گفتوگو با عليرضا جهانبخش، لژيونر جديد فوتبال ايران:
میخواهم در جام جهانی بازی کنم
قانونآنلاين، اميرمحمد يعقوبپور- هنوز لیگ دوازدهم تمام نشده بود که از باشگاه داماش خبر رسید علیرضا جهانبخش قرار است فصل آینده در یک تیم هلندی به فوتبالش ادامه دهد. در ابتدا کمتر کسی این خبر را جدی گرفت اما حدود یک ماه پیش بود که باشگاه ان ای سی هلند رسما اعلام کرد با جهانبخش قرارداد رسمی امضا کرده است. جهانبخش 19 ساله که چندی پیش در مراسمی به هواداران ان ای سی معرفی شد حالا به ایران بازگشته تا با انجام کارهای نهایی اش برای همیشه راهی هلند شود. حضور او در ایران بهانه ای شد تا سراغ او برویم و با او در خصوص آخرین وضعیتش صحبت کنیم. جهانبخش در گفت و گو با قانون آنلاین صحبتهایی را مطرح کرده که شاید برای هواداران فوتبال جالب باشد.
بالاخره قراردادت با تیم هلندی نهایی شد؟
خوشبختانه با ان ای سی قرارداد رسمی امضا کرده ام و فقط منتظر این هستم که مجوز کارم در هلند آماده شود.
چطور شد سر از هلند و باشگاه انای سی در آوردی؟
بعد از بازیهای جوانان آسیا بود که مسئولان ان ای سی دنبال من آمدند و به خاطر عملکردی که در آن بازیها داشتم خواهان جذب من شدند. من چون شنیده بودم که باشگاههای هلندی در پرورش و آموزش بازیکن تخصص بالایی دارند، به پیشنهاد آنها جواب مثبت دادم و قرار شد هلندیها با باشگاه داماش مذاکرات نهایی را انجام دهند. نیم فصل لیگ دوازدهم بود که باشگاه داماش رضایت به جدایی من نداد و قرار شد در پایان فصل قرارداد نهایی شود. با پایان فصل مذاکرات بین دو باشگاه داماش و ان ای سی نهایی شد و من بالاخره بازیکن ان ای سی شدم.
از کشورهای دیگر هم پیشنهاد داشتی؟
بعد از بازیهای جوانان آسیا پیشنهادهایی رسید اما فقط پیشنهاد باشگاه هلندی جدی شد.
اصلا فکر می کردی با بازی در داماش به لیگ هلند برسی؟
واقعا خودم هم فکرش را نمی کردم در این سن و سال بتوانم به فوتبال اروپا برسم اما الان از این بابت خیلی خوشحالم. حالا که چنین فرصتی برایم فراهم شده باید از آن نهایت استفاده را ببرم و تواناییهایم را نشان دهم.
برای رفتن به هلند با کسی هم مشورت کردی؟
الگوی فوتبالی من آقای مهدوی کیا بوده و وقتی پیشنهاد ان ای سی مطرح شد با اولین کسی که مشورت کردم، آقا مهدی بود. به هر حال ایشان سابقه درخشانی در فوتبال اروپا دارد و در این مدت خیلی از راهنماییهای او استفاده کرده ام. همیشه با آقا مهدی در تماس هستم و دوست دارم از تجربیات او استفاده کنم.
فکر می کنی بتوانی در لیگ هلند بازی کنی؟
به هر حال من قرار است برای یاد گرفتن فوتبال روز دنیا به اروپا بروم وباید با تمام وجود تلاش کنم. امیدوارم همان طور که خیلی زود به فوتبال اروپا رسیدم، بتوانم خیلی زود هم در لیگ هلند بازی کنم البته اول از همه باید مشکل زبانم را حل کنم.
در جلسه معارفه از این بابت مشکلی نداشتی؟
خوشبختانه باشگاه ان ای سی در جلسه معارفه برای من مترجم گرفته بود اما به من گفته اند که باید خیلی زود مشکل زبانم را برطرف کنم. شاید فعلا همین داستان سختترین کار من باشد.
حتما می دانی که کی روش به بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند اعتقاد ویژه ای دارد، فکر می کنی حالا بتوانی به تیم ملی هم برسی؟
من به ان ای سی آمدهام تا پیشرفت کنم و مطمئن باشید تلاش می کنم تا روزی به تیم ملی هم برسم. من می خواهم در جام جهانی بازی کنم و شاید همین حضور در ان ای سی خیلی به من در رسیدن به هدفم کمک کند.
فصل پیش از پرسپولیس پیشنهاد داشتی و با مخالفت عابدینی به این تیم نرفتی، امسال هم این پیشنهاد مطرح شد؟
تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال همیشه قابل احترام هستند و بازی در این دو تیم برای هر بازیکن ایرانی افتخار است. دوستان پرسپولیسی در این دو سال به من لطف داشتند اما من به خاطر اینکه پیشرفت کنم تصمیم گرفتم به اروپا بروم.
http://www.ghanoondaily.ir/Modules/News ... =&Src=Main