[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 10:50 am

حالا اين علي مسعودي - همون علي مسعودي هست ...يا همون علي مسعودي - اين علي مسعودي هست ...
/4/ /4/ /4/ /4/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 09, 2013 10:56 am

[quote:5218deb132="popo131"]حالا اين علي مسعودي - همون علي مسعودي هست ...يا همون علي مسعودي - اين علي مسعودي هست ...
/4/ /4/ /4/ /4/[/quote:5218deb132]
:roll: :idea: :?:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 09, 2013 11:29 am

[quote:e8ee52083d="hamidjavan"]مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی
سایت گل - فلاویو لوپز، بازیکن پرتغالی تراکتور سازی که پس از رفتن به تعطیلات به ایران بازنگشته است، در حال خوش گذرانی در پرتغال و اسپانیا است.
وی در تبریز به یکی از بازیکنان محبوب این تیم تبدیل شده بود و هواداران علاقه بسیاری به ادامه حضور وی در تراکتورسازی داشتند. درحالیکه حالیک سال از قرارداد فلاویو همچنان باقی مانده است او برای برنگشتن به ایران دلایل خود را دارد.مصاحبه جنجالی او که در نهایت به فحش و ناسزا ختم شده ، از ایتجا آغاز می شود که :
در دوسالی که در باشگاه حضور داشته هنوز پولم را کامل نگرفته ام. در این خصوص چه اقداماتی کردی؟
با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم
به توافق رسیدی ؟
مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم
اما تو قرار داد دو ساله با باشگاه داری و موظفی از حرف باشگاه تمکین کنی
من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است
مشکل تو فقط نگرفتن قسمتی از حقوقت است؟
این یکی از مشکلات من است چندین ماه پیش که خود شما در هتل پارس با من مصاحبه کردید به شما گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و به شما گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله میامد و جان من در خطر بود
: میدانی که در هر جای دنیا امکان دارد دزدی صورت بگیرد حتی در پرتغال کشور خودت . در ضمن مگر مردم تبریز و آذربایجان در زلزله ها در خطر نبودند پس چطور میتوانی بگویی با بقیه فرق داری؟
مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی
: پس چرا همان موقع نرفتی؟
چون باید صبر میکردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میکنم تا پولم را بگیرم
: خب گفتن پول و دزدی و زلزله ... دیگر چه مشکلی داشتی که اینقدر با عصابانیت صحبت میکنی؟

[size=18:e8ee52083d]بازهم مشکل داشتم .. بله من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمیفهمند آنها حتی فوتبال را هم نمیفهمند .[/size:e8ee52083d]
: فکر نمیکنی توهین کردن به مردمانی که از صمیم قلب تو را در استادیومها تشویق میکردند و تورا دوست میداشتند کار انسانی نیست؟
برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند
مجید جلالی، سرمربی جدید تیم خواستار صحبت با تو بود
من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی نیستم. قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کیروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا" شما ها فقط اسم کارهایی که میکنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمیفهمید.
فکر میکنی با این حرفهایی که زدی دوباره بتوانی پا به کشور ما به شهر ما بگذاری؟
من شکایت کردم آن لعنتی ها هم هر کاری دوست دارند بکنند[color=red:e8ee52083d] [/color:e8ee52083d]

جالب بود مصاحبه اش به خصوص آنجایی که درشت شده و نفهمیدن فوتبال است آخه اینها چی میفمهندتا فوتبال بفهمند[/quote:e8ee52083d]

[color=blue:e8ee52083d]از همه چیز که بگذریم ، واقعی بودن و یا تکذیب و ........ مهم اینه که بدرستی خصوصیات اکثریت مردم ایران که ادعای فوتبال فهمی
دارند متوجه شده .[/color:e8ee52083d] [color=black:e8ee52083d]اصلا کاری به تراکتور و تهران و داماش و ملوان و ...... ندارم ، اکثریت جامعه اینچنین هست . [/color:e8ee52083d]
[color=red:e8ee52083d]اما خب ، واقعا ذات پلید این اسدی و امثال هم ؛ (ابراهیمی و سیدصالحی و دهنوی) اینطوره . [/color:e8ee52083d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mamalirize » سه شنبه جولاي 09, 2013 12:04 pm

[img:1aed48d95d]http://multimedia.mehrnews.com/Original/1392/04/18/IMG14281650.jpg[/img:1aed48d95d]

شرکت صدرا؛ پرونده‌ای با 3 هزار شاکی/ افشاگری مدیر فوتبالی تا فرار متهم اصلی پرونده
متهم اصلی شرکت صدرا در حالی فراری شده است که مدیر عامل این شرکت در نامه ای به رئیس جمهوری تخریبهای گروهی مخالف نظام را دلیل شکست این شرکت در فعالیتهای اقتصادی عنوان کرده بود. این شرکت قرار بود در طرح خودروهای فرسوده به متقاضیان خودرو بدهد که به دلیل ناتوانی در عمل به تعهداتش با شکایت 600 نفر رو به رو شده است. این در حالی است که دادستان تهران از افزایش شاکیان این پرونده تا سه هزار نفر هم خبر داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع شرکت صدرا نخستین بار اسفند سال گذشته با درگیری مدیر عامل و عضو هیات مدیره این شرکت با امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش مطرح شد. مدیرعامل شرکت در مصاحبه ای از برکناری امیر عابدینی به دلیل ناهماهنگی های وی با هیات مدیره، مالک باشگاه و برنامه های باشگاه خبر داد.

افشاگری عابدینی

پس از این مصاحبه عابدینی در پاسخ به این موضوع جزئیاتی از اقدامات سوء اقتصادی این شرکت را افشا کرد. وی در این باره گفت: آقایانی که به داماش آمدند تا مشکلات این تیم را حل کنند بیشتر به دنبال آن بودند که خودشان را مطرح کنند و بعد از انجام کار اقتصادی سوء استفاده اقتصادی بکنند. هر روز در مقابل در باشگاه با مردمی مواجه می شوم که از سراسر ایران آمده و 17 میلیون تومانهای خود را می خواستند. این آقایان قرار بود به مردم با وام 10 میلیون تومانی بانکی خودرو بدهند و بعد از مدتی نه تنها موفق به این کار نشدند بلکه پول مردم را نیز ندادند.

وی ادامه داد: متوجه شدیم که آنها در رشت هم می خواهند همین کار را انجام دهند و 50 هزار ماشین می خواستند ثبت نام کنند که مسئولان استان به خصوص مسئولان نظارتی استان مانع این کار شدند. بنابراین وقتی نتوانستند 75 میلیارد تومان از این راه کسب درآمد کنند سراغ چایکاران رفتند. قرارداد خرید چای سبز را منعقد کردند که در نهایت در آنجا هم به مشکل برخورده و نتوانستند پول چایکاران را بدهند.

صدرا ابنیه چطور صدرا خودرو شد

بر اساس این گزارش شرکت صدرا همانند بسیاری از شرکت های بخش خصوصی فعالیت خود را از ابتدا از بخش ساخت و ساز ساختمان آغاز کرد و پس از چندی در مرداد 89 تحت شماره 381808 با نام شرکت سرمایه گذاری و تامین خودروی صدرا البرز به ثبت رسید. پیش از این شرکت به نام شرکت سرمایه گذاری و توسعه ساختمان صدرا ابنیه افق شناخته می شد. این شرکت با تبلیغات گسترده قرار بود در حوزه طرح تعویض خودروهای فرسوده فعالیت کند و به همین دلیل از متقاضیان ثبت نام کرده تا به آنها خودرو بدهد اما پس از مدتی نتوانست به تعهدات خود عمل کرده و با شکایت متقاضیان روبرو شد.

60 روز 6 ماه شد

یکی از شاکیان پرونده در این باره اظهار داشت: برای اسقاط خودروی فرسوده از طریق شرکت سرمایه گذاری صدرا اقدام کردیم و از طرف دفتر پیشخوان دولت به ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت و در نهایت شرکت سرمایه گذاری صدرا معرفی شدیم. قرار بود در مدت 60 روز کاری خودرو به ما تحویل داده شود اما شش ماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری از خودرو نشد. فعالیت در حوزه از سوی دیگر زمزمه هایی که در خصوص ارتباط نزدیک مدیرعامل این شرکت با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مطرح می شد باعث شد خیلی از افراد به این موضوع توجه کرده و این شرکت را دارای پشتوانه مالی بالا قلمداد کنند. این شرکت همچنین در فصل 90-91 فوتبال اسپانسر باشگاه پرسپولیس شد و تبلیغت شرکت بر روی پیراهن بازیکنان نقش بست.

متهم اصلی فراری است

امروز دادستان تهران در جمع خبرنگاران از فرار متهم اصلی این پرونده خبر داد و گفت: این پرونده 600 شاکی دارد که تا سه هزار نفر هم افزایش خواهد یافت. در این پرونده افراد خودروی فرسوده خود را تحویل داده اند تا وام بگیرند که در مجموع پول کلانی سپرده گذاری شده است. اما متهم اصلی فرار کرده و پلیس باید هرچه سریعتر او را دستگیر کند.

تهدید به افشاگری

از سوی دیگر مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت در نامه ای به حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور منتخب خواستار رسیدگی به وضعیت این شرکت شد.

در این نامه آمده است: حواشی به وجود آمده پیرامون شرکت صدرا از سوی اشخاصی که منافع خود را در خطر می دیدند باعث ایجاد خلل و توقف درآمدزایی و تخریب شخصیت و نام مالکین این مجموعه گردیده است که در صورت لزوم نام اشخاص مربوطه که سابقه ایشان بیانگر عدم حرکت در راستای اهداف کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد با ذکر مشروح ماوقع توضیح داده خواهد شد. کما اینکه اخیراً با توسل به رسانهَ ای بیگانه و معاند نظام سعی در سیاه نمایی و القای رانت خواری و فساد در فعالیت مدیران شرکت نموده اند.

در ادامه این نامه آمده است: با توجه به جمیع جهات از جمله عدم ایفای تعهد از سوی انزلیچی، متوقف ماندن اجرای طرح توسط مدیریت سابق و کنونی ستاد حمل و نقل و سوخت کشور و پرداخت جریمه دیرکرد سنگین و هجمه برخی افراد به سایر فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری این شرکت فعالیت های اقتصادی جریانی معلق و متوقف شده است. از جمله:

الف- سرمایه گذاری در باشگاه پرسپولیس تهران در سال 91-90 که با اعمال نفوذ مدیرعامل باشگاه در ستاد حمل و نقل و سوخت هیچگونه انتفاعی از قرارداد مذکور و سرمایه گذاری در آن نصیب شرکت نگردید.

ب – خرید و سرمایه گذاری در تیم فوتبال رو به اضمحلال داماش گیلان در فصل 91-92 که در بحران بی پولی و متولی گری به سر می برد. که با مقاومت و کارشکنیهای بسیار زیاد برخی افراد سودجو و سوء استفاده از مقام و موقعیت شغلی توسط ایشان امتیاز و قرارداد مذکور نیز علیرغم پرداخت هزینه های بسیار لغو و سرمایه گذاری در این باشگاه نیز بدون بازگشت و نیمه تمام رها گردید.

ج- همزمان با ورود به استان گیلان با درخواست استاندار و مسئولین وقت سازمان چای و نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی شرکت صدرا در صنعت ورشکسته چای و برگ سبز آن وارد شد و با برنامه ریزی های انجام نشده در این صنعت موجبات امیدواری کشاورزان و تولید کنندگان را فراهم آورد به نحوی که با ورود شرکت صدرا به عنوان تنها متولی خرید برگ سبز چای و دارنده حواله های وارداتی ارزش این حواله ها از 2500 ریال به 7000 ریال افزایش یافت و بازار تولید داخلی نیز رونق تازه ای گرفت.

با توجه به لزوم حضور بخش خصوصی فعال در عرصه اقتصادی و تبعات مفید فعالیت شرکت صدرا در این بخش که موجبات اشتغال مستقیم بیش از 80 نفر و غیرمستقیم 800 نفر در سراسر کشور را فراهم آورده خواهشمندیم موجبات بررسی مشکلات موجود و حمایت از این بخش کوچک خصوصی را فراهم آوریم.

مالباختگان در انتظار پول خود

این پرونده در حالی در دادسرای تهران رسیدگی می شود که سه هزار شاکی آن هر روز برای دریافت مطالبات خود به دفتر این شرکت مراجعه می کنند و دست خالی باز می گردند. آنها حالا با طرح شکایت در دادسرا چشم امید به مسوولان قضایی دارند تا حق از دست رفته خود را باز پس گیرند.

---------------------------

گزارش از محمدغمخوار
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط kazan » سه شنبه جولاي 09, 2013 12:57 pm

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 1614_n.jpg

عكس تيمي پيش فصل در بين تيمهاي ليگ برتري ايران چندان مرسوم نيست ! با سراواني هماهنگ كنيد كه امسال يك عكسي تيمي منظم و مرتب بگيرند ( مثل لينك ارسالي )
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 09, 2013 1:33 pm

[quote:a62e1ed677="kazan"]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/933903_718589538153029_1400911614_n.jpg

عكس تيمي پيش فصل در بين تيمهاي ليگ برتري ايران چندان مرسوم نيست ! با سراواني هماهنگ كنيد كه امسال يك عكسي تيمي منظم و مرتب بگيرند ( مثل لينك ارسالي )[/quote:a62e1ed677]

خیلی پیشنهاد خوبی هست,لطفا مدیریت عزیز به گوش آقای سراوانی این پیشنهاد رو برسونن.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 1:46 pm

به نظر می رسد لیگ ایران خیلی هم جولانگاه پیرمردها نیست.

سایت گل - در مورد بالارفتن میانگین سنی بازیکنان لیگ برتر طی سالهای اخیر صحبت های زیادی مطرح شده است. حضور چند بازیکن سن بالا و البته شاخص بودن اکثر آنها این فرضیه را قوت می بخشد و به همین خاطر سراغ همه بازیکنان بالای 35 سالی می رویم که قرار است در لیگ سیزدهم به میدان بروند. به ترتیب تاریخ تولد مرور می کنیم:
1 - سهراب بختیاری زاده(استقلال صنعتی) متولد 20 شهریور 1353 (39 ساله)
2 - مهدی ثابتی (سایپا ) متولد 12 بهمن 1353 (39 ساله)
3 - فرهاد مجیدی ( استقلال) متولد 13 خرداد 1355 (38 ساله)
4 - غلامرضا عنایتی (صبای قم) متولد اول مهر 1355 (37 ساله)
5 - حسن رودباریان(مس کرمان) متولد 15 تیر 1357 (36 ساله)
6 - مهدی رجب زاده (ذوب آهن) متولد 30 تیر 1357 (36 ساله)
7 - علی کریمی (تراکتورسازی) متولد 17 آبان 1357 (35 ساله)
8 - ابراهیم صادقی (سایپا) متولد 15 بهمن 1357 (35 ساله)
9 - محسن بنگر (پرسپولیس) متولد 15 تیر 1358 (35 ساله)
البته ممکن است سن واقعی یکی دو نفر هم بالای 35 سال باشد ولی ملاک ما در این بررسی تاریخ تولد ثبت شده در شناسنامه یا پاسپورت بازیکنان است. در مجموع به 9 بازیکن 35 ساله و بیشتر رسیدیم . به نظر نمی رسد تعداد زیادی باشد چون مسلما در لیگ برتر انگلیس، بوندس لیگا، سری آ ایتالیا و ... تعداد نفرات بالای 35 سال اگر بیشتر از این تعداد نباشد ، مطمئنا کمتر نخواهد بود ولی وقتی بحث کیفیت مطرح شود، کمی تا قسمتی زیاد شرمنده! البته منظور کیفیت نفرات یاد شده نیست چون اکثر این 9 نفر جزو بهترین های تیم های خود محسوب می شوند. مقصود کیفیت کل لیگ و جوان تر هایش بود که باعث نشاندن عرق خجالت بر پیشانی اهالی فوتبال ایرانی می شود.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:00 pm

قرار نبود شبکه 3 نشون بده قرعه کشی رو ؟! /5/ /5/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:02 pm

[quote:1a6494636e="pedram_1367"]قرار نبود شبکه 3 نشون بده قرعه کشی رو ؟! /5/ /5/ /4/ /4/ /4/[/quote:1a6494636e]

ما كه شبكه سه نداريم ..بابام شبكه رو قفل كرده :? :? :? خبري شد به ما هم بگين
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:06 pm

[quote:a38e85ab66="popo131"][quote:a38e85ab66="pedram_1367"]قرار نبود شبکه 3 نشون بده قرعه کشی رو ؟! /5/ /5/ /4/ /4/ /4/[/quote:a38e85ab66]

ما كه شبكه سه نداريم ..بابام شبكه رو قفل كرده :? :? :? خبري شد به ما هم بگين[/quote:a38e85ab66]

هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر ... !!! :wink: :wink: :wink: :wink:

شما که شبکه ورزش داری ببین داره نشون نمیده ؟! :twisted: :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:10 pm

[quote:f133de51e4="pedram_1367"][quote:f133de51e4="popo131"][quote:f133de51e4="pedram_1367"]قرار نبود شبکه 3 نشون بده قرعه کشی رو ؟! /5/ /5/ /4/ /4/ /4/[/quote:f133de51e4]

ما كه شبكه سه نداريم ..بابام شبكه رو قفل كرده :? :? :? خبري شد به ما هم بگين[/quote:f133de51e4]

هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر ... !!! :wink: :wink: :wink: :wink:

شما که شبکه ورزش داری ببین داره نشون نمیده ؟! :twisted: :twisted:[/quote:f133de51e4]
نه داره نشون نمیده منم از اول گفتم که جز پخش برنامه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :idea: :idea: :roll:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:11 pm

شارژ ایرانسل میگیرم خبر میدم :D :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:16 pm

[quote:12805c69da="sepidroudi"]شارژ ایرانسل میگیرم خبر میدم :D :lol:[/quote:12805c69da]
شروع نشده ، مثل اینکه با یک ساعت تاخیر شروع میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:18 pm

[quote:98dab236c3="MEHRDAD"][quote:98dab236c3="sepidroudi"]شارژ ایرانسل میگیرم خبر میدم :D :lol:[/quote:98dab236c3]
شروع نشده ، مثل اینکه با یک ساعت تاخیر شروع میشه .[/quote:98dab236c3]
یعنی نشون میده یا نه؟؟؟؟؟!!!!!! :idea: :?:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 09, 2013 2:20 pm

[quote:426cec6b79="alimoteboy"][quote:426cec6b79="MEHRDAD"][quote:426cec6b79="sepidroudi"]شارژ ایرانسل میگیرم خبر میدم :D :lol:[/quote:426cec6b79]
شروع نشده ، مثل اینکه با یک ساعت تاخیر شروع میشه .[/quote:426cec6b79]
یعنی نشون میده یا نه؟؟؟؟؟!!!!!! :idea: :?:[/quote:426cec6b79]
مثل اینکه قرار ساعت 7 شبکه 3 مراسم رو نشون بده :?:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 6 مهمان