[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » شنبه جولاي 06, 2013 5:09 am

باشگاه بارسلونا: هنوز پیشنهادی برای تیاگو دریافته نکرده‌ایم!‌

باشگاه بارسلونا در خبری عجیب اعلام کرد که هنوز هیچگونه پیشنهاد رسمی‌ای برای انتقال تیاگو به منچستر یونایتد دریافت نکرده است.

به گزارش Sky Sports، هافبک ناراضی آبی آناری‌ها که اخیرا با تیم زیر 21 ساله‌ها اسپانیا به قهرمانی اروپا دست یافته است، همچنان آینده نامعلومی دارد و به نظر می‌رسد که شایعه پیوستنش به جمع شیاطین سرخ نیز منتفی باشد.

برخی از رسانه‌ها مدعی شده‌اند که تیاگو به همراه پدرش ملاقاتی با مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در روز پنجشنبه داشتند و از آنتونی زوبی زاراتا درخواست مهلتی ده روزه برای اعلام تصمیم نهایی کرده‌اند.

منچستر یونایتد از چندین ماه قبل تلاش خود را برای جذب تیاگو آغاز کرده بود اما، یکی از منابع خبری مدافع عنوان قهرمانی لالیگا در مصاحبه با Sky Sports از عدم ارائه درخواست رسمی یونایتدی‌ها خبر داد و مایه تعجب همگان شد:‌ ”ما همچنان هیچ‌گونه پیشنهاد رسمی‌ برای این بازیکن (تیاگو آلکانتارا)‌ دریافت نکرده‌ایم.“‌

اگرچه آبی آناری‌ها علاقه‌ای به فروش جانشین آینده ژاوی ندارند ولی، باور می‌رود که مبلغ انتقال وی چیزی در حدود 15 میلیون پوند باشد. تیاگو در فصل گذشته تنها در 15 بازی برای تیم اصلی بارسلونا به میدان رفت.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه جولاي 06, 2013 5:28 am

سرمربي جديد منچستريونايتد از اين که جانشين سرآلکس فرگوسن شده بسيار خوشحال است. مويس گفت، روني فروشي نيست.
[مويس: روني فروشي نيست]

به گزارش ايسنا،سرآلکس فرگوسن ، پس از 27 سال حضور پرافتخار روي نيمکت منچستريونايتد از اين تيم خداحافظي کرد تا جاي خود را به هموطن جوانش ديويد مويس بدهد. مويس که روزهاي خوبي را با اورتون پشت سر گذاشت، در نخستين نشست خبري خود با شياطين سرخ درباره موضوعات زيادي سخن گفت.

جانشيني فرگوسن

از اين که هدايت تيم بزرگي همچون منچستريونايتد را برعهده گرفته‌ام، خود را بسيار خوش‌شانس مي‌دانم. خود را وامدار فرگوسن و سران منچستريونايتد مي‌دانم و بايد از آنها براي دادن اين فرصت بزرگ تشکر کنم. بايد اعتراف کنم که پيشنهاد شياطين‌سرخ براي من غافلگيرکننده بود. اصلا فکر نمي‌کردم که هدايت اين تيم بزرگ را بر عهده گيرم. قبل از تماس فرگوسن اصلا در انديشه مربيگري در منچستريونايتد نبودم و چيزي در اين زمينه نمي‌دانستم. فکر مي‌کردم که فرگوسن مي‌خواهد يکي از بازيکنان تيم ما را به خدمت گيرد و از من مشورت مي‌خواهد ‌اما او گفت که مي‌خواهد از دنياي مربيگري خداحافظي کند و پيشنهاد مربيگري منچستريونايتد را به من داد. شگفت زده شده بودم. گفتم پيشنهادت جدي است؟ اصلا فکر نمي‌کردم فرگوسن از دنياي مربيگري خداحافظي کند. فرگوسن با جديت گفت، تصميمم قطعي است و تو جانشين من در اولدترافورد خواهي شد. اين خبر، غافلگيري بزرگي براي من بود. در عين حال احساس سعادت و خوشبختي مرا در بر گرفت؛ چرا که فرصت مربيگري در تيم بزرگي همچون منچستريونايتد به وجود آمده بود.

سرآلکس فرگوسن

بايد بگويم که هر مربي که جانشين فرگوسن مي‌شود، کار سختي را پيش‌رو دارد؛ چرا که فرگوسن مربي بزرگي است و همه به او احترام مي‌گذراند. چه بسا بهتر از او در جهان مربيگري نداشته باشيم. او در زمره مربيان بزرگ تاريخ اسکاتلند است. مربياني همچون استين، شانکلي و بدون شک فرگوسن. هم آنچه بايد در منچستريونايتد انجام دهم اين است که همان مويس هميشگي باشم. بدون شک رويه فرگوسن در منچستريونايتد را ادامه خواهم داد. با اين حال بايد خودم باشم و به آنچه اعتقاد دارم، پايبند باشم.

منچستريونايتد

هدايت پرافتخارترين تيم تاريخ ليگ برتر را برعهده گرفته‌ام و اين برايم افتخار است. هر مربي نمي‌تواند چنين افتخاري را به دست آورد. منچستريونايتد به قهرماني عادت کرده و اين به من انگيزه مي‌دهد. شيفته پيروزي و موفقيت هستم. براي کسب نخستين جام با منچستريونايتد آماده هستم. تجربه زيادي دارم و مي‌توانم به خوبي از آن بهره ببرم. وقتي فرگوسن به من خبر داد اعتماد به نفسم بيشتر شد. منچستريونايتد فصل درخشاني را پشت سر گذاشت و تمام تلاش خود را به کار مي‌برم تا موفقيت فصل قبل اين تيم را تکرار کنم.

وين روني

روني فروشي نيست و نمي‌خواهيم او را از دست دهيم. بارها با خود روني صحبت کرده‌ام. او به خوبي تمرين مي‌کند و ما دوست داريم که او را حفظ کنيم.

کريستيانو رونالدو

شخصا با او صحبتي نکرده‌ام اما منچستريونايتد همواره به جذب بازيکنان بزرگ علاقه دارد.

/14/ /2/ /1/ /8/
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه جولاي 06, 2013 5:31 am

کريستيانو رونالدو با اعلام اين که منچستريونايتد هميشه در قلب اوست، از حضور در رئال‌مادريد ابراز رضايت کرد.

رونالدو که در شهر موناکو به سر مي‌برد، بار ديگر تاکيد کرد از حضور در رئال‌مادريد خوشحال است و قصد ترک اين تيم را ندارد.

به گزارش ايسنا،او درباره آينده خود در رئال‌مادريد گفت: اکنون زمان مناسبي براي صحبت درباره آينده من نيست. دوست دارم از تعطيلات خود لذت ببرم. مي‌خواهم اين فصل بهترين عملکردم را در رئال‌مادريد به نمايش بگذارم. بايد براي کسب ليگا و ليگ قهرمانان اروپا همه کار کنيم. همچنين اميدوارم بتوانم با پرتغال به جام‌جهاني 2014 صعود کنيم.

کريستيانو رونالدو درباره تيم سابقش منچستريونايتد هم گفت: منچستريونايتد باشگاهي است که هميشه در قلب اوست. همه مي‌دانند که منچستريونايتد چقدر برايم مهم است اما آينده‌ام در رئال‌مادريد رقم مي‌خورد. چهار فصل در رئال‌مادريد بودم و دوست دارم که به بازي خود در اين تيم ادامه دهم.

مهاجم پرتغالي رئال‌مادريد در پايان درباره تيم موناکو گفت: موناکو تيمي خوب با مالک بزرگي است. اميدوارم که موناکو در بازگشت به لاشامپيونه بتواند عملکرد خوبي داشته است؛ زيرا دوستم فالکائو در اين تيم است. براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط popo131 » شنبه جولاي 06, 2013 7:44 am

[size=18:5680ae853d][color=black:5680ae853d]تمرينات اختصاصي ديوار و شاهزاده ...به دليل مصدوميت چند روز تمرينو زود تر شروع كردن [/color:5680ae853d]
[/size:5680ae853d]

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه جولاي 06, 2013 8:18 am

[color=green:3d8d903d20]۲۷ میلیون یورو مبلغ پیشنهادی برای خرید هیگواین برخی رسانه‌ها مبلغ پایه برای فروش مهاجم آرژانتینی توسط رئال مادرید را ۲۷ میلیون یورو اعلام کرده‌اند. به گزارش خبرگزاری فارس، هر باشگاهی که می‌تواند روی کمک هیگواین برای فصل بعد حساب باز کند، باید پول زیادی خرج کند. باشگاه رئال مادرید تأکید کرد که تاکنون هیچ باشگاهی پیشنهاد رسمی نوشته شده‌ای را برای مذاکره در خصوص مهاجم آرژانتینی به این تیم نداده است. هر روز خبرهای بیشتری در خصوص خروج هیگواین از رئال مادرید مطرح می‌شود. آخرین خبر پنج‌شنبه مطرح شد که کانال «فاکس اسپورت» از توافق 27 میلیون یورویی رئال مادرید و آرسنال برای این بازیکن خبر داد. این قرارداد فرضی روز گذشته توسط هیگواین و رئال تکذیب شد. رئال در تصمیمش برای نگه داشتن این بازیکن مصمم است مگر اینکه پیشنهاد قابل توجهی به این تیم داده شود. همچنان سه فصل دیگر از قرارداد مهاجم آرژانتینی رئال باقی مانده است و به همین دلیل باشگاه هیچ عجله‌ای برای فروش او ندارد. سفیدپوشان به دنبال خریداری هستند که برای جذب هیگواین قدم بردارد نه اینکه تنها به مذاکره بسنده کند. مبلغ 27 میلیون یورو که در خبرهای روز گذشته مطرح شد، تکذیب نشده؛ هرچند رئال هنوز رقمی را به باشگاه‌های دیگر برای خرید وی اعلام نکرده است.[/color:3d8d903d20]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه جولاي 06, 2013 8:38 am

دني کارواخال به عنوان بازيکن جديد رئال مادريد معرفي شد و در اين باره اظهار داشت: مي‌خواهم از رئيس، باشگاه و همه هواداران به خاطر اعتمادي که به من داشتند، تشکر کنم. در سال 2002 براي اولين بار پيراهن رئال را بر تن کردم و از آن پس رويايي را دنبال مي‌کردم که امروز به حقيقت پيوست. شادترين انسان روي زمينم. تمام تلاشم را براي اين تيم و اين باشگاه انجام مي‌دهم.

به نقل از فارس،وي ادامه داد: تيم جوانان هرگز فراموش نشده است. از زماني که بچه بودم براي پيشرفت در اين باشگاه به من کمک کردند و با کمک آن تلاش‌ها امروز اينجا هستم. نمي‌خواهم الگوي چيزي براي کسي باشم اما مي‌خواهم تيم‌هاي جوانان را تشويق کنم تا براي تحقق روياهاي‌شان تلاش کنند.

کارواخال خاطرنشان کرد: اسپانيايي بودن يا نبودن نامربوط است ما به بهترين بازيکنان دنيا براي رسيدن به قهرماني نياز داريم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 8:43 am

لام: پپ فلسفه روشن و شفافی دارد و مملو از انرژی است

ستاره 29 ساله آلمانی از زندگی زیر نظر گواردیولا راضی است

سایت گل- فیلیپ لام، مدافع باتجربه بایرن مونیخ از تجربه همکاری با پپ گواردیولا دراین تیم لذت می برد و هیجان زیادی برای شروع فصل جدید دارد.

این ستاره باتجربه فصل گذشته کاپیتان بایرن مونیخ بود و با این تیم یک قهرمانی سه گانه را به دست آوردو براین باور است که تیمش هنوز فضای زیادی برای پیشرفت زیر نظر گواردیولا دارد.

لام 29 ساله در گفتگو با وب سایت رسمی بایرن مونیخ گفت:« این هیجان انگیز است. ما همه شرایط لازم برای موفقیت در سالهای پیش رو داریم. می توان با خوشبینی درانتظار آینده ای روشن بود.»

لام ادامه داد:« گواردیولا از آن دسته سرمربیان جذاب و هیجان انگیز است. او از آن دسته افرادی است که می توان راجع به همه چیز با او صحبت کرد و وجود چنین فردی برای تیم ما واقعا مهم است. او دیدگاه شفاف و روشنی دارد. می توان گفت که سرمربی تیم ما مملو از انرژی است و ایده های روشنی در مورد سبک کاری تیم در خط دفاع و خط حمله دارد. ما دوباره عطش زیادی داریم و می خواهیم جام های بیشتری فتح کنیم.»

از سوی دیگر کلودیو پیزارو هم از روند پیشروی تمرینات تیمش زیر نظر پپ گواردیولا راضی و خوشحال است و در صحبت هایی دراین باره گفت:« برای هر بازیکنی حس ویژه ای است که زیر نظر او کار کند.به نظر من پپ گواردیولا یکی از بهترین سرمربیان دنیاست.فکر می کنم که امسال سال خوبی برای ما باشد. امیدوارم که حتی بهتر از سال قبل باشد. البته می دانیم که سخت است ولی باور داریم و مطمئنیم که امسال هم می توانیم کارهای مهمی انجام دهیم.»

پیزارو ادامه داد:« هر زمان که سرمربی جدیدی به تیم می آید، تطبیق یافتن با فلسفه او کار سختی است. ما باید به سرعت یادبگیریم و دریابیم که او از ما چه می خواهد و باید کاملا متمرکز باشیم. گواردیولا خیلی با بازیکنان صحبت می کند و توقعاتش از هر بازیکن در هر پست را مطرح می کند. برای یک بازیکن واقعا مهم است که سرمربی تیم با او درتماس باشد.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 10:03 am

پيام هواداران بايرن مونيخ به گوارديولا

هواداران فوتبال از پپ گوارديولا مي‌خواهند مدافع ملي‌پوش و برزيلي چلسي را براي تقويت خط دفاع سرخ‌پوشان استخدام کند.

داويد لوييز در فصلي که سپري‌ شد، درخشش زيادي در قلب تيم انگليسي داشت. وي به عنوان يکي از ارکان اصلي موفقيت آبي‌پوشان استمفوردبريجي به حساب آمد. لوييز حتي در تيم ملي برزيل معروف به سلسائو حضور موفقيت‌آميزي داشت. درخشش زياد اين مدافع خوش‌‌تکنيک باعث شد تا تيم‌هاي همچون بارسلونا علاقمند به جذب وي شوند.

به گزارش فارس،در همين ارتباط سايت ورزش آلمان از علاقمندان بايرن در مورد حضور اين بازيکن نظرخواهي کرد. براساس آرا حدود 1800 نفر از علاقمندان تيم باوارايي‌،‌ پپ گوارديولا مربي تازه‌وارد و اسپانيايي مونيخي‌ها بهتر است اين ستاره قدرتمند را براي تيمش جذب کند.

مطابق اين نظرخواهي 61 درصد خواهان جذب وي شده‌اند. در حاليکه 39 درصد لزومي براي خريد مدافع برزيلي نمي‌بينند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » شنبه جولاي 06, 2013 11:49 am

رم همچنان در برابر پیشنهادات برای مارکینیوس مقاومت می کند، حتی با این وجود که PSG و بارسلونا پیشنهاداتشان را به ۲۵ میلیون یورو رسانده اند.

مدافع ۱۹ ساله یک سال پیش در انتقالی ۱ میلیون یورویی به طور قرضی با ترک کورینتیانس به رم پیوست و تیم ایتالیایی با پرداخت ۴ میلیون یورو قراردادش را دائمی کرد.

او فصل گذشته بر خلاف انتظارات درخشش زیادی در ترکیب انزلیچی داشت و همین باعث شد تا تیم های بزرگی به او علاقه مند شوند.

علاقه مندی بارسلونا و پاری سن ژرمن به این مدافع جوان بر کسی پوشیده نیست، اما رم پیوسته همه پیشنهادات را رد کرده است.

بر اساس گزارش هایی که اسکای اسپرت ایتالیا و کوریره دلو اسپرت منتشر کرده اند، بارسلونا و PSG با پیشنهاداتی ۲۵ میلیون یورویی در این هفته برای خرید مارکینیوس وارد عمل شده اند.

با این حال، مالکان امریکایی رم حتی حاضر به بررسی این پیشنهادات نیستند.

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 5:22 pm

شواین اشتایگر: گواردیولا برای بهتر کردن بایرن کار دشواری دارد

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند و شواین اشتایگر فکر می کند که برای عادت کردن به مربی جدید به مدتی زمان نیاز دارند.

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ، معتقد است که بعد از فصل درخشانی که پشت سر گذاشتند، برای گواردیولا بهتر کردن این تیم کار ساده ای نیست اما امیدوار است که این مربی اسپانیایی به این هدف برسد.

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند و شواین اشتایگر فکر می کند که برای عادت کردن به مربی جدید به مدتی زمان نیاز دارند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه ما امیدواریم که پپ تیم ما را از بعضی جنبه ها بهبود ببخشد؛ هرچند انجام این کار کمی دشوار خواهد بود.

ما باید به کار با هم عادت کنیم؛ هم مربی جدید باید به تیم بایرن عادت کند و هم ما به کار کردن با مربی جدید.

آمدن گواردیولا یک اتفاق ویژه برای همه باشگاه است. پپ همه چیز را در مورد فوتبال می داند و در بارسا به موفقیت های بزرگی رسید."
شواینی همچنین تاکید کرد که بایرنی ها به شدت به دنبال تکرار موفقیت های سال گذشته در فصل پیش رو هستند.

" ما حتی نسبت به فصل گذشته، عطش بیشتری برای موفقت داریم. جام های بیشتری می خواهیم. می خواهیم لحظات بیشتری مانند آنچه در لندن داشتیم را تجربه کنیم. می خواهیم یک فصل موفق دیگر داشته باشیم.

نمی خواهیم به خاطر موفقیت های فصل قبل کنار بکشیم و استراحت کنیم؛ شاید کمی دشوار باشد اما این چالش بزرگی برای ماست زیرا باید تلاش بیشتری بکنیم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 5:22 pm

جریمه شدن گوتزه، گومز و کرچهوف به خاطر پوشیدن لباس نایک

همه بازیکنان بایرن موظف هستند که در فعالیت های رسمی باشگاه، لباس های آدیداس را به تن کنند و تنها کفش بازیکنان از این قاعده مستثنی است.

سایت گل- مارکوس هورویک، مدیر روابط عمومی باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که این باشگاه ماریو گومز، ماریو گوتزه و یان کرچهوف را به دلیل پوشیدن لباس هایی با آرم نایک، به جای لباس های اسپانسر اصلی باشگاه، آدیداس، جریمه کرده است.

همه بازیکنان بایرن موظف هستند که در فعالیت های رسمی باشگاه، لباس های آدیداس را به تن کنند و تنها کفش بازیکنان از این قاعده مستثنی است.

اما گوتزه و کرچهوف در مراسم رسمی معارفه شان با تی شرت هایی که آرم بزرگ نایک روی آن نقش بسته بود، حضور پیدا کردند؛ اقدامی که با اعتراض کمپانی آدیداس همراه شد.

بایرنی ها خیلی سریع از این کمپانی عذرخواهی کردند اما چند روز بعد عکسی از ماریو گومز منتشر شد که در کمپ ترنتینو، با کلاهی با آرم نایک ظاهر شد.

به همین خاطر باشگاه باواریایی تصمیم گرفت تا این سه بازیکن را جریمه کند و مبلغ این جریمه را به قربانیان سیل اخیر در آلمان اهدا کند.
مبلغ دقیق این جریمه ها اعلام نشده اما هر سه بازیکن بدون هیچ اظهارنظری، این جریمه ها را پذیرفته اند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 06, 2013 5:30 pm

این خبر خوب هم برای حمزه عزیز و دیگر دوستان منچستری سایت

رونمایی از پیراهن کانتونا در خیابان تخت طاووس

این پیراهن با سختی و هزینه فراوان به دست کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران رسید وتصمیم آنها، به مزایده گذاشتن این پیراهن به شیوه‌ای خاص و فروش آن به بالاترین قیمت پیشنهادی است
سایت گل - عصر روز پنج‌شنبه، کانون هواداران منچستریونایتد در ایران که نزدیک به 9 سال است فعالیت می‌کند، نشستی جذاب ترتیب داده بود. میتینگی که سیزدهم تیر و به مناسبت سیزدهمین قهرمانی یونایتد در لیگ برتردر خیابان تخت طاووس تهران برگزار شد و بخش ویژه‌ای از آن نیز به تجلیل از سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد که پس از 27 سال حضور پرافتخار تصمیم به بازنشستگی و خداحافظی از دنیای فوتبال گرفت، اختصاص داشت. حمیدرضا صدر، امیر حاج‌رضایی و هومن افاضلی، سه مهمان ویژه منچستری‌ها در این گردهمایی بودند که صحبت‌های آنها مورد استقبال حدود 100 هوادار متعصب منچستریونایتد قرار گرفت. اجرای این مراسم هم بر عهده حمید محمدی، مجری برنامه فوتبال 120 و گوینده رادیو و تلویزیون بود. یک منچستری متعصب که اجرای خوبش مورد استقبال حاضران در مراسم نیز قرار گرفت.
مهم‌ترین بخش این مراسم دو ساعته اما پکیج باورنکردنی بود که مسئولان کانون هواداران منچستریونایتد از ماه‌ها قبل و به واسطه نامه‌نگاری‌های فراوان با باشگاه منچستریونایتد موفق به دریافت آن شده بودند. پیراهن زیبای فصل رویایی 1996 با لوگوی خاطره‌انگیز SHARP که با امضای اریک کانتونا برای هواداران منچستریونایتد در ایران ارسال شده بود.
این پیراهن با سختی و هزینه فراوان به دست کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران رسید وتصمیم آنها، به مزایده گذاشتن این پیراهن به شیوه‌ای خاص و فروش آن به بالاترین قیمت پیشنهادی است. پیراهنی که گواهینامه اورجینال بودن و تصویر لحظه امضای کانتونا روی آن، همراه با آن به برنده مزایده داده می‌شود. این پیراهن در مراسم روز پنج‌شنبه توسط حمیدرضا صدر رونمایی شد و حاضران در سالن که از وجود آن بی‌خبر بودند، به محض دیدن پیراهن اسطوره‌شان، محل برگزاری مراسم را به حد انفجار رساندند!
حالا خیلی‌ها به این فکر می‌کنند که وقتی پیراهن تقلبی هت‌تریک ایمون زاید در دیدار مقابل استقلال با قیمتی نزدیک به35 میلیون تومان فروش رفت، پیراهن اورجینال فصل 96 این باشگاه با آن یقه‌ معروف و امضای "کینگ اریک" مشهور و دوست داشتنی، چقدر کلکسیونرهای ایرانی را دست به جیب خواهد کرد؟ جزئیات نحوه فروش این پیراهن به زودی در سایت گل منتشر خواهد شد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط keyvan » شنبه جولاي 06, 2013 5:37 pm

پیشنهاد باورنکردنی بارسلونا!

بارسلونا مصمم است تا مارکینیوس مدافع جوان را به خدمت بگیرد و آنها پیشنهادشان را به ۳۲ میلیون یورو رسانده اند.

آبی و اناری ها قصد دارند خط دفاعی متزلزلشان را تقویت کنند و به همین دلیل برای جذب این مدافع برزیلی وارد رقابت با PSG شده اند.

پیش از این شایعه پیشنهاد ۲۵ میلیون یورویی این دو تیم متمول برای مارکوس جوان به گوش می رسید، اما گفته می شود که رم قصد فروش او را ندارد.

حال اسکای اسپرت ایتالیا گزارش داده که بارسلونا با پیشنهادی ۳۲ میلیون یورویی قدم پیش گذاشته است.

این معامله ای باورنکردنی برای انزلیچی خواهد بود، زیرا آنها این مدافع ۱۹ ساله را فقط با پرداخت ۵ میلیون یورو از کورینتیانس خریداری کردند.

امروز صبح اسکای از حضور ایجنت مارکینیوس در اسپانیا برای مذاکره با بارسا خبر داده بود.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه جولاي 06, 2013 8:54 pm

[quote:8786504d7c="soroosh8"][quote:8786504d7c="saeid-nedved"]اوخی ما دو ساله پشت هم جام گرفتیم طرفدارایه میلان و اینتر دارن خودشونو به آب و آتیش میزنن خودشونو خریداشونو بزرگ جلوه بدن
فرناندو یورنته و کارلوس توز قطعی شده/کولاروف تا 7-8 روز دیگه نهایی میشه/ اوگبونا ملی پوش ایتالیایی تیم تورینو توافقات نهایی رو انجام داده و از همه مهم تر بین یووتیچ و دی ماریا به احتمال فراوان یکیشون به یوونتوس کبیر میپیوندند
تمامی بازیکنایه فصل قبل هم حفظ شدن.حالا شما برین دنبال ایکاردی بگردین و دلتون به این خوش باشه به این که قاتل یوونتوسه اصلا به این فکر نکنین که پارسال نهم شدین!!!
FORZZA JUVE*****[/quote:8786504d7c]

داداش شما بپا باز نرید دسته یک! :lol:[/quote:8786504d7c]
دسته یک هم میریم و برمیگردیم ولی ابهت تیممون از بین نمیره و 3 سال بعدش 49 بازیه بدون باخت رکورد میذاریم که حالا حالاها اینتر و میلان باید بدوان تا به نصفش برسن
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » شنبه جولاي 06, 2013 9:05 pm

[quote:a779a83dd9="saeid-nedved"][quote:a779a83dd9="soroosh8"][quote:a779a83dd9="saeid-nedved"]اوخی ما دو ساله پشت هم جام گرفتیم طرفدارایه میلان و اینتر دارن خودشونو به آب و آتیش میزنن خودشونو خریداشونو بزرگ جلوه بدن
فرناندو یورنته و کارلوس توز قطعی شده/کولاروف تا 7-8 روز دیگه نهایی میشه/ اوگبونا ملی پوش ایتالیایی تیم تورینو توافقات نهایی رو انجام داده و از همه مهم تر بین یووتیچ و دی ماریا به احتمال فراوان یکیشون به یوونتوس کبیر میپیوندند
تمامی بازیکنایه فصل قبل هم حفظ شدن.حالا شما برین دنبال ایکاردی بگردین و دلتون به این خوش باشه به این که قاتل یوونتوسه اصلا به این فکر نکنین که پارسال نهم شدین!!!
FORZZA JUVE*****[/quote:a779a83dd9]

داداش شما بپا باز نرید دسته یک! :lol:[/quote:a779a83dd9]
دسته یک هم میریم و برمیگردیم ولی ابهت تیممون از بین نمیره و 3 سال بعدش 49 بازیه بدون باخت رکورد میذاریم که حالا حالاها اینتر و میلان باید بدوان تا به نصفش برسن[/quote:a779a83dd9]

این 49 گفتنت منو کشته دیگههههه . چرا نمیگی 50 تا ؟ اون یکیت چی شد ؟ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان