[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:13 am

[quote:5846fa12f7="totti"]دوستان وارشي ايا شمااين شايعه رو شنيديدكه ميگن رمضاني بازيكن ملوان به خاطر كارهاي غيرفرهنگي تو زندانه؟ /14/ /8/ /1/ /2/ /5/ /18/[/quote:5846fa12f7]

آره از یکی از رفقای انزلیچی پرسیدم تایید کرد
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:33 am

[quote:10b35599d9="lvlamad_2010"][quote:10b35599d9="pedram_1367"][quote:10b35599d9="popo131"]عابدینی: داماش را فداى پرسپوليس نمى كنم! / آبشك با داماش قرارداد دارد و هيچ جا نمى رود / دوست دارم همچنان در گيلان خدمت كنم/ پرسپوليس؟همين داماش را از من نگيرند شانس آورده ام!!

در اين بيست و چهار ساعت گذشته دو بازيكن سرشناس شما( رودباريان-آبشك) هواى رفتن پيدا كرده اند؟

داستان رودباريان فرق مى كند. من خودم به او از قبل اجازه داده بودم كه اگر پيشنهاد بهترى ازلحاظ مالى داشت برود. ببينيد او چند سال ديگر مى تواند در سطح اول فوتبال بازى كند؟ در اين فوتبال سنگين بدنش تا چند مدت ديگر مى كشد؟ حداكثر دوسال. وقتى مس مى آيد و درست دو برابر ما به او پول پيشنهاد مى كند و از قبل هم اصول را رودباريان رعايت مى كند من هم اجازه اش را مى دهم تا كمكى به زندگى اش شود. [b:10b35599d9]ناراحتى من از بازيكنان بومى مان است كه آنها هم زود هوايى مى شوند، براى يك غير بومى اين امر غير طبيعى نيست![/b:10b35599d9]
[/quote:10b35599d9]

این دقیقا مشکل این فصل عابدینی هست که منطقش برای من خیلی عجیب هست ...

اینکه بازیکن چون بومی هست نباید پول بگیره و ادعای پول داشته باشه ولی غیر بومی ها باید پول بگیرند و هر جا می خوان برند و اجازه شون از قبل داده شده ...

یعنی آقای رودباریان ، آقای عسگری ،‌ آقای حاجی زاده و ... شما ناراحت تیم نباشید !! برید و دنبال پول خوب باشید و اگه پیدا نشد ؛ داماش هست و بیاین اینجا ...

اما آقای آبشک ، آقای ابراهیمی ، آقای نظیفکار و ... چون شما بومی هستید اصلا حق انتخاب ندارید و باید با قبول هر شرایطی و با قرار دادن شما در مقابل مردم و شهرتون و احساسی کردن موضوع ؛ توی این تیم بمونین ... حالا ما هم یا پول میدیم یا نمیدیم ... ولی شما باید باشید و بازی کنید !! اصلا هم مهم نیست 2 سال بی پول بازی کردید و نسبت به همکارانتون در دیگر تیم ها پول خوبی در نیاوردید !! آخه شماها تا 70 سالگی می تونید بازی کنید و فقط رودباریان 2 سال دیگه هست و داره از گشنگی میمیره ...

یکم هوای بازیکنان بومیمون رو بیشتر داشته باشیم و احترام بیشتر بذاریم خیلی بهتر هست ... نه تنها بومی بلکه کسانیکه اومدن و برامون تلاش کردند ...[/quote:10b35599d9]

دوست عزیز آیا شما تو این مصاحبه چنین چیز هایی دیدید ؟ من اصلاً کار به صحبت عابدینی ندارم . قبول داری آقای آبشک همین چند روز پیش مصاحبه کرد که من به خاطر مردم و هوادارا با داماش بستم و ... خوب کسی که قرار داد داره و چنین مصاحبه ای می کنه بعد کمتر از چند روز صحبتشو عوض می کنه؟ حق هر بازیکنیه که تیمش رو انتخاب کنه خوب آبشک هم مثل حسین می رفت یه تیم دیگه تراکتور یا مس یا حتی همین پرسپولیس اما این اصلاً درست نیست وقتی که با یه تیم قرار داد بسته بعد یکی بهش زنگ بزنه باهاش مذاکره هم بکنه پس همه حرفاش کشک بود ، اما وقتی که بسته باید پایبند باشه . آبشک تمام لطف مردم رو فراموش کرده همین آبشکی که مصدوم شد هیچ تیمی نمی خواستش اما دوباره این هوادارا بزرگش کردن[/quote:10b35599d9]

من تایید نکردم کار آبشک رو و تایید نخواهم کرد . نظرم در مورد پرسپولیس استقلال اینه که فقط بازیکن خراب می کنند و اصلا برای پیشرفت مناسب نیستند !! پیشرفت در حال حاضر تیم سپاهان داره و داماش ! اونا پول دارند و مربی خوب میارند و لابی بازیشون قوی هست ... ما پول نداریم در عوض هوادار داریم و مدیرمون که کار خودش رو بلده و هر سال تیم رو میبنده هرچند با انتقاداتی ... حتی در مورد رفتن ابراهیمی هم نظرم اینه که باید میموند چون تو تیمی مثل نفت که بازیکن زیاد داره ، امکان داره بازی بهش نرسه ! ابراهیمی در داماش یک رکن تیم بود و همین واسش یک امتیاز بود ...

اما اینجا بحث سر چیز دیگه ای هست ... شما گفتی این مصاحبه این چیزا رو نوشته ؟! من میگم نه ! این چیزا توش نیست ... ولی این هست که "به رودباریان گفتم دنبال تیمی باش که بهت پول بدن" ... نیست ؟؟!! یعنی چی ؟! مدیر عامل تیم میاد به بازیکنش میگه دنبال تیم باش ؟ بعدش باهاش توافق میکنه که همینجا بمون ؟! این به این معنا نیست که داماش هست و فکر پول بهتر باش ؟! اگه نیست و من اشتباه می کنم ؛ ببخشید ...

از اونور با آبشک هم مثل رودباریان قرارداد بسته شده یا توافق انجام شده ... بعدش که حرف رفتنش با پول چند برابر بیشتر میشه ؛ یهو برانگیخته شدن مدیر عاملمون رو داریم و بحث بومی و غیر بومی ...

من کماکان روی حرفم هستم و نظرم اینه که ما اگه بومی هامون که خیلی شایسته هم هستند رو می خوایم نگه داریم ؛ اگه پول و امکانات درست نمیدیم ، حداقل احترامشون رو نگه داریم ... یعنی بهتر هست بگیم "بازیکنان ما این تیم رو دوست دارند و میمونند" نه اینکه "ازشون انتظار ندارم چون رشتی هستند از این تیم برند" ...

به خدا تمام کارهای عابدینی درست نیست و اشتباه هم داره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:48 am

[quote:b7c78adadf="pedram_1367"][quote:b7c78adadf="lvlamad_2010"][quote:b7c78adadf="pedram_1367"][quote:b7c78adadf="popo131"]عابدینی: داماش را فداى پرسپوليس نمى كنم! / آبشك با داماش قرارداد دارد و هيچ جا نمى رود / دوست دارم همچنان در گيلان خدمت كنم/ پرسپوليس؟همين داماش را از من نگيرند شانس آورده ام!!

در اين بيست و چهار ساعت گذشته دو بازيكن سرشناس شما( رودباريان-آبشك) هواى رفتن پيدا كرده اند؟

داستان رودباريان فرق مى كند. من خودم به او از قبل اجازه داده بودم كه اگر پيشنهاد بهترى ازلحاظ مالى داشت برود. ببينيد او چند سال ديگر مى تواند در سطح اول فوتبال بازى كند؟ در اين فوتبال سنگين بدنش تا چند مدت ديگر مى كشد؟ حداكثر دوسال. وقتى مس مى آيد و درست دو برابر ما به او پول پيشنهاد مى كند و از قبل هم اصول را رودباريان رعايت مى كند من هم اجازه اش را مى دهم تا كمكى به زندگى اش شود. [b:b7c78adadf]ناراحتى من از بازيكنان بومى مان است كه آنها هم زود هوايى مى شوند، براى يك غير بومى اين امر غير طبيعى نيست![/b:b7c78adadf]
[/quote:b7c78adadf]

این دقیقا مشکل این فصل عابدینی هست که منطقش برای من خیلی عجیب هست ...

اینکه بازیکن چون بومی هست نباید پول بگیره و ادعای پول داشته باشه ولی غیر بومی ها باید پول بگیرند و هر جا می خوان برند و اجازه شون از قبل داده شده ...

یعنی آقای رودباریان ، آقای عسگری ،‌ آقای حاجی زاده و ... شما ناراحت تیم نباشید !! برید و دنبال پول خوب باشید و اگه پیدا نشد ؛ داماش هست و بیاین اینجا ...

اما آقای آبشک ، آقای ابراهیمی ، آقای نظیفکار و ... چون شما بومی هستید اصلا حق انتخاب ندارید و باید با قبول هر شرایطی و با قرار دادن شما در مقابل مردم و شهرتون و احساسی کردن موضوع ؛ توی این تیم بمونین ... حالا ما هم یا پول میدیم یا نمیدیم ... ولی شما باید باشید و بازی کنید !! اصلا هم مهم نیست 2 سال بی پول بازی کردید و نسبت به همکارانتون در دیگر تیم ها پول خوبی در نیاوردید !! آخه شماها تا 70 سالگی می تونید بازی کنید و فقط رودباریان 2 سال دیگه هست و داره از گشنگی میمیره ...

یکم هوای بازیکنان بومیمون رو بیشتر داشته باشیم و احترام بیشتر بذاریم خیلی بهتر هست ... نه تنها بومی بلکه کسانیکه اومدن و برامون تلاش کردند ...[/quote:b7c78adadf]

دوست عزیز آیا شما تو این مصاحبه چنین چیز هایی دیدید ؟ من اصلاً کار به صحبت عابدینی ندارم . قبول داری آقای آبشک همین چند روز پیش مصاحبه کرد که من به خاطر مردم و هوادارا با داماش بستم و ... خوب کسی که قرار داد داره و چنین مصاحبه ای می کنه بعد کمتر از چند روز صحبتشو عوض می کنه؟ حق هر بازیکنیه که تیمش رو انتخاب کنه خوب آبشک هم مثل حسین می رفت یه تیم دیگه تراکتور یا مس یا حتی همین پرسپولیس اما این اصلاً درست نیست وقتی که با یه تیم قرار داد بسته بعد یکی بهش زنگ بزنه باهاش مذاکره هم بکنه پس همه حرفاش کشک بود ، اما وقتی که بسته باید پایبند باشه . آبشک تمام لطف مردم رو فراموش کرده همین آبشکی که مصدوم شد هیچ تیمی نمی خواستش اما دوباره این هوادارا بزرگش کردن[/quote:b7c78adadf]

من تایید نکردم کار آبشک رو و تایید نخواهم کرد . نظرم در مورد پرسپولیس استقلال اینه که فقط بازیکن خراب می کنند و اصلا برای پیشرفت مناسب نیستند !! پیشرفت در حال حاضر تیم سپاهان داره و داماش ! اونا پول دارند و مربی خوب میارند و لابی بازیشون قوی هست ... ما پول نداریم در عوض هوادار داریم و مدیرمون که کار خودش رو بلده و هر سال تیم رو میبنده هرچند با انتقاداتی ... حتی در مورد رفتن ابراهیمی هم نظرم اینه که باید میموند چون تو تیمی مثل نفت که بازیکن زیاد داره ، امکان داره بازی بهش نرسه ! ابراهیمی در داماش یک رکن تیم بود و همین واسش یک امتیاز بود ...

اما اینجا بحث سر چیز دیگه ای هست ... شما گفتی این مصاحبه این چیزا رو نوشته ؟! من میگم نه ! این چیزا توش نیست ... ولی این هست که "به رودباریان گفتم دنبال تیمی باش که بهت پول بدن" ... نیست ؟؟!! یعنی چی ؟! مدیر عامل تیم میاد به بازیکنش میگه دنبال تیم باش ؟ بعدش باهاش توافق میکنه که همینجا بمون ؟! این به این معنا نیست که داماش هست و فکر پول بهتر باش ؟! اگه نیست و من اشتباه می کنم ؛ ببخشید ...

از اونور با آبشک هم مثل رودباریان قرارداد بسته شده یا توافق انجام شده ... بعدش که حرف رفتنش با پول چند برابر بیشتر میشه ؛ یهو برانگیخته شدن مدیر عاملمون رو داریم و بحث بومی و غیر بومی ...

من کماکان روی حرفم هستم و نظرم اینه که ما اگه بومی هامون که خیلی شایسته هم هستند رو می خوایم نگه داریم ؛ اگه پول و امکانات درست نمیدیم ، حداقل احترامشون رو نگه داریم ... یعنی بهتر هست بگیم "بازیکنان ما این تیم رو دوست دارند و میمونند" نه اینکه "ازشون انتظار ندارم چون رشتی هستند از این تیم برند" ...

به خدا تمام کارهای عابدینی درست نیست و اشتباه هم داره ...[/quote:b7c78adadf]
داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:59 am

"داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه"

آبرار این منطقیه که اون زمان فقط از مس و ترتر پیشنهاد داشت به عشق مردمش و پیشرفت بیشتر و بازی رسیدن موند ولی حالا که از پس پس پیشنهاد داره به عشق پول و شهرت داره میره.
به هر حال باید قبول کنیم عشق به شهر و تیم یک طرف فوتباله و شهرت و پول طرف دیگه ولی امروزه با اولی نمیشه زندگی گذروند و آبشک هم مثل ابراهیمی تازه ازدواج کرده و جوون و جویای نام هست.شاید براش مهم نباشه در پس پس چقدر بازی بهش برسه ولی باید این احتمال هم داد که در فوتبال ایران که سال دیگه باید در جام جهانی حضور داشته باشه همه بازیکنان جوان دنبال پیراهن تیم ملی هستن و همه شاهد بودیم ترکیب تیم ملی چطور انتخاب میشه!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:02 am

[quote:f783ee085d="golsar-boy"]"داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه"

آبرار این منطقیه که اون زمان فقط از مس و ترتر پیشنهاد داشت به عشق مردمش و پیشرفت بیشتر و بازی رسیدن موند ولی حالا که از پس پس پیشنهاد داره به عشق پول و شهرت داره میره.
به هر حال باید قبول کنیم عشق به شهر و تیم یک طرف فوتباله و شهرت و پول طرف دیگه ولی امروزه با اولی نمیشه زندگی گذروند و آبشک هم مثل ابراهیمی تازه ازدواج کرده و جوون و جویای نام هست.شاید براش مهم نباشه در پس پس چقدر بازی بهش برسه ولی باید این احتمال هم داد که در فوتبال ایران که سال دیگه باید در جام جهانی حضور داشته باشه همه بازیکنان جوان دنبال پیراهن تیم ملی هستن و همه شاهد بودیم ترکیب تیم ملی چطور انتخاب میشه!!![/quote:f783ee085d]
باشه داداش قبول ولی داخلی امضا کرده و این و دارم میگم نمیتونه با حقیقی رقابت کنه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:11 am

[quote:c02e94dec0="ali126"][quote:c02e94dec0="golsar-boy"]"داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه"

به هر حال باید قبول کنیم عشق به شهر و تیم یک طرف فوتباله و شهرت و پول طرف دیگه ولی امروزه با اولی نمیشه زندگی گذروند و آبشک هم مثل ابراهیمی تازه ازدواج کرده و جوون و جویای نام هست.شاید براش مهم نباشه در پس پس چقدر بازی بهش برسه ولی باید این احتمال هم داد که در فوتبال ایران که سال دیگه باید در جام جهانی حضور داشته باشه همه بازیکنان جوان دنبال پیراهن تیم ملی هستن و همه شاهد بودیم ترکیب تیم ملی چطور انتخاب میشه!!![/quote:c02e94dec0]
باشه داداش قبول ولی داخلی امضا کرده و این و دارم میگم نمیتونه با حقیقی رقابت کنه[/quote:c02e94dec0]

فصل پیش یاد بیار چه بازیکنایی در پس پس بهشون بازی رسید ، دیگه از میثم نقی زاده که بهتر هست؟!!
آبشک جوون و با انگیزست و اگه دایی بهش فرصت بده (که قبلا هم دایی نشون داده خوب به جوونا فرصت میده) میتونه خوب بدرخشه.
در مورد قرارداد داخلی هم که خودت میدونی تا پارسال هیچ ارزشی نداشت و فدراسیون تازه قانون گذاشت و معتبرش کرد و شاید بهمین دلیل خیلی از بازیکنا امسال اونو جدی نگرفتن. معمولا هم در ایران در سال اول قوانین خیلی سفت و سخت گرفته نمیشه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:16 am

ali126 جان کاملا متوجه هستم و تا حدودی هم موافق نظر شما ...

ولی پول و شهرت و تو چشم بودن خیلی نامرده ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:27 am

[quote:2c3061820f="golsar-boy"][quote:2c3061820f="ali126"][quote:2c3061820f="golsar-boy"]"داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه"

به هر حال باید قبول کنیم عشق به شهر و تیم یک طرف فوتباله و شهرت و پول طرف دیگه ولی امروزه با اولی نمیشه زندگی گذروند و آبشک هم مثل ابراهیمی تازه ازدواج کرده و جوون و جویای نام هست.شاید براش مهم نباشه در پس پس چقدر بازی بهش برسه ولی باید این احتمال هم داد که در فوتبال ایران که سال دیگه باید در جام جهانی حضور داشته باشه همه بازیکنان جوان دنبال پیراهن تیم ملی هستن و همه شاهد بودیم ترکیب تیم ملی چطور انتخاب میشه!!![/quote:2c3061820f]
باشه داداش قبول ولی داخلی امضا کرده و این و دارم میگم نمیتونه با حقیقی رقابت کنه[/quote:2c3061820f]

فصل پیش یاد بیار چه بازیکنایی در پس پس بهشون بازی رسید ، دیگه از میثم نقی زاده که بهتر هست؟!!
آبشک جوون و با انگیزست و اگه دایی بهش فرصت بده (که قبلا هم دایی نشون داده خوب به جوونا فرصت میده) میتونه خوب بدرخشه.
در مورد قرارداد داخلی هم که خودت میدونی تا پارسال هیچ ارزشی نداشت و فدراسیون تازه قانون گذاشت و معتبرش کرد و شاید بهمین دلیل خیلی از بازیکنا امسال اونو جدی نگرفتن. معمولا هم در ایران در سال اول قوانین خیلی سفت و سخت گرفته نمیشه.[/quote:2c3061820f]
آبشک تهران بره نابود میشه آبشک جنبه رشت و نداشت تا به شهرت رسید چه کار هایی کرد حالا بره تهران که بدتر
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:38 am

[quote:80c1c307f9="ali126"][quote:80c1c307f9="golsar-boy"][quote:80c1c307f9="ali126"][quote:80c1c307f9="golsar-boy"]"داداش منظور اینه که ما از یک بازیکن بومی انتظار داریم وقتی میبنده داخلی سرش بمونه نه بره با پس پس مذاکره کنه"

به هر حال باید قبول کنیم عشق به شهر و تیم یک طرف فوتباله و شهرت و پول طرف دیگه ولی امروزه با اولی نمیشه زندگی گذروند و آبشک هم مثل ابراهیمی تازه ازدواج کرده و جوون و جویای نام هست.شاید براش مهم نباشه در پس پس چقدر بازی بهش برسه ولی باید این احتمال هم داد که در فوتبال ایران که سال دیگه باید در جام جهانی حضور داشته باشه همه بازیکنان جوان دنبال پیراهن تیم ملی هستن و همه شاهد بودیم ترکیب تیم ملی چطور انتخاب میشه!!![/quote:80c1c307f9]
باشه داداش قبول ولی داخلی امضا کرده و این و دارم میگم نمیتونه با حقیقی رقابت کنه[/quote:80c1c307f9]

در مورد قرارداد داخلی هم که خودت میدونی تا پارسال هیچ ارزشی نداشت و فدراسیون تازه قانون گذاشت و معتبرش کرد و شاید بهمین دلیل خیلی از بازیکنا امسال اونو جدی نگرفتن. معمولا هم در ایران در سال اول قوانین خیلی سفت و سخت گرفته نمیشه.[/quote:80c1c307f9]
آبشک تهران بره نابود میشه آبشک جنبه رشت و نداشت تا به شهرت رسید چه کار هایی کرد حالا بره تهران که بدتر[/quote:80c1c307f9]

[color=darkblue:80c1c307f9][size=18:80c1c307f9]آبشک فکر میکنه الان بره پس پس میره جام جهانی:)!!!عمرا نابودش میکنن!حدادی فر رو دیدید وایستاد تیمش بمونه توی لیگ بعد همه مذاکرات رو با پس پس تموم کرد توی تیم خودش موند,اونا هم پارسال پول نداشتن خوب!
ولی با این که الان اسمش بیشتر رو زبون ها افتاده اگه توی داماش بمونه و عالی بازیکنه 100% میره![/size:80c1c307f9][/color:80c1c307f9]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:03 am

امروز تمرین هست؟ ساعت؟
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:06 am

[quote:40a1f3b77f="soheil_shahre_baran"]امروز تمرین هست؟ ساعت؟[/quote:40a1f3b77f]
تمرین سایت 18:30 عضدی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:09 am

من از آقا مهرداد و اقا مازیار یه سوال دارم .
کار برگشتن کبه به کجا رسید ؟؟
چون سال گذشته کبه یه بار تو بازی با سپاهان مهاجم چپ بازی داده شد ( جای جهانبخش ) و بنظرم عملکرد خوبی داشت .
میتونه جای جهانبخش بازی کنه .
سمت راست هم که جای ابراهیمی جهانگیر رو خریدیم .
امیدوارم کبه برگرده .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:13 am

[quote:f991efc82c="hamed-rashti"]من از آقا مهرداد و اقا مازیار یه سوال دارم .
کار برگشتن کبه به کجا رسید ؟؟
چون سال گذشته کبه یه بار تو بازی با سپاهان مهاجم چپ بازی داده شد ( جای جهانبخش ) و بنظرم عملکرد خوبی داشت .
میتونه جای جهانبخش بازی کنه .
سمت راست هم که جای ابراهیمی جهانگیر رو خریدیم .
امیدوارم کبه برگرده .[/quote:f991efc82c]
من شنیدم که کبه از هفته آینده سر تمرینات میاد که احتمالش هم زیاده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:42 am

خب با اومدن جهانگیر مشکل مهاجم و هافبک راست نداریم چون میتونه تو هردوتا پست بازی کنه من به توانایی های جهانگیر اعتقاد دارم...ما منتظر شکارهای دقیقه نود عابدینی هستیم/8/ میلاد زنیدپور هم بگیریم بد نیستا :idea:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:30 am

دم امیر گرم با این مصاحبه ای که کرد خدایی خیالمونو راحت کرد ... از این بلاتکلیفی در امدیم ... معلوم نقش های خوبی برا داماش داره /13/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 12 مهمان