گذشته زدند هم در این لیست حضور دارند. مسی توانست با بلوگرانا فاتح لالیگا شود.

بهترین بازیکن جوان لیگ برتر، یعنی گرث بیل هم در این لیست حضور دارد. او فصل پیش 31 گل برای باشگاه و کشورش زد. روبین ون‌پرسی دیگر نماینده لیگ برتر است.

او هم فصلی درخشان را در اولدترافورد گذراند و در 48 مسابقه در تمامی رقابت‌ها 30 گل زد و کمک کرد تیمش فاتح لیگ برتر شود.

زلاتان ایبراهیموویچ که کمک بسیاری کرد پاری سن-ژرمن فاتح لیگ 1 فرانسه شود هم در این لیست سات.

این بازیکن تنومند سوئدی در اولین فصل حضور در پارک دو پرنس 37 گل زد. پی‌اس‌جی هم با او به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان رسید.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 5:06 am

[color=red:0c9b331a91][size=18:0c9b331a91]رسوايي تباني در نيجريه: 146 گل در دو بازي![/size:0c9b331a91][/color:0c9b331a91]

[color=blue:0c9b331a91]تباني باعث شد تا فدراسيون فوتبال نيجريه از محروميت کامل چهار تيم حاضر در ليگ اين کشور خبر دهد
در دو بازي براي صعود به ليگ دسته يک نيجريه در مجموع 146 گل از خط دروازه‌ها عبور کرد! اتفاقي که با واکنش شديد فدارسيون فوتبال نيجريه همراه شد.

به گزارش ايسنا ، مسئولان فدراسيون فوتبال نيجريه اعلام کردند هر چهار تيمي را که در رسوايي فوتبال اين کشور نقش داشتند، با محکوميت دائمي مواجه خواهد کرد.

دو تيم حاضر در ليگ دسته دو نيجريه براي صعود به ليگ دسته يک اين کشور نياز به تفاضل گل زياد داشتند و در نهايت اين دو تيم توانستند با دو نتيجه‌ عجيب 79 بر صفر و 67 بر صفر به پيروزي برسند تا صعودشان به دسته يک اين کشور قطعي شود! در يکي از اين بازي‌ها پلاتئو فدرس يکي از بازيکنان 72 گل از 79 گل تيمش را به ثمر رساند!

فدراسيون فوتبال نيجريه در واکنش به اين دو نتيجه‌ عجيب گفت: يک شرمساري کامل براي فوتبال نيجريه رخ داد. تمامي بازيکنان و مسئولان چهار تيم و مسئولان سازماندهي مسابقات به دليل تباني تحت پيگرد قانوني بوده و با محروميت کامل مواجه خواهند شد. هر بازيکن و فردي که کوچک‌ترين نقش را در اين دو بازي داشته‌اند، با محروميت مواجه خواهند شد[/color:0c9b331a91]. /10/ /10/ /18/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:05 am

بکن باوئر: گومز بهترین تصمیم را گرفت

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را از دست داد، در نهایت تصمیم گرفت راهی سری آ شود.

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، از تصمیم ماریو گومز برای پیوستن به فیورنتینا حمایت کرد.

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را از دست داد، در نهایت تصمیم گرفت راهی سری آ شود. او روز گذشته با انتقالی 16 میلیون یورویی به فیورنتینا رفت و بکن باوئر معتقد است که او تصمیم درستی گرفته است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم گومز تصمیم درستی گرفت. بایرن مونیخ در خط حمله گزینه های زیادی دارد و گواردیولا بازیکنی مانند گوتزه را ترجیح می دهد. بنابراین مهم بود که گومز به باشگاه دیگری برود"

به تازگی مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ، اعلام کرد که مشکلات مالی موجب شده تا سری آ جذابیتش را برای ستاره ها از دست بدهد اما بکن باوئر با این نظر موافق نیست.

" وقتی پای فوتبال به میان می آید، ایتالیا هنوز یک سرزمین رویایی است. فیورنتینا هم مطمئنا باشگاه بدی نیست."

گومز که در سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن مونیخ، در 115 بازی برای باواریایی ها، 75 گل به ثمر رساند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:06 am

رومنیگه: این فصل که نه، لواندوفسکی را سال آینده در بایرن داریم

ستاره لهستانی دورتموند مدتی پیش اعلام کرد که در صورت جدایی ازاین باشگاه، تنها راهی بایرن خواهد شد

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که پرونده انتقال روبرت لواندوفسکی به این باشگاه، برای این فصل بسته شده اما این بازیکن تابستان سال آینده با انتقالی آزاد راهی آلیانس آره نا خواهد شد.

ستاره لهستانی دورتموند مدتی پیش اعلام کرد که در صورت جدایی ازاین باشگاه، تنها راهی بایرن خواهد شد اما علی رغم اینکه تنها یک سال از قراردادش با زردها باقی مانده، مدیران این باشگاه اجازه جدایی به این بازیکن ندادند.

رومنیگه در گفتگو با بیلد گفت:" فکر می کنم که دورتموند از این مسئله مطلع است. فکر می کنم بیانیه آنها این را نشان می دهد. آنها در بیانیه شان اعلام کردند که او می ماند و از تبعات این اتفاق آگاهند."

او همچنین در پاسخ به ادعای واتسکه، نایب رئیس باشگاه دورتموند، که گفته بایرنی ها پیشنهادی رسمی برای خرید لواندوفسکی نداده اند، گفت:" من باید یک مسئله را روشن کنم. من در زمینه نقل و انتقال بازیکن کارشناس نیستم اما همیشه لازم نیست که برای یک بازیکن پیش رسمی داد. وقتی همه چیز مشخص است، فقط باید نشست و انتقال را نهایی کرد.

ما به چند دلیل هیچ وقت پیشنهاد رسمی نمی دهیم و قصد نداریم در این رویه تغییری داشته باشیم. ما آماده ایم تا با دورتموند مذاکره کنیم."

لواندوفسکی که در سال 2010 از لخ پوزنان به دورتموند پیوست، در 98 بازی برای دورتموند، 54 گل به ثمر رساند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:07 am

روبن: من نامزد توپ طلا نیستم

روبن که گل پیروزی بایرن در فینال چمپیونزلیگ را به ثمر رساند، یکی از ارکان اصلی موفقیت های بایرن در رقابت های این فصل بود

سایت گل- آرین روبن، ستاره هلندی بایرن مونیخ، معتقد است که نمی توان او را یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای امسال دانست.

روبن که گل پیروزی بایرن در فینال چمپیونزلیگ را به ثمر رساند، یکی از ارکان اصلی موفقیت های بایرن در رقابت های این فصل بود اما او معتقد است که سه گانه بایرن، بیش از هر چیز به دلیل تلاش تیمی به دست آمده است.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من خودم را نامزد کسب توپ طلا نمی دانم. جوایز انفرادی مهم هستند اما به اندازه جام های تیمی ارزش ندارند.

قهرمانی های بایرن به دلیل تلاش تیمی بود. ما بازیکنی مانند مسی یا رونالدو نداریم اما یک تیم متحد هستیم.

دشوار است که تنها یک نفر نام برد. در بایرن واقعا کسی به این اهمیت نمی دهد که توپ طلا به چه بازیکنی می رسد."

او همچنین در مورد سبک بازی بارسا زیر نظر گواردیولا گفت:" ما یک تیم هستیم و هر کدام نقش خودمان را داریم. پپ می دانم که ما چطور بازی می کنیم. فکر نمی کنم او از بخواهد که کمتر دربیل بزنم یا کمتر بدوم. اگر این طور باشد، قدرت من کاهش پیدا می کند. فکر نمی کنم پپ خلاقیت بازیکنان را قربانی کند."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:13 am

فروشگاه اينتر .... اي كاشك ما(داماش) هم در آينده همچين فروشگاهي داشته باشيم

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 4:21 pm

ويا: مي‌خواهم پاسخ اعتماد سيمئونه را بدهم

مهاجم تازه وارد اتلتيکو مادريد اعلام کرد که در نظر دارد هرچه زودتر پاسخ اعتماد سرمربي تيم را بدهد.

--------------------------------------------------------------------------------

داويد ويا در اولين صحبت‌هايش پس از پيوستن به اتلتيکومادريد اظهار داشت: خوشحالم که دوره جديدي را شروع مي‌کنم و منتظر آغاز اين ماجراجويي جديد هستم. به اتلتيکو آمده‌ام؛ تيمي که افتخارات زيادي در سال‌هاي اخير به دست آورده است.

به گزارش فارس، ويا رسما روز دوشنبه هفته آينده ساعت 8 بعدازظهر به وقت محلي در ويسنته کالدرون به هواداران معرفي خواهد شد.

وي ادامه داد: تنها مي‌توانم از بارسلونا به دليل احترام و قدرشناسي ويژه‌شان تشکر کنم و مي‌خواهم به خاطر حضور سه ساله در باشگاه بزرگي چون بارسا از آنها قدرداني کنم. اميدوارم بتوانم در اين تيم به همان اندازه خوشحال باشم.

مهاجم سابق بارسلونا خاطرنشان کرد: شکايتي از بارسلونا ندارم و آنها کار را براي انتقال من به اتلتيکو آسان کردند زيرا مي‌دانستند که مي‌خواهم در اين تيم بازي کنم. اين تيم در سال‌هاي اخير افتخارات زيادي به دست آورده و من براي کمک به پيشرفت باشگاه به اينجا آمده‌ام.

وي گفت: با سيمئونه صحبت کردم و اعتماد وي يکي از عوامل کليدي براي حضورم در اين تيم است. نمي‌توانم منتظر بمانم تا او دستوراتش را به من بدهد و من پاسخ اعتمادش را بدهم.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 11, 2013 5:38 am

جرارد دولفو مهاجم جوان تيم فوتبال بارسلونا روز چهارشنبه به صورت قرضي به اورتون انگليس پيوست.

دولفو 19 ساله که در ترکيه با تيم ملي اسپانيا در جام جهاني زير 20 سال حضور داشت، فصل گذشته در چند ديدار بارسا حضور داشت.

او در 33 بازي تيم دوم اين باشگاه 18 گل به ثمر رساند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اين بازيکن که چهارمين خريد اروتون است، زير نظر روبرتو مارتينز بازي خواهد کرد.

مارتينز جانشين ديويد مويس شده است. مويس هدايت منچستر يونايتد را به عهده گرفته است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 11, 2013 6:06 am

سرمربي بايرن‌مونيخ در اظهار نظري به پدر نيمار گفت که سرمربي بارسلونا شيوه استفاده از ستاره آرژانتيني و بازيکن تازه وارد برزيلي در کنار هم نمي‌داند.

راديو گلوبو اعلام کرد که پپ گوارديولا بايرن‌مونيخ را براي خريد نيمار تحت فشار گذاشته بود.

به گزارش فارس،سرمربي سابق بارسلونا با پدر اين بازيکن ملاقات کرده و به او گفت که جانشينش در نيوکمپ نمي‌داند چگونه بايد از پديده برزيلي در کنار ستاره تيمش يعني ليونل مسي استفاده کند.

گوارديولا در عوض به پدر نيمار گفت که حضور پسرش در بايرن‌مونيخ مي‌تواند فرصتي براي تبديل شدن او به بهترين بازيکن دنيا باشد.

نمايندگاني از آث ميلان نيز با پدر مهاجم برزيلي مذاکره کردند، اما نيمار هميشه مي‌خواست براي بارسا بازي کند.

اطلاعات راديو گلوبو با توجه به اظهارات چند روز پيش گوارديولا در نشستي خبري کمي عجيب به نظر مي‌رسد. وي در اين نشست اظهار داشت: نيمار و مسي در کنار هم عالي خواهند بود.

اين در حالي است که بر اساس ادعاهاي راديو گلوبو، گوارديولا باوري بر خلاف اين حرف دارد يا حداقل معتقد است که ويلانووا نمي‌تواند بهترين عملکرد را از هر دو بازيکن استخراج کند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 11, 2013 7:21 am

جزئيات قرارداد بارسلونا با باشگاه سانتوس براي جذب ستاره برزيلي فاش شد.

گلوبو اسپورت گزارشي در خصوص انتقال نيمار به بارسلونا منتشر کرد که فاش مي‌کند غول‌هاي کاتالان 17.1 ميليون يورو در کل به عنوان حق و حقوق اين بازيکن به سانتوس و شرکت‌هاي DIS و Teisa پرداخت کرده‌اند. 40 ميليون يورو ديگر به عنوان کميسيون به پدر اين بازيکن پرداخت شده است.

به گزارش فارس،بارسلونا در جلسه‌اي در سانتوس به اوديليو رودريگز، نايب رئيس باشگاه رقم 16.5 ميليون يورو را پيشنهاد داد، اما ساندرو انزلیچی در پايان مجبور شد پيشنهاد را به 17.1 ميليون يورو افزايش دهد که سپس اين مبلغ تقسيم شد؛ بيش از 9 ميليون يورو به سانتوس و حدود 7 ميليون يورو به DIS و يک ميليون هم به Teisa پرداخت شد.

علاوه بر اين مبلغ 171 هزار يورو به عنوان هزينه‌هاي اجرايي پرداخت شد.

بارسلونا همچنين در صورتي که نيمار به جمع 3 نامزد نهايي توپ طلا راه يابد، بايد مبلغ 2 ميليون يورو ديگر پرداخت کند. همچنين دو ديدار دوستانه بايد بين دو باشگاه برگزار شود؛ يکي در تاريخ دوم آگوست (11 مرداد) در نيوکمپ و يک بازي هم در تاريخي بين جولاي و سپتامبر امسال يا همين تاريخ در سال 2014 در برزيل برگزار خواهد شد و درصورت برگزار نشدن اين مسابقه بارسا بايد مبلغ 4.5 ميليون يورو ديگر پرداخت کند.

گلوبو اسپورت همچنين تأييد کرد که توافقي بين دو باشگاه صورت گرفته که به بارسلونا اين فرصت را مي‌دهد که بهترين بازيکنان جوان برزيل را به اسپانيا بياورد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 7:30 am

با تایید میلان گالیانی به برزیل پرواز می کند
-
با تایید میلان گالیانی به برزیل پرواز می کند
آخرین گزارشات رسیده از برزیل حاکی از آن هستند که روبینیو مهاجم 29 ساله برزیلی به زودی خبر انتقالش به سانتوس رسمی می شود.

بعد از اینکه میلانی ها با کاهش قیمت فروش از 10 به 8 میلیون یورو موافقت کردند ،سران سانتوس نیز مذاکرات لازم را با روبینیو برای کاهش دستمزد بیشتر انجام دادند تا او بتواند به تیم سابقش سانتوس بازگردد.

بر اساس گزارشات منتشره در رسانه های برزیلی از جمله گلوبو اسپورت انزلیچی حتی پذیرفته برای فروش روبینیو به سانتوس 6 ملیون یورو پول نقد دریافت کند.

اسکای اسپورت ایتالیا نیز در گزارشی مدعی شده که این انتقال به ارزش 5.5 ملیون یورو انجام شده و گالیانی فعلا در انتظار تایید رسمی از میلان است تا برای نهایی کردن این انتقال راهی برزیل شود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان