[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه جولاي 09, 2013 8:36 am

صدرا که مسخره بود. نامش مال خودش. یه تیری زده شاید جایی خورد!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » سه شنبه جولاي 09, 2013 8:48 am

[size=18:2c8380802b][color=blue:2c8380802b]جباری حاضرم بمیرم ولی نشانه شوالیه را با پول نخرم[/color:2c8380802b] [/size:2c8380802b]
/10/ /10/ /10/ /10/ /10/

[img:2c8380802b]http://www.varzeshi.net/01-92.4.18.jpg[/img:2c8380802b]
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 09, 2013 8:49 am

به این بند نامه صدرا (سفیده) به دکتر روحانی دقت کنید:

ب- خرید و سرمایه گذاری در[b:9ff0f4edb0] تیم فوتبال رو به اضمحلال داماش گیلان [/b:9ff0f4edb0] [color=brown:9ff0f4edb0] (ما که سر پا موندیم و معلومه کی مضمحل شده) [/color:9ff0f4edb0]در فصل 92-91 که در بحران بی پولی و متولی گری به سر می‌برد که با[b:9ff0f4edb0] مقاومت و کارشکنی‌های بسیار زیاد برخی افراد سود جو[/b:9ff0f4edb0] [color=blue:9ff0f4edb0]( اینجا هم فکر کنم منظورش به انقلاب 13 اسفند ما باشه)[/color:9ff0f4edb0] و[b:9ff0f4edb0] سوءاستفاده از مقام و موقعیت شغلی[/b:9ff0f4edb0](منظورش امیر عابدینی هست) توسط ایشان امتیاز و قرارداد مذکور نیز علی‌رغم پرداخت هزینه‌های بسیار لغو و سرمایه گذاری در این باشگاه نیز بدون بازگشت و نیمه تمام رها گردید.

به هر حال دکتر روحانی هنوز سر کار نیومده وقت آزاد برای نامه خواندن زیاد داره باز هم از این نامه ها بنویس
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 8:58 am

حالا بحث فولاد جدی‌تر است و من قبل از رفتن به کره جنوبی با آقای فرکی صحبت کردم. حالا باید ببینم شرایط چطور پیش خواهد رفت. هر چند که من دوست داشتم در تهران بازی کنم.

[color=red:ebd9e67d51]سایت گل-فرزاد حاتمی مهاجم فصل گذشته استقلال پس از جدایی از این تیم هنوز در مورد فصل آینده تصمیمی نگرفته و این در حالی است که او در مصاحبه‌های یک هفته اخیرش ادعا کرده که از یک تیم هلندی پیشنهاد دارد. حاتمی در صورتی که لژیونر نشود با یکی از تیم‌های لیگ برتری قرارداد امضا خواهد کرد. او می‌گوید که تا آخر این هفته تیمش را انتخاب خواهد کرد. حاتمی در مورد شرایط خودش و مسائل مختلف دیگر به سوالات سايت فوتبال ايران پاسخ می‌دهد.
[/color:ebd9e67d51]
وضعیت فعلی خودت چطور است؟
من بعد از بازگشت از کره جنوبی دو هفته استراحت کردم که برایم واجب بود. البته تمرینات انفرادی‌ام را انجام دادم و خدا را شکر شرایط خوبی دارم. فکر می‌کنم تا آخر این هفته هم تیم جدیدم را انتخاب کنم و یک پیشنهاد هم از هلند دارم که نمی‌دانم شرایط چگونه خواهد شد.
ولی برخی می‌گویند پیشنهاد هلند تو در حد بازارگرمی است. در این مورد چه صحبتی داری؟
[color=cyan:ebd9e67d51]خیر این پیشنهاد فوق‌العاده جدی است. یکی از منیجرهای اروپایی با یکی از منیجرهای ایرانی در ارتباط است و باشگاه مورد نظر مهاجم نوک می‌خواهد. من هم توسط منیجر ایرانی به این باشگاه معرفی شده‌ام و حالا باید دید شرایط چگونه خواهد شد.آنها تمايل به جذب من دارند ولي اگر لژیونر نشدم به زودی با یک تیم لیگ برتری قرارداد می‌بنددم.
[/color:ebd9e67d51]
مثل این که با نفت تهران هم مذاکرات جدی داشتی؟
حقیقت این است که من به باشگاه نفت رفتم ولی می‌دانستم که بودجه این باشگاه برای جذب بازیکنان ملی‌پوش کافی نیست. من با نفت مذاکره کردم ولی از لحاظ مالی به توافق نرسیدیم چرا که بودجه این باشگاه در یک حد معین بود.

