[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 05, 2013 7:46 am

با نهایت ارادت و احترام به کاربر بزرگوار Majid_Rasht ؛ من فکر می کنم با اینکه در حرف هامون خیلی صحبت از آزادی در گفتار و انتقاد می کنیم ولی در عمل بی نهایت کورکورانه از یک شخص یا یک حرکتی یا ... طرفداری می کنیم و اصلا جنبه نقد نداریم که این فضا چند وقتی هست خیلی شدید شده ...

دیگه نمیشه گفت بالای چشم عابدینی ابرو هست چون ورزش ایران و جهان به خطر میوفته !! چرا ؟! مگه عابدینی هم آدم نیست ؟! مگه اشتباه نداره ؟! اگه قراره همش خوبی ها رو بگیم که خیلی تابلو هست ... ما این فضا که دور هم جمع شدیم رو شاید بتونیم به هر طریقی ساکت نگه داریم ولی افکار بیرون و سطح شهر رو چجوری می تونیم کنترل کنیم ؟!!

به هر حال از این به بعد من یکی که فقط از گل و بلبل ها میگم /4/ شاید دوستان دیگه درست میگند ... شاید هم دوباره رفتیم ترک !! :wink: :arrow: 8) 8)
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه جولاي 05, 2013 8:03 am

[quote:cd08c393a8="pedram_1367"]با نهایت ارادت و احترام به کاربر بزرگوار Majid_Rasht ؛ من فکر می کنم با اینکه در حرف هامون خیلی صحبت از آزادی در گفتار و انتقاد می کنیم ولی در عمل بی نهایت کورکورانه از یک شخص یا یک حرکتی یا ... طرفداری می کنیم و اصلا جنبه نقد نداریم که این فضا چند وقتی هست خیلی شدید شده ...

دیگه نمیشه گفت بالای چشم عابدینی ابرو هست چون ورزش ایران و جهان به خطر میوفته !! چرا ؟! مگه عابدینی هم آدم نیست ؟! مگه اشتباه نداره ؟! اگه قراره همش خوبی ها رو بگیم که خیلی تابلو هست ... ما این فضا که دور هم جمع شدیم رو شاید بتونیم به هر طریقی ساکت نگه داریم ولی افکار بیرون و سطح شهر رو چجوری می تونیم کنترل کنیم ؟!!

به هر حال از این به بعد من یکی که فقط از گل و بلبل ها میگم /4/ شاید دوستان دیگه درست میگند ... شاید هم دوباره رفتیم ترک !! :wink: :arrow: 8) 8)[/quote:cd08c393a8]

پدرام عزیز از لطفی که به من داری سپاسگزارم ، دوست عزیز من هرگز نگفتم که نسبت به عابدینی انتقاد نشود ! فکر کنم خودم از اولین کسانی بودم که با ایجاد یک تایپیک در پایان فصل بیشرین انتقادات را به ایشان مطرح کردم از رفتن امید هرندی گرفته نا امدن در خشان و حتی نحوه پذیرش مالک قبلی و و و .... اما دوست خوبم قبول کن که این اتتقاد از هر کلمه ای که عابدینی درباره پرسپولیس بیان می کند و گشتن به دنبال کلمات که بهانه برای تخریب باشد کمی با انتقاد فاصله دارد اینکه از حالا رفتن آبشک را حاصل زد و بند عابدینی با قرمزها بدانیم کجایش شبیه به انتقاد هست ؟! باز هم می گویم افتخارم اینست که در این سایت آزادانه انتقاد می شود و شدیدا مخالف این بیان عد ه ای هستم که هر نظر مخالف را با برچسب " ابای " قصد پاسخگویی دارند و مطمئن باش اگر نظرات و انتقادات دوستان نباشد حتی لحظه ای درنگ کردن بر روی این سایت بی معنی خواهد بود
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه جولاي 05, 2013 8:39 am

/14/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 05, 2013 8:41 am

به نظر منم برخی چهره های شناخته شده نامشون با پس پس و اس اس اجین شده.
قلعه نوعی چه در سپاهان و چه در ترتر بود بارها در مورد تیم سابقش مصاحبه کرد حتی اگر قصد صحبت نداشت گزارشگرا سوالاتی مطرح میکردن که مجبور به پاسخ گویی میشد.
مایلی کهن و پروین و دایی نیز هرجا باشن همش در مورد پس پس صحبت میکنند. عابدینی و بقیه چهره ها هم همینطور، هرجور باشه گزارشگرا سوالاتی میپرسن که مجبور به پاسخ بشه. خدا را شکر الان کمتر شده، ولی از همه اینها بگذریم باید خدا را شاکر باشیم که عابدینی داره تجربه چندین سالشو اینجا برای ما خرج میکنه. تا حالا فکر کردین عابدینی بره کی میتونه بیاد تو این فوتبال کثیف بی پول تیم مارو رهبری کنه؟!!
مثل اینکه دوستان پگاه و استقلال رشت را فراموش کردند!!!
هرسال یکی مثل شاد و ... میومد و تو این فوتبال کثیف غرق لابی بازی میشد و تیمو به چنگ میداد.
بله همه ما انتقاداتی به عابدینی داریم ولی در حال حاضر که داره خوب کار میکنه و اطمینانمون جواب داده نمیشه در موردش بد قضاوت کرد
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه جولاي 05, 2013 8:44 am

[quote:cbf2be120e="Majid_Rasht"]این چند روز نظرات متفاوت دوستان درباره عابدینی رو جسته گریخته دنبال کردم خوشحالم در سایتی عضو هستم که آزادانه هر نظری رو منعکس می کنه ، انتقاد حق هوادار است و هیچ کس نمی تواند من هوادار را برای انتقاد کردن زیر سئوال ببرد تنها نکته ای که باید بیان شود نوع انتقاد بعضی از دوستان است دوستانی که گویی فقط منتظرند از لابه لای حرفهای عابدینی نکته ای را بیرون کشیده و شروع به زیر سئوال بردن این مدیر کنند . باید از این دوستان پرسید برادران عزیز می شود از شما پرسید که با کدام تک خال نداشته تان برگه شاه را از دست خود خارج می کنید ؟!
مایی که حتی در یک اجماع ساده برای حمایت از مدیری که تلاشش برای نجات داماش به همه ثابت شده بود ناتوان بوده ایم چکونه هر لحظه منتظر کلامی از عابدینی هستیم تا ایشان را مورد حمله قرار دهیم !
این قصه تکراری انتقال بازیکن به پرسپولیس و مقصر قلمداد کردن عابدینی اینقدر مضحک شده که بقولInja-Rasht عزیز سوراخ کردن لایه اوزون بوسیله ایشان باور پذیر تر است !
اینکه حتی حاضر نیستیم مردی به اندازه 50% نسبت به عشق قدیمیش اظهار نظر کند با اینکه اقرارش به پایبندی به داماش را بارها اعلام کرده و عملا نیز ثابت کرده بیشتر نشان از میل عجولانه و جوانانه ما دارد که حتی حاضریم مصالحه تیم را فدای خواسته ای نامعقول کنیم خود من هم در رابطه با اظهارات ایشان درباره پرسپولیس انتقاداتی داشتم اما این به معنی آن نبوده که آقای عابدینی خق ندارند به هیچ عنوان از پرسپولیس صحبت کتتد ! این چه خواسته نامعقولی است که بعضی از ما داریم ؟!!
بازهم می گویم انتقاد حق ماست و ما باید عابدینی و هر کس دیگری را در رابطه با عملکردش زیر سوال ببریم ولی اینکه در هر مصاحبه دنبال جمله ای بگردیم که خوشمان نمی آید بدون توجه به شرایط و موقعیت و انتظاراتی که مصاحبه کنندگان از آن شخص دارند ،متاسفانه تیشه به ریشه زدن داشته هایمان هست پس قدر آنان که تا به امروز تعصبشان را ( چه بازیکنان و چه مدیران ) ثابت کرده اند بیشتر بدانیم[/quote:cbf2be120e]

آقا مجید حرفهات پخته و پر مغزه. صحبت از انتقاد شد البته نه بهانه گیری های بچه گانه. هر کسی از راه میرسه میگه عابدینی چرا راجع به اس اس و پس پس حرف میزنه؟؟! واقعا این انتقاده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! پرسپولیس به بازیکن ما پیشنهاد میده میگن تقصیر عابدینی هست چون پس پسی هست. این انتقاده؟؟؟؟!!!!! رحیمی مدیر عامل سپاهان هم پس پسی هست که سر دهنوی اون همه ماجرا ایجاد شد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! نهایت حرفی که بشه به عنوان یک انتقاد سطح پایین و سطحی نگرانه محسوب کرد این هست که چرا بازیکن زیاد نگرفتیم؟ اونم همه میدونیم چرا؟ این دوستان به اصطلاح منتقد یادشون رفته همون مربی بومی که واسش شکم پاره میکنن زمان سر مربی گریش چه حرفهایی که نزد. حالا بگذریم از حرفهاش در زمانی که مربی نبود و حتی تو فصل نقل و انتقالات. این دوستان یه مدیر معرفی کنن که اعتبارش نصف عابدینی باشه و دم دمی مزاج نباشه که هر وقت به بی پولی خورد بزنه زیر همه چیز. اونوقت ما هم باهاشون هم صدا میشیم. متاسفانه بعضی از بچه های این سایت (البته از نوع آبرارش) اینقدر به مصاحبه های عابدینی گیر دادن که این دست آویزی شده واسه 4 تا بدخواه عقده ای تا به محض مصاحبه عابدینی بیان یه خضعبلی سر هم کنن و به قول خودشون بین بچه ها تفرقه بندازن. آقایون مشکل ما الان مصاحبه عابدینی هست؟؟؟؟!!!!!!!! واقعا هر کس تو این برهه از زمان به این قضایا گیر بده خواسته یا ناخواسته داره اذهان رو از مشکلات اصلی منحرف میکنه. مشکلاتی که شاید اواخر فصل گریبانگیرمون بشه.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه جولاي 05, 2013 8:56 am

[quote:67b0361247="Inja-Rasht"][quote:67b0361247="shervin1381"]بازهم مصاحبه باز هم کنترل از راه دور بازهم پرسپولیس دوستان محترم داماشی اقای عابدینی خیلی به تیممون خدمت کرده وباید ازاون تشکر کرد اما در اینکه ابشک با پرسپولیسیها صحبت کرده چقدر شخص امیر عابدینی مقصره مطمئنا 100درصد میگید چرا؟ به این دلیل که هرچه باشه ازدید این اقا پس پس پسر بزرگشه وارادت خاصی حاجی ما به اون تیم داره و این بنده خدا ابشک فکر کرده با این کار حاجی بیشتر خوشحال میشه دوم اینکه بازیکنی که هنوز قرار داد رسمی نبسته ودر این فوتبال بی در و پیکر ماکه قرار داد داخلی معنا ومفهومی نداره در تیر رس تیمهای متمول قرار دارندودلالان در پی شکار این بازیکنها هستند وبارها هم گفتم عمر ورزش بازکنها کوتاه است واگر تامین نشوند بدون برو برگرد به پیشنهادات اغواکننده سایر تیمها جواب مثبت خواهند داد به هر حال اقای عابدینی بجنب که در تمرینات تیممان بازیکنهای زیادی فقط با یک صحبت خشک وخالی وبه عشق شهرشون دارند تمرین میکنند وگرگها هم دراطراف ورزشگاه پیر شهرمان در کمینند با انها قرارداد ببندند تا مثل جریان ابشک رخ نداده تا این بازیکن وامثال انها روبروی هوادار قرار نگیرند /13/[/quote:67b0361247]

آیا میدانید مقصر زلزله هاییتی عابدینی بود؟! به این خاطر که در مصاحبش از پرسپولیس و استقلال صحبت کرد.
آیا میدانید علت نوسانات قیمت طلا و سکه و دلار عابدینی است؟! به این دلیل که مصاحبه کرد.
آیا میدانید عابدینی لایه اوزون را سوراخ کرد؟! به دلیل اینکه دم او در هنگام مصاحبه دی اکسید کربن تولید نموده و سبب سوراخی لایه اوزون شد.

دیگه لوث شده این قضیه. بایدم افتخارمون باشه مدیر عامل تیم کنونی ما اینقدر مهم هست که هر اتفاقی تو این فوتبال میفته رسانه ها روی حرف هاش زوم میکنن و ازش نظر میخوان. باید خیلی هم افتخار کنیم هافبکی داریم که میتونه شاخ خیلی از مدعیا رو بشکونه. این بساط ها رو پارسال هم امثال شما سر جهانبخش راه انداختین. کجا رفت؟ پرسپولیس؟ سپاهان؟ واقعا این همه تهمت زدید و غلط در اومد خجالت نکشیدید؟ البته این حرف هایی که زدم با پیش فرض این هست که آبراری.[/quote:67b0361247]
دوست عزیز پیش فرضت رو واسه خودت نگه دار . ایا هرکسی با شما هم فکر نباشه غیر رشتیه واقا تاسف واسه همچی فکری در ضمن من خودم جز کسانی هستم که اعتقاد دارم عابدینی یکی از بهترین کسانیه که تراسفر بازیکن رو به بهترین نحو ممکن انجام میده ولی این دلیل نمیشه جایی که ایراد میبینم بیخیال بشم وصرفا یک عشق کوکورانه داشته باشم اگه ایشون بساطش رو تو رشت پهن میکرد وهرچی زوتر بابازیکنان تیممون قراردادرسمی میبیست حرف و حدیثی پیش میومد؟ و اکنون به ابشک خائن نمیگفتیدوحتی قرارداد نمیبستید که بیایم به ابشک فحش بدیم(چراکه داره میره پرسپولیس وبه فکر اینده خودشه ) واقعا تاسف براستی اگر به فرض مثال خودما ویا برادر مان در این تیم حضور داشتیم چه انتظارهای از دور و بریهامون داشتیم ایا همچین رفتارهای را میپذیرفتیم هوادری با چاشنی عقل و منطق پذیرفتنی است که در غیر اینصورت برای تیممان بسیار خطر افرین خواهد بود
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه جولاي 05, 2013 9:08 am

[quote:a4212160da="Majid_Rasht"][quote:a4212160da="pedram_1367"]با نهایت ارادت و احترام به کاربر بزرگوار Majid_Rasht ؛ من فکر می کنم با اینکه در حرف هامون خیلی صحبت از آزادی در گفتار و انتقاد می کنیم ولی در عمل بی نهایت کورکورانه از یک شخص یا یک حرکتی یا ... طرفداری می کنیم و اصلا جنبه نقد نداریم که این فضا چند وقتی هست خیلی شدید شده ...

به هر حال از این به بعد من یکی که فقط از گل و بلبل ها میگم /4/ شاید دوستان دیگه درست میگند ... شاید هم دوباره رفتیم ترک !! :wink: :arrow: 8) 8)[/quote:a4212160da]

پدرام عزیز از لطفی که به من داری سپاسگزارم ، دوست عزیز من هرگز نگفتم که نسبت به عابدینی انتقاد نشود ! فکر کنم خودم از اولین کسانی بودم که با ایجاد یک تایپیک در پایان فصل بیشرین انتقادات را به ایشان مطرح کردم از رفتن امید هرندی گرفته نا امدن در خشان و حتی نحوه پذیرش مالک قبلی و و و .... اما دوست خوبم قبول کن که این اتتقاد از هر کلمه ای که عابدینی درباره پرسپولیس بیان می کند و گشتن به دنبال کلمات که بهانه برای تخریب باشد کمی با انتقاد فاصله دارد اینکه از حالا رفتن آبشک را حاصل زد و بند عابدینی با قرمزها بدانیم کجایش شبیه به انتقاد هست ؟! باز هم می گویم افتخارم اینست که در این سایت آزادانه انتقاد می شود و شدیدا مخالف این بیان عد ه ای هستم که هر نظر مخالف را با برچسب " ابای " قصد پاسخگویی دارند و مطمئن باش اگر نظرات و انتقادات دوستان نباشد حتی لحظه ای درنگ کردن بر روی این سایت بی معنی خواهد بود[/quote:a4212160da]

آقا مجید عزیز من به هرکسی که انتقاد کنه برچسب آبای نزدم. همشون میشناسم میتونم با اسم کاربری بیان کنم کیا اینجا نفوذی هستن. 5 تا 6 نفر بیشتر نیستن. البته چندتاییشون بعد از بازی با سپاهان دیگه پیداشون نشد. یک سری حرفهای بند تومبونی دیگه جایی واسه نفوذی نبودن باقی نمیذاره. حالا این نفوذی صرفا آبای نیست. هستن به اصطلاح رشتی هایی که چشم دیدن این تیم رو ندارن. من نمیتونم کسی رو که بد شهرش رو بخواد آبرار بدونم. حالا یک کسی میاد از انگشت اشاره ماه رو پیدا میکنه یکی هم خیره میشه به نوک انگشت. کلا یاد شاد مدیر عامل پگاه گیلان بخیر که قرار بود تو جام حذفی به مس سرچشمه ببازن که هزینه های تیم بالا نره. کلا ما لایق چنین مدیرانی هستیم و شاهد این مدعا هم خیلی از مدیران کنونی شهر و استان ما هست. ما مدیری میخوایم که انزلیچی دین محمدی و آتبلا حجازی برامون بیاره بازیکن سازی و ترانسفر بازیکن کیلویی چنده. ما دنبال مدیری هستیم که در روزهای دارایی بیاد و به محض نداری تیم و نامش رو عوض کنه. اصلا ما رو چه به ثبات.
خوشبختانه نگران فکر اکثریت هوادارهای داماش نیستم. اگر فکر همه هوادار های داماش در این سطح بود و انتقادهاشون حداکثر از مصاحبه های عابدینی بود ما هرگز دو سال در لیگ برتر نمیموندیم و هنوز هم آسانسور بودیم. کلا یاد همه بخیر یاد اسطوره هایی که الگوشون تیم شهرک همسایه و فوتبالی های اونجا هست.
یاد تغییر نام های هر دو سه سال یکبارمون بخیر. یاد بازیکنای زپرتی و پیر و پاتال اس اسی و پس پسی مون بخیر. یاد همه اونایی بخیر که هر وقت بوی پول به دماغشون خورد حتی از شهرک همسایه اومدن تو تیم ما و اون سال قوی ترین تیم تاریخ رشت رو داشتیم.

فکر کنم با مرور این خاطرات کسایی که سنشون قد نمیداد این چیزا یادشون بمونه یا سنشون قد میداد و اصلا اون موقع یادشون نبود تو این شهرم یک همچین تیمی هست یادشون اومد که ما کجا بودیم و الان کجاییم. البته تو فوتبال. تو حوضه شهری و اجتماعی که همچنان در حال پسرفت هستیم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه جولاي 05, 2013 9:26 am

خیلی جالب هست که بایرن مونیخ هر سال اولین بازی خودش رو با منتخب هواداران خودش انجام میده و بعد لیگ رو شروع میکنه

تو وارش میشه یه تیم خوب از منتخب هواداران داماش درست کرد و هر سال ابتدای فصل یه بازی هم با منتخب هواداران انجام داد

بازی خیلی خوب و قشنگی میشه /23/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 05, 2013 9:38 am

[quote:4c4b050a6e="mohammadrashti22"]خیلی جالب هست که بایرن مونیخ هر سال اولین بازی خودش رو با منتخب هواداران خودش انجام میده و بعد لیگ رو شروع میکنه

تو وارش میشه یه تیم خوب از منتخب هواداران داماش درست کرد و هر سال ابتدای فصل یه بازی هم با منتخب هواداران انجام داد

بازی خیلی خوب و قشنگی میشه /23/[/quote:4c4b050a6e]

فکر خوبیه، میتونه یه بازی دوستانه و تمرینی خوب واسه تیم باشه، چه بسا استعدادهایی بین هوادارا کشف بشه. باید اینجا و اف بی یه اطلاعیه جهت تشکیل تیم بزاریم و هفته دیگه جمعه جلسه استعدادیابی بزاریم تیم که تشکیل شد چند جلسه تمرین میکنیم و بعد مسابقه.
از الان بگم من دفاع راست بازی میکنم :D
راستی کسی دلال سراغ نداره من بهش پول بدم :wink:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه جولاي 05, 2013 9:40 am

[color=black:7cfbe527a2][size=18:7cfbe527a2]محمد آبشک در سکو : داماش خانه من است[/size:7cfbe527a2]

این بازیکن مصاحبه هایی را که در چند روز گذشته از جانب او بر روی خبرگزاری ها و رسانه ها قرار می گرفت را تکذیب نمود!
سايت گل - برنامه پنجشنبه شب سکو میهمان ویژه ای داشت . هافبک جوان داماش میهمان ویژه برنامه تخصصی فوتبال گیلان بود. آبشك كه در روزهاى آخر هفته گذشته مقام جنجالى ترين بازيكن نقل و انتقالات را از دهنوى ربوده بود، آبشك ظاهرا بعد صحبت هاى تلفنى با عابدينى، كاملا توجيه شده به نظر مى رسيد و ديگر آن بازيكن سركش چند روز گذشته كيلومترها فاصله داشت!
آبشک در برنامه سکو با تاکید بر این نکته که بخاطر مردم رشت و هواداران داماش، قرار داداش را تمدید نموده است، به مانند همه ى هم صنف هايش كه زمانى در مخمصه گير مى كنند، شروع كرد از ديوار كوتاه روزنامه نگاران بالا رفتن و مصاحبه هایی را که در چند روز گذشته از جانب او بر روی خبرگزاری ها و رسانه ها قرار می گرفت را تکذیب نمود! او از داماش به عنوان خانه خود نام برد تا از این طریق دل هواداران را بدست آورد و به شایعاتی که پیرامونش دامن زده شده بود پایان دهد .
وی در گفتگو با پوربخش بیان داشت که به مسئولین پرسپولیس اعلام نموده است که با داماش قرارداد دارد و اگر خواهان پیوستنش هستید با مدیرعامل باشگاه مذاکره کنید. آبشک همچنین در این برنامه شرح مختصری از سوابق بازی اش ارائه داد و از علاقه وافرش به شهر باران و تیم داماش سخن گفت.
خب خدا را شكر كه داستان آبشك همه ساخته ذهن فعال روزنامه نگاران بود و از اولش هم دروغ بود! فقط يك پرسش كه دوست داريم آبشك و همه ى بازيكنانى كه زمانى به بن بست مى خورند و به صورت روزنامه نگاران چنگ مى زنند به آن پاسخ دهند: استاد اگر شما پس از آنكه كارت را با وكيل على دايى براى آمدن به پرسپوليس تمام كردى و به ناگاه متوجه شدى آن قراردادى كه در دفتر باشگاه امضايش كردى، نه قرارداد داخلى كه همان توافق نامه اصلى بوده، را پيش از ثبت نهايى باطلش مى كردى بازهم در برنامه سكو اين چنين حرف مى زدى، يا كه نه حالا در تهران بودى و در حال تهيه يك منزل شبك براى سكونت مى شدى؟
باقى قضايا تا بعد....[/color:7cfbe527a2]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AA?ICID=OP
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه جولاي 05, 2013 9:42 am

[quote:3e99aa892f="golsar-boy"][quote:3e99aa892f="mohammadrashti22"]خیلی جالب هست که بایرن مونیخ هر سال اولین بازی خودش رو با منتخب هواداران خودش انجام میده و بعد لیگ رو شروع میکنه

بازی خیلی خوب و قشنگی میشه /23/[/quote:3e99aa892f]

فکر خوبیه، میتونه یه بازی دوستانه و تمرینی خوب واسه تیم باشه، چه بسا استعدادهایی بین هوادارا کشف بشه. باید اینجا و اف بی یه اطلاعیه جهت تشکیل تیم بزاریم و هفته دیگه جمعه جلسه استعدادیابی بزاریم تیم که تشکیل شد چند جلسه تمرین میکنیم و بعد مسابقه.
راستی کسی دلال سراغ نداره من بهش پول بدم :wink:[/quote:3e99aa892f]
واقعا ایده ی فوق العاده ایه.به شرطی که بچه های تیممون رو مصدوم نکنیم :D
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 05, 2013 9:52 am

دوستان این سایت برای بیان دیدگاه های مخالف و موافق هواداران برقرار هست بنابراین هیچوقت دو گروه به همدیگه اتهام نزنند. اگر در مبحثی منتقدید با رعایت احترام و در چارچوب قوانین نظرتون رو بیان کنید و اگر با انتقاد مخالفتی دارید تحلیل خودتون رو باز هم با احترام به مخاطب بنویسید.
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on جمعه جولاي 05, 2013 10:31 am, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه جولاي 05, 2013 9:54 am

[quote:65cb8c604a="saeid-nedved"][quote:65cb8c604a="golsar-boy"][quote:65cb8c604a="mohammadrashti22"]خیلی جالب هست که بایرن مونیخ هر سال اولین بازی خودش رو با منتخب هواداران خودش انجام میده و بعد لیگ رو شروع میکنه

بازی خیلی خوب و قشنگی میشه /23/[/quote:65cb8c604a]

راستی کسی دلال سراغ نداره من بهش پول بدم :wink:[/quote:65cb8c604a]
واقعا ایده ی فوق العاده ایه.به شرطی که بچه های تیممون رو مصدوم نکنیم :D[/quote:65cb8c604a]

من فکر میکنم خیلی هم از این بازی توسط هوادارا استقبال میشه. فقط باید تیم هوادارا رو تشکیل بدیم و با مسئولین باشگاه هم صحبت کنیم. به هر حال این کاری هست که یه تیم بزرگ تو دنیا به نام بایرن مونیخ انجام میده و هم با این کار رابطه ی خوبی با هواداراش ایجاد میکنه هم بازی تمرینی هست و هم میتونه اهداف خوب دیگه ای داشته باشه

در بین هوادارا هم باعث میشه خود ما به یه نشاط و روحیه ای برسیم 8)
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 05, 2013 11:20 am

مسئولان ملوان انزلی و هیئت فوتبال گیلان آشتی کردند
مسئولان تیم فوتبال ملوان بندر انزلی و هیئت فوتبال استان گیلان در نشستی با یکدیگر آشتی کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه ملوان بندر انزلی و الماسخاله رئیس هیئت فوتبال استان گیلان در چند وقت اخیر در رسانه‌ها با یکدیگر تنش‌های بسیار زیادی داشتند و مصاحبه‌هایی را علیه یکدیگر انجام دادند، اما با پا درمیانی برخی از مو سفیدان گیلان سرانجام صادق درودگر مدیر عامل ملوان و الماس خاله رئیس هیئت فوتبال گیلان با یکدیگر در نشستی آشتی کردند و سوء تفاهم‌ها را کنار گذاشتند.

همچنین قرار است به زودی دیداری خیر خواهانه بین داماش گیلان و ملوان بندر انزلی برای کمک به مستمندان و نیازمندان برگزار شود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » جمعه جولاي 05, 2013 11:44 am

امروز تمرین ه3ت ؟؟؟؟
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال