[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط shahin_darknight » جمعه جولاي 05, 2013 12:00 pm

01. MEHRDAD
02. nima_beckham
03. onlyrasht
04. ebrahim
05. hamidjavan
06. keyvan
07. mostafa
08. ashkan0131
09. hatam
10. eparsi
11. mamalirize
12. amirreza_pro
13. ali126
14. Motorhead
15. Daniial
16. The_King_of_rasht
17. navidmadan
18. khorami201
19. pouryaR-damash
20. havosh
21. metall
22. rashtlove
23. honest
24. shahin_darknight
25. JUSTiran46
26. popo131
27. fire_boy
28. nirvana
29. eshgh-damash
30. Mohammad_S
31. Soheil7004
32. abarar0131
33. hesam150
34. eddi92
این همه آدم آنلاینن بعد یه نفرم جواب آدم رو نمیده...مدیر شما چرا؟؟؟
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه جولاي 05, 2013 12:56 pm

[quote:75f98faeb2="shervin1381"][quote:75f98faeb2="Inja-Rasht"][quote:75f98faeb2="shervin1381"]بازهم مصاحبه باز هم کنترل از راه دور بازهم پرسپولیس دوستان محترم داماشی اقای عابدینی خیلی به تیممون خدمت کرده وباید ازاون تشکر کرد اما در اینکه ابشک با پرسپولیسیها صحبت کرده چقدر شخص امیر عابدینی مقصره مطمئنا 100درصد میگید چرا؟ به این دلیل که هرچه باشه ازدید این اقا پس پس پسر بزرگشه وارادت خاصی حاجی ما به اون تیم داره و این بنده خدا ابشک فکر کرده با این کار حاجی بیشتر خوشحال میشه دوم اینکه بازیکنی که هنوز قرار داد رسمی نبسته ودر این فوتبال بی در و پیکر ماکه قرار داد داخلی معنا ومفهومی نداره در تیر رس تیمهای متمول قرار دارندودلالان در پی شکار این بازیکنها هستند وبارها هم گفتم عمر ورزش بازکنها کوتاه است واگر تامین نشوند بدون برو برگرد به پیشنهادات اغواکننده سایر تیمها جواب مثبت خواهند داد به هر حال اقای عابدینی بجنب که در تمرینات تیممان بازیکنهای زیادی فقط با یک صحبت خشک وخالی وبه عشق شهرشون دارند تمرین میکنند وگرگها هم دراطراف ورزشگاه پیر شهرمان در کمینند با انها قرارداد ببندند تا مثل جریان ابشک رخ نداده تا این بازیکن وامثال انها روبروی هوادار قرار نگیرند /13/[/quote:75f98faeb2]

آیا میدانید مقصر زلزله هاییتی عابدینی بود؟! به این خاطر که در مصاحبش از پرسپولیس و استقلال صحبت کرد.
آیا میدانید علت نوسانات قیمت طلا و سکه و دلار عابدینی است؟! به این دلیل که مصاحبه کرد.
آیا میدانید عابدینی لایه اوزون را سوراخ کرد؟! به دلیل اینکه دم او در هنگام مصاحبه دی اکسید کربن تولید نموده و سبب سوراخی لایه اوزون شد.

دیگه لوث شده این قضیه. بایدم افتخارمون باشه مدیر عامل تیم کنونی ما اینقدر مهم هست که هر اتفاقی تو این فوتبال میفته رسانه ها روی حرف هاش زوم میکنن و ازش نظر میخوان. باید خیلی هم افتخار کنیم هافبکی داریم که میتونه شاخ خیلی از مدعیا رو بشکونه. این بساط ها رو پارسال هم امثال شما سر جهانبخش راه انداختین. کجا رفت؟ پرسپولیس؟ سپاهان؟ واقعا این همه تهمت زدید و غلط در اومد خجالت نکشیدید؟ البته این حرف هایی که زدم با پیش فرض این هست که آبراری.[/quote:75f98faeb2]
دوست عزیز پیش فرضت رو واسه خودت نگه دار . ایا هرکسی با شما هم فکر نباشه غیر رشتیه واقا تاسف واسه همچی فکری در ضمن من خودم جز کسانی هستم که اعتقاد دارم عابدینی یکی از بهترین کسانیه که تراسفر بازیکن رو به بهترین نحو ممکن انجام میده ولی این دلیل نمیشه جایی که ایراد میبینم بیخیال بشم وصرفا یک عشق کوکورانه داشته باشم اگه ایشون بساطش رو تو رشت پهن میکرد وهرچی زوتر بابازیکنان تیممون قراردادرسمی میبیست حرف و حدیثی پیش میومد؟ و اکنون به ابشک خائن نمیگفتیدوحتی قرارداد نمیبستید که بیایم به ابشک فحش بدیم(چراکه داره میره پرسپولیس وبه فکر اینده خودشه ) واقعا تاسف براستی اگر به فرض مثال خودما ویا برادر مان در این تیم حضور داشتیم چه انتظارهای از دور و بریهامون داشتیم ایا همچین رفتارهای را میپذیرفتیم هوادری با چاشنی عقل و منطق پذیرفتنی است که در غیر اینصورت برای تیممان بسیار خطر افرین خواهد بود[/quote:75f98faeb2]

من گفتم آبشک خائن هست یا گفتم باید بهش افتخار کنیم؟! گشتن دنبال کلمه پرسپولیس تو صحبتهای عابدینی شد انتقاد؟؟؟!!!!!! این قضیه بیش از حد لوث نشده؟؟!!!!! شما مثل اینکه هیچ جای کامنت من رو نخوندی البته بجز اون پیش فرضش رو. ضمنا این امثال شما هستید که اگر آبشک بره پرسپولیس و شاخ 4 تا مدعی بشکونه خوشحال نمیشید و بهش فحش میدید. عابدینی هم اگر بره بجای اینکه بخاطر این چند سال ازش ممنون باشید بهش فحش میدید. من و امثال من چنین کاری نمیکنیم. حرفهات به شدت باهم متناقض هست عزیز.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 05, 2013 1:02 pm

shahin_darknight : تمرین بعد از ظهر تعطیله.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 05, 2013 3:17 pm

[color=red:001828ebc8]امسال نیز همچون سالهای گذشته ، در صحنه کنکور سراسری شاهد حضور افراد مختلفی بودیم ، حضور افراد میانسال و با تجربه از یک سو واز سوی دیگر ، وجود عزیزانی با معلولیت های جسمی ، درسهای زیادی را برای بنده به همراه دارد ؛ درس هایی اعم از : همت ، اراده ، پشتکار ، امیدواری و ...[/color:001828ebc8]
[b:001828ebc8][color=blue:001828ebc8]واز همه مهمتر ، مبارزه و پیروزی در صحنه زندگی که به مراتب از صحنه کنکور دشوار تر می باشد[/color:001828ebc8].[/b:001828ebc8]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه جولاي 05, 2013 3:24 pm

کسی از دوستان اگر هکر میشناسه بهم معرفی کنه؟؟ بدجور لازمش دارم!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 05, 2013 3:43 pm

[b:40a6d9bc09][color=red:40a6d9bc09]مخترع * درگذشت[/color:40a6d9bc09][/b:40a6d9bc09]

[color=black:40a6d9bc09]به گزارش ایسنا، «انگلبارت» علاوه بر اختراع ماوس رایانه، توسعه دهنده برنامه واژه پرداز (word processing) و اینترنت نیز محسوب می شود.

یکی از مهمترین دستاوردهای علمی این محقق، طراحی و توسعه ماوس رایانه در دهه 1960 میلادی و معرفی این محصول در سال 1970 بود که شامل دو چرخ فلزی پوشش داده شده با یک پوسته چوبی بود.

این وسیله نخستین بار در سال 1984 میلادی همراه با رایانه جدید مکینتاش اپل به صورت تجاری عرضه شد.

اختراع ماوس در زمان خود دستاورد زودهنگامی محسوب می شد و «انگلبارت» سود چندانی برای این اختراع کسب نکرد و نتوانست حق امتیاز فروش بیش از یک میلیارد ماوس تا اواخر دهه 1980 میلادی را به دست آورد.

تحقیقات «انگلبارت» در آزمایشگاه شخصی (Augmentation Research Center) و همکاری با محققان موسسه تحقیقات استنفورد (SRI) همچنین به توسعه شبکه ARPANet کمک کرد.

شبکه ARPANet بعنوان شبکه تحقیقاتی دولتی به توسعه اینترنت منجر شد.[/color:40a6d9bc09]

[color=black:40a6d9bc09]بر اساس اعلام موزه تاریخ رایانه در کالیفرنیا، «داگ انگلبارت» روز چهارشنبه سوم جولای (12 تیر) در سن 88 سالگی درگذشته است.[/color:40a6d9bc09]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه جولاي 05, 2013 3:57 pm

Davood Tohidparast

اسم فیلم بعدی من " رشت انزلی " است...!!! موضوعش درباره فوتبال است و در حال مذاکره با دو باشگاه فرهنگی ورزشی داماش گیلان و ملوان انزلی هستم...!!!
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه جولاي 05, 2013 6:05 pm

جا داره پیروزی ارزش مند فوتسال زنان در آُسیا رو تبریک بگم البته پیروزی از نوع محدودیت داشتن و کمبود داشتن و بی مهری های بسیار که به ورزش بانوان میشه مطمعن باشید اگه محدودیت ها نبود بانوان نتایج درخشان تری نسیت به ورزش مردان کسب میکردند
2 دوروازبان اصلی تیم از داماش گیلان بود خسته نباشید پیله خواخوران /13/
خدا قوت /3/

با تمام محدودیت ها
با تمام مشکلات
پوشش دست پا گیر و غیر ورزشی
ثابت کردی ، نایب قهرمانی فوتسال ایران بر همه مبارک ♥
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ali_damashi در جمعه جولاي 05, 2013 6:49 pm .
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » جمعه جولاي 05, 2013 6:38 pm

[quote:9fbe158ba8="ali_damashi"]Davood Tohidparast

اسم فیلم بعدی من " رشت انزلی " است...!!! موضوعش درباره فوتبال است و در حال مذاکره با دو باشگاه فرهنگی ورزشی داماش گیلان و ملوان انزلی هستم...!!![/quote:9fbe158ba8]

موضوع چیه؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 05, 2013 6:43 pm

محمد آبشک : بازیکنی که می خواست رشوه دهد، من نیستم

سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش دات آی آر :

خبر کوتاه بود ولی تاثر برانگیز !
خشم مدیرعامل لیگ برتری از اقدام عجیب بازیکنش / رشوه برای تغییر قرارداد !
این خبر درست پس از کش و قوس های چند روز اخیر آبشک و خبر از پیوستنش به پرسپولیس بر روی خبرگزاری اوج نیوز قرار گرفته است .
از این رو ، انگشت اتهام به سوی بازیکن متعصب داماش محمد آبشک نشانه گرفته شد !

با مرد مورد اعتماد عابدینی در رشت علی سراوانی تماس گرفتیم تا از صحت و سقم این شایعه خبر دار شویم .
وی بیان داشت که هیچ دلیلی مبنی بر اینکه مدیرعامل مدنظر عابدینی و بازیکن مورد اشاره آبشک باشد وجود ندارد و من تاکنون چنین چیزی نشنیده ام .

سپس با محمد آبشک تماس گرفتیم . وی در پاسخ به سوال خبرنگار اف سی داماش بیان داشت که علاقه ام به بازی در پرسپولیس را کتمان نمی کنم ولی در چند روز اخیر حرف هایم در برخی رسانه ها تحریف شده است . بنده با وکیل دایی صحبت کردم و به او گفتم که با داماش قرارداد دارم و با امیر عابدینی صحبت کنید .
سپس از او در مورد شایعاتی مبنی بر دادن رشوه به یکی از مسئولین ( که گفته می شود تیم مذبور، داماش و بازیکن مذبور شما هستید ) برای تغییر قراردادش پرسیدیم . او از شنیدن این خبر شوکه شده و تا چند ثانیه می خندید !
سپس به خبرنگارمان گفت که فرد مورد اشاره بنده نیستم چون دلیلی برای این کار وجود نداشت . گمان نمی کنم این شایعه در مورد باشگاه و بازیکن تیم ما باشد . باز هم تاکید می کنم که از همان روز اول به وکیل دایی گفتم با باشگاه و عابدینی صحبت کنند . چرا که من بازیکن داماش هستم و این تیم برای من زحمت کشیده و پای من ایستاده است . من به این تیم و هوادارانش مدیون هستم .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه جولاي 05, 2013 6:45 pm

[quote:8d094f342d="amirdamashcity"][quote:8d094f342d="ali_damashi"]Davood Tohidparast

اسم فیلم بعدی من " رشت انزلی " است...!!! موضوعش درباره فوتبال است و در حال مذاکره با دو باشگاه فرهنگی ورزشی داماش گیلان و ملوان انزلی هستم...!!![/quote:8d094f342d]

موضوع چیه؟[/quote:8d094f342d]

ایشون کارگردان سینما هستن مستند فوتبالی قبلی ایشون شیرین قناری بود راجع به ورود بانوان به ورزشگاه ازادی و تغیر قیافه اونها
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirground » جمعه جولاي 05, 2013 6:50 pm

بچه ها نيكبخت از داماش رفت چيزي به داماش نرسيد ؟ :idea:
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه جولاي 05, 2013 6:54 pm

[quote:278d9c31de="amirground"]بچه ها نيكبخت از داماش رفت چيزي به داماش نرسيد ؟ :idea:[/quote:278d9c31de]

قرار داد نیم فصل + توافقی فصل بعد
بهتر که رفت البته تا وقتی بود با جیب خودش تو هتل موند خونه هم واسه خودش تو دهکده گرفت سر ماجرا ترس ساک خودشو جمع کرد رفت
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » جمعه جولاي 05, 2013 6:57 pm

[quote:be79ac7fa4="amirground"]بچه ها نيكبخت از داماش رفت چيزي به داماش نرسيد ؟ :idea:[/quote:be79ac7fa4]
نه قراردادش تموم شده بود بازیکن آزاد محسوب میشد
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه جولاي 05, 2013 6:59 pm

تو بازي داماش - پرسپوليس كه آزادي رفته بوديم آشغال رفت سمت پرسپوليسيا و گفت وقت واسه پرسپولسيس شدن زياده . بعد گو تيكه سر از استقلال در آورد . تو فيس بوك استقلال هم نوشته بودن كه تو تمرين چوب خرده /8/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 14 مهمان