[quote:54febc98c6="popo131"][quote:54febc98c6="soheil_shahre_baran"][quote:54febc98c6="popo131"]آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد

[/quote:54febc98c6]
چی گفت مگه؟ خودت باهاش مستقیم صحبت کردی یا با وارش مصاحبه کرد و هنوز منتشر نشده داداش؟[/quote:54febc98c6]
خودم صحبت چند ثانيه اي داشتم باهاش (شايد 1 دقيقه )
چيز خاصي نگفت فقط مصاحبشو تكذيب كرد ..همين...ولي تو برنامه سكو يه چيز ديگه اي گفت ...همون حرف هاي كه تو مصاحبش گفته ...

من نميدونم چي بگم[/quote:54febc98c6]
پس رو این حساب اینجور که بوش میاد با تکذیب امروزش و عدم موافقت عابدینی و ترافیک پس پس تو هافبک و اضافه شدن دهنوی بعید به نظر میرسه بره.
من بر خلاف خیلی از بچه ها که میگن اگه دلش با تیم نیست بره مهم نیست و ...اعتقاد دارم بازیکنه تاثیر گذار و اتفاقا متعصبی هم هست و وجودش تو هافبک دفاعی واسمون نعمته. اگه هم اون مصاحبه رو کرده باشه به نظرم کار اشتباهی نکرده و حرف بدی هم نزده بنده خدا. گفته من بر خلاف خیلی ها که میگن از بچگی اس اس و پس پسی هستن از همون اول هم داماشی بودم که نشان از تعصبش هست اگه هم گفته حضورم تو پس پس واسم افتخاره این رو به حساب یه خوش خدمتیه کوچیک بزارید. خدایی خودتون رو بزارید جاش ببینید تاوان نرفتن به این دو تیم زالو صفت پایتخت چیه. مهمترینش دیده نشدن و دوری از تیم ملی هستش ( نمونش جهانبخش یا قبلش کاپیتان که این بها رو دادن) . و از طرفی بد بخت 2 فصل هم هست که پولشو درست حسابی نگرفته. اونم ادمه واسه بهتر زندگی کردن احتیاج به پول داره. اگه هم دوستان کارای اشتباهش رو تو گذشته مثال میزنن باید بگم هر ادمی اشتباه میکنه اما باید این رو هم مد نظر قرار بدیم که تو زمین واسه تیم شهرش چقدر با تعصب سگ دو زده و جنگیده. من که به شخصه از موندنش خوشحال خواهم بود و به عقیده من مهره ی کاملا تاثیر گذاریه و همیشه تو زمین با تعصب بازی کرده. من نمیدونم اون دوستانی که اینجوری موضع میگیرند اگه خودشون فوتبالیست میشدند پول و پیشرفت رو کلا کنار میزاشتن و این تعصبی که الان به عنوان یه هوادار دارند رو به عنوان یه بازیکن هم میداشتند؟ تا این حد که از پیشرفت و پول میگذشتند. به نظر من ادم همیشه باید منطقی فکر کنه.به هر حال این نظر شخصیه منه و اگه با نظر دوستان مغایرت داره عذر میخوام.