[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط JustRasht » پنج شنبه جولاي 04, 2013 3:17 pm

زنه میره نجاری میگه: آقا یه کمد بساز برام . یارو یه کمد میسازه.
زنه دو روز بعد میاد میگه: اتوبوس که رد میشه کمده میلرزه!
نجاره میگه چرا مزخرف میگی اتوبوس چه صیغه ایه؟؟؟
خلاصه میاد پیچ میچاشو محکمتر میکنه و میره
دوباره فرداش زنه میاد میگه:اتوبوس رد میشه کمد میلرزه …
اینم میگه :
بابا برای یه کمد پدر مارو در آوردی. اصن من میرم تو کمد میشینم اتوبوس رد شه ببینیم چیه.
میشینه تو کمد یه دفه شوهر زنه میاد خونه در کمدو باز میکنه ، میگه:
تو اینجا چی کار میکنی؟
نجاره میگه :
اگه بهت بگم منتظر اتوبوسم باورت میشه؟؟؟ :))
ما خانه به دوشیم ... ماخانه به دوشیم
شــهر رشــــت را به عالـــــم نفروشیم
نماد کاربر
JustRasht
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 01, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 3:44 pm

[color=red:0783e61875][size=18:0783e61875]آیا میدانید: ملخ ها دارای بیش از ۱ میلیون گونه هستند ؟

آیا میدانید: نعناع سکسکه و تنگی نفس را شفا میدهد ؟

آیا میدانید: رنگ مورد علاقه ۸۰ درصد آمریکایی‌ها آبی است ؟

آیا میدانید: درهر ثانیه ۱ بیلیون ترانزیستور ساخته می شود ؟

آیا میدانید: چهار پنجم جانوران رو حشره ها تشکیل داده اند ؟

آیا میدانید: رکورد ضربات دوهل ۱۱۶۸ ضربه در یک دقیقه است ؟

آیا میدانید: یک گرم سم مار کبری می تواند ۱۵۰ نفر را بکشد ؟

آیا میدانید: اثر انگشت خواهر و برادر ۶۰% شبیه به هم است ؟

آیا میدانید: پرستارن بیشتر از سایر افراد دچار اسم می شوند ؟

آیا میدانید: سالی ۵۰۰ شهاب سنگ به زمین برخورد می‌کنند ؟[/size:0783e61875][/color:0783e61875]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه جولاي 04, 2013 4:38 pm

[b:e72d62ec70][color=blue:e72d62ec70]پیرو عکسی که از آکواریوم فوجیساوا ژاپن برای شما یاران همیشگی گذاشتم ، این عکس نیز مربوط به ارتیاط و شیطنت یک دلفین سفید با یک بچه در یک آکواریوم دیگر می باشد [/color:e72d62ec70][/b:e72d62ec70]

[b:e72d62ec70] [color=red:e72d62ec70]منتظر عکس بعدی بنده در رابطه با آکواریوم بزرگ باشید[/color:e72d62ec70] [/b:e72d62ec70]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:04 pm

هر کجا هستم، باشم.
آسمان مال من است.
پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است.
چه اهمیت دارد
گاه اگر می رویند
قارچ های غربت؟
[img:c060d9e8ee]http://www.8pic.ir/images/43885607453811818856.jpg[/img:c060d9e8ee]
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:09 pm

[b:4a752eeae4]به خدا اگر بمیرم که دل از تو برنگیرم
برو ای طبیبم از سر که دوا نمی‌پذیرم
همه عمر با حریفان بنشستمی و خوبان
تو بخاستی و نقشت بنشست در ضمیرم
مده ای حکیم پندم که به کار درنبندم
که ز خویشتن گزیرست و ز دوست ناگزیرم
برو ای سپر ز پیشم که به جان رسید پیکان
بگذار تا ببینم که که می‌زند به تیرم
نه نشاط دوستانم نه فراغ بوستانم
بروید ای رفیقان به سفر که من اسیرم
تو در آب اگر ببینی حرکات خویشتن را
به زبان خود بگویی که به حسن بی‌نظیرم
تو به خواب خوش بیاسای و به عیش و کامرانی
که نه من غنوده‌ام دوش و نه مردم از نفیرم
نه توانگران ببخشند فقیر ناتوان را
نظری کن ای توانگر که به دیدنت فقیرم
اگرم چو عود سوزی تن من فدای جانت
که خوشست عیش مردم به روایح عبیرم
نه تو گفته‌ای که سعدی نبرد ز دست من جان
نه به خاک پای مردان چو تو می‌کشی نمیرم[/b:4a752eeae4]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:23 pm

گیرم که در باورتان به خاک نشسته‌ام
و ساقه‌های جوانم از ضربه‌های تبرهاتان زخم‌داراست
با ریشه چه می‌کنید
گیرم که بر سر این بام
بنشسته در کمین پرنده‌ای
پرواز را علامت ممنوع می‌زنید
با جوجه‌های نشسته در آشیانه چه می‌کنید
گیرم که می‌زنید
گیرم که می‌بُرید
گیرم که می‌‌کشید
با رویش ناگزیر جوانه چه می‌کنید...

خسرو گلسرخی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:04 pm

[align=center:1d611a1714][color=blue:1d611a1714][size=18:1d611a1714]... در آن سوی کوهستان، قلمرو حزن عمیق خلوت صحراهاست ...

...آب و سبزی در آنجا به همان اندازه کمیاب است که در اینجا فراوان ...

این گذر از نهایت باروری طبیعت، به نیستی؛ این برزخ میان زندگی و مرگ، ناگهانی و بی‌واسطه صورت می‌گیرد [/size:1d611a1714][/color:1d611a1714]

گیلانی‌ها به بیانی مبالغه‌آمیز می‌گویند:

[color=green:1d611a1714][b:1d611a1714]«اگر بر فراز قله‌ی کوچکی از کوه‌های ما بایستید، وجودتان به دو پاره تقسیم می‌شود. نیمی از ریش‌تان که رو به جانب ما دارد، نمناک و آکنده از شمیم گل‌های دیار گیلان است و نیمی دیگر خشک و غبارآلود، چونان خاربن بادیه‌هایی که در پشت کوهساران ما دامن گسترانیده‌اند.»[/b:1d611a1714]
[/color:1d611a1714]
[color=black:1d611a1714]منبع:
سرزمین گیلان _ ص13[/color:1d611a1714][/align:1d611a1714]
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:06 pm, ويرايش شده در 2.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:04 pm

:roll:

[img:5d032a1638]http://8pic.ir/images/91778668500322018974.jpg[/img:5d032a1638]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:06 pm

[quote:ac35119721="MEHRDAD"]:roll:

[img:ac35119721]http://8pic.ir/images/91778668500322018974.jpg[/img:ac35119721][/quote:ac35119721]

[color=darkblue:ac35119721][size=18:ac35119721]ای خدا ما داریم به کجا میریم؟؟؟!! :?: [/size:ac35119721][/color:ac35119721]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:17 pm

[align=center:5b46fd69fc]ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧــــــﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ

ﺑﺪﺗﺮﯾــــﻦ ﺷﮑﻞ ﻣﯿﮕــــــــــﺬﺭﻩ

ﺍﺳﻤش ﺟﻮﻭﻧﯾِـــــــــــﻪ :?:

[/align:5b46fd69fc]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 05, 2013 4:10 am

[quote:3d2250e40f="soroosh8"][quote:3d2250e40f="MEHRDAD"]:roll:

[img:3d2250e40f]http://8pic.ir/images/91778668500322018974.jpg[/img:3d2250e40f][/quote:3d2250e40f]

[color=darkblue:3d2250e40f][size=18:3d2250e40f]ای خدا ما داریم به کجا میریم؟؟؟!! :?: [/size:3d2250e40f][/color:3d2250e40f][/quote:3d2250e40f]

ملتی که بی جنبه هستن و اکثرشون افکار کمر به پایین دارن همین میشه دیگه واقعا موندم که هنوزم حرفش هست ولی نمیدونم چرا؟؟
ای خدا ما داریم به کجا میریم؟؟؟!
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 05, 2013 4:52 am

تا اون جایی که من از دوران ابتدایی و راهنمایی یادمه حضرت محمد گفته بود:ورزش شنا تیراندازی سوارکاری را یاد بگیرید...
حالا...
دختر شناگر ایرانی: رکورد زدم اما به لباسم گیر داده اند!
استدلال آنها این است که چون پیشتر چیزی به اسم «لباس شنای آزاد بانوان» در وزارت ورزش تصویب نشده ، لباس من هنگام شنا در دریا هرقدر هم اسلامی بوده باشد، اما از نظر آنها مورد قبول نیست و ثبت این رکورد، از لحاظ شرعی مشکل دارد!
نخستین دختر رکورددار شنا در آب‌های آزاد ایران که خردادماه رکورد شنای کرال سینه را در دریای خزر شکست، برای ثبت این رخداد مهم با مشکلی باورنشدنی مواجه شده است.

به گزارش عصرایران، «الهام السادات اصغری» با اشاره به این که تاکنون مراحل اداری ثبت رکورد شنای 18 کیلومتری او نتیجه‌ای در پی نداشته، می‌گوید: «با این که هنگام شنا از پوشش کامل اسلامی استفاده کردم و ناظران قانونی هم تمام مدت در پلاژ حضور داشتند، اما پس از آن مسوولان وزارت ورزش به من گفتند که باید ثبت این رکورد را فراموش کنم.»

این ورزشکار رکوردشکن که واکنش مسوولان ورزش کشور را تنها یک اعمال نظر شخصی می‌داند، تصریح کرد: «استدلال آنها این است که چون پیشتر چیزی به اسم «لباس شنای آزاد بانوان» در وزارت ورزش تصویب نشده ، لباس من هنگام شنا در دریا هرقدر هم اسلامی بوده باشد، اما از نظر آنها مورد قبول نیست و ثبت این رکورد، از لحاظ شرعی مشکل دارد!»

الهام اصغری با بیان این که لباس ابداعی او کاملا پوشیده است و ناظران نیز آن را تایید کرده بودند، گفت: «پوشش من به اندازه یک لباس فضانوردی آزاردهنده و سنگین بود، اما چاره دیگری نداشتم. اکنون اگر لباسی از این جنس و با همین حجم را به تن آقای حسین رضازاده کنید و از او بخواهید تا وزنه بزند، همان لحظه دوباره از این رشته خداحافظی می‌کند.»

شناگر رکوردشکن 32 ساله با تاکید بر این که شنای مسیر 18 کیلومتری کار ساده‌ای نبوده که اکنون بتواند از کنار آن بگذرد، تصریح می‌کند: «من وقتی ساعت‌ها در دریا شنا می‌کنم و تسلیم امواج نمی‌شوم، برایم قابل پذیرش نیست که حالا در مقابل تصمیمات و نظرات شخصی برخی مسوولان سر فرود بیاورم، به همین دلیل همچنان در حال پیگیری حق قانونی خودم هستم چون رکورد من قانونی بوده و باید ثبت شود.»
:roll:

متاسفم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 05, 2013 4:53 am

[img:5608a12e2e]http://8pic.ir/images/21382707427790626813.jpg[/img:5608a12e2e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 05, 2013 6:42 am

اینم تکس یه تیکه پنیر از شایع جان من تا آخر بخون

اینترو :
هه
همیشه که نمیشه جمله هارو پیچوند بعضی گاهی وقتا باید ساده حرف زد .. حالا حال کنی با خودت .. هه

ورس:
یه صبح بخیر به آینه ی دستشویی / یه تکه پنیر زیر چایی و شکر
یه قاشق بیار از کابینت چپ / رو میز شکرش کن و جلو آینه برقص
بخند دیگه منم شب تا صب روی جدول هایی راه میرم که حل نمیشن
همه چی تقصیر دست پیشست
د قانع باش به ته دیگه
کتلته املته / اصن دور همی می ارزه به کروته
اینکه هرکی رسید انزلیچی یه کلت بکش / نه جی تی ای که نیست به تخمته
جیب همسایه توش پر خاویاره چون بوش خوبه منم دوس دارم نمیگم نه
ولی همیشه اونی برد که خوب تونست / کرد شوت توپش
حالا از اولش شروع کن با گلر ضعیف / واسه دو ال بعدی خدا اونقدری بزرگ است که جا نشه تو کولت
تو از ایران قشنگ هم معجزه تری / وقتی صبح پاشدی جای اخم واسه مامانه ببینه صافه تخت ریخت و پاش نیست
آب یخ بپاش به صورتت / چون امروز روز تویه نابغص پاشو
چرا نشستی کلتو میخارونی انگشتت و کردی کلن تو دماغت / من خونم رو طنابه
لباسامو میگم مهم نیست کلم مو نداره / قدم کوتاهه به درک میرم رو نردبون فوقش ماچ میکنم خدارو
از همین الان اگه یه دونه بود دو تا کن لبخندرو بقیش با من
صبحونه و ناهار و شام و زمین خوردم / خود زمین قلست
نیازی به بلندی نیست بزرگ اونیه که سرش گندست نه هیکلش / رو الکلنگ هم بالاتره
هنوز دو تا بوگاتی تو کفش تو است / اونا که دسته دو است ارزونن
راستی از گشنه ها نباش که منتظری لغمه رو بله کنن
عطر خوب بزن خوشتیب بچرخ / بالاخره پستچی به در
میزنی یه رب بده خبر خوب مهم نی مردم چیه نظرششون راجع بت / گور بابای همه اصن
تو لَکی معلومه دلدادی به یکی چرا نمیگی بهش اگه اونم پات باشه مثه خودت / سبک بودن جیبات چشمشو نمیگیره
میگذره همش / حتی میمونه بوی جورابات تو اتاق / یه قوری رو اوجاق
با یه شکلات تلخ که شیرین دهنو میکنه آخرش / پس مهم نیست اونا حرفای تو چی میشنون
خوب بهتری / چرت پرید
خوابی هنوز خوبه اگه یه گل بکنی بدی به خودت
هدیه یادم رفت وقتی میخندی خیلی خوشگل تری
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahmood1331 » جمعه جولاي 05, 2013 9:16 am

[color=orange:edb37c4807][size=18:edb37c4807]آیا میدانید: حیوانات هم مثل انسان می توانند اینده نگری کنند ؟

آیا میدانید: هر تار موی انسان میتواند تا وزن ۱۰۰ گرم رشد کند ؟

آیا میدانید: سن پدر با ضریب هوشی کودک رابطه مستقیم دارد ؟

آیا میدانید: کرم ها از روی بو محیط شب و روز را تشخیص میدهند ؟

آیا میدانید: ۸۰% کودکان زیر ۳ سال عفونت گوش را تجربه می کنند ؟

آیا میدانید: فقط ۱ نفر از ۱ میلیارد نفر بیش از ۱۱۶ سال عمر میکند ؟

آیا میدانید: کرمھای ابریشم در ۵۶ روز۸۶ ھزار برابر خود غذا میخورند ؟

آیا میدانید: شیرها تا سن ۲ سالگی قادر به غرش کردن نمی باشند ؟

آیا میدانید: در ساعت ۱۰:۰۴ شب خلاقیت انسان به حداکثر می‌رسد ؟

آیا میدانید: سوزش دهان در زنان ۷ مرتبه بیشتر از مردان اتفاق می‌افتد ؟

آیا میدانید: کودکان شیر خوار هم می توانند دچار مشکلات روانی شوند ؟

آیا میدانید: یک گاو می تواند از پله ها بالا برود ولی پایین نمی تواند بیاید ؟

آیا میدانید: گوریل خشم شدید خود را با بیرون آوردن زبان نشان می دهد ؟[/size:edb37c4807][/color:edb37c4807]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان