[quote:131281f46a="amirdamashcity"][quote:131281f46a="aryanrecord"][quote:131281f46a="amirdamashcity"][quote:131281f46a="aryanrecord"][quote:131281f46a="amirdamashcity"]آخیییییی این تیاگو رفت راحت شدیم همون به درد منچستر میخوره تو بارسای کبیر بهش بازی نمیرسید رفت یه جایی که بهش بازی برسه

[/quote:131281f46a]
منظور از این که فقط به درد منچستر میخوره چیه؟

منظورم رو آخرش گفتم مجبورم از دوباره تکرار کنم:
تو بارسای کبیر بهش بازی نمیرسید رفت یه جایی که بهش بازی برسه

نه منظورت این بود که منچستر تیم درجه پایینیه که این بازیکنارو میخره؟
در پاسخ باید بگم که اولا در بزرگی منچستر که هیچ شکی نیست و کاملا از بارسا یک سرو گردن بالاتره.
دوما همین تیاگو رو ببین که چه رشدی در همین فصل پیش رو و فصل های آینده خواهد کرد و مجبور میشین چندین برابر به منچستر پول بدین تا بتونین برگردونینش تازه اگر منچستر راضی به فروش بشه اصلا.
سوما بارسا کلا در حدی نیست که بخوایم ازش بازیکن بگیریم.خودت تو مصاحبه تیاگو دقت کن که خودشو به زور میخواد بندازه به منچستر.
(تیتر خبر:
پیغام تیاگو آلکانتارا به مدیران بارسا؛ می خواهم به منچستریونایتد بروم)
در نتیجه آرزوی بازیکنان بارسا بازی در تئاتر رویاها(اولدترافورد) بوده وهست و خواهد بود.
مشخص شد؟؟؟[/quote:131281f46a]
سر و گردن و در حدی نیست و ... همه قد علم کردن در مقابل بهترین تیمه جهانه و ترجیح میدم جوابی ندم
اما در مورد پیشرفت کردن تیاگو زیاد مهم نیست اتفاقا من خوشحالم که پیشرفت کنه چون هم بازیکن سابق بارسا بوده و هم کارخونه بازیکن سازی بارسا اونقدر قدرتمند هست که زیاد واسش اینجور چیزا اهمیتی نداشته باشه.
ولی در مورد مصاحبه تیاگو خودش ذکر کرده که میخواد جایی بره که بهش بازی برسه.
و تئاتر اولدترافورد ...

بهترین تیم جهانین؟؟؟
آهان راست میگی یادم نبود امسال با این همه ستاره موفق شدین لیگ سخت و فشرده ی لالیگا که هر 20 تیم مدعی قهرمانی هستند و همشونم قوی هستند قهرمان بشین.
در ضمن تئاتر اولدترافورد نه تئاتر رویاها.