[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:04 am

[quote:749b6e0d8b="pouryaR-damash"]تو لیست بازیکنای بزرگسال داماش پایین صفحه ی اصلی سایت نام 22 تا بازیکن ذکر شده در صورتی که ظرفیت 21 بازیکن نوشته شده .
ماجرا چیه ؟ کسی از لیست خارج شده ؟ البته پوریا دیروز سر تمرین یه چیزایی بهم گفت ولی اسم اون بازیکن هنوز توی لیست هستش .[/quote:749b6e0d8b]

والا منم شنيدم ولي چيزي مشخصه ...حداقل يك بازيكن از ليست خارج ميشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:30 am

بعد از فراق نوغان خلاصه اسم جهانگیر عسگری تو ورودی نقل و انتقالات ما تو سایت ها قرار گرفت :twisted:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:44 am

[quote="mahmood1331"][quote="mahmood1331"][quote="golsar-boy"][quote="mahmood1331"][quote="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote]

[size=18][color=green]من هم همين مشكل رو دارم[/color][/size][/quote]

آبرار نقل قول تو که مجلی نداره. احتمالا آقا محمود بهنگام ادیت کلمه ای را پاک کرده که کد تغییر کرده[/quote]
[color=green]من الان تو نقل قول اينرو ميزنم ببينيد چي ميشه ،هيچ كلمه اي رو هم پاك نكردم[/color][/quote]

[size=24]OK[/size][/quote]
ولی واسه من همچنان مشکل داره من هیچی رو هم پاک نکردم... کلا من تو این سایت یه مشکل دیگه دارم که همیشگی با من هستند ... من یه عکس آپلود می کنم می ذارم تو قسمت کامنت درست میاد و دیده می شه ولی همون عکس با همون لینک می ذارم تو قسمت امضا فقط خود لینکو با اون دو تا ایمیج پس وپیشش نشون می ده ..... یعنی من خودم موندم داستان چیه :idea:
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط 7727 » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:45 am

توی لیست نام میلاد فراهانی 2 بار تکرار شده
نماد کاربر
7727
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:51 am

مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی

سایت گل - فلاویو لوپز، بازیکن پرتغالی تراکتور سازی که پس از رفتن به تعطیلات به ایران بازنگشته است، در حال خوش گذرانی در پرتغال و اسپانیا است.
وی در تبریز به یکی از بازیکنان محبوب این تیم تبدیل شده بود و هواداران علاقه بسیاری به ادامه حضور وی در تراکتورسازی داشتند. درحالیکه حالیک سال از قرارداد فلاویو همچنان باقی مانده است او برای برنگشتن به ایران دلایل خود را دارد.مصاحبه جنجالی او که در نهایت به فحش و ناسزا ختم شده ، از ایتجا آغاز می شود که :

در دوسالی که در باشگاه حضور داشته هنوز پولم را کامل نگرفته ام. در این خصوص چه اقداماتی کردی؟
با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم
به توافق رسیدی ؟
مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم

اما تو قرار داد دو ساله با باشگاه داری و موظفی از حرف باشگاه تمکین کنی
من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است

مشکل تو فقط نگرفتن قسمتی از حقوقت است؟

این یکی از مشکلات من است چندین ماه پیش که خود شما در هتل پارس با من مصاحبه کردید به شما گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و به شما گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله میامد و جان من در خطر بود
: میدانی که در هر جای دنیا امکان دارد دزدی صورت بگیرد حتی در پرتغال کشور خودت . در ضمن مگر مردم تبریز و آذربایجان در زلزله ها در خطر نبودند پس چطور میتوانی بگویی با بقیه فرق داری؟

مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی

: پس چرا همان موقع نرفتی؟

چون باید صبر میکردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میکنم تا پولم را بگیرم

: خب گرفتن پول و دزدی و زلزله ... دیگر چه مشکلی داشتی که اینقدر با عصابانیت صحبت میکنی؟

[size=18:beddf7267f]بازهم مشکل داشتم .. بله من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمیفهمند آنها حتی فوتبال را هم نمیفهمند .[/size:beddf7267f]

: فکر نمیکنی توهین کردن به مردمانی که از صمیم قلب تو را در استادیومها تشویق میکردند و تورا دوست میداشتند کار انسانی نیست؟

برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند
مجید جلالی، سرمربی جدید تیم خواستار صحبت با تو بود

من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی نیستم. قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کیروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا" شما ها فقط اسم کارهایی که میکنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمیفهمید.

فکر میکنی با این حرفهایی که زدی دوباره بتوانی پا به کشور ما به شهر ما بگذاری؟
من شکایت کردم آن لعنتی ها هم هر کاری دوست دارند بکنند[color=red:beddf7267f] [/color:beddf7267f]

جالب بود مصاحبه اش به خصوص آنجایی که درشت شده و نفهمیدن فوتبال است آخه اینها چی میفمهندتا فوتبال بفهمند
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamidjavan در دوشنبه جولاي 08, 2013 7:55 am .
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:54 am

[quote:8e107b4484="shahin_darknight"][quote:8e107b4484="mahmood1331"][quote:8e107b4484="mahmood1331"][quote:8e107b4484="golsar-boy"][quote:8e107b4484="mahmood1331"][quote:8e107b4484="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote:8e107b4484]

[size=18:8e107b4484][color=green:8e107b4484]من هم همين مشكل رو دارم[/color:8e107b4484][/size:8e107b4484][/quote:8e107b4484]

آبرار نقل قول تو که مجلی نداره. احتمالا آقا محمود بهنگام ادیت کلمه ای را پاک کرده که کد تغییر کرده[/quote:8e107b4484]
[color=green:8e107b4484]من الان تو نقل قول اينرو ميزنم ببينيد چي ميشه ،هيچ كلمه اي رو هم پاك نكردم[/color:8e107b4484][/quote:8e107b4484]

[size=24:8e107b4484]OK[/size:8e107b4484][/quote:8e107b4484]
ولی واسه من همچنان مشکل داره من هیچی رو هم پاک نکردم... کلا من تو این سایت یه مشکل دیگه دارم که همیشگی با من هستند ... من یه عکس آپلود می کنم می ذارم تو قسمت کامنت درست میاد و دیده می شه ولی همون عکس با همون لینک می ذارم تو قسمت امضا فقط خود لینکو با اون دو تا ایمیج پس وپیشش نشون می ده ..... یعنی من خودم موندم داستان چیه :idea:[/quote:8e107b4484]

سلام در رابطه با امضا وقتی لینک رو بین دو ایمیج میذاری حتما خوب کپی نمیکنی ممکن هست تا آخر حروف مثل[size=18:8e107b4484] [ [/size:8e107b4484]کپی نشه دوباره امتحان کن
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amlasheman » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:57 am

بريد مصاحبه وحشتناك فلاويو لوبز با سايتgoal رو بخونيد-واقعا براي تراكتور متاسفم
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه جولاي 08, 2013 8:07 am

[size=24:4be3007ddc][color=red:4be3007ddc]مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی[/color:4be3007ddc][/size:4be3007ddc]

سایت گل - فلاویو لوپز، بازیکن پرتغالی تراکتور سازی که پس از رفتن به تعطیلات به ایران بازنگشته است، در حال خوش گذرانی در پرتغال و اسپانیا است.
وی در تبریز به یکی از بازیکنان محبوب این تیم تبدیل شده بود و هواداران علاقه بسیاری به ادامه حضور وی در تراکتورسازی داشتند. درحالیکه حالیک سال از قرارداد فلاویو همچنان باقی مانده است او برای برنگشتن به ایران دلایل خود را دارد.مصاحبه جنجالی او که در نهایت به فحش و ناسزا ختم شده ، از ایتجا آغاز می شود که :

در دوسالی که در باشگاه حضور داشته هنوز پولم را کامل نگرفته ام. در این خصوص چه اقداماتی کردی؟
با گرفتن وکیل و شکایت به فیفا خواستار پول خود شدم. همچنین وکیل خود را برای گفتگو با باشگاه معرفی کردم که شاید دوباره با باشگاه به توافق برسم
به توافق رسیدی ؟
مسئولان باشگاه خواستار برگزاری جلسه ای با من در ترکیه شدند که من نرفتم و گفتم که : اگر مرا می خواهید به پرتغال بیایید تا در لیسبون باهم صحبت کنیم

اما تو قرار داد دو ساله با باشگاه داری و موظفی از حرف باشگاه تمکین کنی
من بارها گفته ام که آنها پول مرا نداده اند و برای همین چون درصدی از حقوقم را نگرفته ام میتوانم به فیفا شکایت کنم که این کار را هم کردم چون حق با من است

مشکل تو فقط نگرفتن قسمتی از حقوقت است؟

این یکی از مشکلات من است چندین ماه پیش که خود شما در هتل پارس با من مصاحبه کردید به شما گفتم که من دیگر دوست ندارم در ایران بمانم و به شما گفتم که مادر من تلفنی به من گفته بود که دیگر در آنجا نمان چون آنجا نا امنی است و دزدی میشود حتی اگر یادتان باشد به شما گفتم که به آپارتمان من دزد آمده بود و چون دلارهایی که من از باشگاه گرفته بودم دست یکی از دوستانم به اسم وحید بود خوشبختانه دزد نتوانسته بود چیز خاصی با خود ببرد. از آن روز به بعد که که در تبریز هر روز زلزله میامد و جان من در خطر بود
: میدانی که در هر جای دنیا امکان دارد دزدی صورت بگیرد حتی در پرتغال کشور خودت . در ضمن مگر مردم تبریز و آذربایجان در زلزله ها در خطر نبودند پس چطور میتوانی بگویی با بقیه فرق داری؟

: پس چرا همان موقع نرفتی؟

چون باید صبر میکردم که بتوانم تمام پولم را بگیرم و الان نیز هر کاری بتوانم میکنم تا پولم را بگیرم

: خب گرفتن پول و دزدی و زلزله ... دیگر چه مشکلی داشتی که اینقدر با عصابانیت صحبت میکنی؟

[size=18:4be3007ddc]بازهم مشکل داشتم .. بله من از بازیکنانی که شما تبریزی ها سنگشان را به سینه میزنید و برای شما اسطوره هستند بارها در تمرین و رختکن کتک خوردم و توهین شدم . همین کاپیتانِ...(ناسزا از طرف لوپز به اسدی) شما مرا بارها زده و یا آن یکی و چند نفر دیگر. مردم شهر شما هیچ چیز را نمیفهمند آنها حتی فوتبال را هم نمیفهمند .[/size:4be3007ddc]

: فکر نمیکنی توهین کردن به مردمانی که از صمیم قلب تو را در استادیومها تشویق میکردند و تورا دوست میداشتند کار انسانی نیست؟

[size=18:4be3007ddc]برای من شغلم از هر چیزی مهمتر است [color=red:4be3007ddc]برای من پول لعنتی شما برای من تراکتور لعنتی شما برای من تبریز لعنتی شما و ایران لعنتی شما مهم نیست[/color:4be3007ddc] برای من زندگی خودم مهم است من پولم را میخواهم و به آنجا برنمیگردم حالا دل هر کس میخواهد بشکند[/size:4be3007ddc]
مجید جلالی، سرمربی جدید تیم خواستار صحبت با تو بود

من نمی خواهم برگردم و حاضر به صحبت کردن با چنین افراد لعنتی نیستم. قرارداد من با تراکتورسازی تمام شده است و حاضر به بازگشت به کشور ایران نیستم.تا دیروز ایرانیان می گفتند که کیروش بد است. اینها چیزی از فوتبال نمی فهند کلا" شما ها فقط اسم کارهایی که میکنید فوتبال است وگرنه هیچ چیز از فوتبال نمیفهمید.

فکر میکنی با این حرفهایی که زدی دوباره بتوانی پا به کشور ما به شهر ما بگذاری؟
من شکایت کردم آن لعنتی ها هم هر کاری دوست دارند بکنند.

توضیح : این مصاحبه در روزنامه خبرورزشی امروز منتشر شده است

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8C?ICID=OP[size=12:4be3007ddc] [/size:4be3007ddc]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه جولاي 08, 2013 8:15 am

مردم تبریز به من ربطی ندارند من احساس خطر میکردم و مادرم میگفت در شهری که دزدی زیاد است و پیوسته زلزله میاید نمان در آنجا نمیتوانی راحت زندگی کنی[/color][/size]

:cry: :cry: :cry: یعنی خاک بر سر این ترکا که این ادم رو تشویق میکردن در واقه این مردیکه به تمام ایرانی ها توهین کرد متاسف
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » دوشنبه جولاي 08, 2013 8:30 am

دمش گرم عجب مصاحبه ای کرده. بالاخره ترکا رو شناخت. به نظر من که بهترین کارو کرد که ایران نیومد.
قیافه جوگیر ها الان دیدنیه /10/

بعد چند روز پیش سایت گل مطلب زده بود که "جوگیرها مرزها را درنوردیده اند" بیا اینم از مرز. ! اینا مرز بیجار رو هم نمیتونند (دربنوردند!)چه برسه به مرز کشور.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 08, 2013 8:43 am

معلوم نیست چه بلایی سر اون بیچاره آورده بودند که اینجوری قاطی کرده؟؟؟؟؟؟
فکر کنم قضیه از کتک زدن بالاتره!!!!!!!
خدایی فرق تیم ما و مردم شهر ما با بقیه این موقع ها مشخص میشه
هر بازیکنی که از داماش رفته چه ایرانی و چه خارجی پشت سرمون حرف بد نزده!!!!!
ولی عوضش تیم های حریف اینجوری هستند!!!اون از اولادی که قبلا توی مصاحبه اش گکفته بود توی انزلی تهدید شدم(نمونه وطنی) و این هم از لوپز(نمونه خارجی)

قدر خودمون رو باید بدونیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 08, 2013 8:59 am

[size=24:0ccaaae64e][color=green:0ccaaae64e]با تمام اين شرايط لوپز خيلي بيجا كرده كه اينطور دهن گشادش رو باز كرده چون به همه ما ايرانيها توهين كرده ،واقعاً متاسفم[/color:0ccaaae64e][/size:0ccaaae64e]
[color=red:0ccaaae64e](برای من ایران لعنتی شما مهم نیست )[/color:0ccaaae64e]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » دوشنبه جولاي 08, 2013 9:05 am

مرتیکه پول پرست اما ته دلم خنک شد چون تا چند ساعت قبل همین ترکا داشتن* رو می کردن اما الان دارن بهش فحش میدن!!!

پیج فی....ک مرتیکه #:

https://www.facebook.com/pages/Fl%C3%A1 ... 6979141703

اما واقعا حقشه که فحش بخوره!!!!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 08, 2013 9:09 am

در مورد این مصاحبه به نظرم هیچ جاش به ترک ها بر نمیخوره ...

اگه ایران دوست بودند که تو بازی آسیایی اون پرچم رو نمیاوردند ...

اگه تیم دوست بودند که تیمشون رو فقط تو برد همراهی نمیکردند و تو باخت و ناکامی هم پشتش میموندند ...

اگه بازیکن دوست بودند که به بازیکنانشون توهین نمی کردند ...

اگه فوتبال فهم بودند که یکبار 10 هزار نفری نمی رفتند استقبال قلعه نویی و یک بار هم همون تعداد خونه اش رو نمی زدند یا بیرونش نمی کردند ... جالبه همین کار رو برای تونی و جلالی کردند !‌ ( البته در مورد تونی وضع خیلی بهتر بود )

فکر کنم فقط اون "تراکتور لعنتی" یکم تکونشون بده ... اما زودگذر هست و به قول معروف خیلی زود تبش می خوابه !
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 08, 2013 9:16 am

[quote:d214877816="pouryaR-damash"]تو لیست بازیکنای بزرگسال داماش پایین صفحه ی اصلی سایت نام 22 تا بازیکن ذکر شده در صورتی که ظرفیت 21 بازیکن نوشته شده .
ماجرا چیه ؟ کسی از لیست خارج شده ؟ البته پوریا دیروز سر تمرین یه چیزایی بهم گفت ولی اسم اون بازیکن هنوز توی لیست هستش .[/quote:d214877816]

[color=black:d214877816]لیست تا الان 21 بازیکن داره .[/color:d214877816]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان