[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 23, 2013 7:27 pm

برایتنر: گلادباخ بهترین گزینه برای جذابیت دیدار افتتاحیه بوندس لیگا بود

اظهارات پل برایتنر اسطوره ی بایرنی ها در مورد دیدار نخست بایرن در فصل آتی مقابل انزلیچی مونشن گلادباخ
- دیدار افتتاحیه بوندس لیگا جمعه 9ام آگوست در آلیانس آره نا با دیدار بایرن مدافع عنوان قهرمانی و انزلیچی مونشن گلادباخ برگزار می شود. جذابیت های این دیدار تنها به اولین حضور گواردیولا در بوندس لیگا و یا بایرنی شدن ماریو گوتسه خلاصه نمی شود بلکه دیدار مونیخی ها مقابل گلادباخ همواره به دیدار زیبایی منجر شده است.

بایرن و گلادباخ از غول های بوندس لیگا به شمار می آیند رقابت آن ها در دهه 70 به اوج رسیده بود زمانی که هشت قهرمانی در بوندس لیگا میان دو باشگاه تقسیم شد. پل برایتنر نیز در آن سال ها به عنوان یکی از برترین هافبک های جهان در بایرن بازی می کرد. او این روزها به عنوان مشاور با باشگاه بایرن همکاری می کند او در مورد قرعه بایرن در نخستین بازی بوندس لیگا می گوید:" دیدار افتتاحیه برای گواردیولا بسیار خوب است مونشن گلادباخ یکی از تیم هایی است که در چند فصل اخیر همواره عضو تیم های بالای جدول بوده است."

برایتنر ادامه می دهد:" گلادباخ مشکلات بسیاری را برای حفظ استاندارد های کیفی پیش رو دارد اما هیچ وقت یک تیم اتوبوسی درون دروازه ی خود نبود هنگامیکه آن ها در زمین خودی بازی کنند سعی خواهند کرد که پرس را در خط جلو انجام دهند حتی اگر تیم روبرو نیز همان تاکتیک را در دستور کار داشته باشد مانند کاری که بایرن فصل گذشته انجام داد."

برایتنر از تجارب خود در دهه 70 مقابل گلادباخ می گوید:" آن ها فوتبال را جذاب ارائه می دهند و این چیزی است که هواداران از تیم انتظار دارند رویارویی با آن ها یک بازی افتتاحیه ای را رفم خواهد زد که هر دو تیم تنها به فکر حمله خواهند بود!."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه ژوئن 23, 2013 7:28 pm

یادداشت ویژه: گزینه های تاکتیکی گواردیولا در بایرن

دوشنبه مراسم معارفه رسمی پپ گواردیولا در آلیانس آره نا برگزار خواهد شد.

سایت گل- فردا ( سوم تیرماه) چشم فوتبال دوستان جهان به مونیخ دوخته خواهد شد و جوزپ " پپ" گواردیولا به طور رسمی در آلیانس آره نا به عنوان سرمربی فصل آتی بایرن معرفی می شود و چهارشنبه نیز اولین جلسه تمرینی بایرن برای آماده سازی با حضور بازیکنان و زیر نظر * مربی اسبق بارسلونا برگزار خواهد شد باواریایی ها امیدوارند مربی جدید بتواند روند رو به رشد تیم را برای سال های متمادی ادامه دهد.

گواردیولا در مدت زمان کوتاه مربی گری خود شهرت بسیاری بدست آورد او در باشگاه کاتالونیایی ها توانست فصول رویایی را سپری کند به طوری که یکی از مهم ترین منتقد های او زلاتان ایبراهیموویچ او را " فیلسوف" می نامد. در طول دوره چهار ساله ای که گواردیولا مسئولیت فنی بارسلونا را عهده دار بود 14 عنوان قهرمانی را بدست آورد و نقش به سزایی در ساختن عصر طلایی آبی اناری ها داشت او در سال 2009، با 38 سال سن جوانترین مربی ای بود که توانست قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را بدست آورد.

بایرن در فصل گذشته شرایطی مشابه را تجربه کرد آن ها در لیگ داخلی و اروپایی مقتدرانه ظاهر شدند و تمام عناوین موجود را درو کردند تا اولین باشگاه آلمانی باشند که موفق شدند فصل را با قهرمانی در بوندس لیگا، دی اف بی پوکال و لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسانند. آن ها با مالکیت توپ و استفاده از قدرت هجومی بال های کناری خود توانستند تمام هواداران مونیخی و حتی سایر فوتبال دوستان را با ارائه بازی های زیبا راضی نگاه دارند یوپ هاینکس سرمربی موفق بایرن تیم مونیخی را "بهترین تیم فوتبال جهان" خواند، حال مهمترین سوال پیش روی گواردیولا، این است که او دقیقا چگونه می تواند این تیم را بهتر از فصل گذشته کند؟

در بارسا، پپ توانست با استفاده از سیستم ماورایی تیکی تاکا تیم خود را در بهترین حالت ممکن راهی مسابقات کند و آبی اناری ها حتی در تقابل با قدرت مند ترین رقبا نیز با حفظ توپ و مالکیت بازی ها را به سود خود به پایان بردند اما این سیستم با انتقاداتی نیز مواجه شد که آن در مصاف با تیم های کاملا تدافعی بیشتر نمود پیدا کرد. حال مهمترین بحث در مورد باشگاه بایرن این است که آیا پپ تیکی تاکا را پیش روی باستین شواین اشتایگر و هم بازی هایش قرار خواهد بود؟ در حالی که ژرمن ها با استفاده از تاکتیک های هاینکس توانستند مقتدرانه بر قله اروپا تکیه کنند.

در پاسخ به این سوال گفته شد که مطمئنا پارامترهایی از سیستم مورد استفاده بارسلونا می تواند به یکپارچگی بیشتر بایرنی ها کمک کند سیستم انتخابی گواردیولا در بارسا 4-3-3 بود با محوریت یک هافبک تدافعی و پاس های متعدد رد و بدل شده هافبک ها با مهاجم هایی که توانایی برگشت به خط هافبک را نیز دارا بودند. اما بایرن سال هاست که با سیستم 4-2-3-1 بازی می کند مونیخی ها دو هافبک تدافعی را در این سیستم به کار می گیرند تا فضای جلوی مدافعان را پوشش داده و دو بال تهاجمی که در بخش هجومی ویران گر هستند.

در بارسا ژاوی، اینیستا و لیونل مسی برجسته ترین ارکان تیکی تاکا به شمار می روند که پاس های زیادی را ارسال می کنند بایرن نیز با جذب ماریو گوتزه از رقیب اصلی خود در بوندس لیگا، انزلیچی دورتموند، تمایل خود برای نمونه برداری از آنچه در بارسا انجام می شود را نشان داد. مطمئنا حضور هافبک بااستعداد آلمان ها در مونیخ اصلی ترین خواسته ی گواردیولا بود تا بتواند درصد مالکیت توپ را در تیم را بالاتر از سطح فعلی ارتقا دهد.

در مورد ماریو گومز و ماندزوکیچ، اگر چه پپ از بازیکنانی در این پست بازی می گیرد که ویژگی های متفاوتی نسبت به مهاجمان کلاسیک داشته باشند خصوصا توانایی آن ها در کارهای تدافعی و پرس در بخش جلوی زمین، به هرحال نمی توان از توانایی بالای این دو مهاجم در کارهای هوایی به سادگی عبور کرد بایرن فصل گذشته با استفاده از ماندجوکیچ موفق شد دفاع را از زمین حریف آغاز کند و از قدرت بدنی بالای این مهاجم کروات بهره برده و به خط هافبک کمک رساند.

در حال حاضر، توازن قدرت در فوتبال اروپا از بارسلونا به بایرن منتقل شده و بزرگترین چالش پیش روی گواردیولا این خواهد بود که چگونه فلسفه ای را که در بارسلونا پایه گذاری کرد بتواند در بایرن ادامه دهد و سطح کیفی مونیخی ها را توسعه دهد مطمئنا او تمام تجارب خود در عرصه ی مربی گری و بازیکنی را به کار خواهد گرفت تا بایرن به موفقیت های بیشتری دست یابد که شاید برای شروع مهمترین هدف باواریایی دفاع از عنوان قهرمانی در چمپیونزلیگ باشد کاری که هرگز باشگاهی موفق به انجام آن نشده است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط hesam150 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 5:28 am

این می تواند انتقال بزرگ تابستان امسال باشد.

سایت گل – کریستیانو رونالدو و وین رونی ممکن است جای خود را با هم عوض کنند، اتفاقی که اگر بیفتد یکی از بزرگ‌ترین انتقالات تابستانی رقم خواهد خورد.

دیلی میل نوشته منچستریونایتد می‌خواهد 70 میلیون یورو به علاوه وین رونی را به رئال مادرید بدهد تا ستاره پرتغالی‌ را به اولدترافورد برگرداند.

رونالدو در منچستر به‌شدت محبوب است و رونی هم می‌تواند گزینه‌ای عالی در این انتقال باشد. خبرهای زیادی از رفتن او به گوش می‌رسد و چلسی هم به دنبالش است. اما رئال مادرید ممکن است مقصد او باشد. کارلو آنچلوتی، مربی احتمالی رئال مادرید به‌شدت طرفدار اوست و رئال هم به آسانی دستمزد او را فراهم خواهد کرد.
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 9:51 am

باشگاه کروزیه رو : از هیچ تلاشی برای جذب روبینیو دست نمی کشیم

مدیر ورزشی باشگاه سانتوس در صحبت هایی گفت که آنها تمام تلاش خود را برای جذب روبینیو انجام خواهند داد هر چند که الویت او پیوستن به سانتوس است.

سایت گل-پیش از این گفته می شد که باشگاه کروزیه رو برزیل قصد دارد تا روبینیو مهاجم 29 ساله میلان را به خدمت بگیرد.این درحالی است که سانتوس نیز پس از فروش نیمار می خواهد روبینیو ستاره سال های نه چندان دورش را به برزیل بازگرداند.

به نقل از ac-milan.ir-ماتئوس مدیر ورزشی باشگاه کروزیه رو برزیل در این باره چنین گفته: "15 روز پیش در این باره صحبت هایی شد و من برای روبینیو همه چیز را به وضوح توضیح دادم،کروزیه رو از جذب بازیکنان بزرگی چون روبینیو استقبال می کند"

او در ادامه صحبت هایش گفت:"روبینیو را می خواهیم و حتی در رابطه با دستمزد پرداختی با او صحبت کرده ایم.روبینیو نیز به ما گفت که اولویت او پس از فروش نیمار سانتوس بوده و این چیزی است که او می خواهد اما این را هم تاکید کرد که کروزیه رو همچنان می تواند امیدوار باشد.بنابراین از هیچ تلاشی برای جذب او دست نمی کشیم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 9:51 am

گتوزو : آمبروزینی همیشه بخشی از تاریخ میلان خواهد بود/ باید به تصمیم میلان احترام گذاشت

توزو هافبک سابق میلان و سرمربی حال حاضر پالرمو در صحبت هایی گفت که آمبروزینی هرگز به این زودی ها فراموش نخواهد شد.

سایت گل-جنارو گتوزو هافبک کهنه کار انزلیچی که به تازگی هدایت باشگاه پالرمو را بر عهده گرفته در تازه ترین صحبت های خود به تحسین آمبروزینی هم تیمی سابقش در میلان پرداخت و گفت که آمبروزینی همیشه بخشی از تاریخ میلان خواهد بود.

آمبروزینی 36 ساله با پایان فصل پس از اینکه سران میلان از تمدید قراردادش استقبال نکردند از این باشگاه جدا خواهد شد.سرمربی جدید پالرمو در مصاحبه با اسکای چنین گفت " امبرو همیشه بخشی از تاریخ میلان خواهد بود.او هم تیمی و کاپیتان فوق العاده ای بود.بدون در نظر گرفتن تمام مصدومیت هایی که داشت بازیکن فوق العاده ای بوده"

"زمانی که خبر خروج آمبروزینی از میلان را شنیدم کمی ناراحت شدم اما سیاست باشگاه میلان با سرمایه گذاری بر روی جوانان تغییر کرده و باید به آن احترام گذاشت"

گتوزو نیز پس از 13 سال در تابستان گذشته به کارش در میلان پایان داد و فصل اخیر را در باشگاه سیون به عنوان بازیکن و سرمربی تجربه کرد اما در حال حاضر او هدایت پالرمو را بر عهده خواهد داشت،تیمی که به سری بی ایتالیا سقوط کرده.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 10:52 am

مراسم معارفه و کنفرانس خبری گواردیولا در بایرن مونیخ
سرمربی سابق بارسلونا در مراسم معارفه اش در بایرن مونیخ شرکت کرده و در کنفرانس خبری با زبان المانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران شده است

*چه چیزی بایرن را خاص و ویژه نموده؟
تاریخ این باشگاه.باشگاه های معدودی در سرتاسر دنیا هستند که اینقدر خاص و ویژه باشند. بایرن یکی از این تیمهاست.چون وقتی به تو زنگ می زنند، حضور دراینجا برای تو افتخار بزرگی است. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم؛ به خاطر تاریخ بایرن، بازیکنان تیم وتمام چیزهایی که نماینده این تیم هستند.

پپ در مورد بازی دوستانه مقابل بارسلونا: نمی دانم که چه حسی خواهم داشت ولی برای من یک رویداد خاص و ویژه خواهد بود. الان من در مونیخ هستم و بارسلونا به گذشته پیوسته. مطمئنم که بازی خوبی برای آماده سازی تیم خواهد بود. چون بعد از این بازی، سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند از راه می رسد که سه روز بعد از آن بازی برگزار خواهد شد. آن بازی دوستانه بازی خوب و تست بزرگی برای تیم ما خواهد بود.

گواردیولا: به زمان بیشتری نیاز دارم ولی در نیویورک، آخر هفته ها را به تماشای بازیهای بوندس لیگا می گذراندم. به نظر من بوندس لیگا، لیگ قدرتمندی است. تیم های خوب زیادی در این لیگ حضور دارند و من باید در زودترین زمان ممکن خودم را با واقعیت های بوندس لیگا تطبیق داده و با حریفان آشناشوم

حالا نوبت به بخش پرسش و پاسخ و سوالات خبرنگاران ازگواردیولا می رسد

رومنیگه: همیشه فشارهای زیادی برروی بایرن است. این موضوعی است که به صورتی جدی آن را مدنظر داریم. ولی من خوشحالم که تیمی مثل بایرن توانسته سرمربی ای مثل گواردیولا را به خدمت بگیرد و این باعث غرور ماست. من حس می کنم که دوران موفقی انتظار ما را می کشد. بزگترین موفقیت در بوندسلیگاست؛ چون 34 بازی انتظار ما را می کشند. زیباترین موفقیت ، موفقیت در لیگ قهرمانان اروپاست، چون چند هفته پیش توانستیم این را لمس کنیم. در رنکینگ یوفا بایرن در رده دوم قرار دارد و بارسلونا همچنان به لطف کارهای گواردیولا در این تیم، در صدر است ولی ما توانستیم ببینیم که هیچ تضمینی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد. من کنجکاوی زیادی دارم تا ببینم که پپ به صورت روزمره چطور با تیم کار می کند.

سامر: این شادی بزرگی است که پپ اینحاست ولی این درعین حال یک مسئولیت بزرگ نیز هست. بزرگترین رویای من این است که خانواده گواردیولا و اعضای کادر فنی اش دراینجا احساس راحتی داشته باشند و اینجا را خانه خودشان بدانند. حس کنند که در سرزمین خودشان هستند تا بدین ترتیب بتوانیم با اطمینان بیشتری به اینهمکاری ادامه دهیم. بزرگترین ارزوی من این است که خانواده گواردیولا به بهترین نحو ممکن دراینجا جا بیفتند تا پپ بتواند بدون هیچ نگرانی ای به کارهایش ادامه دهد

حالامصاحبه کننده از زبان المانی گواردیولا تعریف می کند. سرمربی کاتالان با زبان المانی سلیس و روانش تعجب همه را برانگیخته

گواردیولا: من مقایسه ها را می پذیرم. باید با این واقعیت کنار بیایم. در یک تیم بزرگ همیشه فشار زیادی را حس می کنی ولی من خیلی روشن و شفاف بگویم: من از این موضوع مطلعم و این چالش را می پذیرم. به همین خاطر هم سرمربی هستم. گاهی وقتها یک سرمربی هدایت تیمی را در دست می گیرد که از نظر سطح کاری افت کرده. این موردی بود که من وقتی هدایت بارسلونای بی را در دست گرفتم برایم پیش آمد. امروزه شرایط کاملا متفاوت است. من هدایت تیمی را در دست گرفته ام که سال گذشته با کسب 4 جام کارخارق العاده ای انجام داده بود.سه جام+سوپرکاپ مقابل دورتموند.وقتی می آیی، می دانی که چه چیزی انتظارت را می کشد. باید همیشه خوب بازی کرد واجبار بزرگی برای برد وجود دارد.

هوینس با یادآوری از یوپ هاینکس گفت:«باید از هاینکس به خاطر کارهایی که انجام داده تشکر کنیم.ولی سخت ترین کار حفظ شرایط کنونی است و ما براین باوریم که گواردیولا فردایده الی برای این ماموریت است

در ادامه ویدئوی تولید شده توسط اسکای سپورت برای مراسم معارفه سرمربی جدید بایرن پخش شد

گواردیولا: من فوتبال را دوست دارم.قبل از آنکه فوتبالیست شوم هم فوتبال بازی کردن را دوست داشتم و به عنوان یک سرمربی هم همین حس را داشتم. دوست دارم راجع به بازیها، بازیکنان صحبت کنم و بازیها را تماشا کنم. این یک حس درونی من است

گواردیولا:من آماده ام. این یک چالش بزرگ پیش روی من است. دوران حضورم در بارسا فوق العاده بود ولی من به یک چالش جدید نیاز داشتم و بایرن این فرصت را دراختیار من قرارداد و به همین خاطر آماده ام تا بهترین کارها را از خودم بکشم. من مطمئنم که تمام هواداران بایرن همچنان با غرور بازیهای تیم را دنبال خواهند کرد.

هوینس: دوران مذاکراتی طولانی را پشت سرگذاشتیم که دیدهارهایی هم در طول آن مدت انجام می شد. ما با برادر پپ هم در تماس بودیم و درنیویورک با او دیدار کردیم و به خانه اش رفتیم و در طول 5 دقیقه حس کردم که او با ما موفق خواهد شد. من بلافاصله متوجه شدم که او سرمربی مناسبی برای تیم ماست.درابتدانمی توانستیم باور کنیم.

رومنگیه: ما برای آنکه بتوانیم گواردیولا را برای آمدن به اینجا متقاعد کنیم، تلاش زیادی انجام دادیم. همه چیز از حدود 2 سال پیش در آئودی کاپ که بارسلونا در آن حضور یافته بود شروع شد. ما برای قهوه خوردن با هم به کافه ورزشگاه رفتیم و حس کردیم که گواردیولا حس خوبی به بایرن، فلسفه بازی و خود تیم دارد. از آن زمان با هم در تماس بودیم و سال گذشته تماسهایمان افزایش یافت .به ویژه در زمانی که او از ما پرسید که سرمربی تیممان در فصل آینده چه کسی خواهد بود؟ این افتخاری بزرگ و چالشی بزرگی است که بهترین سرمربی سالهای اخیر دنیای فوتبال به بایرن آمده. هربار که سرمربیان بزرگی به بوندس لیگا آمده اند به رشد این رقابتها کمک کرده اند و فکر می کنم که در دوران حضور پپ در بایرن هم این اتفاق بیفتد

پپ نشان داد که در طول این مدت تسلط زیادی به زبان آلمانی پیدا کرده است

گواردیولا: روز به خیر. ببخشید به خاطر زبان آلمانی ام. ولی من در نیویورک زندگی می کرده ام و آنجا جای ایده آلی برای یادگیری زبان آلمانی نیست. امیدوارم که در ماه های آتی زبانم بهتر شود.این خوش شانسی من است که اینجا هستم و این هدیه بزرگی برای من است.یک اتفاق ویژه

کنفراس خبری در ابتدا با صحبت های مارکوس هوروویک، مدیر روبابط عمومی بایرن مونیخ شروع شد.

پپ وارد سالن کنفرانس خبری شد و درکنار سامر، رومنیگه وهوینس عکس یادگاری گرفت
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 6:32 pm

نویر: کار کردن با گواردیولا یک تجربه متفاوت برای بازیکنان بایرن است

سرمربی سابق بارسا که امروز به طو رسمی به عنوان سرمربی جدید باواریایی ها معرفی شد، روز چهارشنبه اولین جلسه تمرینی اش را با این تیم پشت سر خواهد گذاشت

سایت گل- مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار کار کردن زیر نظر پپ گواردیولا است.

سرمربی سابق بارسا که امروز به طو رسمی به عنوان سرمربی جدید باواریایی ها معرفی شد، روز چهارشنبه اولین جلسه تمرینی اش را با این تیم پشت سر خواهد گذاشت و نویر از اینکه می تواند با این مربی موفق کار کند، خوشحال است.

او در گفتگو با بیلد گفت:" فکر می کنم برای خیلی از ما این یک تجربه جدید است؛ کار کردن با یک مربی خارجی.

این یک شروع جدید است. من منتظر چهارشنبه هستم. ما فصل قبل تعطیلات را با یک احساس بد شروع کردیم اما این بار با احساس خوب ناشی از کسب سه گانه به تعطیلات رفتیم."
بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، با پیروزی 2-1 مقابل دورتموند، در چمپیونزلیگ هم به قهرمانی رسیدند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 6:38 pm

رومنیگه: گومز می خواهد برود اما پیشنهادی ندارد

رومنیگه تایید کرد که گومز مایل به ترک بایرن است اما تاکید کرد هنوز هیچ پیشنهادی برای او دریافت نکرده اند

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که ماریو گومز مایل است تا این باشگاه را ترک کند.

ماریو گومز فصل گذشته جای خود را در ترکیب اصلی بایرن از دست داد و نیمکت نشین ماریو مانجوکیچ شد و مدیر برنامه های او نیز به تازگی اعلام کرد موکلش در تابستان به دنبال یک ماجراجویی جدید است.

هرچند رومنیگه تایید کرد که گومز مایل به ترک بایرن است اما تاکید کرد هنوز هیچ پیشنهادی برای او دریافت نکرده اند و به همین خاطر، این ملی پوش آلمانی در برنامه های پیش فصل بایرن جای دارد.

او در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" ماریو مایل است باشگاه را ترک کند. او این را به ما اعلام کرده است. اما تا به حال، این مسئله منجر به انجام یک انتقال نشده است.

ماریو تمرینات پیش فصل را با ما آغاز خواهد کرد و پس از آن باید ببینیم چه رخ خواهد داد. هیچ پیشنهادی از باشگاه های ایتالیایی یا سایر کشورها دریافت نکردیم.

باید آرامش مان را حفظ کنیم و ببینیم چه رخ خواهد داد. اگر با یک باشگاه دیگر به توافق برسیم، مانعی برای جدایی او وجود نخواهد داشت."
در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد پیوستن گومز به باشگاه هایی مانند فیورنتینا و ناپولی منتشر شد و همچنین گفته می شود چند باشگاه لیگ برتری به دنبال او هستند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط hamed1992 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 11:07 pm

[size=24:94bc80f1be][color=darkblue:94bc80f1be]قرعه کشي مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا[/color:94bc80f1be][/size:94bc80f1be]
[size=18:94bc80f1be]
[color=black:94bc80f1be]
ديدارهاي مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا روز دوشنبه سوييس، مقر اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) برگزار شد.

تيم هايي چون سلتيک گلاسکو، باته بوريسف و دينامو زاگرب در دور دوم مرحله مقدماتي ( ديدارهاي رفت 16 و 17 و 23 و 24 ژوئيه ) به ميدان مي روند.

تيم هاي پيروز در دور سوم با تيم هايي بزرگي چون آرسنال، آ ث ميلان و شالکه رقابت خواهند کرد.

ديدارهاي دور سوم نهم اوت قرعه کشي مي شود (رفت 20 و 21 و برگشت 27 و 28 اوت).

تيم هاي پيروز 29 اوت در قرعه کشي مرحله گروهي در کنار تيم هاي مطرحي چون بايرن (قهرمان اروپا)، دورتموند، بارسلونا، رئال مادريد، منچستر يونايتد و منچستر سيتي، پاري سن ژرمن، مارسي، يوونتوس و ناپولي شرکت خواهند کرد.

مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا 17 و 18 ستپامبر و ديدار فينال 24 مه در ليسبون (پرتغال) برگزار مي شود.

[/color:94bc80f1be][/size:94bc80f1be]
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژوئن 25, 2013 7:39 am

فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوری

توافق 49 میلیون پوندی چلسی با ناپولی!!

رادیو مارته، رادیوی رسمی باشگاه ناپولی دقایقی پیش در بیانیه خبر از توافق چلسی و این باشگاه ایتالیایی برای انتقال ادینسون کاوانی، مهاجم گلزن اروگوئه ای داد.

گفتنی است مبلغ قرارداد 49میلیون پوند(58میلیون یورو) و دستمزد او سالیانه 8.5 میلیون پوند میباشد!
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Soheil7004 » سه شنبه ژوئن 25, 2013 12:01 pm

ليونل مسي ستاره آرژآنتيني باشگاه بارسلونا يکي از افرادي است که در امور خيريه نقش پر رنگي دارد. او با تاسيس بنياد مسي کمک رساني هاي زيادي به کودکان نيازمند در سرتاسر دنيا مي نمايد و حالا نيز يک سري بازي خيريه تحت عنوان «جنگ ستارگان» را ترتيب داده که اولين بازي اش روز سوم جولاي در شهر لس آنجلس برگزار مي شود و چند روز بعد از آن هم شهرهايي در کلمبيا و آمريکاي جنوبي ميزبان بازي هاي بعدي جنگ ستارگان هستند.و وجوه حاصله از برگزاري اين بازي ها صرف امور خيريه خواهد شد

در بازي روز سوم جولاي لس آنجلس ستاره هاي بزرگي از جمله جرارد پيکه، سسک فابرگاس، اريک آبيدال و روبرت لواندوفسکي حضور خواهند يافت تا در اين امر خير سهيم باشند.اين بازي ساعت 19.30 به وقت محلي در ورزشگاه ال.اي مموريال کوليسئوم برگزار مي شود
برخي از هم تيمي هاي مسي از جمله پيکه، ماسچرانو، فابرگاس، بوسکتس، پينتو و آبيدال در تيم مسي بازي خواهند کرد و ليست کامل تيم ياران مسي بدين ترتيب است: سسک فابرگاس، سرخيو بوسکتس، الکس سانگ، خاوير ماسچرانو، خوسه مانوئل پينتو، اريک آبيدال، پابلو آيمار، مارک همسيک ، آلوارو پريه را و والتر گارگانو. اين تيم تحت عنوان «مسي و دوستان» به ميدان خواهند رفت و فابيو کاپلو سرمربي موفق ايتاليايي که در حال حاضر هدايت تيم ملي انزلیچی را در دست دارد، مربيگري اين تيم را برعهده خواهد داشت.
تيم حريف نيز با درخشش برادران دوس سانتوس به ميدان خواهند رفت و جيوواني دوس سانتوس ، دارنده مدال طلاي المپيک رهبر اين تيم است. اين تيم که تحت عنوان «تيم ساير دنيا» بازي خواهد کرد، زيکو را روي نيمکت سرمربيگري اش مي بيند و بازيکنان اين تيم بدين ترتيب هستند: روبينيو، جيوواني دوس سانتوس، خراردو توررادو، خسوس کورونا، جاناتان دوس سانتوس، مارکو فابيان، جيمز رودريگس، کوين بواتنگ، آنتونيو کاسانو، روبرت لواندوفسکي، اميليانو اينسوا و سرخيو آگوئرو
ارزان قيمت ترين بليط اين مسابقه 37 دلار است و گران ترين بليط به مبلغ 320 دلار به فروش خواهد رسيد.
در پروژه نبرد ستارگان 26 بازيکن تراز اول فوتبال دنيا از سرتاسر دنيا گرد هم مي آيند تا بتوانند در کمک رساني به نيازمندان نقش پررنگي داشته باشند.
خود ليونل مسي در صحبت هايي درمورد اين بازي گفته:« اين تجربه يک بازي به يادماندني درکنار بهترين ستاره ها از سرتاسر دنياست.
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 06, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 25, 2013 7:17 pm

گالیانی: قصد نداریم تبس را بخریم

گالیانی مدتی پیش اعلام کرده بود که علی رغم اطلاع از علاقه مندی باشگاه یوونتوس برای خرید تبس، آنها نیز در تلاش برای به خدمت گرفتن این مهاجم آرژانتینی هستند

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه دورتموند، تاکید کرد که این باشگاه علاقه ای به خرید کارلوس تبس، مهاجم منچسترسیتی ندارد.

گالیانی مدتی پیش اعلام کرده بود که علی رغم اطلاع از علاقه مندی باشگاه یوونتوس برای خرید تبس، آنها نیز در تلاش برای به خدمت گرفتن این مهاجم آرژانتینی هستند اما اکنون تاکید کرد که تا زمانی که یکی از مهاجمان شان را نفروشند، مهاجم جدیدی را به خدمت نخواهند گرفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تبس یکی از گزینه های ما در بازار نقل و انتقالات نیست. قبل از اینکه بخواهیم بازیکن جدید بخریم، باید بعضی از بازیکنان تیم مان را بفروشیم.

مشکلی از نظر مالی نداریم اما باید با تعداد مهاجمانی که داریم، کنار بیاییم. در حال حاضر، تنها برای 3 پست، 7 بازیکن داریم.

قدم بزرگ نقل و انتقالات ما در ژانویه بود که ماریو بالوتلی را خریدیم. باید ببینیم بعد از این چه رخ می دهد."

تبس تا سال 2014 با منچسترسیتی قرارداد دارد اما می خواهد در این تابستان این باشگاه را ترک کند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 26, 2013 5:16 am

[size=24:1e496734bf][color=red:1e496734bf]ميبينم كه ........................[/color:1e496734bf]
[/size:1e496734bf]

مالک باشگاه میلان به تحمل هفت سال زندان محکوم شد

طرفداری – دادگاهی تشکیل شده از چند قاضی مالک باشگاه میلان را به دلیل برقراری رابطه جنسی با دختری 17 ساله و همچنین سوء استفاده از قدرت به تحمل هفت سال زندان محکوم کرد.

به گزارش سی ان ان، نخست وزیر سابق ایتالیا و رئیس باشگاه میلان، سیلویو برلوسکونی، روز دوشنبه توسط دادگاهی تشکیل شده از چند قاضی به دلیل برقراری رابطه جنسی با کریمه المحروق مراکشی، که در آن زمان زیر 18 سال سن داشته است، و همچنین سوء استفاده از قدرت به تحمل هفت سال زندان محکوم کرده است. این حکم دادگاه هنوز قطعی نیست و برلوسکونی می تواند نسبت به آن درخواست تجدید نظر کند.

وکیل آقای برلوسکونی نیز قصد دارد نسبت به این حکم اعتراض کند. او همچنین گفته است که از صدور این حکم تعجب نکرده چرا که جلسه دادرسی به پرونده موکلش منصفانه برگزار نشده است.

مدعیان این پرونده اظهار کرده اند که آقای برلوسکونی 13 بار با کریمه المحروق مراکشی رابطه جنسی برقرار کرده است و همچنین در سال 2010، از قدرت خود برای آزاد کردن المحروق، که به جرم دزدی در زندان بوده، استفاده کرده است.

سیلویو برلوسکونی اما همواره این اتهامات را رد کرده است. او در این باره گفته است: "این ادعای مضحکی است که من برای ارتباط با یک خانم مبلغی را پرداخت کرده ام. من هیچگاه چنین کاری را انجام نداده ام. از نظر من چنین کاری موجب تنزل مقام و شخصیت من می شود."

ماه گذشته نیز یک دادگاه دیگر سیلویو برلوسکونی را به دلیل دور زدن قوانین مالیاتی به چهار سال زندان محکوم کرد که البته این حکم در حال حاضر مراحل اعتراض نخست وزیر سابق ایتالیا را طی می کند. این حکم همچنین برلوسکونی را به پنج سال ممنوعیت از فعالیت دفتری خود محکوم کرده بود.

برلوسکونی 76 ساله که مدتی از سیاست دور بود، در ماه دسامبر سال گذشته با اعلام دو خبر مهم به سر تیتر خبر ها بازگشت. او در آن زمان ضمن اعلام نامزدی خود با فرانچسکا پاسکاله 27 ساله، بازگشت خود به دنیای سیاست را به طور رسمی اعلام کرد و در ماه فوریه نیز حزب او در انتخابات پارلمانی 30 درصد آرا را کسب کرد تا به همراه حزب دموکرات ایتالیا، دولت ائتلافی تشکیل دهد.

محکومیت برلوسکونی می تواند علاوه بر تحت تأثیر قراردادن میلان، دولت ائتلافی ایتالیا را نیز با مشکل رو به رو کند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 26, 2013 6:49 am

[size=24:25978db1ee][color=darkblue:25978db1ee]El CHino[/color:25978db1ee]
[/size:25978db1ee]

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژوئن 26, 2013 8:04 am

بالوتلی: با چنین بازگشتی، احساس بازنده بودن می کنم

اره جوان آتزوری در صحبت هایی اعلام کرده که دوست داشت در اردوی تیمش می ماند ولی باید از خودش مراقبت کند

سایت گل- ماریو بالوتلی مهاجم جوان باشگاه میلان و تیم ملی ایتالیا با مصدومیتی که گریبانگیر شده، قادر نخواهد بود تا آن طور که پیش از این اعلام کرده بود، از تیم ملی اسپانیا انتقام بگیرد.

اخیرا بالوتلی در صفحه فیس بوکش نوشته بود:« یک سالی می شود که منتظر مصاف مجدد با اسپانیا هستم. انتقام یک بشقاب غذاست که سرد سرو می شود» ولی حالا با مصدومیتی که گریبانگیرش شده در این مسیر ناکام خواهد ماند.

اما این دکتر کاستلاچی پزشک تیم ملی ایتالیا بود که آب پاکی را روی دستان بالوتلی ریخت و به این رویایش پایان داد. او بعد از معاینات انجام شده گفت:« بالوتلی نمی تواند بهبود یابد و به بازی فینال هم نمی رسد. من او را تحت نظر داشتم. شرایطش رضایت بخش نیست و برای آنکه ریسک نکرده باشیم، خود بالوتلی تصمیم گرفت به میلان برود تا با پزشک شخصی باشگاهش مشورت کند.»

سوپرماریو از برزیل عازم لیسبون شد و از پایتخت پرتغال به سمت ایتالیا پرواز نمود. او به خاطر مصدومیتی که گریبانگیرش شده اصلا خوشحال نبود و قبل از ترک هتل محل اقامت کاروان آتزوری در شهر فورتالسا به خبرنگاران گفت:« از اینکه اینچنین اردو را ترک می کنم، حس یک بازنده رادارم.دوست داشتم اینجا بمانم ولی این رقابتها، لیگ قهرمانان اروپا نیست و باید مراقب خودم باشم.»

البته بالوتلی مطمئن است که هم تیمی هایش می توانند جای خالی او را پر کنند و دراین باره گفت:« هم تیمی هایم بدون من هم عملکرد خوبی خواهند داشت.»
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان