[quote:abb42798d1="miladcivil"][quote:abb42798d1="sepidroudi"][quote:abb42798d1="miladcivil"][quote:abb42798d1="sepidroudi"]محرم رو دوس میدارم
چقدر ساده لباس میپوشه و ذاتش ساده و بی ریا و بی ادعاست[/quote:abb42798d1]
[color=black:abb42798d1]معین جان ،[/color:abb42798d1] [color=blue:abb42798d1]سادگی ظاهری داره ،[/color:abb42798d1] [color=red:abb42798d1]اما بی ریایی و بی ادعایی و ....... اشتباه گفتی [/color:abb42798d1]

[/quote:abb42798d1]
هنوز هم به بی ریا و بی ادعاییش اعتقاد دارم - هر کسی کاپیتان سپاهان بود تو این دهه الان خدا رو بنده نبود - اگه هم ادعایی داشته که منم میدونم کدوماشه به نظرم منطقی بوده
قیاس کن با بازیکنای دیگه همطرازش[/quote:abb42798d1]
[color=blue:abb42798d1]نمیخواستم بگم ، اما به معنای واقعی کلمه "اصفهانی" هست . اون از قهر کردن در مراسم اهدای جام و همچنین
خطاهای زیرزیرکی که از قصد میزنه ، همچنین وقتی کفری میشه ذات و روحیه اصلیشو نشون میده .
جمله : (سپاهانیم و حالا حالا .....) این آقا تو برنامه زنده تلویزیونی باب کرد . [/color:abb42798d1]
[color=black:abb42798d1]متوجه منظور شما هستم ، اما متاسفانه ما تو کشورمون همیشه قیاسهامون بین بد و بدتر هست ، هرگز بخ خوبها
هیچ فکری نمیکنیم .[/color:abb42798d1][color=red:abb42798d1] به نظرم جز اساطیر داماش کنار بذاریم که ته بی ریایی و بی ادعای هستن ، تو لیگ شاید 10
بازیکن با چنین خلقیات و مرامی نباشه ، که برای فوتبال ملی بسیار بد هست .[/color:abb42798d1][/quote:abb42798d1]
این صحبتت قشنگ نبود میلاد جان که گفتی: *به معنای واقعی کلمه "اصفهانی" هست* - یعنی چی؟؟!! - مثل همون حرف فردی پوس بود که به تهامی گفت خیلی آبادانی هستی!!!!!!
خطاهای زیر زیرکی رو که نفهمیدم یعنی چی؟ - من که این جور بازی ازش ندیدم اگرم بوده تو چهارچوب زمین فوتبال بوده دیگه
در مورد جمله *ما سپاهانیم و ........* عرض کنم که مطمئن بودم همین حرف رو میزنی ولی به غیر از بحث شرایط مالی و ....... سپاهان از این که بدجور طرف تیمش هست و این جور پز میده جلو سرخابیها خوشم میاد - کاپیتانی که میتونست جاهای دیگه هم بازی کنه ولی تو سپاهان موند.
و خیلی حرفای دیگه - با عرض پوزش اینقدر یک سوی به قضیه نگاه نکنیم - فقط تیم ما و بازیکناش خوبن و بقیه هیچ!!!!!!
رک میگم و میدونم خیلیا ممکنه ناراحت بشن ولی میگم امثال نویدکیا رو با آبشک خودمون (از عمد اسم یک بازیکن خودمون رو آوردم تا مطلب رو برسونم) مقایسه کن!!!