با فولاد هم به طور جدی صحبت کردی؟
حالا بحث فولاد جدی‌تر است و من قبل از رفتن به کره جنوبی با آقای فرکی صحبت کردم. حالا باید ببینم شرایط چطور پیش خواهد رفت. هر چند که من دوست داشتم در تهران بازی کنم.

راستی در مورد جدایی مجتبی جباری و حضور او در سپاهان چه صحبتی داری؟
جباری بازیکن قابلی است که در سال‌های اخیر خصوصا در فصل گذشته خیلی به استقلال کمک کرد. مجتبی همیشه رک حرف‌هایش را می‌زند و گویا این موضوع به دل استقلالی‌ها خوش نیامده است. در ضمن باید بگویم دلیل جدایی بعضی از بازیکنان استقلال به هیچ عنوان فنی نبود و هواداران استقلال می‌توانند بهترین قاضی باشند.

جباری همچنان از مدیریت فتح‌الله‌زاده انتقاد می‌کند و گفته که منظورش از مسخره بودن شرایط استقلال، فقط مدیریت این باشگاه بوده است. نظر تو چیست؟
بعضی‌ها می‌خواهند ذهنیت هواداران استقلال را نسبتا به جباری بد کنند ولی به هر حال او کاپیتان استقلال بوده و طوری با جباری برخورد کرده‌اند که خودشان را زیر سوال برده‌اند.

شنیده‌ای که فتح‌الله‌زاده بابت طلب امیرحسین صادقی، اتومبیل شخصی‌اش را به او داده است؟
من با فتح‌الله‌زاده در مورد مسائل مالی صحبت کرده‌ام و او به قول داد که طلبم را بدهد. من به عنوان یک ترک روی قول یک ترک دیگر حساب می‌کنم. البته فکر می‌کنم فتح‌الله‌زاده به جای لکسوز به من یک موتور وسپا بدهد که از قدیم آن را دارد. بدنه این موتور را خودم برمی‌دارم و لاستیک‌هایش را حنیف عمران‌زاده!

راستی فکر می‌کنی مجتبی جباری و محرم نویدکیا چگونه به طور همزمان در ترکیب ثابت سپاهان قرار بگیرند؟
مطمئن باشید که باشگاه سپاهان هیچ وقت هیچ کاری را بدون اصول انجام نمی‌دهد. به نظر من سپاهان از هر دو آنها نهایت استفاده را خواهد برد در ضمن من در آخر حرف هايم باید از زحماتی که جباری برای استقلال کشید تشکر کنم.
[color=brown:ebd9e67d51]اشن فکر کونیدی هلند شوون به ا راحتیه!اوشان ستاره خواییدی پسر خبببب!![/color:ebd9e67d51]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:00 am

جعفری‌دولت‌آبادی: دستگاه قضایی تیم فوتبال ندارد
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: گاهی اخباری در رسانه‌ها منتشر می‌شود مبنی بر اینکه قوه قضاییه به تیم فوتبال داماش کمک کرده است؛ در صورتی که دستگاه قضایی تیم فوتبال ندارد.
دادستان عمومی و انقلاب تهران از رسانه‌ها درخواست کرد که برای موفقیت فضای مجازی، اخبار واقعی را منتشر کنند و ادامه داد: رسانه‌ها با توجه به مفاد قانون مطبوعات، باید اخباری را منتشر کنند که صحت داشته باشد و بزرگ‌ترین مسئولیت را بر عهده دارند البته گاهی اخباری در رسانه‌ها منتشر می‌شود مبنی بر اینکه قوه قضاییه به تیم فوتبال داماش کمک کرده است در صورتی که دستگاه قضایی تیم فوتبال ندارد یا اخبار ضد و نقیض دیگری که در مورد پرونده فساد مالی منتشر می‌شود؛ بنابراین خواهشمندیم که رسانه‌ها قانون مطبوعات را مطالعه کرده و مفاد آن را در عملکرد خود اجرا کنند. همچنین با وجود اینکه در قانون مطبوعات آمده که انتقاد آزاد است اما مرزهایی نیز دارد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:12 am

با تمدید مهلت نقل و انتقالات به مدت 10 روز معادلات ستاره های فراری از بدنسازی به هم خورد.انها که می خواستند آخر هفته یک دفعه یاد عشقشان به مردم بیفتند !

سایت گل – تعلیق استقلال و پرسپولیس از ثبت قراردادهای رسمی خود در هیات فوتبال به علت شکایت طلبکاران...این خبر پر آب و تابی بود که چند هفته قبل اعلام شد.رییس کمیته انضباطی در حالی که می کوشید تا زست کوین کاستنر در فیلم تسخیرناپذیران را بگیرد اعلام کرد این حکم حتما اجرا خواهد شد.حالا اما بازی عوض شده.استقلال و پرسپولیس بدون هیچ توجهی به این حرف ها یاران خود را گرفتند اما ثبت نکردند.انها خود می دانن که لیگ بدون این دو تیم آغاز نخواهد شد مخصوصا با توجه با اینکه سال جام جهانی است و بازریکنان ملی پوش دو تیم باید در اوج باشند.حتی اگر سال جام جهانی هم نبود استقلال و پرسپولیس از لیگ کنار گذاشته نمی شدند.

به هر حال نقل و انتقالات 10 روز دیگر تمدید شده.این خبری است که رییس هیات فوتبال استان تهران هم آنرا تایید کرده.

حالا معادلات ذهنی نقل و انتقالات تغییر می کند.ستاره هایی که قرار بود روز اخر نقل و انتقالات یکباره یاد عشقشان به مردم بیفتند حالا 10 روز دیگر برای سرکار گذاشتن تیم خود وقت دارند.

با اینحال ستاره هایی که می خواستند در روز اخر نقل و انتقالات به بهانه عدم توافق با تیم خود رفتن به لیگ های عربی را تنها چاره خود اعلام کنند حالا دستشان رفته داخل پوست گردو...

باید دید که استقلال و پرسپولیس در این 10 روز برای ثبت ستاره های خود چه راهی را در پیش می گیرند.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:12 am

غلامين: گهري‎ها سرمان کلاه گذاشتند

مهاجم سابق گهر که يکي از ارکان صعود اين تيم به ليگ برتر بود، مدعي شد برخي با زرنگ‎بازي سرشان کلاه گذاشته‎اند.

--------------------------------------------------------------------------------

محمد غلامين با بيان اين‎که گهر را با دست خالي ليگ برتري کرديم، اضافه کرد: متأسفانه با آن وضعيت هم برخي‎ها خيلي از گهر پول خوردند و حاضرم با سند و مدرک هر کسي بخواهد پيگيري کند اين موضوع را ثابت کنم.

به گزارش ايسنا ، وي با اشاره به اين‎که سکه‎هايي که پاداش دادند و عوض شدند، نمونه‎‎اي از اين کارها بود، خاطرنشان کرد: به ما گفتند 40 سکه تمام بهار آزادي پاداش داده شده که فقط تعدادي از بازيکنان سکه تمام گرفتند و بيشتر بازيکنان و اعضاي تيم، نيم يا ربع سکه گرفته بودند. نمي‎دانم آن سکه‎ها را به سرپرست دادند يا سرمربي اما هر چيزي که است، عوض شدند.

غلامين، يادآور شد: اول فصل گفتند، با مبلغ پايين قرارداد ببنديد که ما هم اين کار را انجام داديم و قرارداد 8 ميليون توماني من در فدراسيون ثبت شد. يک قرارداد داخلي هم با مسوولان باشگاه بستيم که در آن قيد شده بود در صورتي که اسپانسر پيدا شود، قرارداد ما به 30 تا 40 ميليون تومان افزايش پيدا مي‎کند.

مهاجم سابق گهر ادامه داد: قراردادهاي داخلي را امضا نکردند و تا زمان بازي رفت پلي‎آف نگه داشتند و گفتند اين بازي را انجام دهيد تا قراردادها را امضا کنيم اما نمي‎دانم پشت پرده چه اتفاقاتي افتاد که نه‎تنها اين کار را انجام ندادند بلکه بعد از صعود تيم آقاي عابدینی گفت حق‎تان است و برويد شکايت کنيد که در جوابش گفتم اين به دور از انصاف بوده و ما به‎خاطر حرف شما به گهر آمده‎ايم. درضمن کسي براي 8 ميليون تومان در يک فصل بازي نمي‎کند که زير بار نرفت.

وي با اشاره به اين‎که کميته انضباطي گفت که بايد در قراردادهاي داخلي مُهر باشگاه باشد، تأکيد کرد: آقايان گهري سرمان کلاه گذاشتند و ما را گول زدند. نفرين بچه‎ها پشت سرشان است. سرپرست سابق تيم از دوستان صميمي من است اما اين دوستي‎ها باعث نمي‎شود که حقايق را نگويم.

غلامين در ادامه صحبت‎هايش گفت: يک سال با گهر و مردم دورود زندگي کرديم که خيلي خوش گذشت و آن شهر مردمان خيلي خوبي دارد. حيف بود که برخي با احساسات آنها بازي کردند و تا توانستند به گهر ضربه زدند و عش و علاقه‎ي مردم را به اين تيم نابود کردند.

وي با تأکيد بر اين‎که اگر بازيکنان و کادرفني گهر حفظ مي‎شدند اين تيم در ليگ برتر نتايج به مراتب بهتري مي‎گرفت، تصريح کرد: کادرفني و بازيکنان خوبي داشتيم که با دست خالي جواز حضور در ليگ برتر را کسب کرديم و اگر آن تيم حفظ و چند بازيکن جديد جذب مي‎شد، مطمئن باشيد گهر در ليگ برتر مي‎ماند و دست خيلي‎ها از اين تيم کوتاه مي‎شد.

بازيکن فصل گذشته مس سرچشمه، در پايان خاطرنشان کرد: فقط رضا کاردوست و مجيد خميسي در گهر ماندند و 99 درصد تيم عوض شد و همين مشکل يکي از عوامل اصلي سقوط اين تيم بود. آلومينيوم هرمزگان، پيکان و گهر براي اين در همان فصل اول سقوط کردند که اسکلت تيم‎هايشان عوض شد.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:13 am

حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:18 am

قبلا سایت گل راجع به داماش مقاله و اخبار میزاشت العا یه هفته ای میشه که هیچ خبری نشده /4/
به قول خیابانی رادنی کجاست رادنی رو پیدا کنید :D
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:34 am

[size=24:c0337ae47d]تکذیب کمک قوه قضائیه به تیم فوتبال داماش[/size:c0337ae47d]
گیلانیان : دادستان تهران اعلام کرد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بیش از یک میلیارد پیامک در کشور ارسال و دریافت شد.
عباس جعفری دولت آبادی صبح سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای جرایم رایانه ای اعلام کرد که به پیشنهاد دادستانی تهران مجتمع ویژه امور بین الملل برای رسیدگی به دعاوی حقوقی در مورد اتباع ایرانی خارجی تشکیل می شود.
وی با بیان این که در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بیش از یک میلیارد پیامک جا به جا شده و ۱۸ هزار سایت و وبلاگ و صفحه فیس بوک فعال بوده اند گفت: ما هرچه در فضای اینترنت و فضای مجازی سرمایه گذاری کنیم جای دوری نمی رود.
وی همچنین از رسانه ها خواست تا اخبار واقعی را منتشر کنند چرا که هم در قوانین جرایم رایانه ای و هم در قانون مطبوعات به این موضوع تاکید شده است. متاسفانه در ماههای اخیر شاهد بودیم که[color=green:c0337ae47d] به اشتباه رسانه ها اعلام کرده بودند قوه قضائیه به تیم فوتبال داماش که در پرونده بزرگ فساد هم این شرکت مطرح بوده است کمک مالی کرده که این صحت ندارد.[/color:c0337ae47d]دادستان تهران گفت: در قانون مطبوعات انتقاد آزاد است ولی باید مرز تخریب را بشناسیم. برخی از سایتها قیمت ارز و کالاهای اساسی مردم را تغییر می دهند و همین برای مردم به دغدغه تبدیل شده است که دادستانهای دادسراهای جرایم رایانه ای و مطبوعات باید در این مورد دقت کنند.
وی همچنین توجه به حقوق شهروندان و حریم خصوصی را از اولویتهای این دادسرا عنوان
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:38 am

[size=18:822dd3797b]مهندس قهرمانی وزیر راه[/size:822dd3797b] دولت تدبیر و امید
اختصاصی اس پی آی نیوز:

براساس شنیده ها مهندس روح الله قهرمانی چابک استاندار اسبق گیلان و سفیر فعلی ایران در کشور کویت یکی از گزینه های مورد نظر دکتر حسن روحانی جهت تصدی وزارت راه و شهرسازی می باشد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:42 am

[size=18:02ba914112]غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت [/size:02ba914112] در گفت‌وگو با خبرنگار دیارمیرزا در واکنش به گزارش اخیر شبکه‌های خبری بی‌بی‌سی و وی اوای در مورد حمایت وی از شرکت‌ صدرا گفت: بنده در هیچ مقطعی از شرکت صدرا حمایت نکرده ام و علت حضور من در هیات مدیره داماش فقط کمک به تیم شهرم بود و تا به امروز علی رغم چندین بار پیشنهاد از سوی آقای قویدل اما تا کنون [size=18:02ba914112]یک ریال از داماش [/size:02ba914112]یا شرکت صدرا نگرفته ام نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روش های قدیمی شبکه های معاند نظام برای مردم بصیر ایران اسلامی روشن است و آنها نمی توانند با پخش چنین دروغ هایی بین مردم و مسولانشان اختلاف بیاندازند گفت،بنده و آقای پورمختار رئیس محترم کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی هیچ ارتباطی با شرکت صدرا نداریم

وی ضمن تکذیب خبر شبکه‌های دروغ‌پراکنی مبنی بر حمایت از شرکت صدرا تصریح کرد: من نه ارتباطی با این شرکت دارم و نه از آن حمایتی کرده ام

به گزارش دیارمیرزا شبکه‌های خبری بی‌بی‌سی و وی ‌او ای طی گزارشی محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی را به عنوان یکی از حامیان اصلی شرکت صدرا معرفی کردند.

گفتنی است شرکت تامین خودروی صدرا که یک شرکت خصوصی است که پس از فروش خودرو به تعهدات خود عمل نکرده است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در سه شنبه جولاي 09, 2013 9:53 am .
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 09, 2013 9:49 am

پخش زنده قرعه كشي ليگ برتر، ساعت 18 – شبكه 3
قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد

سايت گل – هر چند تلويزيوني ها در پاره اي از مواقع با پوشش ندادن برنامه هاي مهم و مسابقات ورزشي مخاطبان فوتبالدوست را ناراحت و آزرده خاطر مي كنند اما گاهي اوقات كارهاي جالبي انجام مي دهند كه نظرها را تا حدودي برمي گرداند.
امروز مراسم قرعه كشي ليگ برتر انجام خواهد شد كه براي بسياري از اهالي فوتبال و بازيكنان و مربيان درگير در اين رقابت ها اهميت بسياري دارد.اين مراسم در تالار وحدت برگزار خواهد شد و قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد.
همچنين بعد از اين قرعه كشي مراسم تجليل از بهترين هاي ليگ برگزار مي شود كه هنوز معلوم نيست اين مراسم هم پخش زنده تلويزيوني داشته باشد يا نه.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » سه شنبه جولاي 09, 2013 10:16 am

[quote:9267ada52b="soroosh8"]پخش زنده قرعه كشي ليگ برتر، ساعت 18 – شبكه 3
قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد

سايت گل – هر چند تلويزيوني ها در پاره اي از مواقع با پوشش ندادن برنامه هاي مهم و مسابقات ورزشي مخاطبان فوتبالدوست را ناراحت و آزرده خاطر مي كنند اما گاهي اوقات كارهاي جالبي انجام مي دهند كه نظرها را تا حدودي برمي گرداند.
امروز مراسم قرعه كشي ليگ برتر انجام خواهد شد كه براي بسياري از اهالي فوتبال و بازيكنان و مربيان درگير در اين رقابت ها اهميت بسياري دارد.اين مراسم در تالار وحدت برگزار خواهد شد و قرار است از ساعت 18 آغاز شود اما جالب اينجاست كه شبكه سوم سيما تصميم دارد اين قرعه كشي را پوشش زنده دهد.اتفاقي كه براي اولين با رخ خواهد داد و جالب به نظر مي رسد.
همچنين بعد از اين قرعه كشي مراسم تجليل از بهترين هاي ليگ برگزار مي شود كه هنوز معلوم نيست اين مراسم هم پخش زنده تلويزيوني داشته باشد يا نه.[/quote:9267ada52b]
[color=red:9267ada52b] [/color:9267ada52b]پس چرا تو لیست برنامه های شبکه 3 قرار نگرفته پخش زنده قرعه کشی؟؟؟؟؟؟؟ :roll: :idea: :?:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 09, 2013 10:40 am

0/ وقت کرديد به فکر ورزشگاه هم باشيد
تقریبا یک ماه دیگر لیگ سیزدهم آغاز می شود و شانزده تیم حاضر در مسابقات برای دیدارهای حساس آماده می شوند.

