توسط damashmylove2 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 10:52 am
مراسم معارفه و کنفرانس خبری گواردیولا در بایرن مونیخ
سرمربی سابق بارسلونا در مراسم معارفه اش در بایرن مونیخ شرکت کرده و در کنفرانس خبری با زبان المانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران شده است
*چه چیزی بایرن را خاص و ویژه نموده؟
تاریخ این باشگاه.باشگاه های معدودی در سرتاسر دنیا هستند که اینقدر خاص و ویژه باشند. بایرن یکی از این تیمهاست.چون وقتی به تو زنگ می زنند، حضور دراینجا برای تو افتخار بزرگی است. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم؛ به خاطر تاریخ بایرن، بازیکنان تیم وتمام چیزهایی که نماینده این تیم هستند.
پپ در مورد بازی دوستانه مقابل بارسلونا: نمی دانم که چه حسی خواهم داشت ولی برای من یک رویداد خاص و ویژه خواهد بود. الان من در مونیخ هستم و بارسلونا به گذشته پیوسته. مطمئنم که بازی خوبی برای آماده سازی تیم خواهد بود. چون بعد از این بازی، سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند از راه می رسد که سه روز بعد از آن بازی برگزار خواهد شد. آن بازی دوستانه بازی خوب و تست بزرگی برای تیم ما خواهد بود.
گواردیولا: به زمان بیشتری نیاز دارم ولی در نیویورک، آخر هفته ها را به تماشای بازیهای بوندس لیگا می گذراندم. به نظر من بوندس لیگا، لیگ قدرتمندی است. تیم های خوب زیادی در این لیگ حضور دارند و من باید در زودترین زمان ممکن خودم را با واقعیت های بوندس لیگا تطبیق داده و با حریفان آشناشوم
حالا نوبت به بخش پرسش و پاسخ و سوالات خبرنگاران ازگواردیولا می رسد
رومنیگه: همیشه فشارهای زیادی برروی بایرن است. این موضوعی است که به صورتی جدی آن را مدنظر داریم. ولی من خوشحالم که تیمی مثل بایرن توانسته سرمربی ای مثل گواردیولا را به خدمت بگیرد و این باعث غرور ماست. من حس می کنم که دوران موفقی انتظار ما را می کشد. بزگترین موفقیت در بوندسلیگاست؛ چون 34 بازی انتظار ما را می کشند. زیباترین موفقیت ، موفقیت در لیگ قهرمانان اروپاست، چون چند هفته پیش توانستیم این را لمس کنیم. در رنکینگ یوفا بایرن در رده دوم قرار دارد و بارسلونا همچنان به لطف کارهای گواردیولا در این تیم، در صدر است ولی ما توانستیم ببینیم که هیچ تضمینی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد. من کنجکاوی زیادی دارم تا ببینم که پپ به صورت روزمره چطور با تیم کار می کند.
سامر: این شادی بزرگی است که پپ اینحاست ولی این درعین حال یک مسئولیت بزرگ نیز هست. بزرگترین رویای من این است که خانواده گواردیولا و اعضای کادر فنی اش دراینجا احساس راحتی داشته باشند و اینجا را خانه خودشان بدانند. حس کنند که در سرزمین خودشان هستند تا بدین ترتیب بتوانیم با اطمینان بیشتری به اینهمکاری ادامه دهیم. بزرگترین ارزوی من این است که خانواده گواردیولا به بهترین نحو ممکن دراینجا جا بیفتند تا پپ بتواند بدون هیچ نگرانی ای به کارهایش ادامه دهد
حالامصاحبه کننده از زبان المانی گواردیولا تعریف می کند. سرمربی کاتالان با زبان المانی سلیس و روانش تعجب همه را برانگیخته
گواردیولا: من مقایسه ها را می پذیرم. باید با این واقعیت کنار بیایم. در یک تیم بزرگ همیشه فشار زیادی را حس می کنی ولی من خیلی روشن و شفاف بگویم: من از این موضوع مطلعم و این چالش را می پذیرم. به همین خاطر هم سرمربی هستم. گاهی وقتها یک سرمربی هدایت تیمی را در دست می گیرد که از نظر سطح کاری افت کرده. این موردی بود که من وقتی هدایت بارسلونای بی را در دست گرفتم برایم پیش آمد. امروزه شرایط کاملا متفاوت است. من هدایت تیمی را در دست گرفته ام که سال گذشته با کسب 4 جام کارخارق العاده ای انجام داده بود.سه جام+سوپرکاپ مقابل دورتموند.وقتی می آیی، می دانی که چه چیزی انتظارت را می کشد. باید همیشه خوب بازی کرد واجبار بزرگی برای برد وجود دارد.
هوینس با یادآوری از یوپ هاینکس گفت:«باید از هاینکس به خاطر کارهایی که انجام داده تشکر کنیم.ولی سخت ترین کار حفظ شرایط کنونی است و ما براین باوریم که گواردیولا فردایده الی برای این ماموریت است
در ادامه ویدئوی تولید شده توسط اسکای سپورت برای مراسم معارفه سرمربی جدید بایرن پخش شد
گواردیولا: من فوتبال را دوست دارم.قبل از آنکه فوتبالیست شوم هم فوتبال بازی کردن را دوست داشتم و به عنوان یک سرمربی هم همین حس را داشتم. دوست دارم راجع به بازیها، بازیکنان صحبت کنم و بازیها را تماشا کنم. این یک حس درونی من است
گواردیولا:من آماده ام. این یک چالش بزرگ پیش روی من است. دوران حضورم در بارسا فوق العاده بود ولی من به یک چالش جدید نیاز داشتم و بایرن این فرصت را دراختیار من قرارداد و به همین خاطر آماده ام تا بهترین کارها را از خودم بکشم. من مطمئنم که تمام هواداران بایرن همچنان با غرور بازیهای تیم را دنبال خواهند کرد.
هوینس: دوران مذاکراتی طولانی را پشت سرگذاشتیم که دیدهارهایی هم در طول آن مدت انجام می شد. ما با برادر پپ هم در تماس بودیم و درنیویورک با او دیدار کردیم و به خانه اش رفتیم و در طول 5 دقیقه حس کردم که او با ما موفق خواهد شد. من بلافاصله متوجه شدم که او سرمربی مناسبی برای تیم ماست.درابتدانمی توانستیم باور کنیم.
رومنگیه: ما برای آنکه بتوانیم گواردیولا را برای آمدن به اینجا متقاعد کنیم، تلاش زیادی انجام دادیم. همه چیز از حدود 2 سال پیش در آئودی کاپ که بارسلونا در آن حضور یافته بود شروع شد. ما برای قهوه خوردن با هم به کافه ورزشگاه رفتیم و حس کردیم که گواردیولا حس خوبی به بایرن، فلسفه بازی و خود تیم دارد. از آن زمان با هم در تماس بودیم و سال گذشته تماسهایمان افزایش یافت .به ویژه در زمانی که او از ما پرسید که سرمربی تیممان در فصل آینده چه کسی خواهد بود؟ این افتخاری بزرگ و چالشی بزرگی است که بهترین سرمربی سالهای اخیر دنیای فوتبال به بایرن آمده. هربار که سرمربیان بزرگی به بوندس لیگا آمده اند به رشد این رقابتها کمک کرده اند و فکر می کنم که در دوران حضور پپ در بایرن هم این اتفاق بیفتد
پپ نشان داد که در طول این مدت تسلط زیادی به زبان آلمانی پیدا کرده است
گواردیولا: روز به خیر. ببخشید به خاطر زبان آلمانی ام. ولی من در نیویورک زندگی می کرده ام و آنجا جای ایده آلی برای یادگیری زبان آلمانی نیست. امیدوارم که در ماه های آتی زبانم بهتر شود.این خوش شانسی من است که اینجا هستم و این هدیه بزرگی برای من است.یک اتفاق ویژه
کنفراس خبری در ابتدا با صحبت های مارکوس هوروویک، مدیر روبابط عمومی بایرن مونیخ شروع شد.
پپ وارد سالن کنفرانس خبری شد و درکنار سامر، رومنیگه وهوینس عکس یادگاری گرفت
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر