[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه جولاي 07, 2013 4:00 pm

[quote:a288a2d8c5="abarar0131"]براداران قویدل که به عنوان اسپانسر باشگاه پرسپولیس در فوتبال ایران شناخته شدند، پس از دیدن یک بستر مناسب در گیلان، به قصد بدست آوردن بازار این استان دست به خرید اقساطی داماش زدند

سایت گل – شنبه شب شبکه ی خبری صدای امریکا در یک برنامه تحلیلی به کنکاش در عملکرد و نحوه ی ورود شهرام قویدل در فوتبال ایران پرداخت. در این برنامه عنوان شد که وی ابتدا از طریق سرمایه گذاری در جمع آوری خودروهای اسقاطی به ستاد سوخت نزدیک شد و در پی آن با استفاده از رابطه ای که با رویانیان برقرار کرده بود و داشتن مجوز ورود ماشین آئودی و اپل توانست اسپانسر باشگاه پرسپولیس گردد.
در این برنامه ادعا شد که علی رضا قویدل که همیشه در کنار قویدل حضور داشته است، خواهر زاده انوشیروان (محمد) رویانیان بوده است. در ادامه به بخشی از تخلفات شهرام و بهرام قویدل در این برنامه اشاره شد که در نهایت موجب گردید تا آنها در دو برهه راهی زندان گردند، دستگیری که در پی شکایات تعداد زیادی از مردم مال باخته ای روی داد که به قویدل جهت دریافت ماشین های اقساطی اعتماد کرده بودند.
همچنین به نحوه ورود قویدل به باشگاه داماش و قصد وی در سرمایه گذاری در صنعت چای کشور نیز پرداخته شد که سرانجام شهرام قویدل پس از دستگیری در ابتدای امسال و سپردن وثیقه از سوی برادران قویدل، آنها حدود دو هفته ای هست که در دسترس قرار ندارند. لازم به توضیح است که باشگاه داماش گیلان در پی محرز شدن تخلفات براداران قویدل مجددا تحت اختیار قوه قضاییه کشور قرار گرفته است.[/quote:a288a2d8c5]
کلا شانس نداریم :?:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 07, 2013 4:02 pm

[b:59f2601eda][color=red:59f2601eda]پرده برداری از درگیری فیزیکی جباری و فتح الله زاده[/color:59f2601eda][/b:59f2601eda]

[color=black:59f2601eda]علی امیری درباره اینکه آیا قصد ندارد درباره درگیری فیزیکی سال گذشته خود با جباری صحبت کند اظهار داشت: «یک سال سکوت کردم و اگر لازم باشد باز هم به خاطر هواداران سکوت می کنم اما واقعیتی هست که باید آن را بیان کنم تا استقلالی ها بدانند پارسال چه اتفاقاتی بر سر تمدید قرارداد جباری رخ داد.»

وی ادامه داد: «متاسفانه سال گذشته اتفاقات بدی بین مدیرعامل استقلال و مجتبی جباری رخ داد. شاید هر مدیرعامل دیگری بود جباری را در استقلال نگه نمی داشت اما فتح الله زاده با سعه صدر و به این دلیل که جباری در لیست قلعه نویی بود کوتاه آمد و تمام اتفاقات تلخ و باور نکردنی را فراموش کرد.»

معاون ورزشی استقلال افزود: «فکر می کنم بد نیست هواداران استقلال از برخی حقایق آگاه شوند. من به فتح الله زاده قول داده بودم سکوت کنم و حرف نزنم و حاج آقا خودش می خواست مسایل را تشریح کند اما من هم به سهم خودم باید مساله ای را بازگو کنم.»

وی خاطرنشان کرد: «بله درگیری فیزیکی سال گذشته بین فتح الله زاده و جباری صحت دارد. جباری قصد حمله به مدیرعامل استقلال را داشت که من مقابل فتح الله زاده قرار گرفتم تا خوشبختانه یا متاسفانه مشت حواله شده جباری به سینه من برخورد کند. پزشکان بیمارستان آتیه هم هستند و می توانند گواهی بدهند که چه صدماتی به من وارد شد.»

امیری در پایان گفت: «نمی خواستم حرف بزنم اما این چند خط را هم برای این گفتم که آقایان بدانند ما لال نیستیم و بلدیم حرف بزنیم.»[/color:59f2601eda]

[color=blue:59f2601eda]کاری به درگیری این دو نفر ندارم چون معتقدم همشون چه در این چند تیم سوگلی باشند ، چه نباشند ، چه مربی باشند ، چه بازیکن و یا مدیرعامل ، سر تا پا یک کرباسند ؛ اما بعد از یک سال ، شفاف نمودن این موضوع ،به نوبه خودش جالب هست !!!![/color:59f2601eda]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه جولاي 07, 2013 4:46 pm

ای خدا نسل این 2تیم تهرانی از روی زمین بردار! که دعواشونم مثل آدم نیست یه مشت دلال بیسواد مال مردم خورن که لنگشون هیچ جا پیدا نمیشه! فتح الله زاده و رویانیان تا خرخره زیر پول من شما خوابیدن یکی افتاده تو کاره خرید هواپیما و فروش پورشه یکی دیگه هم دم به دقیقه از نداری میناله اما سفر چندصد نفری به عربستان و اوکراین و پولهای ملیاردی که به نکونام دادن کلا تکذیب میکنه! ای خدا همه رو به راه راست هدایت کن ببین با کیا شدیم 75ملیون!
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:05 pm

مدیر عامل باشگاه داماش گیلان در خصوص مالکیت باشگاه داماش افزود: خسروی مالک باشگاه داماش گیلان است که با نظارت دستگاه قضایی
به فعالیت خود ادامه می دهد. اموال مالک باشگاه مصادره نشده و به طور قانونی کار خود را ادامه می دهد.

وی در مورد آبشک تأکید کرد: محمد آبشک 5 سال است که در این باشگاه حضور دارد. فکر می کنم وی ثمره باشگاه داماش گیلان است. اگر پرسپولیس آبشک را می خواهد باید هزینه اش را بپردازد. این درست نیست که هر باشگاهی که پول داشته باشد بیاید و هر بازیکنی که خواست را جذب کند.

عابدینی در مورد اختلافات فتح اله زاده و رویانیان اذعان داشت: این اختلافات را نباید جدی گرفت، این کری هایی است که مدیرعاملان این 2 باشگاه همیشه برای هم می خوانند.

وی در مورد آخرین وضعیت نقل و انتقالات داماش گیلان بیان داشت: تقریباً شالکه اصلی این تیم بسته شده است. امروز نیز کبه و مگنوم باتیسا به تیم اضافه می شود. دیگر بازیکنان داخلی نیز قراردادشان تمدید شده است.

عابدینی خاطر نشان کرد: تنها 3 بازیکن فصل گذشته از این تیم جدا شدند.حسن رودباریان به مس کرمان رفت، حسین ابراهیمی نفت تهران را همراهي مي کند و علیرضا جهانبخش به NEC (تیم هلندی) پيوست./مح
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه جولاي 07, 2013 7:03 pm

یه خواهشی داشتم، دوستانی که میتونین به این وبلاگ برین و سمت چپ صفحه 3 تا نظرسنجی هست در نظرسنجی اول (گروه اول) لطفا به گزینه 3 رای بدید

http://blogsfire.mihanblog.com

واقعا ممنونم /13/ /13/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه جولاي 07, 2013 9:26 pm

[b:d713d536a8]آبرارانی که آلبوم استاد محمد عذر خواه رو به هر دلیلی مثل من تا الان گوش نداده بودن ، [color=red:d713d536a8]حتماً حتماً حتماً[/color:d713d536a8] و به هر نحوی که شده (در صورت امکان آلبوم اُرجینال) رو تهیه کنند و فقط لذت ببرید . . .
فوق الـــــــــــــــــــــــــعادس . . .
هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم در موردش[/b:d713d536a8]
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه جولاي 07, 2013 9:57 pm

[size=24:c5b15ff87b][color=darkblue:c5b15ff87b]حسيني با 12 بخيه از بيمارستان مرخص شد[/color:c5b15ff87b][/size:c5b15ff87b]
[color=black:c5b15ff87b]
جلال حسيني پس از زدن 12 بخيه بر روي سرش از بيمارستان مرخص شد.

سيد جلال حسيني مدافع جنگنده تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه بازي امروز مقابل استقلال صنعتي از ناحيه سر دچار شکستگي و سپس راهي بيمارستان شد.

به نقل از فارس، از همين رو حسيني پس از اينکه 12 بخيه بر روي سرش خورد دقايقي قبل از بيمارستان مرخص و قرار شد استراحت مطلق داشته باشد.

گفتني است به دليل خون زيادي که از سر حسيني رفته پزشکان به اين بازيکن تجويز کردند که فعلا استراحت مطلق داشته باشد و چندان به خود فشار نياورد.

[/color:c5b15ff87b]
[color=red:c5b15ff87b]ای کاش 12 هزار بخیه میخورد [/color:c5b15ff87b]:!:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 07, 2013 11:52 pm

با پيروزي بر شيلي
صعود غنا به نيمه‌نهايي جام‌جهاني زير 20سال

غنا در مرحله يک چهارم نهايي مقابل شيلي به پيروزي رسيد.

دو تيم در وقت قانوني به تساوي دو بر دو رسيدند اما غنا در وقت اضافه با نتيجه چهار بر سه به پيروزي رسيد.

مرحله يک چهارم نهايي اين مسابقات که در ترکيه برگزار مي شود، روز شنبه آغاز شد.

- شنبه: فرانسه 4 - 0 ازبکستان و اسپانيا 0 - 1 اروگوئه

- يکشنبه: عراق 3 - 3 کره جنوبي ( عراق در ضربات پنالتي پنج بر چهار پيروز شد ) و غنا 4 - 3 شيلي

به گزارش خبرگزاري فرانسه از استانبول، ديدارهاي مرحله نيمه نهايي روز چهارشنبه در ترابوزان برگزار مي شود: فرانسه - غنا و اروگوئه - عراق

فينال جام جهاني زير 20 سال روز شنبه، 13 ژوئيه در استانبول برگزار خواهد شد.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 08, 2013 3:58 am

[quote:13a770651b="golsar-boy"][quote:13a770651b="mahmood1331"][quote:13a770651b="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote:13a770651b]

[size=18:13a770651b][color=green:13a770651b]من هم همين مشكل رو دارم[/color:13a770651b][/size:13a770651b][/quote:13a770651b]

آبرار نقل قول تو که مجلی نداره. احتمالا آقا محمود بهنگام ادیت کلمه ای را پاک کرده که کد تغییر کرده[/quote:13a770651b]
[color=green:13a770651b]من الان تو نقل قول اينرو ميزنم ببينيد چي ميشه ،هيچ كلمه اي رو هم پاك نكردم[/color:13a770651b]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 08, 2013 3:58 am

[quote:bad4316008="mahmood1331"][quote:bad4316008="golsar-boy"][quote:bad4316008="mahmood1331"][quote:bad4316008="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote:bad4316008]

[size=18:bad4316008][color=green:bad4316008]من هم همين مشكل رو دارم[/color:bad4316008][/size:bad4316008][/quote:bad4316008]

آبرار نقل قول تو که مجلی نداره. احتمالا آقا محمود بهنگام ادیت کلمه ای را پاک کرده که کد تغییر کرده[/quote:bad4316008]
[color=green:bad4316008]من الان تو نقل قول اينرو ميزنم ببينيد چي ميشه ،هيچ كلمه اي رو هم پاك نكردم[/color:bad4316008][/quote:bad4316008]

[size=24:bad4316008]OK[/size:bad4316008]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 08, 2013 5:50 am

[quote:f9e992dd5f="majid13"][quote:f9e992dd5f="golsar-boy"][quote:f9e992dd5f="majid13"][quote:f9e992dd5f="golsar-boy"][quote:f9e992dd5f="majid13"]بچه آب آشامیدنی خونه شما هم امروز آلوده هست!!؟؟؟؟[/quote:f9e992dd5f]

اینجا بچه نداریم همه بزرگن :wink: :wink: :wink:

من هنوز خونه نرفتم ببینم آب آودست یا نه :lol: :lol: :lol:[/quote:f9e992dd5f]
میخاستم بنویسم بچه ها که ها رو یادم رفت :evil:
تو که نمیدونی چرا نقل قول میکنی !!!؟؟؟ :lol: :lol:[/quote:f9e992dd5f]
واقعا فکر میکنی واسه چی؟؟؟
خوب معلومه دیگه واسه کامنت گذاشتن و امتیاز گرفتن :lol: :lol: :lol:

راستش خواستم از دلت ناراحتی رو در بیارم، گفتم شاید واسه گیر دادن تو تاپیک والپیپیر ناراحت شده باشی.
آخه نمیدونی چقدر ضد حال خوردم با گوشی چند بار هر بار یک ساعت صبر کردم عکسهای اون تاپیک لود بشه و یه شاهکار هنری ببینم ولی دیدم دارین با هم لاو میترکونین.
به هر حال ببخش[/quote:f9e992dd5f]
نه آقاااااااااااااااا!!! ناراحت چرا!!!! :roll: شما سرور مایی. ما خاک پاتیم. پاتو از رو زمین وردار بذار نفس بکشیم :oops:[/quote:f9e992dd5f]

[size=18:f9e992dd5f]نگوووووو شما عزیزی ، آقایی ، آبراری
[color=red:f9e992dd5f][b:f9e992dd5f]
جای هرچی آبایه *** زیر پای رشتیایه
هر کی که آبراره *** عزیز مصطفایه[/b:f9e992dd5f][/color:f9e992dd5f][/size:f9e992dd5f]
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه جولاي 08, 2013 5:57 am

چه هدر خوبي دم شما گرم /13/ /13/

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 08, 2013 5:59 am

/3/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:51 am

حسن زاده:مگر می دانید حکم دهنوی چیست؟/بازیکنانی که قرارداد دارند حق مذاکره ندارند
رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت:بازیکنان نباید به خاطر یک پیشنهاد بهتر قرارداد قبلی خود را فراموش کنند.
اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص بازیکنانی که با یک باشگاه قرارداد دارند اما وارد مذاکره با باشگاه دیگری می شوند،اظهار داشت:برای ما معیار امضای بازیکن است.طبعا اگر باشگاهی مدعی شود که بازیکنش به رغم داشتن قرارداد با باشگاه دیگری وارد مذاکره شده و مستندات کافی را نیز ارائه کند آن وقت ما نیز برخورد لازم را می کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که در پرونده دهنوی برخورد لازم صورت نگرفته و به همین خاطر سایر بازیکنان هم ممکن است راه او را بروند،گفت:مگر شما می دانید رأی دهنوی چیست؟کمیته انضباطی برخورد لازم را با بازیکنان خاطی می کند و در این بین با کسی اغماض نمی کنیم.
وی درباره پرداخت بدهی های باشگاه ها از محل درآمدشان در سازمان لیگ نیز گفت:ما می خواهم بدهی ها پرداخت شود نه اینکه خدای نکرده تیمی را محروم کنیم.البته راهکارهایی نظیر کسر امتیاز هم مدنظر ما قرار دارد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:00 am

تو لیست بازیکنای بزرگسال داماش پایین صفحه ی اصلی سایت نام 22 تا بازیکن ذکر شده در صورتی که ظرفیت 21 بازیکن نوشته شده .
ماجرا چیه ؟ کسی از لیست خارج شده ؟ البته پوریا دیروز سر تمرین یه چیزایی بهم گفت ولی اسم اون بازیکن هنوز توی لیست هستش .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان