[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » دوشنبه جولاي 01, 2013 3:00 pm

امیر عابدینی:
فوتبال از اقتصاد طلبکار است/ پیشنهاد 800 میلیونی به بازیکن 400 میلیونی
مدیرعامل باشگاه داماش با اشاره به اینکه وقتی سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا به چهار تیم افزایش پیدا می‌کند، باید نقش اتحادیه را در این موفقیت پر رنگ ببینیم، گفت: فوتبال ما از جامعه اقتصادی طلبکار است و اگر مطالباتش را دریافت کند پول‌دار خواهد شد
به گزارش خبرنگار مهر، امیر عابدینی در حاشیه برگزاری نشست اتحادیه فوتبال ضمن بیان مطلب فوق گفت: در این روزها علاوه بر تیم ملی فوتبال، والیبالیست‌های ایران نیز افتخارات بزرگی را آفریدند. وزنه‌برداران و کشتی‌گیران در مجامع بین‌المللی حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. ورزش‌های رزمی عملکردی عالی داشته‌اند و شرایط بانوان هم بسیار خوب است. در این شرایط حیف است این موفقیت‌ها ادامه نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه نقش مشورتی در فوتبال دارد، افزود: وقتی سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا به چهار تیم افزایش پیدا می‌کند، باید نقش اتحادیه را در این موفقیت پر رنگ ببینیم. امروز فدراسیون و اتحادیه به هم نزدیک شده‌اند و در تعامل با همدیگر پیگیر حل مشکلات باشگاه هستند.

مدیرعامل باشگاه داماش با اشاره به اینکه جایگاه اتحادیه در سال 73 کجا بود و امروز چه جایگاهی دارد، یادآور شد: خوشحالم امروز اکثریت مدیران عامل باشگاه‌ها در جلسه اتحادیه حضور یافتند و در تصمیم گیری‌های کلان آن نقش مهمی را ایفا کردند

وی با تاکید بر اینکه فوتبال ما از جامعه اقتصادی طلبکار است و اگر مطالباتش را دریافت کند پول‌دار خواهد شد، افزود: امسال مصوب شده است قرارداد باشگاه با بازیکنان در چارچوب نظام مدنی، قوانین حقوقی کشور و تکیه بر قوانین فیفا تنظیم شده و اگر مشکلی پیش بیاید طبق قوانین جدید به آن رسیدگی می شود.

عابدینی همچنین در خصوص بالارفتن قیمت بازیکنان در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: برخی بازیکنان که 300 میلیون تومان دریافت کرده‌اند و نتوانستند به اندازه این مبلغ برای فوتبال مفید باشند، امروز مبالغ بالاتر می‌خواهند. ضمن اینکه متاسفانه به بازیکن ما حدود 400 میلیون تومان دریافتی‌اش است، پیشنهاد 800 میلیون تومانی داده‌اند.

وی با بیان اینکه بازیکنان داماش امسال توقع بالایی از این باشگاه ندارد و شرایط موجود را به خوبی تحمل کرده‌اند، تاکید کرد: بعضی‌ها می‌توانند رقم‌های بالا به بازیکنان پرداخت کنند اما ما نمی‌توانیم. رقم‌های آنها به سقف یک میلیارد تومان می‌رسد، هر چند در فوتبال دنیا معادل 220 هزار یورو می‌شود، پولی نیست.

مدیر عامل باشگاه داماش در پایان گفت: قرارداد بازیکنان مدنظرمان را ثبت کرده‌ایم و لزومی ندیدم که بازیکن جدید بگیریم، ضمن اینکه امروز 9 بازیکن از رده‌های پایه به تیم اضافه کرده‌ایم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه جولاي 01, 2013 4:28 pm

[quote:24ee021333="Inja-Rasht"]بلا نسبت بعضی آبراران که البته و متاسفانه مخالف هستن و به هر بهانه ای زود از کوره در میرن و بیهوده به کسی که ثبات رو به این تیم آورده و بنیان و ساختار کشف استعداد رو تو این چند ساله در تیم شهر ما ایجاد کرده خرده میگیرن. روی حرفم با این آبراران نیست. روی حرفم با اون آبای زاکان بی اصل و نسب و تنگ نظر و متوهم هست که هروقت دوتا خرید زپرتی میکنن توهمشون دو برابر میشه و میان که اینجا به خیال خام و کوتاه خودشون آتش بیار معرکه باشن. جالب اینه که این اشخاص البته اگر بشه براشون شخصیت قائل شد و شخص خطابشون کرد اینقدر تابلو هستن که راحت میشه اسامیشون رو ردیف کرد. اونم بخاطر افکار احمقانه و ساده لوحانشون هست که که به شدت در اون بندر (دقت کنید شهر نه، بندر) مزخرفشون رواج داره. لطفا گورتون رو گم کنید و برید پی امپراطورتون که عابدینی اگر هم پرسپولیسی باشه تعصبش به داماش به مراتب بیش از امپراطور بندر زپرتی شماست. این کولکاپیس ها اگر بخوان باز هم گنده تر از دهنشون حرف بزنن پیه چند روز تعلیق و به تنم میمالم و حسابی از خجالتشون در میام. کلام آخر: گورتون رو گم کنید که حالت تهوع گرفتم ازین کثافت. خاک بر سر بازیکنای فولاد که اگر دو سال پیش علیه جلالی تبانی نکرده بودن الان دسته دوم باید زیرخواب سپیدرود میشدید.[/quote:24ee021333]

آقای عابدینی مچکریم شما بهترینی و کارت حرف نداره !!!!
فکر کنم اینطوری صحبت کردن در مورد مسائل تیم بهتر باشه اینطوری هم برچسب آبای به آدم نمیخوره هم اینکه بی خودی آدم خسته نمیشه برای بحث کردن .
جنابعالی که میگی زود از کوره در میرن بنده یکی از کسانی بودم که همیشه از عابدینی حمایت کردم و میکنم ولی فکر نکنم یه انتقاد کوچیک اونقدر مسئله ی بزرگی باشه به هر حال این سایت برای بیان تفکرات و هم اندیشی هواداران داماش است به نظر شما نمیشه از مدیر عامل خوب داماش هم انتقاد کرد ؟ البته من جواب قسمت اول متن شما رو دادم و با بقیه قسمت ها که در مورد آبای های بی همه چیز هست کاملا باهات موافقم :wink:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 01, 2013 4:35 pm

[quote:fd6ffc4e1c="abarar1989"][color=black:fd6ffc4e1c]از دوستان عزیزی که سریع از کوره در میرن خواهش میکنم یه دور متنی که مهرداد چند روز پیش تو صفحه ای اصلی کار کرد سری بزنند و یه خورده منطق بخرج بدن خیلی چیزها دستشون میاد
خارج از اون عابدینی 6 سال تو داماشه واقعا نباید تا الان سیاستش برامون روشن شده باشه؟![/color:fd6ffc4e1c][/quote:fd6ffc4e1c]
آبرار ما هرچی بگیم بازم عابدینی و دوست داریم عابدینی الان تو رشت بدخواه زیاد حتی بازیکنا واقع من در تعجبم یه بازیکنی که سال ها قبل در داماش و پارسال تازه برگشت میگه که عابدینی بره اسم تیمم بشه استقلال رشت !
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه جولاي 01, 2013 4:42 pm

من احتمال میدم عابدینی از داماش بره ولی مدیر عاملی پرسپولیس خیلی واسش کوچکه. امیدوارم اون چیزی که تو ذهنم هست محقق بشه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه جولاي 01, 2013 4:44 pm

[quote:87de43f226="amirdamashcity"][quote:87de43f226="Inja-Rasht"]بلا نسبت بعضی آبراران که البته و متاسفانه مخالف هستن و به هر بهانه ای زود از کوره در میرن و بیهوده به کسی که ثبات رو به این تیم آورده و بنیان و ساختار کشف استعداد رو تو این چند ساله در تیم شهر ما ایجاد کرده خرده میگیرن. روی حرفم با این آبراران نیست. روی حرفم با اون آبای زاکان بی اصل و نسب و تنگ نظر و متوهم هست که هروقت دوتا خرید زپرتی میکنن توهمشون دو برابر میشه و میان که اینجا به خیال خام و کوتاه خودشون آتش بیار معرکه باشن. جالب اینه که این اشخاص البته اگر بشه براشون شخصیت قائل شد و شخص خطابشون کرد اینقدر تابلو هستن که راحت میشه اسامیشون رو ردیف کرد. اونم بخاطر افکار احمقانه و ساده لوحانشون هست که که به شدت در اون بندر (دقت کنید شهر نه، بندر) مزخرفشون رواج داره. لطفا گورتون رو گم کنید و برید پی امپراطورتون که عابدینی اگر هم پرسپولیسی باشه تعصبش به داماش به مراتب بیش از امپراطور بندر زپرتی شماست. این کولکاپیس ها اگر بخوان باز هم گنده تر از دهنشون حرف بزنن پیه چند روز تعلیق و به تنم میمالم و حسابی از خجالتشون در میام. کلام آخر: گورتون رو گم کنید که حالت تهوع گرفتم ازین کثافت. خاک بر سر بازیکنای فولاد که اگر دو سال پیش علیه جلالی تبانی نکرده بودن الان دسته دوم باید زیرخواب سپیدرود میشدید.[/quote:87de43f226]

فکر کنم اینطوری صحبت کردن در مورد مسائل تیم بهتر باشه اینطوری هم برچسب آبای به آدم نمیخوره هم اینکه بی خودی آدم خسته نمیشه برای بحث کردن .
جنابعالی که میگی زود از کوره در میرن بنده یکی از کسانی بودم که همیشه از عابدینی حمایت کردم و میکنم ولی فکر نکنم یه انتقاد کوچیک اونقدر مسئله ی بزرگی باشه به هر حال این سایت برای بیان تفکرات و هم اندیشی هواداران داماش است به نظر شما نمیشه از مدیر عامل خوب داماش هم انتقاد کرد ؟ البته من جواب قسمت اول متن شما رو دادم و با بقیه قسمت ها که در مورد آبای های بی همه چیز هست کاملا باهات موافقم :wink:[/quote:87de43f226]

من کی به شما برچسب آبای زدم؟؟!! بله اینجا آزادی بیان حکمفرماست ولی از رشتی ها انتظار میره یکمی سیاستمدارتر و سیاستخوان باشن. اینجا مثلا شهره. بندر نیست که آبرار.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه جولاي 01, 2013 4:53 pm

[quote:e8bea4352d="Inja-Rasht"][quote:e8bea4352d="amirdamashcity"][quote:e8bea4352d="Inja-Rasht"]بلا نسبت بعضی آبراران که البته و متاسفانه مخالف هستن و به هر بهانه ای زود از کوره در میرن و بیهوده به کسی که ثبات رو به این تیم آورده و بنیان و ساختار کشف استعداد رو تو این چند ساله در تیم شهر ما ایجاد کرده خرده میگیرن. روی حرفم با این آبراران نیست. روی حرفم با اون آبای زاکان بی اصل و نسب و تنگ نظر و متوهم هست که هروقت دوتا خرید زپرتی میکنن توهمشون دو برابر میشه و میان که اینجا به خیال خام و کوتاه خودشون آتش بیار معرکه باشن. جالب اینه که این اشخاص البته اگر بشه براشون شخصیت قائل شد و شخص خطابشون کرد اینقدر تابلو هستن که راحت میشه اسامیشون رو ردیف کرد. اونم بخاطر افکار احمقانه و ساده لوحانشون هست که که به شدت در اون بندر (دقت کنید شهر نه، بندر) مزخرفشون رواج داره. لطفا گورتون رو گم کنید و برید پی امپراطورتون که عابدینی اگر هم پرسپولیسی باشه تعصبش به داماش به مراتب بیش از امپراطور بندر زپرتی شماست. این کولکاپیس ها اگر بخوان باز هم گنده تر از دهنشون حرف بزنن پیه چند روز تعلیق و به تنم میمالم و حسابی از خجالتشون در میام. کلام آخر: گورتون رو گم کنید که حالت تهوع گرفتم ازین کثافت. خاک بر سر بازیکنای فولاد که اگر دو سال پیش علیه جلالی تبانی نکرده بودن الان دسته دوم باید زیرخواب سپیدرود میشدید.[/quote:e8bea4352d]

جنابعالی که میگی زود از کوره در میرن بنده یکی از کسانی بودم که همیشه از عابدینی حمایت کردم و میکنم ولی فکر نکنم یه انتقاد کوچیک اونقدر مسئله ی بزرگی باشه به هر حال این سایت برای بیان تفکرات و هم اندیشی هواداران داماش است به نظر شما نمیشه از مدیر عامل خوب داماش هم انتقاد کرد ؟ البته من جواب قسمت اول متن شما رو دادم و با بقیه قسمت ها که در مورد آبای های بی همه چیز هست کاملا باهات موافقم :wink:[/quote:e8bea4352d]

من کی به شما برچسب آبای زدم؟؟!! بله اینجا آزادی بیان حکمفرماست ولی از رشتی ها انتظار میره یکمی سیاستمدارتر و سیاستخوان باشن. اینجا مثلا شهره. بندر نیست که آبرار.[/quote:e8bea4352d]
من نگفتم شما برچسب آبای زدی روی سخن من با بعضی از دوستان بود که تا انتقادی میبینن فوری میگن تو رشتی نیستی و ... ، در مورد سیاست هم چشم از این به بعد بیشتر رعایت میشه ولی منظور من فقط انتقاد بود و من هم مثل شما از آقای عابدینی حمایت میکنم
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه جولاي 01, 2013 5:39 pm

[quote:cee08bd827="hamed1992"]آبراران جناب آقای خرمی خیلی وقته نمیاد،کسی از ایشون خبری نداره؟ /13/[/quote:cee08bd827]

[size=13:cee08bd827][color=black:cee08bd827]درود بر شما و سایر دوستان وارشی
عزیز دل ، حامد جان، هستم البته همچنان زیر سایه مهر شما و دوستان ، فعلا بنا بر دلایلی فکر میکنم با نظراتم نمیتونم کمکی کرده باشم ،بیشتر سعی میکنم خواننده نظرات دوستان باشم. مهرتان در دل ، روزافزون...[/color:cee08bd827][/size:cee08bd827]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 01, 2013 5:41 pm

امسال افشین تو تمرینات خیلی عالی شده که میشه گفت از متوسل زاده خیلی بهتر و امسال میتونه امید ما باشه /7/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » دوشنبه جولاي 01, 2013 5:54 pm

اگر هم امیرخان بماند تمام ذهنش واسه پرسپولیس عین تمام این سالها و این تازگی ندارد.
اگر تشریف ببرند چه کسی این تیم را اداره می کند؟ /4/ /4/ /4/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:38 pm

امروز صبح داماش ساعت 11 داشت تو زمین خیابان چمران تمرین می کرد
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه جولاي 01, 2013 8:10 pm

[quote:e60a893fd1="dani_0131"]اگر هم امیرخان بماند تمام ذهنش واسه پرسپولیس عین تمام این سالها و این تازگی ندارد.
اگر تشریف ببرند چه کسی این تیم را اداره می کند؟ /4/ /4/ /4/[/quote:e60a893fd1]

آبره من یه سری کلید دارم میتونم بیامـــــا

[img:e60a893fd1]http://www.astroupload.com/uploads/1372709210291.jpg[/img:e60a893fd1]
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه جولاي 01, 2013 9:49 pm

[quote:14af056170="Inja-Rasht"]من احتمال میدم عابدینی از داماش بره ولی مدیر عاملی پرسپولیس خیلی واسش کوچکه. امیدوارم اون چیزی که تو ذهنم هست محقق بشه.[/quote:14af056170]

بنظر من هر وقت عابدینی زیاد میگه میخوام برم برم نمیره,بعدشم چی بگم والله ناراحت میشیم هممون در مورد بعضی چیزها که امیر خان میگن ولی هیچی نگیم بهتره...
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » دوشنبه جولاي 01, 2013 11:49 pm

[quote:fdba1b51f8="khorami201"][quote:fdba1b51f8="hamed1992"]آبراران جناب آقای خرمی خیلی وقته نمیاد،کسی از ایشون خبری نداره؟ /13/[/quote:fdba1b51f8]

[size=13:fdba1b51f8][color=black:fdba1b51f8]درود بر شما و سایر دوستان وارشی
عزیز دل ، حامد جان، هستم البته همچنان زیر سایه مهر شما و دوستان ، فعلا بنا بر دلایلی فکر میکنم با نظراتم نمیتونم کمکی کرده باشم ،بیشتر سعی میکنم خواننده نظرات دوستان باشم. مهرتان در دل ، روزافزون...[/color:fdba1b51f8][/size:fdba1b51f8][/quote:fdba1b51f8]
آقای خرمی عزیز این چه حرفیه!
ما از صحبت های شما درس میگیریم،انشاالله هرجا هستین سربلندو سرافرازو داماشی باشید :P
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه جولاي 02, 2013 12:05 am

[size=24:b545de4f23][color=darkblue:b545de4f23]ساعت 04:35[/color:b545de4f23][/size:b545de4f23]
[color=black:b545de4f23]abarar1989
02. hamed1992
03. SajjaD_46
[/color:b545de4f23]
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه جولاي 02, 2013 6:32 am

[color=blue:1b3721ae29]من اصلا دلم نمیخاد اراجیف دو تا تیم لجن پایتخت و اینجا منعکس کنم ولی خوندن این مطلب خالی از لطف نیست....

رويانيان: حاضرم با عابديني کار کنم

محمد رويانيان قبول دارد که امير عابديني جاي او به پرسپوليس بيايد چرا که مي‌توانند با يکديگر همکاري داشته باشند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حاشيه امضاي تفاهمنامه همکاري با وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، اظهار کرد: اگر عابديني به جاي من بيايد قبول دارم. ما مي‌توانيم با هم کار کنيم. ايشان مي‌تواند در بخش توسعه باشگاه کار کند و من هم به کارهاي اقتصادي مي‌پردازم،[/color:1b3721ae29][size=24:1b3721ae29][color=red:1b3721ae29] اما فکر نمي‌کنم که ايشان را بياورند.[/color:1b3721ae29][/size:1b3721ae29]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 10 مهمان