علی مسعودی
90: تقریبا یک ماه دیگر لیگ سیزدهم آغاز می‌شود و شانزده تیم حاضر در مسابقات برای دیدارهای حساس آماده می‌شوند. با کاهش دو تیم از لیگ برتر قطعا شاهد بازی‌های زیبا و جذابتری خواهیم بود. به ویژه که جام‌جهانی نیز در پیش است و هر بازیکنی تلاش می‌کند هر طور شده خودش را در لیست مسافران برزیل قرار دهد. نقل و انتقالات این فصل و شرایط تیم‌ها نشان می‌دهد که به هیچ تیمی نمی‌توان لقب ضعیف یا از پیش بازنده را داد.
اکثر باشگاهها به گونه‌ای یارگیری کرده‌اند که از همان هفته اول کاندیدای سقوط تلقی نشوند. گر چه تعدادی از تیم‌ها مثل همیشه با جذب ستاره‌ها از همین امروز مدعی کسب جام‌ هستند اما تیم‌هایی چون راه‌آهن،ر‌نفت تهران و فولادخوزستان هم نفرات خوبی در اختیار دارند و نباید از آنها به راحتی غافل شد. تیم‌ها تمرینات را پیگیرانه و فشرده پیگیری می‌کنند و در نقل و انتقالات نیز تا جایی که امکان داشت به اندازه بودجه‌شان بازیکن جذب کرده‌اند تا در لیگ سنگین سیزدهم سربلند باشند. از این رو امیدواریم تیم‌هایی مثل داماش و فولاد خوزستان از همین الان به فکر ورزشگاه باشند و از مسئولان هیات فوتبال و شورای تامین شهر بخواهند که تکلیف‌شان را برای مسابقات مشخص کنند. فصل گذشته داماش ورزشگاه عضدی را برای میزبانی معرفی کرده بود که در دیدار با تیم‌هایی مثل استقلال، پرسپولیس ، تراکتورسازی و ملوان حواشی زیادی ایجاد شد و در دقیقه 90 شورای تامین شهررضایت داد تا این چهار مسابقه در عضدی برگزار شود.
مطمئن باشید همین داستان در لیگ سیزدهم هم وجود خواهد داشت و قبل از این چهارشنبه حساس هم تیم داماش تحت فشار خواهد بود و هم چهار تیم میهمان مشکلات خاص خودشان را خواهند داشت. به گونه‌ای که کاملا بلاتکلیف بوده و نمی‌دانند قبل از مسابقه چه باید بکند. چرا که زمین عضدی چمن مصنوعی است و تیم‌ها باید یک هفته قبل از مسابقه از محل دقیق برگزاری مسابقه مطلع باشند. فولادخوزستان هم مشکلات خاص خودش را داشت و چمن ورزشگاه تختی چندان مساعد نبود. به گونه‌ای که کادرفنی و بازیکنان همیشه از کیفیت چمن تختی گلایه داشتند. ورزشگاه غدیر هم با اینکه نزدیک به دو سال از افتتاحیه آن می‌‌گذرد تنها یک مسابقه در آن برگزار شده از این رو هر طور که شده باید نواقص آن را برطرف کرده و این ورزشگاه را بهتر و آماده مسابقه کرد. در لیگ سیزدهم اهوازی‌ها برخلاف گذشته دو نماینده دارند و اگر قرار باشد هر دو تیم در تختی بازی کنند چمن این ورزشگاه چند ماهی بیشتر جواب مسابقات را نخواهد داد. به این دو تیم استقلال اهواز را نیز اضافه کنید که قرار است در لیگ دسته اول در همین زمین به میدان برود. پس مسئولان ورزشگاه‌ها و باشگاه‌ها اگر وقت کردند از همین امروز به فکر باشند و کار را به دقیقه 90 نکشانند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان