[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:31 am

از این مصاحبه ها 2 ساله داریم میشنویم :lol:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:40 am

تا امیر خان رو داریم غم نداریم .
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:25 am

[quote:c5fa15fd65="pedram_1367"][quote:c5fa15fd65="lvlamad_2010"][quote:c5fa15fd65="pedram_1367"][quote:c5fa15fd65="popo131"]عابدینی: داماش را فداى پرسپوليس نمى كنم! / آبشك با داماش قرارداد دارد و هيچ جا نمى رود / دوست دارم همچنان در گيلان خدمت كنم/ پرسپوليس؟همين داماش را از من نگيرند شانس آورده ام!!

در اين بيست و چهار ساعت گذشته دو بازيكن سرشناس شما( رودباريان-آبشك) هواى رفتن پيدا كرده اند؟

داستان رودباريان فرق مى كند. من خودم به او از قبل اجازه داده بودم كه اگر پيشنهاد بهترى ازلحاظ مالى داشت برود. ببينيد او چند سال ديگر مى تواند در سطح اول فوتبال بازى كند؟ در اين فوتبال سنگين بدنش تا چند مدت ديگر مى كشد؟ حداكثر دوسال. وقتى مس مى آيد و درست دو برابر ما به او پول پيشنهاد مى كند و از قبل هم اصول را رودباريان رعايت مى كند من هم اجازه اش را مى دهم تا كمكى به زندگى اش شود. [b:c5fa15fd65]ناراحتى من از بازيكنان بومى مان است كه آنها هم زود هوايى مى شوند، براى يك غير بومى اين امر غير طبيعى نيست![/b:c5fa15fd65]
[/quote:c5fa15fd65]

این دقیقا مشکل این فصل عابدینی هست که منطقش برای من خیلی عجیب هست ...

اینکه بازیکن چون بومی هست نباید پول بگیره و ادعای پول داشته باشه ولی غیر بومی ها باید پول بگیرند و هر جا می خوان برند و اجازه شون از قبل داده شده ...

یعنی آقای رودباریان ، آقای عسگری ،‌ آقای حاجی زاده و ... شما ناراحت تیم نباشید !! برید و دنبال پول خوب باشید و اگه پیدا نشد ؛ داماش هست و بیاین اینجا ...

اما آقای آبشک ، آقای ابراهیمی ، آقای نظیفکار و ... چون شما بومی هستید اصلا حق انتخاب ندارید و باید با قبول هر شرایطی و با قرار دادن شما در مقابل مردم و شهرتون و احساسی کردن موضوع ؛ توی این تیم بمونین ... حالا ما هم یا پول میدیم یا نمیدیم ... ولی شما باید باشید و بازی کنید !! اصلا هم مهم نیست 2 سال بی پول بازی کردید و نسبت به همکارانتون در دیگر تیم ها پول خوبی در نیاوردید !! آخه شماها تا 70 سالگی می تونید بازی کنید و فقط رودباریان 2 سال دیگه هست و داره از گشنگی میمیره ...

یکم هوای بازیکنان بومیمون رو بیشتر داشته باشیم و احترام بیشتر بذاریم خیلی بهتر هست ... نه تنها بومی بلکه کسانیکه اومدن و برامون تلاش کردند ...[/quote:c5fa15fd65]

دوست عزیز آیا شما تو این مصاحبه چنین چیز هایی دیدید ؟ من اصلاً کار به صحبت عابدینی ندارم . قبول داری آقای آبشک همین چند روز پیش مصاحبه کرد که من به خاطر مردم و هوادارا با داماش بستم و ... خوب کسی که قرار داد داره و چنین مصاحبه ای می کنه بعد کمتر از چند روز صحبتشو عوض می کنه؟ حق هر بازیکنیه که تیمش رو انتخاب کنه خوب آبشک هم مثل حسین می رفت یه تیم دیگه تراکتور یا مس یا حتی همین پرسپولیس اما این اصلاً درست نیست وقتی که با یه تیم قرار داد بسته بعد یکی بهش زنگ بزنه باهاش مذاکره هم بکنه پس همه حرفاش کشک بود ، اما وقتی که بسته باید پایبند باشه . آبشک تمام لطف مردم رو فراموش کرده همین آبشکی که مصدوم شد هیچ تیمی نمی خواستش اما دوباره این هوادارا بزرگش کردن[/quote:c5fa15fd65]

من تایید نکردم کار آبشک رو و تایید نخواهم کرد . نظرم در مورد پرسپولیس استقلال اینه که فقط بازیکن خراب می کنند و اصلا برای پیشرفت مناسب نیستند !! پیشرفت در حال حاضر تیم سپاهان داره و داماش ! اونا پول دارند و مربی خوب میارند و لابی بازیشون قوی هست ... ما پول نداریم در عوض هوادار داریم و مدیرمون که کار خودش رو بلده و هر سال تیم رو میبنده هرچند با انتقاداتی ... حتی در مورد رفتن ابراهیمی هم نظرم اینه که باید میموند چون تو تیمی مثل نفت که بازیکن زیاد داره ، امکان داره بازی بهش نرسه ! ابراهیمی در داماش یک رکن تیم بود و همین واسش یک امتیاز بود ...

اما اینجا بحث سر چیز دیگه ای هست ... شما گفتی این مصاحبه این چیزا رو نوشته ؟! من میگم نه ! این چیزا توش نیست ... ولی این هست که "به رودباریان گفتم دنبال تیمی باش که بهت پول بدن" ... نیست ؟؟!! یعنی چی ؟! مدیر عامل تیم میاد به بازیکنش میگه دنبال تیم باش ؟ بعدش باهاش توافق میکنه که همینجا بمون ؟! این به این معنا نیست که داماش هست و فکر پول بهتر باش ؟! اگه نیست و من اشتباه می کنم ؛ ببخشید ...

از اونور با آبشک هم مثل رودباریان قرارداد بسته شده یا توافق انجام شده ... بعدش که حرف رفتنش با پول چند برابر بیشتر میشه ؛ یهو برانگیخته شدن مدیر عاملمون رو داریم و بحث بومی و غیر بومی ...

من کماکان روی حرفم هستم و نظرم اینه که ما اگه بومی هامون که خیلی شایسته هم هستند رو می خوایم نگه داریم ؛ اگه پول و امکانات درست نمیدیم ، حداقل احترامشون رو نگه داریم ... یعنی بهتر هست بگیم "بازیکنان ما این تیم رو دوست دارند و میمونند" نه اینکه "ازشون انتظار ندارم چون رشتی هستند از این تیم برند" ...

به خدا تمام کارهای عابدینی درست نیست و اشتباه هم داره ...[/quote:c5fa15fd65]

100 درصد دوست من کسی نگفت عابدینی مشکلی نداره من خودم خیلی وقتا ازش انتقاد دارم ، اما مثل بچه ها عنوان نمی کنم بچه ها یهو آدمو می برن بالای ابر یهو به زمین گرم می کوبوننش با یه مصاحبه ،آدم باید تو صحبتش منطق رو لحاظ کنه ،
در مورد اون حرفتون هم که گفتین که اینا بومی هستن یه مقدار از حرفاتونو قبول دارم تو تماشاگرا هم چنین جوی ایجاد شده که اینا بومی هستن باید فرق بکنن با دیگران ، تو بدنه تیم هم چنین جوی ایجاد شده اما نه به اوون شدتی که ما فکر می کنیم، ولی اگه شما تو مصاحبه های عابدینی هم دقت کرده باشی تو زمانی که می خواست نظیف کار و آبشک رو نگه داره گفت طوری باهاشون مذاکره می کنیم که بمونن ، یا یه جا دیگه گفت راضیشون می کنیم ولی هیچ وقت تو اوون زمان چنین حرفی نزد که اینا بومی هستن اینا باید بمونن ، تو این یه مورد هم که راجب آبشک صحبت کرد ، والا ما خدمون هم انتظار نداشتیم بعد قرارداد و اون مصاحبه که آبشک کرد و ... حس کردیم روو تعصب و بخاطر اینه بچه اینجاست مونده اما وقتی با یه پیشنهاد همه قافیه رو باخت همه عصبانی شدن که همه حرفاش کشک بود.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:34 am

[quote:58f62ea22a="Rashti0131"]خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:[/quote:58f62ea22a]
میلاد زیاد حاشیه هستش
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط parakhod » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:35 am

[quote:77319f7a00="Rashti0131"]خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:[/quote:77319f7a00]

زنیدپور رفت گسترش فولاد ابراره
نماد کاربر
parakhod
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 30, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:45 am

ایسنا: دارنده [b:8aa18d51f5]شش مدال کشتی المپیک و جهان[/b:8aa18d51f5] از سارق اموالش درخواست کرد که دست کم مدارکش را برای او پس بفرستد.

دیروز (دوشنبه) یک دزد به ماشین علیرضا حیدری زد و با شکستن شیشه ماشین او، پول، موبایل و مدارک او را با خود برد. حیدری در این زمینه گفت: متاسفانه دیروز در خیابان نیاوران یک دزد با شکستن شیشه ماشینم همه مدارک و پول‌هایم را برده است. من از خیر پول‌ها و موبایل خود می‌گذرم و می گویم نوش جانش باشد. اما از او می‌خواهم که مدارک، اسناد و شناسنامه‌ام را برای من پس بفرستد.

حیدری همچنین گفت: از این سارق محترم می‌خواهم که از چیزی نترسد! معرفت به خرج دهد و با انداختن مدارک به صندوق پست یا ارسال آن به کلانتری نیاوران،‌ این مدارک را که به درد او هم نمی‌خورد اما برای من مهم است به من باز گرداند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » پنج شنبه جولاي 04, 2013 10:53 am

[quote:7c3d58657f="mamalirize"]تا امیر خان رو داریم غم نداریم .[/quote:7c3d58657f]

امیر خان خودش می دانند که چه کند تا دهن بعضی از آقایون بسته بماند ازجمله رویانیان

به قول معروف داماش را با امیرش می خواهیم
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط alimoteboy » پنج شنبه جولاي 04, 2013 11:20 am

[quote:538570b6c2="parakhod"][quote:538570b6c2="Rashti0131"]خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:[/quote:538570b6c2]

زنیدپور رفت گسترش فولاد ابراره[/quote:538570b6c2]
زنیدپور با گسترش فولاد فسخ قرارداد کرده :idea:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » پنج شنبه جولاي 04, 2013 11:24 am

[quote:c24a3a0467="alimoteboy"][quote:c24a3a0467="parakhod"][quote:c24a3a0467="Rashti0131"]خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:[/quote:c24a3a0467]

زنیدپور رفت گسترش فولاد ابراره[/quote:c24a3a0467]
زنیدپور با گسترش فولاد فسخ قرارداد کرده :idea:[/quote:c24a3a0467]

حالا قصد داره کجا بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه جولاي 04, 2013 11:40 am

مصاحبه عابدینی بد نبود تا حدودی امیدوار کننده بود میشه بهش امید داشت (البته اگر از آسمون دوباره بلا نازل نشه)
در مورد آبشک نظر خوبی روی این بازیکن ندارم (البته این نظر من بود لطفا جلوم جبهه نگیرید!) دلیلشم این که آقا تا الان چندبار مصاجبه های خودش در مصاحبه بعدی نقض کرده در فصل قبلم همینطور بود تراکتور استقلال یادتون نره جلوی ما داماش داماش میکرد اما در خفا تا شنید قلعه نوعی میخوادش اونوقت دیگه خدا بنده نبود این مطمئنم حتا به موفقیت داماش هم فکر نمیکرد!
بود نبودش برام فرقی نداره چون معلوم نیست با خودش چند چنده ! فقط امیدوارم در پرسپولیس که رفت یادش باشه قبلا در چه تیمی بوده! هرچند تا الان که نشون داده حافظ اش خیلی ضعیفه!
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه جولاي 04, 2013 11:42 am

[quote:bfdfcb7d84="alimoteboy"][quote:bfdfcb7d84="Rashti0131"]خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:[/quote:bfdfcb7d84]
میلاد زیاد حاشیه هستش[/quote:bfdfcb7d84]

علاوه بر حاشیه بسیار زیاد البته ضعیف هم هست.پارسال تو سپاهان وپیکان سقوط کرده بهش بازی ندادند گسترش فولاد هم امسال نخواستش کلا" ارزش پول خرج کردن نداره. نمیدونم از یه سوراخ چندبار باید گزیده بشیم تا درس بگیریم.به جای امثال زنیدپور روی جوانان خودمون سرمایه گذاری کنیم بیشتر سود میکنیم. اگه قرار بازیکن بگیریم باید بازیکن خوب و بانگیزه بگیریم سیاهی لشگر بدرد نمیخوره.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه جولاي 04, 2013 3:46 pm

صعود چشمگير ايران در رده‌بندي فيفا

فيفا تازه‌ترين رده بندي تيم‌هاي ملي فوتبال جهان را اعلام کرد که در اين رده بندي تيم ملي فوتبال ايران با 15 پله صعود در رده 52 جهان قرار گرفت.

پس از سه پيروزي پياپي تيم ملي فوتبال ايران در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني اين اميدواري به وجود آمد که تيم ملي ايران در رده بندي سال 2013 با صعودي چشم گير روبرو شود.

به گزارش ايسنا ، امروز فيفا تازه‌ترين رده بندي خود را پس از رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني در منطقه آسيا، اعلام کرد و تيم ملي فوتبال ايران با صعودي 15 پله‌اي در رده 52 جهان قرار گرفته است.

اين در حالي است که ژاپن و کره جنوبي تيم‌هاي اول و سوم آسيا به ترتيب پنج و سه پله سقوط داشتند ، ولي استراليا در رده بندي جهاني با هفت پله صعود در جايگاه چهلم دنيا قرار گرفته است.

ايران با پانزده پله صعودي که داشته بيشترين رشد را در ميان کشورهاي آسيايي داشته است.

از نکات جالب فهرست جديد فيفا بازگشت برزيل پس از قهرماني در جام کنفدراسيون‌ها به ميان 10 تيم برتر دنياست. در ميان تيم‌هاي آسيايي ايران با پشت سر گذاشتن ازبکستان بار ديگر رده چهارم را از آن خود کرد.

اين صعود چشمگير در حالي رخ داده است که فوتبال ايران در رده بندي ماه قبل فيفا با 10 پله سقوط روبرو شده بود.

** رده بندي 10 تيم برتر جهان به اين شرح است:

1- اسپانيا 1532 امتياز

2- آلمان 1273 امتياز

3- کلمبيا 1206 امتياز

4- آرژانتين 1204 امتياز

5- هلند 1180 امتياز

6- ايتاليا 1142 امتياز

7- پرتغال 1099 امتياز

8- کرواسي 1098 امتياز

9- برزيل 1095 امتياز

10- بلژيک 1079 امتياز
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 3:54 pm

[color=green:521bb8fb5b][size=18:521bb8fb5b]امروز سر تمرين تيم رفتم ؛يه چيز كه ديدم ونميدونستم وخيلي باهاش حال كردم حضور مندز مربي دروازه بانهامون بود
فكر ميكردم رفته[/size:521bb8fb5b][/color:521bb8fb5b]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه جولاي 04, 2013 4:23 pm

[b:19dbff0190]زنی که یک شبه مشهور شد[/b:19dbff0190]

[color=darkblue:19dbff0190]صفحه اجتماعی این تماشاگران زن بازی ایران و ایتالیا طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است...

در حالی که روز گذشته روزنامه کیهان نوشت که :"تلویزیون ایتالیا به عمد بانوان محجبه ایرانی حاضر در بازی والیبال ایران و ایتالیا را نشان نداده و تنها بانوان بی حجاب را به تصویر کشیده" حالا خبر می رسد که یکی از همین تماشاگران بی حجاب که در هر دو بازی ایران و ایتالیا حضور داشت و اتفاقا تلویزیون ایتالیا چند بار نیز او را نشان داد به شهرتی غیر قابل باور دسته یافته است![/color:19dbff0190]
[img:19dbff0190]http://upload.tehran98.com/img1/5zq08rerwp9ezvl2a13.jpg[/img:19dbff0190]

[color=black:19dbff0190]صفحه اجتماعی این تماشاگر زن بازی ایران و ایتالیا که تصاویرش از شبکه سوم سیما نیز پخش شد طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است.

[b:19dbff0190]نکته جالب اینکه بسیاری از بازدیدکنندگان این ایرانی مقیم ایتالیا برایش پیام گذاشته اند که او باید بازیگر شود![/b:19dbff0190]

توضیح: تصویری که سایت تماشاگر منتشر کرده بازنشری است از سایتهای مختلف و رسمی که البته در شبکه سوم سیما نیز نشان داده شده است[/color:19dbff0190]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 4:57 pm

[color=green:5c27e1eed2][size=18:5c27e1eed2]امروز سر تمرين يه چيز ديگه ذوق زدم كرد
تعمير و مرمت صندلي هاي استاديوم پير شهرم
من كه به خودم قول ميدم تا حد امكان مواظبشون باشم /11/[/size:5c27e1eed2][/color:5c27e1eed2]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان