[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه ژوئن 30, 2013 10:11 pm

هه اول بازی اسپانیا گول بخورده تا بازی جذابتر ببه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه ژوئن 30, 2013 10:34 pm

[quote:84502db6a1="hamed1992"]آبرار ارسلان خصوصی /13/[/quote:84502db6a1]

آبرار حامد جواب دادم شب همگی خوش و بخیر ما رفتیم بازی رو ببینیم.آبرار حامد راستی خصوصی 2 یا 1 :lol: شبت خوش آبرار
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه ژوئن 30, 2013 10:47 pm

[b:00af013d93]یعنی دیوانه برزیلما... /23/ /23/ /23/ :P :P :P[/b:00af013d93][color=darkred:00af013d93] [/color:00af013d93]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » يکشنبه ژوئن 30, 2013 10:47 pm

بارسا که 7 تا از بایرن خورد...این اسپانیا هم چند تا بخوره خیلی خوب میشه...
یه مقدار ازاونا روشون بخوابه حال کنیم /7/
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:27 am

اختصاصی مهر/
غمخوار و عابدینی گزینه‌های مدیرعاملی پرسپولیس/ چهره‌های نام آشنا در هیات مدیره
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: در حالی که محمد رویانیان پس از نشست با وزیر ورزش و جوانان به طور موقت در باشگاه پرسپولیس ماندگار شد، اما پس از ماموریتی که محمد عباسی به معاونش داد رایزنی ها برای ایجاد تغییرات در مدیریت و هیات مدیره باشگاه سرخپوش تهرانی آغاز شد و قرار است بزودی مدیرعامل این باشگاه پرطرفدار و اعضای جدید هیات مدیره معرفی شوند.به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه پرسپولیس که به خاطر عدم ثبات مدیریت در سال‌های اخیر لطمات جبران ناپذیری را متحمل شده است، بازهم شاهد تغییرات جدیدی خواهد بود تا در آستانه آغاز سیزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر اوضاع این باشگاه آشفته‌تر از همیشه شود. این در حالی است که محمد رویانیان در یک سال و نیم گذشته عملکرد قابل قبولی در این باشگاه داشت و توانست برخی کارهای اقتصادی را اغاز کند. با این حال اختلافاتی که بین او و دولت بوجود آمد زمینه جدایی و برکناری‌اش را فراهم کرد.

هفته گذشته بود که برکناری محمد رویانیان به سوژه اول فوتبال تبدیل شد و گزینه اصلی جانشینی وی نیز معرفی و حتی در مصاحبه‌ای تند به سیاست های اقتصادی رویانیان تاخت تا زمینه منتفی شدن حضورش در مدیریت باشگاه را فراهم کند. با این حال این پایان کار نبود و احتمال می‌رود جعفر کامبوزیا همچنان به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه به فعالیت بپردازد.

پس از دیداری که محمد رویانیان با محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان داشت، به طور غیررسمی اعلام شد وی در پرسپولیس ماندگار شده است اما وزیر ورزش و جوانان بلافاصله طی حکمی حمید سجادی را به عنوان مامور ویژه خود برای انزلیچی دادن به اوضاع باشگاه پرسپولیس و انتخاب هیات مدیره جدید معرفی کرد تا دونده سابق تیم ملی ایران فعالیتش را به طور جدی آغاز کند.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد سجادی در اولین گام چند گزینه را برای جانشینی محمد رویانیان انتخاب کرده که از بین آنها اکبر غمخوار و امیر عابدینی دو مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس از شانس بیشتری برای حضور در باشگاه سرخ تهران برخوردارند. قرار است بزودی مذاکرات جدی با این دو گزینه انجام شود و در نهایت یکی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرطرفدار تهرانی معرفی شود.

بر همین اساس معاون وزیر ورزش با برخی از گزینه‌های مورد نظرش برای حضور در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نیز مذاکراتی داشته که در میان آنها نام مهدی مهدوی‌کیا و افشین پیروانی دو بازیکن پیشین این باشگاه نیز دیده می شوند. قرار است چند عضو جدید هیات مدیره نیز به این دو اضافه شوند تا ترکیب جدیدی شکل بگیرد و پرسپولیس برای حضور در لیگ سیزدهم آماده شود.

http://www.mehrnews.com/detail/News/2087413
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:31 am

پاتک وزارت/با عابدینی چه می کنید؟/معتمد هواداران، پیشکسوتان و دولت بعدی!

حالا وزارت ورزش هم رفته سراغ همان عابدینی. کسی که با دولت بعدی هم قطعا رابطه خوبی دارد. این بار پاتک وزارت جواب می دهد؟

سایت گل-وزارت ورزش این بار هوشمندانه تر وارد بازی پرسپولیس و رویانیان شده است.اگر در تقابل های قبلی بحث کامبوزیا مطرح بود این بار انگشت به سمت کسی دراز شده که در همه حملات قبلی پیشکسوتان به وزارت ورزش هم نام او به صورت سمبل به میان آمده بود. همه پیشکسوتان و حتی علی پروین و خوردبین هم بارها گفته بودند این تیم مدیرانی مانند عابدینی می خواهد و حالا وزارت ورزش هم رفته سراغ همان عابدینی. کسی که با دولت بعدی هم قطعا رابطه خوبی دارد. این بار پاتک وزارت جواب می دهد؟ به نظر می رسد بیش از ان که آنها به فرد خاصی برای جانشینی رویانیان نظر داشته باشند، اصرار به رفتن وی دارند.
به گزارش سایت گل و به نقل از مهردر حالی که محمد رویانیان پس از نشست با وزیر ورزش و جوانان به طور موقت در باشگاه پرسپولیس ماندگار شد، اما پس از ماموریتی که محمد عباسی به معاونش داد رایزنی ها برای ایجاد تغییرات در مدیریت و هیات مدیره باشگاه سرخپوش تهرانی آغاز شد و قرار است بزودی مدیرعامل این باشگاه پرطرفدار و اعضای جدید هیات مدیره معرفی شوند.

باشگاه پرسپولیس که به خاطر عدم ثبات مدیریت در سال‌های اخیر لطمات جبران ناپذیری را متحمل شده است، بازهم شاهد تغییرات جدیدی خواهد بود تا در آستانه آغاز سیزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر اوضاع این باشگاه آشفته‌تر از همیشه شود. این در حالی است که محمد رویانیان در یک سال و نیم گذشته عملکرد قابل قبولی در این باشگاه داشت و توانست برخی کارهای اقتصادی را اغاز کند. با این حال اختلافاتی که بین او و دولت بوجود آمد زمینه جدایی و برکناری‌اش را فراهم کرد.

هفته گذشته بود که برکناری محمد رویانیان به سوژه اول فوتبال تبدیل شد و گزینه اصلی جانشینی وی نیز معرفی و حتی در مصاحبه‌ای تند به سیاست های اقتصادی رویانیان تاخت تا زمینه منتفی شدن حضورش در مدیریت باشگاه را فراهم کند. با این حال این پایان کار نبود و احتمال می‌رود جعفر کامبوزیا همچنان به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه به فعالیت بپردازد.

پس از دیداری که محمد رویانیان با محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان داشت، به طور غیررسمی اعلام شد وی در پرسپولیس ماندگار شده است اما وزیر ورزش و جوانان بلافاصله طی حکمی حمید سجادی را به عنوان مامور ویژه خود برای انزلیچی دادن به اوضاع باشگاه پرسپولیس و انتخاب هیات مدیره جدید معرفی کرد تا دونده سابق تیم ملی ایران فعالیتش را به طور جدی آغاز کند.

سجادی در اولین گام چند گزینه را برای جانشینی محمد رویانیان انتخاب کرده که از بین آنها اکبر غمخوار و امیر عابدینی دو مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس از شانس بیشتری برای حضور در باشگاه سرخ تهران برخوردارند. قرار است بزودی مذاکرات جدی با این دو گزینه انجام شود و در نهایت یکی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرطرفدار تهرانی معرفی شود.

بر همین اساس معاون وزیر ورزش با برخی از گزینه‌های مورد نظرش برای حضور در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نیز مذاکراتی داشته که در میان آنها نام مهدی مهدوی‌کیا و افشین پیروانی دو بازیکن پیشین این باشگاه نیز دیده می شوند. قرار است چند عضو جدید هیات مدیره نیز به این دو اضافه شوند تا ترکیب جدیدی شکل بگیرد و پرسپولیس برای حضور در لیگ سیزدهم آماده شود.

قطعا شانس عابدینی در فضای فعلی بیش از غمخوار است و در کنار آن برخی مدیران حاضر در وزارتخانه می توانند با اهرم عابدینی در دولت بعدی هم جایگاهی به دست اورند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 88?ICID=OP
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:34 am

شایعات شروع شد . انگار قررار نیست تیم ما یه روز خوش ببینه حالا با بحث رفتن عابدینی تیم ما دچار دردسر میشه .
خدا لعنت کنه استقلال و پرسپولیس رو .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:35 am

[color=green:6113f1402f][size=24:6113f1402f]خیز روح الله قهرمانی چابک برای وزارت [/size:6113f1402f]
چاپ گیلوند : از طریق منابع آگاه اطلاع حاصل شد که آقایان روح الله قهرمانی چابک ، علی اکبر آقایی و علی عبدالعلی زاده برای تصدی وزارت راه و شهرسازی و گرفتن نظر مجلس به هیات ریسه مجلس شورای اسلامی معرفی شده اند .

در صورتیکه قهرمانی چابک بر کرسی وزارت راه و شهرسازی جلوس کند وی سومین وزیر گیلانی پس از انقلاب خواهد بود .

گفتنی است قهرمانی چابک استاندار پیشین گیلان در حال حاضر سفیر و نماینده تام الاختیار ایران در کویت است.[/color:6113f1402f]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 01, 2013 6:54 am

در اعتراض به هزینه‌های جام‌جهانی فوتبال
معترضان برزیلی: فیفا؛ تو صورتحساب را پرداخت کن!/ تظاهرات در اطراف ورزشگاه ماراکانا
هزاران معترض برزیلی شب گذشته در اطراف ورزشگاه «ماراکانا» محل برگزاری مسابقه فینال برزیل و اسپانیا، تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، همزمان با برگزاری مسابقه فینال جام کنفدراسیون‌ها در شهر ریودوژانیروی برزیل، هزاران نفر در ادامه اعتراضات ضددولتی دست به تظاهرات زده و با پلیس درگیر شدند.

معترضان که به سمت ورزشگاه «ماراکانا» محل برگزاری مسابقه فینال، راهپیمایی کرده به سمت نیرو‌های پلیس ضد شورش سنگ و مواد محترقه پرتاب کردند.

بنا بر این گزارش، پلیس نیز برای متفرق‌ساختن جمعیت معترض از گاز اشک‌آور استفاده کرد.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات که به هزینه‌های سرسام‌آور برگزاری مسابقات جام جهانی معترض بودند، پلاکارد‌هایی حمل می‌کردند که بر روی آن نوشته شده بود: «فیفا؛ تو صورتحساب را پرداخت کن!»

موج تظاهرات در کشور برزیل از حدود یک ماه پیش در شهر سان پائولو، در اعتراض به افزایش 10 درصدی نرخ حمل و نقل عمومی آغاز و به شهرهای دیگر این کشور تسری یافت.

برزیلی‌ها به وضعیت خدمات عمومی از جمله حمل و نقل عمومی و بهداشت، افزایش فساد دولتی و هزینه‌های سرسام‌آور برگزاری جام جهانی معترض هستند.

برزیل سال 2014 میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال و در سال 2016 میزبان المپیک تابستانی خواهد بود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920410000340
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Namjoo_St » دوشنبه جولاي 01, 2013 7:14 am

گفت‌وگو با عليرضا جهانبخش، لژيونر جديد فوتبال ايران:
می‌خواهم در جام جهانی بازی کنم

قانون‌آنلاين، اميرمحمد يعقوب‌پور- هنوز لیگ دوازدهم تمام نشده بود که از باشگاه داماش خبر رسید علیرضا جهانبخش قرار است فصل آینده در یک تیم هلندی به فوتبالش ادامه دهد. در ابتدا کمتر کسی این خبر را جدی گرفت اما حدود یک ماه پیش بود که باشگاه ان ای سی هلند رسما اعلام کرد با جهانبخش قرارداد رسمی امضا کرده است. جهانبخش 19 ساله که چندی پیش در مراسمی به هواداران ان ای سی معرفی شد حالا به ایران بازگشته تا با انجام کارهای نهایی اش برای همیشه راهی هلند شود. حضور او در ایران بهانه ای شد تا سراغ او برویم و با او در خصوص آخرین وضعیتش صحبت کنیم. جهانبخش در گفت و گو با قانون آنلاین صحبت‌هایی را مطرح کرده که شاید برای هواداران فوتبال جالب باشد.

بالاخره قراردادت با تیم هلندی نهایی شد؟
خوشبختانه با ان ای سی قرارداد رسمی امضا کرده ام و فقط منتظر این هستم که مجوز کارم در هلند آماده شود.

چطور شد سر از هلند و باشگاه ان‌ای سی در آوردی؟
بعد از بازی‌های جوانان آسیا بود که مسئولان ان ای سی دنبال من آمدند و به خاطر عملکردی که در آن بازی‌ها داشتم خواهان جذب من شدند. من چون شنیده بودم که باشگاه‌های هلندی در پرورش و آموزش بازیکن تخصص بالایی دارند، به پیشنهاد آنها جواب مثبت دادم و قرار شد هلندی‌ها با باشگاه داماش مذاکرات نهایی را انجام دهند. نیم فصل لیگ دوازدهم بود که باشگاه داماش رضایت به جدایی من نداد و قرار شد در پایان فصل قرارداد نهایی شود. با پایان فصل مذاکرات بین دو باشگاه داماش و ان ای سی نهایی شد و من بالاخره بازیکن ان ای سی شدم.

از کشورهای دیگر هم پیشنهاد داشتی؟
بعد از بازی‌های جوانان آسیا پیشنهادهایی رسید اما فقط پیشنهاد باشگاه هلندی جدی شد.

اصلا فکر می کردی با بازی در داماش به لیگ هلند برسی؟
واقعا خودم هم فکرش را نمی کردم در این سن و سال بتوانم به فوتبال اروپا برسم اما الان از این بابت خیلی خوشحالم. حالا که چنین فرصتی برایم فراهم شده باید از آن نهایت استفاده را ببرم و توانایی‌هایم را نشان دهم.

برای رفتن به هلند با کسی هم مشورت کردی؟
الگوی فوتبالی من آقای مهدوی کیا بوده و وقتی پیشنهاد ان ای سی مطرح شد با اولین کسی که مشورت کردم، آقا مهدی بود. به هر حال ایشان سابقه درخشانی در فوتبال اروپا دارد و در این مدت خیلی از راهنمایی‌های او استفاده کرده ام. همیشه با آقا مهدی در تماس هستم و دوست دارم از تجربیات او استفاده کنم.

فکر می کنی بتوانی در لیگ هلند بازی کنی؟
به هر حال من قرار است برای یاد گرفتن فوتبال روز دنیا به اروپا بروم وباید با تمام وجود تلاش کنم. امیدوارم همان طور که خیلی زود به فوتبال اروپا رسیدم، بتوانم خیلی زود هم در لیگ هلند بازی کنم البته اول از همه باید مشکل زبانم را حل کنم.

در جلسه معارفه از این بابت مشکلی نداشتی؟
خوشبختانه باشگاه ان ای سی در جلسه معارفه برای من مترجم گرفته بود اما به من گفته اند که باید خیلی زود مشکل زبانم را برطرف کنم. شاید فعلا همین داستان سخت‌ترین کار من باشد.

حتما می دانی که کی روش به بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند اعتقاد ویژه ای دارد، فکر می کنی حالا بتوانی به تیم ملی هم برسی؟
من به ان ای سی آمده‌ام تا پیشرفت کنم و مطمئن باشید تلاش می کنم تا روزی به تیم ملی هم برسم. من می خواهم در جام جهانی بازی کنم و شاید همین حضور در ان ای سی خیلی به من در رسیدن به هدفم کمک کند.

فصل پیش از پرسپولیس پیشنهاد داشتی و با مخالفت عابدینی به این تیم نرفتی، امسال هم این پیشنهاد مطرح شد؟
تیم‌هایی مثل پرسپولیس و استقلال همیشه قابل احترام هستند و بازی در این دو تیم برای هر بازیکن ایرانی افتخار است. دوستان پرسپولیسی در این دو سال به من لطف داشتند اما من به خاطر اینکه پیشرفت کنم تصمیم گرفتم به اروپا بروم.

http://www.ghanoondaily.ir/Modules/News ... =&Src=Main
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 01, 2013 7:22 am

واقعا این اسکولاری با تیم برزیل خوب نتیجه میگیره.
دقیقا زمانی که همه فکر میکنند برزیل ضعیف شده و رنکینگ کنونی برزیل در فیفا نمایان کننده نظر کارشناسان درباره ضعیف بودن برزیله فیل بزرگ میاد و یه قهرمانی کسب میکنه تا نشون بده برزیل همیشه حرفی واسه گفتن داره. (البته بعد از انگلیس) :wink:
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 01, 2013 7:56 am

[color=green:b7190d29e5][size=18:b7190d29e5]از همه بچه هايي كه اين متن رو ميخونن خواهش ميكنم بيايم هر كدوم ما به اندازه اي كه ميتونيم تو استاديوم موجبات ارتقاء سكوها رو فراهم كنيم
هممون ميدونيم كه فدراسيون نشين ها با ماها مشكل دارند پس تا حد ممكن سعي كنيم گزك دستشون نديم
بچه ها باور كنين خيلي اين موضوع مهمه ،به هر حال معمولاً كسايي كه به اينترنت دسترسي دارند به نوعي فرهيخته تر از مردم عادي هستند. پس بيايم هر كس در حد زور و توان خودش اينكار رو انجام بده .با توجه به محروميت هاي ناحق و متداوم ما تو سال پيش هممون ميدونيم كه ما خواسته و ناخواسته زير زوم هستيم چه كميته بي انضباطي و چه همه تيمهاي ديگه
پس به يه حركت هوشمندانه بزرگ نياز داريم[/size:b7190d29e5][/color:b7190d29e5]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه جولاي 01, 2013 8:18 am

با شروع بازی های لیگ در تاریخ تعیین شده، شور و نشاطی وصف نشدنی رشت و گیلان رو فرا میگیره. هیجان بازی ها، میزبانی و شور ورزشگاه پیر رشت، اون چیزیه که خیلیا دنبالش هستن. ما طرفدار داماشیم و منتظر دیدن بازی های خوب از تیم شهر و استانمون هستیم.
از مدیرای سایت دوباره تشکر میکنم که خیلی واسه این سایت زحمت می کشن. ممنون. ما هوادارا هم پشت تیممون هستیم.بی صبرانه منتظر شروع لیگ با بازی های خوب داماش هستیم.
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » دوشنبه جولاي 01, 2013 8:49 am

عابديني:روي باشگاه‌هاي ضعيف تور پهن کردند

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: بحث رفتن و برکناري رويانيان اشتباه وزير بود چون او دو بار قبل از اين هم اشتباه کرده بود.

امير عابديني در حاشيه نشست اتحاديه فوتبال در خصوص اين جلسه اظهار داشت: خوشحال هستم که اعضاي اتحاديه اکثرا در مجمع فدراسيون فوتبال حضور دارند.

به گزارش فارس،برخي از مفاد اساسنامه آمده است و قرار است برخي موارد ديگر آن مورد بازنگري قرار بگيرد. در مجموع فکر مي‌کنم اتحاديه فوتبال کاري مي‌کند که به نفع اين رشته است.

مديرعامل باشگاه داماش در خصوص باشگاه‌هاي بدهکار در ليگ برتر و اينکه چند سال است در خصوص برخورد با آنها صحبت مي شود، گفت: فوتبال ما از جامعه اقتصادي طلبکار است و اگر پول آن پرداخت شود مشکلي ندارد. مثلا در حال حاضر واليبال و بسکتبال به فوتبال تنه زدند و بايد قبول کنيم که براي هنجارسازي ها بايد هزينه کنيم. همه روي اين موضوع زوم کرده‌اند که چرا فلان بازيکن يک ميليارد مي‌گيرد اما گر بخواهيم به قوانين فيفا دقت کنيم اين موضوع مشکلي ندارد. اعتقاد دارم باشگاه‌ها بايد طلبکار هم باشند و اگر صدا و سيما از آن خزانه غيب خود بخشي از هزينه‌هاي فوتبال را هم بپردازد مشکلات حل خواهد شد. در مجموع دولت قديم و جديد بايد عنايت ويژ‌ه‌اي به ورزش داشته باشد.

خبرنگاري پرسيد، باشگاهي مثل سپاهان هزينه‌هاي زيادي انجام مي‌دهد و به نظر مي‌رسد توازن را از بين برده است که عابديني گفت: حالا که اسم سپاهان را برديد اجازه بدهيد از پرسپوليس و استقلال هم نام ببرم. برخي باشگاه‌هاي ما هويت دارند و بازيکن هم دوست دارد در اين تيم بازي کند اما بايد به قوانين فيفا احترام بگذاريم. متاسفانه مادر اينجا اين کار را نمي‌کنيم و تور ماهيگيري را روي سر باشگاه‌هاي ضعيف پهن کرده‌ايم. برخي باشگاه‌ها با پا روي فرق باشگاه‌هاي ضعيف مي‌‌آيند ولي بايد قبول کرد که خودمان بايد به داد خودمان برسيم.

وي در خصوص صحبت‌هايي که پيرامون تغييرات در باشگاه پرسپوليس و در راس مديريت آن مطرح مي‌شود، گفت: اين از اشتباهات وزير بود. عباسي دو بار اشتباه کرد و اين هم سومين اشتباه او بود. البته او خيلي زحمت کشيد و بايد به او خداقوت گفت اما در خصوص عملکرد رويانيان قطعا وزير بعد بازنگري مي‌کند و شايد وزير بعدي آمد و اين دو باشگاه را از حالت دولتي خارج کرد.

عابديني در خصوص شايعاتي که پيرامون مديرعاملي وي در پرسپوليس مطرح شده است، گفت: اين هم از آن مسائلي است که دوستان چو انداختند و ما هم نتوانستيم آن را جمع کنيم. اين خبر درست نيست اما قطعا اگر از من بخواهند مديرعاملي پرسپوليس را مي‌پذيرم اما نه به معني رفتن رويانيان و اينکه به او بگويند خداحافظ.

وي در پايان در خصوص اينکه گفته مي‌شود مهدوي‌کيا و پيرواني عضو هيئت مديره شوند، گفت: من به اين موضوع که دوستاني در هيئت مديره باشند که از مربي تيم سنشان پايين‌تر باشد اعتقادي ندارم.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 01, 2013 8:59 am

[quote:16760083b0="eshgh-damash"]عابديني:روي باشگاه‌هاي ضعيف تور پهن کردند

مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: بحث رفتن و برکناري رويانيان اشتباه وزير بود چون او دو بار قبل از اين هم اشتباه کرده بود.

امير عابديني در حاشيه نشست اتحاديه فوتبال در خصوص اين جلسه اظهار داشت: خوشحال هستم که اعضاي اتحاديه اکثرا در مجمع فدراسيون فوتبال حضور دارند.

به گزارش فارس،برخي از مفاد اساسنامه آمده است و قرار است برخي موارد ديگر آن مورد بازنگري قرار بگيرد. در مجموع فکر مي‌کنم اتحاديه فوتبال کاري مي‌کند که به نفع اين رشته است.

مديرعامل باشگاه داماش در خصوص باشگاه‌هاي بدهکار در ليگ برتر و اينکه چند سال است در خصوص برخورد با آنها صحبت مي شود، گفت: فوتبال ما از جامعه اقتصادي طلبکار است و اگر پول آن پرداخت شود مشکلي ندارد. مثلا در حال حاضر واليبال و بسکتبال به فوتبال تنه زدند و بايد قبول کنيم که براي هنجارسازي ها بايد هزينه کنيم. همه روي اين موضوع زوم کرده‌اند که چرا فلان بازيکن يک ميليارد مي‌گيرد اما گر بخواهيم به قوانين فيفا دقت کنيم اين موضوع مشکلي ندارد. اعتقاد دارم باشگاه‌ها بايد طلبکار هم باشند و اگر صدا و سيما از آن خزانه غيب خود بخشي از هزينه‌هاي فوتبال را هم بپردازد مشکلات حل خواهد شد. در مجموع دولت قديم و جديد بايد عنايت ويژ‌ه‌اي به ورزش داشته باشد.

خبرنگاري پرسيد، باشگاهي مثل سپاهان هزينه‌هاي زيادي انجام مي‌دهد و به نظر مي‌رسد توازن را از بين برده است که عابديني گفت: حالا که اسم سپاهان را برديد اجازه بدهيد از پرسپوليس و استقلال هم نام ببرم. برخي باشگاه‌هاي ما هويت دارند و بازيکن هم دوست دارد در اين تيم بازي کند اما بايد به قوانين فيفا احترام بگذاريم. متاسفانه مادر اينجا اين کار را نمي‌کنيم و تور ماهيگيري را روي سر باشگاه‌هاي ضعيف پهن کرده‌ايم. برخي باشگاه‌ها با پا روي فرق باشگاه‌هاي ضعيف مي‌‌آيند ولي بايد قبول کرد که خودمان بايد به داد خودمان برسيم.

وي در خصوص صحبت‌هايي که پيرامون تغييرات در باشگاه پرسپوليس و در راس مديريت آن مطرح مي‌شود، گفت: اين از اشتباهات وزير بود. عباسي دو بار اشتباه کرد و اين هم سومين اشتباه او بود. البته او خيلي زحمت کشيد و بايد به او خداقوت گفت اما در خصوص عملکرد رويانيان قطعا وزير بعد بازنگري مي‌کند و شايد وزير بعدي آمد و اين دو باشگاه را از حالت دولتي خارج کرد.

عابديني در خصوص شايعاتي که پيرامون مديرعاملي وي در پرسپوليس مطرح شده است، گفت: اين هم از آن مسائلي است که دوستان چو انداختند و ما هم نتوانستيم آن را جمع کنيم. اين خبر درست نيست اما قطعا اگر از من بخواهند مديرعاملي پرسپوليس را مي‌پذيرم اما نه به معني رفتن رويانيان و اينکه به او بگويند خداحافظ.

وي در پايان در خصوص اينکه گفته مي‌شود مهدوي‌کيا و پيرواني عضو هيئت مديره شوند، گفت: من به اين موضوع که دوستاني در هيئت مديره باشند که از مربي تيم سنشان پايين‌تر باشد اعتقادي ندارم.[/quote:16760083b0]
می پذیری؟؟؟؟دیگه داره از چشم من میفته عابدینی :(
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 10 مهمان