[quote:e8bea4352d="Inja-Rasht"][quote:e8bea4352d="amirdamashcity"][quote:e8bea4352d="Inja-Rasht"]بلا نسبت بعضی آبراران که البته و متاسفانه مخالف هستن و به هر بهانه ای زود از کوره در میرن و بیهوده به کسی که ثبات رو به این تیم آورده و بنیان و ساختار کشف استعداد رو تو این چند ساله در تیم شهر ما ایجاد کرده خرده میگیرن. روی حرفم با این آبراران نیست. روی حرفم با اون آبای زاکان بی اصل و نسب و تنگ نظر و متوهم هست که هروقت دوتا خرید زپرتی میکنن توهمشون دو برابر میشه و میان که اینجا به خیال خام و کوتاه خودشون آتش بیار معرکه باشن. جالب اینه که این اشخاص البته اگر بشه براشون شخصیت قائل شد و شخص خطابشون کرد اینقدر تابلو هستن که راحت میشه اسامیشون رو ردیف کرد. اونم بخاطر افکار احمقانه و ساده لوحانشون هست که که به شدت در اون بندر (دقت کنید شهر نه، بندر) مزخرفشون رواج داره. لطفا گورتون رو گم کنید و برید پی امپراطورتون که عابدینی اگر هم پرسپولیسی باشه تعصبش به داماش به مراتب بیش از امپراطور بندر زپرتی شماست. این کولکاپیس ها اگر بخوان باز هم گنده تر از دهنشون حرف بزنن پیه چند روز تعلیق و به تنم میمالم و حسابی از خجالتشون در میام. کلام آخر: گورتون رو گم کنید که حالت تهوع گرفتم ازین کثافت. خاک بر سر بازیکنای فولاد که اگر دو سال پیش علیه جلالی تبانی نکرده بودن الان دسته دوم باید زیرخواب سپیدرود میشدید.[/quote:e8bea4352d]
آقای عابدینی مچکریم شما بهترینی و کارت حرف نداره !!!!
فکر کنم اینطوری صحبت کردن در مورد مسائل تیم بهتر باشه اینطوری هم برچسب آبای به آدم نمیخوره هم اینکه بی خودی آدم خسته نمیشه برای بحث کردن .
جنابعالی که میگی زود از کوره در میرن بنده یکی از کسانی بودم که همیشه از عابدینی حمایت کردم و میکنم ولی فکر نکنم یه انتقاد کوچیک اونقدر مسئله ی بزرگی باشه به هر حال این سایت برای بیان تفکرات و هم اندیشی هواداران داماش است به نظر شما نمیشه از مدیر عامل خوب داماش هم انتقاد کرد ؟ البته من جواب قسمت اول متن شما رو دادم و با بقیه قسمت ها که در مورد آبای های بی همه چیز هست کاملا باهات موافقم

[/quote:e8bea4352d]
من کی به شما برچسب آبای زدم؟؟!! بله اینجا آزادی بیان حکمفرماست ولی از رشتی ها انتظار میره یکمی سیاستمدارتر و سیاستخوان باشن. اینجا مثلا شهره. بندر نیست که آبرار.[/quote:e8bea4352d]
من نگفتم شما برچسب آبای زدی روی سخن من با بعضی از دوستان بود که تا انتقادی میبینن فوری میگن تو رشتی نیستی و ... ، در مورد سیاست هم چشم از این به بعد بیشتر رعایت میشه ولی منظور من فقط انتقاد بود و من هم مثل شما از آقای عابدینی حمایت میکنم