توسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 09, 2013 6:32 pm
[quote:926e5329eb="The_King_of_rasht"]درسته اینجا گفت و گوی آزاد هست ولی چه خوبه توی آزادی مرزها رو رعایت کنیم .
اول اینکه از همه دوستان خواهش میکنم که به وبلاگ های شهرک همسایه سرکشی نکنند چون فکر نمیکنم تکنولوژی زدن سایت اصلا به شهرک رسیده باشه پیشاپیش از گذاشتن و کپی کردن کامنتهای اون کودکان خود درگیر! در این سایت جدا خودداری فرمایید.اونها خودشون به اینجا سر میزنند و از دیدن کامنتهای شما آتش میگیرند.
دوم : از دوستان به اصلاح قدیمی دیگه بعیده کلماتی مثل (ژیلا و ویلا و .......) جاش توی سایت نیست همین جوری پیش بریم کم کم پای شعارهای منشوری هم توی سایت باز میشه که در شان هیچ کدوم از ما نیست ،این شعار ها جاش توی استادیوم هست نه توی سایت
کل کل خوبه،جملات و کامنتهایی بنویسید که باعث بشه از کوره در برن ولی از یه حدودی پا فراتر نگذاریم.
البته به عنوان برادر کوچک همه شما گفتم از من خرده نگیرید[/quote:926e5329eb]
[size=18:926e5329eb] [color=green:926e5329eb]با تشكر از دوست خوبمون كه خيلي قشنگ اشاره كرد كه سايت جاي اين بحث ها نيست، ولي جثارتاً اين كه گفته ميشه اين شعارها جاش تو استاديومه يه مقدار دلگير كنندست ،تو رو خدا بيايم به هم قول بديم امسال سال سكوها باشه ،اونم به لحاظه اعتلاي فرهنگ و تاريخ كهنمون
منو ببخش كه اينطور اظهار نظر كردم
ولي بچه ها بيايم كور كنيم دشمنامونو ،همش دست خودمونه
زنده باد فرهنگ مترقي سرزمينمان[/color:926e5329eb] [/size:926e5329eb]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
mahmood1331 در سه شنبه جولاي 09, 2013 6:34 pm .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند