[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:44 pm

[quote:df76f06008="RainyGilman"]اپیپکچی رو چرا نگرفتن؟! خوب بودا[/quote:df76f06008]

به همون دلیلی که حبیب دهقان و حاجی زاده رو گرفتن!!!
وا بده اخوی
بزن شبکه 1 داره زیبای خفته نشون میده!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:48 pm

[size=24:10cfcabb8b]هم اینکه توجه شما را جلب میکنم به تصویر زیر[/size:10cfcabb8b]

[size=18:10cfcabb8b]به نظر شما چرا کوچکترین حرفی وقتی از خروج بازیکنان داماش زده میشه به میلی ثانیه نرسیده سایت ورزش 3 تو خروجی ها اون بازیکن داماش رو نشون میده ولی وقتی داماش با بازیکنش حتی قرارداد میبنده و تمام سایت های دیگه هم بهش اشاره می کنند ورزش 3 حتی به رنگ قرمز (یعنی احتمالی) اون بازیکن رو در بخش ورودی داماش نشون نمیده؟!!!

این رو ببینید و نظرات خودتون رو در این باره اینجا بیان کنید. ببینیم شما چی فکر می کنید در مورد این اعمال!!!!!!![/size:10cfcabb8b]

[img:10cfcabb8b]http://up.vbiran.ir/uploads/13728772922975_099.jpg[/img:10cfcabb8b]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:52 pm

[quote:4bfcbf4e8e="JUSTiran46"]:wink:
نیما جان نمیدونم کلآ چه اهدافی رو داری دنبال میکنی
همش داری تاریخ ایرانی رو نقد میکنی که اصلآ قابل درک نیست :wink:[/quote:4bfcbf4e8e] اینکه نیما چه فکری داره رو نمیدونم ولی فقط این رو میدونم که گیلان انقدر تاریخ کهن و پربار داره که نیازی نیست گیلانیان برای پیدا کردن اسطوره و تمدن متوسل به خرابه های تخت جمشید و پاسارگاد و امثالهم بشن
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 03, 2013 6:55 pm

خوب وختشه کم کم یه نوشته هایی نوشته بشه داسان داره جالب میشه /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:16 pm

مجریه دال آورده بود
[img:83f93fc36e]http://www.astroupload.com/uploads/1372878941891.jpg[/img:83f93fc36e]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:35 pm

آقایون کسی میدونه کارخونه چی توز توی جاده تهران کجاست دقیقا؟؟؟
بعد دانشگاه گیلان یا قبلش؟ :roll:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 03, 2013 7:57 pm

50 تا کاربر نمیتونن من و راهنمایی کنن؟ مرسی کلی
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:06 pm

[quote:7ee9a6e9af="havadarehamishegi"]آقایون کسی میدونه کارخونه چی توز توی جاده تهران کجاست دقیقا؟؟؟
بعد دانشگاه گیلان یا قبلش؟ :roll:[/quote:7ee9a6e9af]

نمی دونم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:10 pm

[quote:d4b9ce38e2="The_King_of_rasht"][quote:d4b9ce38e2="havadarehamishegi"]آقایون کسی میدونه کارخونه چی توز توی جاده تهران کجاست دقیقا؟؟؟
بعد دانشگاه گیلان یا قبلش؟ :roll:[/quote:d4b9ce38e2]

نمی دونم![/quote:d4b9ce38e2]

مقسی از پاسخ شماا :wink: بازم حمزه
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط metall » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:15 pm

[quote:c91def2618="havadarehamishegi"]آقایون کسی میدونه کارخونه چی توز توی جاده تهران کجاست دقیقا؟؟؟
بعد دانشگاه گیلان یا قبلش؟ :roll:[/quote:c91def2618]

اشی مشی اگه خواستی بگم بهت : :)
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:19 pm

[quote:6e0858d290="havadarehamishegi"]آقایون کسی میدونه کارخونه چی توز توی جاده تهران کجاست دقیقا؟؟؟
بعد دانشگاه گیلان یا قبلش؟ :roll:[/quote:6e0858d290]

تا جایی که من می دونم کارخانه ی چی توز توی شهر مشهد هستش .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:33 pm

2 3 روزی اینترنتم قطع بود اومدم سایت این 3 4 خبر جدید رو خوندم دال اوردم. دیگه طاقت ندارم عصبیم احساس بدی دارم. دوست داشتم تو این مملکت کاره ای بودم واریخ استقلال پرسپولیسو ... و فاتحشونو میخوندم. این تیمای مفت خور بی همه چیز که تنها کارشون خرج کردن از بیت المال و گرفتن بازیکنای شاخص تیمای دیگست حالم ازشون بهم میخوره. حالم از هر چی شهرستانی که طرفداره این 2 تیمه هم همینطور! حتی اگه او فرد از نزدیکای من هم باشه. از کوته فکری و گمراهیش متاسف میشم. حالم از سیاست های اینها که میخوان دو تیم تهرانی قطب فوتبال ایران باشه و این حرکت رو واسه رسیدن به اهداف سیاسی شون میکنند هم بهم میخوره. اون تیما اگه یه جو لیاقت و غیرت دارن خودشون از تیم های پایشون بازیکن بسازنند و ازش بهره برداری کنند نه این که همش از جیب دولت یعنی از جیب تو و من به زور پول و تبلیغات و هوادارو رسانه و ... یه قهرمانی بدست بیارن. این بی ارزشه.
فقط تو کار این ملت موندم که چقدر گمراهن. نمیدونم واسه طرفدارای این دو تیم تو شهرستانا باید دلسوزی بکنم به خاطر گمراهیشون و تاسف بخورم یا غصه. نمیدونم کی این اوضاع درست میشه اما میدونم تا وقتی این ملت وجود دارند اینها سیاستاشون رو اعمال میکنند و نتیجه ی این سیاست ها بی عدالتیه که میبینید. خطاب من به هم شهری های خودمه اونایی که اس اس و پس پس رو پیش یا پس از داماش دوست دارن ببینید این همون نتیجه علاقه شما به سوگولی های پایتخته. بازیکن همشهریتون میگه من از بچگی داماشی بودم اما برای پیشرفت تو فوتبالم باید برم پرسپولیس! و با کمی خوش خدمتی برای اینکه بتونه جایگاهی تو اون تیم دست و پا کنه میگه من افتخار میکنم به پرسپولیس برم. سعی کردم خودم رو جای ابشک بزارم و با تمام تعصبی که به داماش دارم نمیدونم اگه خودم بودم چه میکردم از یه طرف تعصبم به شهرم از یه طرف فکر پیشرفت و تاوانه موندن تو داماش. تاوانش میدونید چیه؟ همون تاوانی که جهانبخش و مهدوی دادن و به تیم ملی دعوت نشدند! ای کاش روزی بیاد این دو زالوی فوتبال ایران برای همیشه محو بشن. اما تا زمانی که ملت گمراه تو شهرستانها طرفداره این دو زالوی کثیف هستند بعید میدونم.
بریم سراغ مدیر عامل خوب و زحمتکشمون! بله اقای مهندس خیلی به داماش لطف داشته و من هم همیشه تو ورزشگاه به سهم خودم با شعار ایران اسیا... پاسدار زحماتش بودم. اما اقای عابدینی شما راست نمیگی شما هرگز داماش رو مثل فرزندت نمیدونی شما هرگز تعصبی که ما هوادارا به تیم داشتیم رو به تیم نداشتی. نمیگم زحمتی نکشیدی نمیگم تلاشی نکردی نه خیلی واسه داماش عرق ریختی اما این ها رو واسه فرزندت نکردی واسه دفاع از نام خودت کردی. اگه داماش واست مثل بچت بود و حس تعلق بهش داشتی هی چپ و راست راجع به پس پس مصاحبه نمیکردی درگیره تیم مفت خور پرسپولیس نبودی و تمام تمرکزت به داماش بود تا بازیکناشو اینقدر اسون از دست نمیداد. اینارو نگفتم تا نشون بدم همش شما مقصری اقای عابدینی این ها رو گفتم تا نشون بدم دونسنن داماش به عنوان فرزند یه دروغ بزرگ بیش نیست و شما تعلق خاطرت بیشتر به پرسپولیسه نه داماش. البته حق هم داری اون موقعت بهتری داره. هواداره بیشتر کانون توجهات بیشتر و ... اما با تمام این حرفا بازم از زحماتت به سهم خودم سپاسگزارم. اما ارزو میکنم که در اینده مالک و مدیر عاملی تیمم داشته باشه که بومی باشه عاشق باشه مثل هواداراش. تعصب داشته باشه به تیمش. تعلق خاطر داشته باشه به تیمش. نه اینکه فقط کار بلد باشه و دنبال خوش نامی باشه تو ورزش!
تنها خبر خوبی که شنیدم بازگشت عسگری بود که واقعا خوشحالم کرد خیلی دوست داشتم به تیم اضافه بشه و حس میکنم به تیم خیلی میتونه کمک کنه. خیلی باشنیدن خبرای این چند روزه بهم ریخت اعصابم و هر چی که از دلم به ذهنم میرسید رو نوشتم تا اینجوری یکم اروم تر شم و با ابرارام احساسم رو درمیون بزارم چون میدونم شما این حرفارو درک میکنید چون همه ی ما یک دغدغه ی مشترک داریم و اونم سربلندیه تیم شهرمون تیم استانمون داماش شهر بارانه!
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:49 pm

[quote:b45869f93d="ali73"][quote:b45869f93d="JUSTiran46"]:wink:
نیما جان نمیدونم کلآ چه اهدافی رو داری دنبال میکنی
همش داری تاریخ ایرانی رو نقد میکنی که اصلآ قابل درک نیست :wink:[/quote:b45869f93d] اینکه نیما چه فکری داره رو نمیدونم ولی فقط این رو میدونم که گیلان انقدر تاریخ کهن و پربار داره که نیازی نیست گیلانیان برای پیدا کردن اسطوره و تمدن متوسل به خرابه های تخت جمشید و پاسارگاد و امثالهم بشن[/quote:b45869f93d]

برادر گرامی این تفکرات ماله ترکاست,نه ماله ما که همیشه ایرانی بودیم و این کشور متعلق به امثال ماست:)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط darestan » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:22 pm

نظرتون راجع به انتقال اب کاسپی دریا به مرکز ایران چیه و ایا هیچ سودی داره
نماد کاربر
darestan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه جولاي 03, 2013 9:28 pm

[quote:b092364676="darestan"]نظرتون راجع به انتقال اب کاسپی دریا به مرکز ایران چیه و ایا هیچ سودی داره[/quote:b092364676]

به نکته جالبی اشاره کردی در جواب باید بگم اگه هم سودی داشته باشه برای ما نداره فکر کنم ضرز هم داره
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 12 مهمان