[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » شنبه جولاي 06, 2013 9:48 pm

[quote:44cbbc2d62="JUSTiran46"][quote:44cbbc2d62="amirdamashcity"][quote:44cbbc2d62="ali_damashi"][quote:44cbbc2d62="sepidroudi"][quote:44cbbc2d62="ali_damashi"]دوستان یه یا دو سریال راز الود پلیسی معرفی کنید /13/[/quote:44cbbc2d62]

the mentalist و dexter البته از اولی همشو دیدم بد نیست و از دومی یک فصل رو اونم بد نیست[/quote:44cbbc2d62]

دکستر رو دانلود دارم اما نگاه نکردم پس برم از بیکاری در بیام مرسی[/quote:44cbbc2d62]

walking dead

حرف نداره حتما ببین[/quote:44cbbc2d62]

اینی که گفتی پلیسی بود دیگه :lol:[/quote:44cbbc2d62]

نه تو پیام خصوصی بهش گفتم اگه زامبی نگاه میکنی یه سریال بهت معرفی کنم خیلی قشنگه که اینجا بهش معرفی کردم
شما هم اگه ندیدی ببین گرچه اونجور که پیداست شما خیلی فیلم بازی و صد در صد اینو دیدی
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » شنبه جولاي 06, 2013 9:55 pm

[quote:141bb56ad6="amirdamashcity"][quote:141bb56ad6="JUSTiran46"][quote:141bb56ad6="amirdamashcity"][quote:141bb56ad6="ali_damashi"][quote:141bb56ad6="sepidroudi"][quote:141bb56ad6="ali_damashi"]دوستان یه یا دو سریال راز الود پلیسی معرفی کنید /13/[/quote:141bb56ad6]

the mentalist و dexter البته از اولی همشو دیدم بد نیست و از دومی یک فصل رو اونم بد نیست[/quote:141bb56ad6]

دکستر رو دانلود دارم اما نگاه نکردم پس برم از بیکاری در بیام مرسی[/quote:141bb56ad6]

walking dead

حرف نداره حتما ببین[/quote:141bb56ad6]

اینی که گفتی پلیسی بود دیگه :lol:[/quote:141bb56ad6]

نه تو پیام خصوصی بهش گفتم اگه زامبی نگاه میکنی یه سریال بهت معرفی کنم خیلی قشنگه که اینجا بهش معرفی کردم
شما هم اگه ندیدی ببین گرچه اونجور که پیداست شما خیلی فیلم بازی و صد در صد اینو دیدی[/quote:141bb56ad6]

آره بلا میسر...دیدم...در انتظار رسیدن آبان هستم تا فصل 4 شروع بشه :arrow:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه جولاي 06, 2013 10:11 pm

[quote:b15a0ed809="JUSTiran46"][quote:b15a0ed809="amirdamashcity"][quote:b15a0ed809="JUSTiran46"][quote:b15a0ed809="amirdamashcity"][quote:b15a0ed809="ali_damashi"][quote:b15a0ed809="sepidroudi"][quote:b15a0ed809="ali_damashi"]دوستان یه یا دو سریال راز الود پلیسی معرفی کنید /13/[/quote:b15a0ed809]

the mentalist و dexter البته از اولی همشو دیدم بد نیست و از دومی یک فصل رو اونم بد نیست[/quote:b15a0ed809]

دکستر رو دانلود دارم اما نگاه نکردم پس برم از بیکاری در بیام مرسی[/quote:b15a0ed809]

walking dead

حرف نداره حتما ببین[/quote:b15a0ed809]

اینی که گفتی پلیسی بود دیگه :lol:[/quote:b15a0ed809]

شما هم اگه ندیدی ببین گرچه اونجور که پیداست شما خیلی فیلم بازی و صد در صد اینو دیدی[/quote:b15a0ed809]

آره بلا میسر...دیدم...در انتظار رسیدن آبان هستم تا فصل 4 شروع بشه :arrow:[/quote:b15a0ed809]
خدا نکنه، قربونت برم :wink: ، آره منم خیلی منتظرم هر چه سریعتر فصل جدیدیش بیاد سریال وا قعا جالبیه

شب همگی به خیر من برم بخوابم ساعت 5 والیبال داره باید بیدار شم
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 07, 2013 3:03 am

[quote:6add66e7e7="damash_city"][b:6add66e7e7]اسالم و رشت لرزیدند

فارس: زمین لرزه‌ای به بزرگی 4.4 در مقیاس ریشتر اسالم تالش و رشت را لرزاند.

زمین لرزه‌‌ای نسبتاً شدیدی با قدرت 4.4 دهم در مقیاس ریشتر شهر رشت و اسالم را لرزاند.

منشا وقوع این زمین‌لرزه در 5 کیلومتری اسالم، 9 کیلومتری هشتپر و 24 کیلومتری پره‌سر بوده است.

خسارتی برای این زمین‌لرزه گزارش نشده است.[/b:6add66e7e7][/quote:6add66e7e7]

تو رشت نبوده همون سمت تالش بوده فقط،خدا رو شکر که خطرناک نبود و اتفاقی نیوفتاد
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط darestan » يکشنبه جولاي 07, 2013 3:34 am

king-mahdi.mihanblog.com جالبه

[b:0f71c06062][color=red:0f71c06062]*از ارسال یک کامنت در تاپیک های مختلف خود داری کنید*[/color:0f71c06062][/b:0f71c06062]
نماد کاربر
darestan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 07, 2013 4:59 am

[quote:fdc42b6b81="toshiba"]خبرواگذاری دوشرکت آب داماش وترچین به باشگاه داماش هنوز نهایی نشده رسانه ای شده مردیم انقدرگفتیم تاچیزی نهایی و صددرصد نشده رسانه ایش نکنید چون لاشقورهایی مثل درودگر وامثال درودگرها هستند که بخاطراینکه این قراردادنهایی نشه دست به هرکاری میزنند ای کاش قرارداد امضا میشد بعدش رسانه ای میشد[/quote:fdc42b6b81]
با عرض پوزش ، درودگر خر کی باشه که بخواد کاری کنه؟ایشون حتی جرات نداره نزدیک قوه قضاییه بشه...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:01 am

[quote:c86170d094="MAZIYAR"][quote:c86170d094="toshiba"]خبرواگذاری دوشرکت آب داماش وترچین به باشگاه داماش هنوز نهایی نشده رسانه ای شده مردیم انقدرگفتیم تاچیزی نهایی و صددرصد نشده رسانه ایش نکنید چون لاشقورهایی مثل درودگر وامثال درودگرها هستند که بخاطراینکه این قراردادنهایی نشه دست به هرکاری میزنند ای کاش قرارداد امضا میشد بعدش رسانه ای میشد[/quote:c86170d094]
با عرض پوزش ، درودگر خر کی باشه که بخواد کاری کنه؟ایشون حتی جرات نداره نزدیک قوه قضاییه بشه...[/quote:c86170d094]
پوزشت مورد قبول ما واقع میشه ولی یهو دیدی فردا درودخر بخاطر همین حرفت تورو به قوه قضائیه کشوندا :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:02 am

[quote:4eb109201a="golsar-boy"][quote:4eb109201a="MAZIYAR"][quote:4eb109201a="toshiba"]خبرواگذاری دوشرکت آب داماش وترچین به باشگاه داماش هنوز نهایی نشده رسانه ای شده مردیم انقدرگفتیم تاچیزی نهایی و صددرصد نشده رسانه ایش نکنید چون لاشقورهایی مثل درودگر وامثال درودگرها هستند که بخاطراینکه این قراردادنهایی نشه دست به هرکاری میزنند ای کاش قرارداد امضا میشد بعدش رسانه ای میشد[/quote:4eb109201a]
با عرض پوزش ، درودگر خر کی باشه که بخواد کاری کنه؟ایشون حتی جرات نداره نزدیک قوه قضاییه بشه...[/quote:4eb109201a]
پوزشت مورد قبول ما واقع میشه ولی یهو دیدی فردا درودخر بخاطر همین حرفت تورو به قوه قضائیه کشوندا :lol: :lol: :lol:[/quote:4eb109201a]
فعلا مواظب باشه انزلیچیا اونو به قوه قضاییه نکشونند! :wink:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:03 am

[quote:2eab014bd8="alex00755"][quote:2eab014bd8="golsar-boy"][quote:2eab014bd8="alex00755"][quote:2eab014bd8="golsar-boy"][quote:2eab014bd8="popo131"]90/ امسال مي‌‌خواهم سرم را به سنگ بكوبم!

يك روز پس از جدايي عجيب و غريب حسن رودباريان از داماش روز گذشته خبر رسيد محمد آبشك نيز در آستانه جدايي قرار گرفته و مي‌‌خواهد رشت را ترك كند.
آبشك: امسال مي‌‌خواهم سرم را به سنگ بكوبم!
90: يك روز پس از جدايي عجيب و غريب حسن رودباريان از داماش روز گذشته خبر رسيد محمد آبشك نيز در آستانه جدايي قرار گرفته و مي‌‌خواهد رشت را ترك كند. در اين رابطه گفت‌وگوي 90 را با هافبك داماش بخوانيد.
90: پرسپوليسي شدي؟
هنوز خبري نيست. صحبت‌هاي مختصري شده اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست.
90: مگر با داماش قرارداد نداري؟
قرارداد داخلي بستم ولي هنوز ثبت نشده!
90: امسال كه ديگر قرارداد رسمي و داخلي نداريم. تمام قراردادها رسمي است. با اين اوصاف مي‌‌تواني جداشوي؟
نمي‌‌دانم به هر حال هر طور كه هست باشگاه بايد رضايت بدهد. اگر رضايت‌نامه بگيرم همه چيز حل است.
90: اما عابديني به شدت عصباني است. جريان چيست؟
سوءتفاهم شده! چيز خاصي نيست!
90: چه سوءتفاهمي!
آقاي عابديني فكر كرده كه من قبلا با پرسپوليس صحبت كردم و قرار داد بستم.
90: همين! بايد باور كنيم؟
باور كنيد چيز خاصي نيست. آقاي دهقان از پرسپوليس تماس گرفت گفت پرسپوليس تو را مي‌‌خواهد چه جواب مي‌‌دهي گفتم كه با مدير برنامه‌هايم مذاكره كنيد.
90: مگر قرارداد نداري چرا نگفتن با باشگاه صحبت كنيد؟
بالاخره با باشگاه هم مذاكره مي‌‌كنيم اگر رضايت دادند مي‌‌روم.
90: اگر ندادند چه مي‌‌شود؟ [color=red:2eab014bd8]عابديني گفته فقط بعضي از بازيكنان مثل جهانبخش نمك‌شناس هستند و برخي نه![/color:2eab014bd8]
نمي‌‌دانم چه بگويم فقط مي‌‌توانم بگويم مي‌‌خواهم يك سال سرم را به سنگ بكوبم!
90: يعني چه؟
يعني همين!
90: از تمرين كردن منع شده‌اي؟
خودم تصميم گرفته‌ام امروز (ديروز) سر تمرين نروم.
90: از هافبك‌هاي پرسپوليس نمي‌‌ترسي؟
برايم مهم نيست پرسپوليس چه هافبك‌هايي دارد. برايم مهم اين است كه دايي مرا مي‌‌خواهد و اميدوارم رضايت بدهند.[/quote:2eab014bd8]

آخه عابدینی کی گفته جهانبخش نمک نشناس هست؟؟؟؟
مگه همین ترانسفر جهانبخش باعث نشد کلی پول تو این وضعیت بی پولی گیر داماش بیاد و کلی از مشکلات حل بشه؟!!
آخه تا کی مطبوعات باید اجازه داشته باشه اینقدر راحت حرفها رو تحریف کنه!!![/quote:2eab014bd8]

[color=blue:2eab014bd8]مصطفی جان نمک نشناس نه،نمک شناس.عابدینی به جهانبخش گفته نمک شناس و بعضی ها نه...یعنی جهانبخش نمک شناسه و بعضی ها نه.[/color:2eab014bd8][/quote:2eab014bd8]
محمدجان من فکر میکنم خطای تایپی باشه، چون تا حالا نشنیدم کسی بگه نمک شناس (قدرشناس شنیدم ولی نمک شناس نه). بعد اونوقت اگر جهانبخش نمک شناسه، فلفل شناس کیه؟ ادویه شناسم داریم؟ :lol: :lol: :lol:[/quote:2eab014bd8]

نه برار خطای تایپی نیست...دقیقا متنش همینه. :)

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%A7%D8%B4[/quote:2eab014bd8]

اوکی آبرار . دمت گرم که روشنم کردی.من اشتباه متوجه شدم و عذر میخام
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:35 am

پیروزی ۷ گله نایمخن مقابل فولهاردینگ در غیاب جهانبخش

تیم فوتبال ان.ای.سی نایمخن هلند در غیاب ستاره جوان ایرانی‌اش به پیروزی پر گل مقابل آماتورهای فولهاردینگ این کشور رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته در ادامه دیدارهای دوستانه باشگاهی نایمخن که قرار است علیرضا جهانبخش، پدیده 19 ساله داماش گیلان را به فوتبال سرزمین‌ لاله‌های نارنجی معرفی کند، هفت بر یک به پیروزی رسید.

سایت باشگاه نایمخن بدون ذکر دلیل در گزارشی اعلام کرد بازیکنانی همچون سورن ریکس، مارسل استوتر، دنیس گنتن‌نار و علیرضا جهانبخش غایب بود‌ه‌اند.

سایر نتایج به این شرح است:

هیبرنیان اسکاتلند یک - ناتینگهام فارست انگلیس 2

اف.ث.سیون سوئیس صفر - ولفسبورگ آلمان 4

گراس‌هاپرز سوئیس صفر - سرونا صربستان یک

لن فرانسه یک - نیم فرانسه یک

رویال بلژیک صفر - شارلوا بلژیک

وسترلو 2 - لوکرن بلژیک 3

بوخوم آلمان صفر - بایرلورکوزن آلمان 2

لژیا ورشو لهستان 2 - پارتیزان صربستان یک

شاختار دونتسک اوکراین صفر - زنیت انزلیچی یک

سن‌‌پولتن اتریش 2 - اینتراخت فرانکفورت آلمان 3

اشتوتگارترکیکرز آلمان صفر - اشتوتگارت آلمان 2

سلتیک اسکاتلند یک - کلوژ رومانی 2

دینامودرسدن آلمان صفر - آژاکس آمستردام هلند

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920416000185
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » يکشنبه جولاي 07, 2013 7:25 am

[quote="aslanadigozal"][quote="shahin_darknight"]آقا امروز رفتم سر تمرین ... تیم خوب داشت تمرین می کرد ، مخصوصا این صبوری بازیکن سپیدرود مثل جهانبخش آینده داره...بعد تمرین جوگیر شدیم با بچه ها رفتیم پیراهن "داماش شهر باران "خریدیم...20000 تومان بود ... سه تا خریدیم به ما فشار مالی اومد 8)
ولی ایکاش باشگاه پیراهن تیمو می فروخت... 8O[/quote]

کجا خریدین ؟ اونی که آل اسپرت یا آدیداس با نوار قرمز رنگ ؟
ممنون[/quote]
اسم مغازه یادم نیست ، ولی از عضدی که میای بیرون دست چپت ،200 متر جلوتر اون دست خیابون ، یه مغازه ورزشی هست ... آل اسپرت با نوار قرمز رنگ روشم نوشته "داماش شهر باران" قیمتشم همونطور که گفتم 20000 تومنه ...
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » يکشنبه جولاي 07, 2013 7:27 am

آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 07, 2013 7:34 am

[quote:27552f08a8="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote:27552f08a8]

[size=18:27552f08a8][color=green:27552f08a8]من هم همين مشكل رو دارم[/color:27552f08a8][/size:27552f08a8]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 07, 2013 8:35 am

[quote:c20d5e25ca="mahmood1331"][quote:c20d5e25ca="shahin_darknight"]آقا چرا من نقل قول میزنم اینطوری میشه /6/ /4/[/quote:c20d5e25ca]

[size=18:c20d5e25ca][color=green:c20d5e25ca]من هم همين مشكل رو دارم[/color:c20d5e25ca][/size:c20d5e25ca][/quote:c20d5e25ca]

آبرار نقل قول تو که مجلی نداره. احتمالا آقا محمود بهنگام ادیت کلمه ای را پاک کرده که کد تغییر کرده
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » يکشنبه جولاي 07, 2013 9:05 am

بچه ها آب آشامیدنی خونه شما هم امروز آلوده هست!!؟؟؟؟
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان