[quote:a4212160da="Majid_Rasht"][quote:a4212160da="pedram_1367"]با نهایت ارادت و احترام به کاربر بزرگوار Majid_Rasht ؛ من فکر می کنم با اینکه در حرف هامون خیلی صحبت از آزادی در گفتار و انتقاد می کنیم ولی در عمل بی نهایت کورکورانه از یک شخص یا یک حرکتی یا ... طرفداری می کنیم و اصلا جنبه نقد نداریم که این فضا چند وقتی هست خیلی شدید شده ...
دیگه نمیشه گفت بالای چشم عابدینی ابرو هست چون ورزش ایران و جهان به خطر میوفته !! چرا ؟! مگه عابدینی هم آدم نیست ؟! مگه اشتباه نداره ؟! اگه قراره همش خوبی ها رو بگیم که خیلی تابلو هست ... ما این فضا که دور هم جمع شدیم رو شاید بتونیم به هر طریقی ساکت نگه داریم ولی افکار بیرون و سطح شهر رو چجوری می تونیم کنترل کنیم ؟!!
به هر حال از این به بعد من یکی که فقط از گل و بلبل ها میگم

شاید دوستان دیگه درست میگند ... شاید هم دوباره رفتیم ترک !!

[/quote:a4212160da]
پدرام عزیز از لطفی که به من داری سپاسگزارم ، دوست عزیز من هرگز نگفتم که نسبت به عابدینی انتقاد نشود ! فکر کنم خودم از اولین کسانی بودم که با ایجاد یک تایپیک در پایان فصل بیشرین انتقادات را به ایشان مطرح کردم از رفتن امید هرندی گرفته نا امدن در خشان و حتی نحوه پذیرش مالک قبلی و و و .... اما دوست خوبم قبول کن که این اتتقاد از هر کلمه ای که عابدینی درباره پرسپولیس بیان می کند و گشتن به دنبال کلمات که بهانه برای تخریب باشد کمی با انتقاد فاصله دارد اینکه از حالا رفتن آبشک را حاصل زد و بند عابدینی با قرمزها بدانیم کجایش شبیه به انتقاد هست ؟! باز هم می گویم افتخارم اینست که در این سایت آزادانه انتقاد می شود و شدیدا مخالف این بیان عد ه ای هستم که هر نظر مخالف را با برچسب " ابای " قصد پاسخگویی دارند و مطمئن باش اگر نظرات و انتقادات دوستان نباشد حتی لحظه ای درنگ کردن بر روی این سایت بی معنی خواهد بود[/quote:a4212160da]
آقا مجید عزیز من به هرکسی که انتقاد کنه برچسب آبای نزدم. همشون میشناسم میتونم با اسم کاربری بیان کنم کیا اینجا نفوذی هستن. 5 تا 6 نفر بیشتر نیستن. البته چندتاییشون بعد از بازی با سپاهان دیگه پیداشون نشد. یک سری حرفهای بند تومبونی دیگه جایی واسه نفوذی نبودن باقی نمیذاره. حالا این نفوذی صرفا آبای نیست. هستن به اصطلاح رشتی هایی که چشم دیدن این تیم رو ندارن. من نمیتونم کسی رو که بد شهرش رو بخواد آبرار بدونم. حالا یک کسی میاد از انگشت اشاره ماه رو پیدا میکنه یکی هم خیره میشه به نوک انگشت. کلا یاد شاد مدیر عامل پگاه گیلان بخیر که قرار بود تو جام حذفی به مس سرچشمه ببازن که هزینه های تیم بالا نره. کلا ما لایق چنین مدیرانی هستیم و شاهد این مدعا هم خیلی از مدیران کنونی شهر و استان ما هست. ما مدیری میخوایم که انزلیچی دین محمدی و آتبلا حجازی برامون بیاره بازیکن سازی و ترانسفر بازیکن کیلویی چنده. ما دنبال مدیری هستیم که در روزهای دارایی بیاد و به محض نداری تیم و نامش رو عوض کنه. اصلا ما رو چه به ثبات.
خوشبختانه نگران فکر اکثریت هوادارهای داماش نیستم. اگر فکر همه هوادار های داماش در این سطح بود و انتقادهاشون حداکثر از مصاحبه های عابدینی بود ما هرگز دو سال در لیگ برتر نمیموندیم و هنوز هم آسانسور بودیم. کلا یاد همه بخیر یاد اسطوره هایی که الگوشون تیم شهرک همسایه و فوتبالی های اونجا هست.
یاد تغییر نام های هر دو سه سال یکبارمون بخیر. یاد بازیکنای زپرتی و پیر و پاتال اس اسی و پس پسی مون بخیر. یاد همه اونایی بخیر که هر وقت بوی پول به دماغشون خورد حتی از شهرک همسایه اومدن تو تیم ما و اون سال قوی ترین تیم تاریخ رشت رو داشتیم.
فکر کنم با مرور این خاطرات کسایی که سنشون قد نمیداد این چیزا یادشون بمونه یا سنشون قد میداد و اصلا اون موقع یادشون نبود تو این شهرم یک همچین تیمی هست یادشون اومد که ما کجا بودیم و الان کجاییم. البته تو فوتبال. تو حوضه شهری و اجتماعی که همچنان در حال پسرفت هستیم.