[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:03 pm

[b:f3b11dbc07]رسانه‌هاي انگليسي و اسپانيايي از توافق داويد ويا و تاتنهام خبر مي‌دهند.[/b:f3b11dbc07]

داويد ويا براي ترک بارسلونا و پيوستن به تاتنهام متقاعد شده است. رسانه‌هاي انگليسي و اسپانيايي از توافق مهاجم تيم ملي اسپانيا و باشگاه لندني خبر مي‌دهند. اين در حالي است که آبي‌ - اناري‌ها هنوز اجازه اين جابه‌جايي را نداده‌اند.
اين مهاجم 31 ساله در وايت‌هارت‌لين دستمزد هفتگي 117 هزار يورويي را به جاي دستمزد کنوني 163 هزار يورو دريافت خواهد کرد. ويا و آندره وياش‌بوآش و همچنين فرانکو بالدين، مديرفني و مديربرنامه‌هاي ويا در کنفرانسي تلفني با هم به توافق رسيده‌اند.
بارسا به دنبال دريافت 14 ميليون يورو براي واگذاري بازيکن سال‌هاي پيش والنسياست. در سوي ديگر تاتنهام با توجه به پايان قرارداد ويا – بارسا در تابستان آتي در نهايت حاضر است تنها 9 ميليون يورو براي به خدمت گرفتن بازيکن مورد نظرش بپردازد.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه جولاي 02, 2013 9:10 pm

[size=12:7e613a6004][color=black:7e613a6004] داوید لوئیز فروشی نیست

چلسی مصمم به نگه داشتن داوید لوئیز می باشد و به باشگاه های علاقه مند به این مدافع جوان و در عین حال با تجربه اعلام خواهد کرد که او با هیچ قیمتی فروشی نیست.
[img:7e613a6004]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/gawgwaszs.jpg[/img:7e613a6004]

داوید لوئیز پس از عملکرد خیره کننده خود در چلسی و تیم ملی برزیل، به یکی از اهداف اصلی بسیاری از باشگاه های بزرگ اروپایی تبدیل شده است.

بایرن مونیخ آخرین باشگاه علاقه مند به لوئیز است، دیلی میل گزارش داد که قهرمان اروپا در حال آماده سازی پیشنهادی 35 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این ستاره 26 ساله می باشد.

بارسلونا و پاریس سنت ژرمن نیز علاقه خود به این بازیکن را اعلام کرده اند و احساس می کنند که می توانند لوئیز را به خدمت بگیرند.

با این حال خبرگزاری معتبر استاندارد انگلستان اعلام کرد که چلسی هیچ گونه علاقه ای به فروش لوئیز ندارد، بازیکنی که در سال 2011 با 25 میلیون پوند به چلسی پیوست.

لوئیز 10 ماه گذشته قراردادی 5 ساله با چلسی امضا کرد و بسیاری او را کاپیتان نسل جدید چلسی می دانند، همچنین او یکی از بازیکنان مورد علاقه آبرامویچ می باشد و مسئولیت هایی در باشگاه نیز به عهده دارد.

توانایی این بازیکن در درخشش در پست های مختلف از جمله هافبک دفاعی، هافبک مرکزی و مدافع میانی باعث شده که یکی از اعضای ارزشمند چلسی باشد.

علی رغم تمام شایعاتی که وجود دارد، مورینیو در مصاحبه خود با تلویزیون باشگاه چلسی اعلام کرد که لوئیز یکی از بازیکنانی هست که قصد همکاری با او را دارد. به نظر می رسد که لوئیز یکی از ارکان اصلی تیم جوان مورینیو خواهد بود.

-----------

هازارد ارزشمند ترین بازیکن لیگ برتر نام گرفت

سازمان بین المللی تحقیقات و مطالعات ورزشی، در مقاله ای بلند بالا به بررسی عملکرد جزئی و بررسی ریز ترین آمار های بازیکنان شاغل در فوتبال اروپا پرداخت که بر این اساس ادن هازارد چهارمین بازیکن ارزشمند اروپا نام گرفت.

[img:7e613a6004]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wgg.jpg[/img:7e613a6004]

ادن هازارد که پس از پیوستن به چلسی با مبلغ 32 میلیون پوند، انتقادات فراوانی را از سوی رسانه ها و سرمربی هایی همچون الکس فرگوسن متحمل شد، با بازی های درخشان خود در فصل گذشته جواب دندان شکنی به آن ها داد.

ادن هازارد 22 ساله موفق شد در همان فصل اول حضورش در انگلستان نامزد انتخاب به عنوان بهترین بازیکن سال شود.

سازمان رسمی و بین المللی تحقیقات ورزشی، در مطلبی لیست 60 بازیکن ارزشمند حال حاضر دنیای فوتبال را منتشر کرد، این رده بندی که بر اساس ریز آمار و کوچک ترین تاثیر بازیکنان اعلام شده، بسیار دقیق می باشد و کوچک ترین جزئیات در آن ها به حساب آمده اند.

با توجه به این رده بندی، ادن هازارد 22 ساله پس از لئو مسی 26 سال، کریستین رونالدو 28 ساله و ادینسون کاوانی 26 ساله چهارمین بازیکن ارزشمند شاغل در فوتبال اروپا می باشد. ارزش هازارد رقمی بین 55.5 تا 64.5 میلیون یورو اعلام شده است!

همچنین ادن هازارد با وجود بازیکنانی همچون گرت بیل، وین رونی، آگوئرو، سیلوا، ماتا و ... ارزشمند ترین بازیکن لیگ برتر نیز می باشد.

دیگر بازیکنان چلسی در این لیست خوان ماتا (21)، اندره شورله (34)، اسکار دوس سانتوس (42) و روملو لوکاکو (60) هستند.

لیست 10 بازیکن ارزشمند شاغل در اروپا و قیمت آن ها از نگاه این سازمان بدین شکل است.

1- لیونل مسی، 217.4 تا 252.7 میلیون یورو
2- کریستیانو رونالدو، 102.2 تا 118 میلیون یورو
3- ادینسون کاوانی، 58.3 تا 67.8 میلیون یورو
4- ادن هازارد، 55.5 تا 64.5 میلیون یورو
5- سرگیو آگوئرو، 48.6 تا 56.4 میلیون یورو
6- رادامل فالکائو، 46.3 تا 53.8 میلیون یورو
7- ماریو بالوتلی، 45.5 تا 52.9 میلیون یورو
8- وین رونی، 45.1 تا 52.4 میلیون یورو
9- داوید سیلوا، 43.5 تا 50.5 میلیون یورو
10- گرت بیل، 43.5 تا 50.5 میلیون یورو

--------

اسکار: چلسی فصل بعد جام های زیادی می گیرد

ستاره جوان باشگاه چلسی بر این باور است که چلسی در فصل آینده می تواند جام های زیادی را از آن خود کند.

[img:7e613a6004]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wgaah5.jpg[/img:7e613a6004]

اسکار در فصل گذشته یکی از ارکان اصلی ترکیب چلسی بود و توانست 64 بار برای آبی ها به میدان رود که برای بازیکنی در این سن و با توجه به این که اولین فصل حضورش را در فوتبال اروپا تجربه می کرد، آماری خیره کننده است.

اسکار پس از قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیون ها گفت: "من فکر کنم دوران حضورم در چلسی تا حالا فوق العاده بوده است."

"این اولین سال حضور من در اروپا بود و فکر کنم من بیشترین تعداد بازی را برای باشگاه انجام دادم. در تک تک بازی ها نقش داشتم، برای فصل اول چندان بد نبود، درست است؟"

"هدف من ادامه دادن همین کار در چلسی و پیشرفت و بهبود بازیم هست. اگر بتوانم بهتر بازی کنم، با کمک هم تیمی هایم فکر می کنم جام های فراوانی را در فصل آینده از آن خود کنیم."

اسکار ادامه داد: "وقتی جوان تر بودم، در تلویزیون بازی های انگلیس را می دیدم. من از قبل می دانستم که لیگ برتر دینامیک، رقابتی و پویا است. وقتی به اینجا آمدم، همه این ها را پذیرفتم. فکر کنم همین حالا هم با فوتبال انگلیس وفق پیدا کرده ام."

"من رفتارم را در زمین فوتبال تغییر دادم. در اینجا داوران در تمام طول بازی با بازیکنان صحبت می کنند. فکر می کنم این خوب است. در برزیل باید برای یک مکالمه ساده خیلی تلاش می کردیم."

"در لیگ برتر حتی اگر واقعا خطا هم رخ داده باشد خطا نمی گیرند. نمی توان دایو و بزرگ نمایی کرد، من انجام این کار ها را متوقف کرده ام. رایان گیگز از این که دستم را به نشانه کارت دادن به یکی از بازیکنان یونایتد برای داور بالا بردم، بدش آمد. هیچ راهی برای انجام ندادن این کار وجود نداشت، چون خطای واضحی بود."

"نشان دادن به داور که باید کارت بدهد به نظرم کار غیر منصفانه ای نیست. احترام بین بازیکنان در اینجا واقعا زیاد است، همچنین میان بازیکنان و داوران. من فکر نمی کنم آن بار بی احترامی کرده بودم."

اسکار در مورد زندگی خود در لندن کنار دیگر برزیلی های چلسی نیز توضیح داد: "من، رامیرس، داوید لوئیز و لوکاس پیازون به یکدیگر بسیار نزدیک هستیم و رابطه دوستانه قوی ایجاد کرده ایم. این برای ما در خارج و داخل زمین امیدوار کننده می باشد. حداقل یک بار در هفته ما با یکدیگر شام یا نهار می خوریم. خانواده های ما به یکدیگر بسیار نزدیک می باشند. این خیلی مهم است که من آن ها را در کنار خودم دارم."

"احساس خوش شانسی می کنم از این که در همان ابتدای ورود به اروپا سر از لندن در آوردم. اینجا حل کردن مشکلات خیلی آسان است. هر چیزی که می خواهید پیدا می کنیم، من حتی دلم نمی خواست که در تعطیلات به برزیل برگردم، ولی در طول زمستان دلم برای کشورم تنگ شده بود.

---------
توافق شخصی ادینسون کاوانی با چلسی

پس از توافق شخصی کاوانی با چلسی، آبی ها قدم بزرگی برای جذب این مهاجم اروگوئه ای برداشتند.

[img:7e613a6004]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wgw45.jpg[/img:7e613a6004]

در روز گذشته، رئیس ناپولی، اورلیو دی لوریانتیس عنوان کرده بود که تنها باشگاهی که پیشنهادی رسمی به ناپولی داده، منچستر سیتی است تا شایعه توافق چلسی با این مهاجم 26 ساله تکذیب شود، ولی با این حال به نظر نمی رسد که این پیشنهاد سیتی نیز مورد قبول قرار گیرد.

با این حال بنا به گزارشات ژورنالیست اسکای ایتالیا، تانکردی پالمری، چلسی نسبت به دیگر باشگاه های خواهان کاوانی یک قدم جلو تر است، او ادعا کرد که چلسی با کاوانی به توافقات شخصی رسیده است.

پالمری در اکانت توئیتر خود نوشت: "گزارشاتی مبنی بر این که چلسی با کاوانی در مسائل شخصی قراردادش به توافق رسیده وجود دارد و حالا توافق با ناپولی باقی مانده است."

مورینیو به دنبال به خدمت گرفتن مهاجمی جدید است تا بر توان تهاجمی چلسی برای کسب سومین لیگ برتر خود به همراه آبی ها بیفزاید.

با این حال در صورت پیوستن کاوانی یا هر مهاجم سطح جهانی دیگر و با توجه به بازگشت لوکاکو به چلسی، آینده فرناندو تورس در استمفوردبریج به یک علامت سوال بزرگ تبدیل خواهد شد.[/color:7e613a6004][/size:7e613a6004]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:14 am

روبینیو در آستانه ترک میلان

به نظر می رسد روبینیو به شدت به سانتوس نزدیک شده است چرا که رسانه ها بر این باور هستند که او با کاهش دستمزدش موافقت کرده است.

این مهاجم برزیلی اعلام کرده بود که خواهان بازگشت به تیم سابق خود است اما مسائل مالی طرفین مانع انتقال او می شود.

به گزارش رسانه های برزیل این انتقال در آستانه ی انجام است چرا که باشگاه و روبینیو نسبت به مواضع خود عقب نشینی کرده اند.

روبینیو پذیرفته است که دستمزدش را کم کند چرا که رئیس سانتوس اعلام کرده بود که او باید به واقعیت ها بازگردد.

میلان نیز پذیرفته است که درخواست خود را به 8 میلیون کاهش دهد و البته سانتوس نیز پذیرفته است که هزینه ی کامل یک بازی دوستانه در بزریل با میلان را نیز به طور کامل به سران انزلیچی پرداخت کند.

گالیانی اعلام کرده بود تا زمانی که بازیکنی میلان را ترک نکند بازیکن جدید به میلان نخواهد پیوست . حال خروج روبینیو می توان درب ها را بر روی کیسوکه هوندای ژاپنی باز کند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:14 am

رسمی : الشعراوی از لیست فروش تابستانی میلان برداشته شد
-

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان میلان با انتشار بیانیه ای در وبسایت رسمی خود اعلام کرد که الشعراوی به هیچ وجه فروشی نیست.این تصمیم در حالی گرفته شد که استفان و گالیانی امروز مذاکرات لازم را انجام دادند.

در این بیانیه می خوانیم " جلسه ای بین آدریانو گالیانی ،استفان الشعراوی و همراهان او برگزار شد و همه چیز به خوبی پش رفت.استفان همیشه طرفدار متعصب میلان بوده و به شدت خواهان این بود که با این پیراهن به کارش ادامه دهد"

" میلان نیز تصمیم گرفت تا به این موضوع اعتماد کند بنابراین هر دو با اعتمادی کامل به راهشان ادامه می دهند همانطور که از سال 2011 این همکاری خوب پیش رفته"

"نه انتقالی نه شایعه ای نه تمایلی وجود ندارد ،انزلیچی و الشعراوی کاملا به هم زنجیر خواهند خورد"

احتمال این وجود داشت تا استفان راهی چلسی لندن،پاری سن ژرمن ،ناپولی و منچستر سیتی شود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:15 am

واکنش استفان در توئیتر ،پس از اینکه حضورش در میلان تایید شد
-

استفان الشعراوی پس از جلسه ای که با گالیانی داشت در توئیترش چنین نوشت "هرگز ذره ای شک نداشتم....همیشه و فقط.....فورزا میلان"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:56 pm

میلان و سمپدوریا امروز پای میز مذاکره

بنا به گزارشات رسیده از ایتالیا مسئولین میلان و سمپدوریا عصر چهارشنبه برای بحث در مورد انتقال پولی به میلان وارد مذاکره خواهند شد.

پس از آنکه میلان به طور رسمی اعلام کرد که استفان الشراوی در میلان خواهد ماند، این بار به نظر می رسد میلان تلاش خواهد کرد تا اولویت اول فصل نقل و انتقالات خود یعنی آندره آ پولی 23 ساله را جذب کند.

گاتزتا دلا اسپورت گزارش داد که میلان و سمپدوریا برای انتفال پولی به سن سیرو عصر امروز جلسه ی مشترکی را ترتیب داده اند.

به نظر می رسد میلان قصد دارد نیمی از هزینه ی پولی را با واگذاری بارتوژ سالامون به سمپدوریا بپردازد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:57 pm

آمبروزینی با قراردادی یک ساله راهی فلورانس می شود

هافبک کهنه کار میلان پس از 18 سال سرانجام به پایان راهش در میلان رسید اما ظاهرا او قصد دارد دوران حرفه ای خود را در فیورنتینا ادامه دهد

این هافبک 35 میلان قراردادش چند روز قبل با باشگاه انزلیچی به پایان رسید و در حال حاضر می تواند در انتقالی آزاد به هر باشگاهی که می خواهد برود.به احتمال فراوان مقصد نهایی او فیورنتینا خواهد بود.

مورنو روجی مدیر برنامه های آمبروزینی در این رابطه به خبرگزاری ویولا نیوز چنین گفت "در مراحل پایانی مذاکره با سران ویولا هستیم.نمی دانم دقیقا چه روزی این انتقال رسمی می شود اما در طول هفته احتمالا کار تمام خواهد شد"

"نیازی به متقاعد کردن آمبروزینی برای آمدن به فیورنتینا به عنوان بازیکن نبود،شهری بزرگ با تیمی فوق العاده که بر روی پروژه ای عالی تمرکز کرده"

آمبروزینی 35 بار سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی ایتالیا را دارد و از سال 1995 در میلان حضور دارد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:33 am

بلفودیل به اينتر پيوست

به نقل از خودم آنلاين ايشاك بلفودیل به اينتر پيوست ..بلفودیل بعد از ايكاردي دومين مهاجم اينتر است كه در فصل نقل و انتقالات به اينتر پيوسته.

و بدين ترتيب کاسانو به پارما پیوست!!!!
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:06 am

گزارش روز: یک آئودی S8 برای پپ گواردیولا در مونیخ

به عنوان بخشی از توافق میان باشگاه بایرن و کمپانی آئودی، این کمپانی انزلیچی، یک آئودی مدل اس.8 را دراختیار سرمربی بایرن قرار داده

سایت گل- هفته گذشته مراسم معارفه پپ گواردیولا در باشگاه آلیانس آرنا و به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ برگزار شد.

کنفرانس خبری او یکی از جذاب ترین کنفرانس خبری های سالهای اخیر بود و پپ دراین کنفرانس خبری، حرف هایش را به زبان المانی برزبان آورده و علاوه بر آن به 4 زبان زنده دیگر دنیا هم صحبت کرد.

او حالا بعد از یک سال دوری از دنیای فوتبال، به دنیای مربیگری بازگشته و آماده است تا هدایت تیم قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا را در دست گرفته و جانشین یوپ هاینکس شود.

دراین میان به گزارش مارکا، به عنوان بخشی از توافق تجاری بایرن مونیخ با کمپانی انزلیچی المانی آئودی، سرمربی این تیم، روزهای زندگی اش در مونیخ را با یک خودرو آئودی اس.8 سپری خواهد کرد. این خبری است که روپرت ستادلر، مدیراجرایی کمپانی آئودی مطرح کرد.

پپ یک ائودی مشکی را برگزید که موتوری 4 لیتری و 8 سیلندر دارد و قدرت 520 اسب بخار، به او این اجازه را می دهد که فاصله بین 0 تا صد کیلومتر برساعت را تنها در 2.4 ثانیه طی کند و قیمت این اتومبیل دراسپانیا 125.840 یورو است.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:09 am

گزارش روز:مسی و نیمار در«دوئل غول ها»؛ دوستان مسی 5-8 بردند

خود لیونل مسی در دقیقه 66 بازی زمین را ترک کرد ولی ستاره هاهمچنان در زمین می درخشیدند.
سایت گل- تیم دوستان مسی این بار در لیما، پایتخت پرو یک بازی دوستانه دیگر را برگزار کرد که طی آن دوستان مسی مقابل «تیم سایر دنیا» به سرکردگی نیمار به میدان رفتند و توانستند تا با نتیجه 5-8 به برتری برسند.
این بازی در حضورهزاران هوادار پرویی در ورزشگاه ملی لیما برگزار شد و شاهد دوئل ستاره ارژانتینی سالهای اخیر دنیای فوتبال و ستاره نوظهور فوتبال برزیل که به زودی شانه به شانه مسی در بارسلونا بازی خواهد کرد بودیم.
با وجودی که این بازی یک بازی خیریه و دوستانه بود، در جریان این مسابقه هواداران پرویی شاهد نمایش های خیره کننده ای از بازیکنان حاضر درمیدان بودند. در دقیقه 11 مسی اولین گل بازی را به ثمر رساند و در دقیقه 13 بازی، دانی آلوس گل دوم تیم «دوستان مسی» را به ثمر رساند. اوسوالدو در دقیقه 24 زننده سومین گل این تیم بود و خود مسی در دقیقه 37 تیمش را 4 گله کرد و آخرین گل نیمه اول را پابلو آیمار در دقیقه 41 به ثمر رساند. با آغاز نیمه دوم ودردقیقه 49 گاستون رامیرس یکی از گلهای خورده را جبران کرد ولی این بار این اسکیل لاوتزی بود که در دقیقه 51 دوباره برای تیم دوستان مسی گلزنی کرد.
نیمار که در دقیقه 39 بازی یک ضربه پنالتی را برای تیمش خراب کرده بود، دوست نداشت که فاصله تیمش با تیم دوستان مسی زیاد شود و در دقیقه 54 گل دوم تیم قرمز پوش را به ثمر رساند و یک دقیقه بعد با همکاری فلوران مالودا گل دیگری را زد.دوستان مسی در دقیقه 61 بار دیگر این بار توسط دیگو بوئنانوته به گل رسیدند و تنها 4 دقیقه بعد اسکیل لاوتزی دومین گلش را به ثمر رساند. این روند گلزنی ها همچنان ادامه داشت و در دقیقه 74 بار دیگر این نیمار بود که گلزنی کرد و هیچ راهی برای فرناندو موسلرا باقی نگذاشت.
هواداران که از دیدن این بازی به شدت به وجد آمده بودند بازیکنان را تشویق می کردند.البته خود لیونل مسی در دقیقه 66 بازی زمین را ترک کرد ولی ستاره هاهمچنان در زمین می درخشیدند.
این بازی به منزله اولین رویارویی مسی و نیمار بعد از پیوستن ستاره برزیلی به بارسا بود ودراین بازی نیمار و مسی هریک دو گل به ثمر رساندند.
بازی خیریه بعدی مسی قرار بود در سحرگاه روز 5شنبه در لس آنجلس برگزار شود که این بازی لغو شد و درنهایت آخرین بازی دوستانه مسی و دوستانش روز 6 جولای در شیکاگو برگزار خواهد شد. مسی روز 15 جولای به اردوی بارسلونا ملحق می شود و نیمار در روز 29 جولای به کاروان آبی اناری ها خواهد پیوست.
مسی: امیدوارم که نیمار دربارسا، مثل برزیل باشد
لیونل مسی مطمئن است که نیمار خرید خوبی برای تیمش است ودرتیم کاتالان موفق خواهد بود. قبل از برگزاری این بازی در لیما، مسی به خبرنگاران گفت:« امیدوارم که نیمار موفقیت های زیادی را به فوتبال بارسلوناآورده و همان کارهایی که برای تیم ملی برزیل انجام داد را دربارسانیز تکرار کند.من مطمئنم که این خرید خوبی برای ماست.»
مسی درادامه صحبت هایش درمورد برگزاری بازیهای خیریه گفت:« مدتهاست که چنین بازیهایی را ترتیب می دهیم. می دانیم که دراین بازه زمانی هم تیمی هایم در تعطیلات هستند و از این فرصت برای برگزاری بازیهای خیریه بهره می بریم.»
ستاره آرآژنتینی با شرکت دریک ضیافت شام در سفارت مکزیک در لیما، به شرکت کنندگان دراین مراسم امضا داده و باآنها عکسهایی به یادگار گرفت. او با تشکر از حمایت واستقبال شایانی که از او درفرودگاه خورخه چاوس لیمابه عمل آمد، گفت:« از افرادی که به فرودگاه آمدند تشکر می کنم. گاهی وقتها نمی توانم با همه عکس یادگاری بگیرم ولی همیشه از همه تشکر می کنم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:13 am

[size=18:ad25c54c45][color=green:ad25c54c45]پويول : قصد بازنشستگي ندارم

کارلس پويول، مدافع مطرح تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا که بارها دچار مصدوميت شده است، گفت قصد بازنشستگي ندارد و اميدوار است قراردادش را با اين تيم تمديد کند.[/color:ad25c54c45][/size:ad25c54c45]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 9:17 am

عذرخواهی بایرن مونیخ از آدیداس به خاطر پیراهن نایک گوتزه

سران باشگاه بایرن مونیخ مجبور شدند تا از کمپانی ورزشی شان به خاطر پیراهنی که گوتزه در مراسم معارفه اش برتن کرده بود عذرخواهی کنند

ایت گل- بعد از برگزاری مراسم معارفه ماریو گوتزه در ورزشگاه آلیانس آرنا، سران باشگاه بایرن مجبور شدند که خاطر پیراهنی که ماریو گوتزه درجریان این مراسم برتن داشت و علامت بزرگ نایک روی آن به چشم می خورد، از سران کمپانی ورزشی شان آدیداس عذرخواهی کنند.

این ستاره آلمانی در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 37 میلیون یورویی از انزلیچی دورتموند جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست. اما اولین حضور او در باشگاه آلیانس آرنا و در جریان مراسم معارفه اش، چندان برای اسپانسر اصلی باشگاه باواریایی دلنشین نبود.

سخنگوی کمپانی آدیداس در گفت و گو با بیلد گفت:« تصاویر منتشره از این کنفرانس خبری باحضور ماریو گوتزه یک سورپرایز منفی برای ما بود. از نظر قرارداد موجود، این غیرقابل پذیرش است. چرا که این یک رویداد رسمی است و آدیداس اسپانسر بایرن است.»

صحبت های روز 3شنبه سخنگوی آدیداس باعث شد تا سران باشگاه باواریایی بلافاصله دراین باره عذرخواهی کنند. مارکوس هوروویک، رئیس دفتر رسانه ای باشگاه بایرن در صحبت هایی گفت:« ما به صورت تلفنی از سران آدیداس عذرخواهی کردیم. ما به آنها قول دادیم که چنین اتفاقی دیگر رخ ندهد.»

آدیداس سالهاست که تامین کننده لباسها وتجهیزات ورزشی بایرن مونیخ است و حدود 9% از سهام این باشگاه را نیز در اختیار دارد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 12:56 pm

پویول: مصدومیت‌ها ادامه پیدا کند خداحافظی می‌کنم
مدافع بارسلونا اعلام کرد در صورتی که مصدومیت‌هایش ادامه پیدا کند به فکر خداحافظی می‌افتد.

به گزارش فارس ؛ کارلس پویول در گفت‌و‌گویی اظهار داشت که درباره اینکه خداحافظی‌اش را از فوتبال اعلام کند فکر نکرده اما اگر مصدومیت‌ها همین طور ادامه داشته باشد، مجبور است این کار را انجام دهد.

وی در این باره اظهار داشت: هرچند مصدومیت‌هایم زیاد شده اما علاقه و انگیزه‌ام هنوز وجود دارد. هشت ماه با یکی از زانوهایم مشکل داشتم، امتحان واقعا سختی بود اما اکنون خوب شده‌ام. اگر فصل بعد هم مصدوم شوم یا اتفاق مشابهی رخ دهد ترجیح می‌دهم خداحافظی کنم اما در حال حاضر احساس می‌کنم می‌خواهم اگر بشود قراردادم را تمدید کنم.

مدافع بارسلونا ادامه داد: روند بهبودی‌ام کند اما موفقیت‌آمیز بود. این عمل جراحی مثل بقیه نبود. در حالی که سایر عمل‌های جراحی دردناک‌تر بود.

کاپیتان آبی‌اناری‌ها تأیید کرد: در حال حاضر می‌خواهم مطمئن شوم که زانویم بهتر شده و سپس ببینم فصل بعد چه اتفاقی می‌افتد. هر تصمیمی بگیرم در راستای منافع بارسلونا خواهد بود. با دل بوسکه روابط خوبی دارم بنابراین می‌خواهم تصمیم نهایی را بگیرم یا تا زمانی که با سرمربی صحبتی نکرده‌ام چیزی نخواهم گفت.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 12:57 pm

ایسکو نشان رئال مادرید را نبوسید
ستاره جوان رئال مادرید در مراسم معارفه خود به عنوان عضو جدید کهکشانی‌ها حاضر به بوسیدن نشان باشگاه رئال مادرید نشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روزنامه مارکا، ایسکو مهاجم فصل گذشته تیم مالاگا که هفته گذشته با رئال مادرید به توافق رسید، عصر دیروز (چهارشنبه) در مراسم معارفه خود در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوی مادرید حضور پیدا و برای اولین بار پیراهن رئال را بر تن کرد.

در این مراسم که 8 هزار نفر برای خوشامدگویی به ستاره جدید رئال به ورزشگاه آمده بودند، گروهی از هواداران از ایسکو که مشغول انداختن نخستین عکس‌هایش با پیراهن کهکشانی‌ها بود، خواستند طبق سنت همیشگی بر نشان باشگاه نقش بسته روی پیراهن خود بوسه بزند اما او از این کار خودداری کرد و به جای او برادرش این کار را انجام داد.

ایسکو با خودداری از بوسیدن نشان رئال مادرید بار دیگر بر این شایعه که او هنوز هم طرفدار بارسلونا است و ترجیح می‌داده به جای رئال مادرید به آبی و اناری‌پوشان کاتالونیا ملحق شود، دامن زد.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:58 pm

پیزارو با بایرن تمدید کرد

قرارداد قبلی این بازیکن چند روز قبل به پایان رسیده بود اما او امروز با امضا یک قرارداد یک ساله، تا تابستان 2014 در آلیانس آره نا خواهد ماند.

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که قرارداد کلودیو پیزارو، مهاجم پرویی اش را برای یک سال دیگر تمدید کرده است.

قرارداد قبلی این بازیکن چند روز قبل به پایان رسیده بود اما او امروز با امضا یک قرارداد یک ساله، تا تابستان 2014 در آلیانس آره نا خواهد ماند.

پیزارو بعد از تمدید قرارداد گفت:" من حالا 34 ساله هستم. تمدید قرارداد با بایرن بهترین اتفاقی است که می توانست برای من رخ بدهد.

من اطمینان دارم که یک سال فوق العاده دیگر در پیش خواهیم داشت. من قبلا با گواردیولا صحبت کردم. نمی دانم در این سال چه رخ خواهد داد اما احساس خیلی خوبی دارم و می خواهم تا زمانی که می توانم فوتبال بازی کنم."
پیزارو که سال گذشته از برمن به بایرن پیوست، پیش از این، بین سال های 2001 تا 2007 هم برای این باشگاه بازی کرده بود. او در 281 بازی رسمی برای بایرن، 112 گل به ثمر رسانده است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان