[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژوئن 22, 2013 3:04 pm

۲۰۰ هزار سال پیش چند سال قبل میلاد میشه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /6/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 22, 2013 4:24 pm

محمد مختاری: از زندگی در رشت راضی هستم
مدافع داماش گیلان:حفظ ترکیب اصلی،به سود تیم است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،محمد مختاری مدافع میانی داماش گیلان مثل سایر مدافعان این تیم قراردادش را با تیم فوتبال شهر باران تمدید کرد.او پس از حضور در تمرینات شروع فصل داماش گفت:من چند سال است که در رشت بازی می کنم و در این شهر راحت هستم و در صحبتی که با سایر بازیکنان داشتم ، متفق القول تصمیم گرفتیم در داماش بمانیم و امیدوارم وضعیت مالی تیم هم بهبود یابد و شرایط برای کسب نتایج خوب در لیگ فراهم شود.
مختاری در ادامه افزود:حفظ هشتاد تا نود درصد ترکیب اصلی تیم خیلی به سود داماش شده و فقط باید جای خالی ابراهیمی و جهانبخش را پر کرد که می توان با تلاش مثال زدنی و همت مدیریت باشگاه ، این کار را انجام داد.
محمد مختاری مدافع داماش گیلان در پایان گفت:به دلیل برگزاری جشن انزلیچی ام و انجام کارهای مربوط به آن نتوانستم به صورت انفرادی تمرین کنم اما با تمریناتی که کادرفنی برای من در نظر گرفته ، خودم را به آمادگی لازم در روزهای آینده می رسانم تا بتوانیم مانند دو فصل گذشته در لیگ برتر خوب عمل کنیم تا دل مردم و هواداران تیم داماش را شاد گردانیم .

هادی سهرابی:از ابتدای فصل باید امتیاز جمع کنیم
سهرابی:مدیریت باشگاه اسکلت اصلی تیم را حفظ کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،هادی سهرابی در فصل قبل از جمله بازیکنانی بود که عملکرد قابل تحسینی داشت و به نظر می رسد در این فصل هم از جمله بازیکنانی باشد که کادرفنی داماش حساب ویژه ای بر روی او باز کرده است.
هادی سهرابی بازیکن جوان و پرتلاش داماش گیلان در مورد شرایط تیم گفت:یک هفته است که بازیکنان تمرینات گروهی خود را برای فصل جدید در دو نوبت صبح و بعدازظهر زیر نظر کادرفنی آغاز کرده اند و سعی می کنیم از چند روز باقی مانده بهترین استفاده را کنیم تا از ابتدای مسابقات امتیازات را جمع کنیم.
سهرابی در ادامه گفت:تیم ما در دو سال اخیر همبستگی خوبی داشته است و امسال هم مدیریت باشگاه توانست اسکلت تیم را حفظ کند که در این مورد نسبت به تیم های دیگر بهتر عمل کردیم چون تیم هماهنگی لازم را دارد و با درایت کادرفنی و مدیریت باشگاه نقاط ضعف را پوشش می دهیم تا بتوانیم در فصل جدید نتایج بهتری کسب کرده و بتوانیم دل هواداران پرشورمان را شاد کنیم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 22, 2013 4:36 pm

[quote:b1bae8a687="nima_beckham"]۲۰۰ هزار سال پیش چند سال قبل میلاد میشه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /6/[/quote:b1bae8a687]

197987 سال قبل :D

میلاد منظور میلاد حضرت مسیح هست که 2013 سال پیش به دنیا اومدم ایشون :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژوئن 22, 2013 4:46 pm

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه ژوئن 22, 2013 5:03 pm

[quote:2991d6f25c="MAZIYAR"][b:2991d6f25c][color=black:2991d6f25c]نامه جمعی از مردم رشت به رییس جمهور منتخب در پی رفتار خشونت آمیز پلیس این شهر[/color:2991d6f25c][/b:2991d6f25c]

http://www.kaleme.com/1392/04/01/klm-148944/[/quote:2991d6f25c]
مازیار جان ننم جرا بازا نوکونه اَ لینکی که بنایی،اگه امکانش ایسه متن اَ نامه ی مرا بیغام خصوصی بوکون
جانا قوربان :P
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه ژوئن 22, 2013 5:04 pm

[color=blue:d568c6ab9e][b:d568c6ab9e]گفتگو آزاد 2000 صفحه ای بُبُسته[/b:d568c6ab9e][/color:d568c6ab9e] /14/
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 22, 2013 5:29 pm

امیر قلعه نویی که نزدیک به دو هفته در خارج از ایران به سر می برد و راهی کشورهای کانادا و آمریکا شده بود بالاخره روز پنجشنبه به تهران برگشت اما او هم تغیراتی را در خود ایجاد کرده است.

سرمربی استقلال که تا پیش از این یک بنز مشکی رنگ سوار می شد روز گذشته با یک بنز مدل بالاتر و جدیدتر به تمرین رفت که چشم ها را به خود خیره کرد.

مدل ماشین مشکی رنگ و بنز جدید قلعه نویی یک کلاس بالاتر از خودوری قبلی وی است.

/15/ /15/ /15/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژوئن 22, 2013 5:39 pm

[size=24:176c752ad8]حتما بخوانید [/size:176c752ad8]
[size=18:176c752ad8]نامه جمعی از مردم رشت به رییس جمهور منتخب در پی رفتار خشونت آمیز پلیس این شهر[/size:176c752ad8]

[color=black:176c752ad8][b:176c752ad8]
جمعی از مردم رشت در نامه ای سرگشاده به حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران درباره ی رفتار خشونت آمیز پلیس با مردم رشت نوشته اند: نیک می‌دانیم که هنوز حکم ریاست ۴ ساله جنابعالی بر قوه مجریه تنفیذ نشده و قدرت اجرایی ندارید اما به ما حق بدهید از باب درد و دل و سپس بررسی ماجرا در آینده‌ای نزدیک شما را در جریان وقایع اتفاق افتاده در شب ۲۸ خرداد ماه در رشت قرار دهیم تا شاید نیروهای خودسری که در ۸ ساله گذشته زبانی جز خشونت نمی‌شناختند را مورد مواخذه قرار دهید و باتوم‌های ماموران نیروی انتظامی تحت امر شما در برخورد با مردم غلاف شود و در ۴ سال آینده آنان در هنگامه اتفاقات از این دست از در تدبیر وارد شوند تا وحشت و حتی نفرت از پلیس جای خود را به اعتماد دو طرفه بدهد.

به گزارش کلمه، شهروندان شهر رشت در بخشی از شکایت نامه خود خاطرنشان کردند: طی چند روزی که از این ماجرا گذشته و شماری از شهروندان تلاش کردند از طریق مجاری قانونی چرایی هتک حرمتشان را از مجاری قانونی پیگیری کنند به این نتیجه رسیده‌اند که این نیروها می‌خواستند انتقام شکست انتخابات ریاست جمهوری را از مردم بگیرند و همانطور که خود هنگام حرکت دادن باتوم‌هایشان فریاد می زدند و می‌گفتند «اجازه نمی‌دهیم امورات به دست شما و همفکرانتان بیافتد»

متن این نامه که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:

خدمت جناب آقای دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران

با سلام، نویسندگان این نامه جمعی از مردم رشت مرکز استان گیلان هستند که بواسطه پیروزی غرور آفرین تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره جنوبی و راهیابی ایران به جام جهانی شادمانانه به خیابان‌ها ریختند اما با رفتار خشونت‌آمیز ماموران پلیس و لباس شخصی مواجه شدند.

جناب آقای روحانی

نیک می‌دانیم که هنوز حکم ریاست ۴ ساله جنابعالی بر قوه مجریه تنفیذ نشده و قدرت اجرایی ندارید اما به ما حق بدهید از باب درد و دل و سپس بررسی ماجرا در آینده‌ای نزدیک شما را در جریان وقایع اتفاق افتاده در شب ۲۸ خرداد ماه در رشت قرار دهیم تا شاید نیروهای خودسری که در ۸ ساله گذشته زبانی جز خشونت نمی‌شناختند را مورد مواخذه قرار دهید و باتوم‌های ماموران نیروی انتظامی تحت امر شما در برخورد با مردم غلاف شود و در ۴ سال آینده آنان در هنگامه اتفاقات از این دست از در تدبیر وارد شوند تا وحشت و حتی نفرت از پلیس جای خود را به اعتماد دو طرفه بدهد.

رییس جمهور محترم ایران

به دلیل سانسور حاکم بر رسانه‌های داخلی تلاش ما برای انتشار این موضوع و ظلمی که ۲۸ خرداد بر مردم مسالمت‌جوی رشت رفت هم به جایی نرسید و طبیعتا به ما حق می‌دهید که بگوییم از تظلم خواهی نزد فرمانده نیروی انتظامی استان و کشور هم نتیجه‌ای نگرفته باشیم که رویکرد اینان نه پاسخگویی درباره چرایی عملکردشان است و نه ایاذ بالله عذرخواهی از خلق الله. همان خلق اللهی که این افراد در زبان، حقشان را از حق خدا بزرگتر و برتر می‌دانند و در عمل به اندازه سرسوزن وقعی برآن نمی‌گذارند.

به همین دلیل تصمیم گرفتیم از طریق نامه موضوع را به گوش حضرتعالی برسانیم؛ که در شب ۲۸ خردادماه بسیاری از مردم بیگناه رشت با پرچم‌های ایران و نمادهای انتخاباتی شما فقط به خاطر بر زبان آوردن نام حضرتعالی با ضربات باتوم برقی و گازاشک آور و بعد شلیک تیر هوایی مواجه شدند. همین مردم بی دفاع بعد از این ماجرا و برخوردهای خشن‌تر به نشانه اعتراض فریاد «یا حسین میرحسین» سر دادند که منجر به خشن‌تر شدن برخوردها با مردم این شهر شد.عجیب آنکه در این برخوردها به کودکان کم سن و سالی که برای یک پیروزی فوتبالی در خیابان‌ها پایکوبی می‌کردند هم رحم نکرده و با گرفتن پرچم ایران نسبت به این کودکان گریان و پرچم ایران بی حرمتی کردند.

رییس جمهور منتخب ملت ایران

اگر دستور بررسی موضوع را صادر نمایید از همان صدها دوربینی که در مواقع اعتراضات مردمی در دستان بسیجی‌های لباس شخصی ها دیده می‌شود، به وضوح روشن می شود که آغاز کننده خشونت نه مردم شادمان از پیروزی تیم ملی‌شان که همین لباس شخصی‌ها و چند مامور پلیس بودند که بدون هشدارهای لازم به قصد کشت جوانان رشتی را در بلوار دیلمان، بلوار اصفهان، بلوار گیلان و میدان باستانی شعار مورد ضرب و شتم قرار داده و شماری از آنان را روانه بیمارستان کردند و بعضی دیگر را هم بازداشت کردند.

آقای روحانی

ماموران یگان ویژه که مانند اعتراضات سال ۸۸ تحت فرماندهی نیروهای لباس شخصی عمل می‌کردند در مقابل التماس پدر و مادرانی که از آنان می خواستند به خشونت پایان دهند زبان به فحاشی می گشودند و در مقابل چشم کودکان و نوجوانانشان آنان را کتک می زدند در حالی که این افراد فقط برای کمی شادی و فراموش کردن مصا ئب اقتصادی و اجتماعی حاصل از سوء مدیریت دولت فعلی در خیابان حضور داشتند.

رییس جمهور محترم

نگاهی به آمار مشارکت مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و میزان آرای ریخته شده به سبد هر کاندیدا شما را پیروز بی چون و چرای این رقابت در رشت نشان می دهد و اگر گزارشات شب‌های قبل از انتخابات هم به شما رسیده باشد حتما می‌دانید که جوانان پرشور رشتی به قول شما برای موفقیتتان «چه کردند»

اما در همان روزها هم این فعالان با عتاب و برخوردهای تند نیروهای لباس شخصی و بعد ماموران نیروی انتظامی که از خرداد ۸۸ در رشت به عنوان نیروهای تحت امر لباس شخصی فعالیت می کنند قرار داشتند و در شادی شب پیروزی شما در انتخابات باز هم با باتوم از حضورشان در انتخابات تقدیر شد و گاز اشک اور را مهمان ریه‌هایشان کردند و تعدادی هم در کلانتری‌ها شب را به صبح رساندند.

جناب آقای روحانی

طی چند روزی که از این ماجرا گذشته و شماری از شهروندان تلاش کردند از طریق مجاری قانونی چرایی هتک حرمتشان را از مجاری قانونی پیگیری کنند به این نتیجه رسیده‌اند که این نیروها می‌خواستند انتقام شکست انتخابات ریاست جمهوری را از مردم بگیرند و همانطور که خود هنگام حرکت دادن باتوم‌هایشان فریاد می زدند و می‌گفتند «اجازه نمی‌دهیم امورات به دست شما و همفکرانتان بیافتد»

رییس جمهور عزیز

حالا از شما درخواست داریم به عنوان نماینده منتخب مردم از مقامات نیروی انتظامی درباره این موضوع توضیح بخواهید و بعد از تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری پیگیر احقاق حق و ظلمی که بر مردم این سامان رفته باشید. و بویژه به وعده‌ای که درباره حذف «نیروهای لباس شخصی» از ساختار نیروهای امنیتی داده‌اید جامه عمل بپوشانید.

جمعی از مردم رشت

* امضای شهروندان امضا کننده نزد کلمه محفوظ است[/b:176c752ad8][/color:176c752ad8]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 22, 2013 6:19 pm

علی نظر محمدی: داماش امسال شبیه به ذوب آهن ابراهیم زاده خواهد بود / من کاری برای عابدینی نکردم که حالا جایزه ام را بگیریم!

من مطمئن هستم از جمع جوانانی که امسال به ترکیب اصلی تیم اضافه می شوند چند ستاره خوب و آینده دار به فوتبال کشور معرفی کنیم.

سایت گل – داماش گیلان تمرینات آماده سازی پیش فصل ر ا آغاز کرده است و در این بین به مانند سال گذشته در بازار نقل و انتقالات هنوز نتوانسته مهره ی قابل توجه ای را جذب نماید، علاوه بر اینکه دو ستاره ی محبوب و بومی خود را هم به نامهای حسین ابراهیمی و علی رضا جهانبخش را هم از دست داده است. شاید متعجب شوید از اینکه گفته شود سرشناس ترین خرید داماش نه در بین بازیکنان که روی نیمکت روی داده است و آن اضافه شدن علی نظر محمدی دروازه بان و کاپیتان سابق این تیم است. آمدن او به داماش شاید از نظر وزن محبوبیت بتواند دوباره داماش را بالانس نماید اما هرگز نمی توان حفره های خالی موجود در لیست این تیم را نادیده گرفت. به سراغ او رفتیم تا نظرش را درباره ی اتفاقات فصل گذشته و این شرایط داماش در این فصل بدانیم:

چه شد که دنیای وسوسه انگیز بازی کردن را کنار گذاشتی و نیمکت را انتخاب کردی؟

ببینید من در مصاحبه ای که اول سال با شما کردم هم گفته بودم بعد از پایان فصل در جلسه ای با عابدینی و مرغوب درباره آینده ام تصمیم می گیرم. این جلسه دو هفته پیش برگزار شد و نظر عابدینی این بود که من روی نیمکت بیشتر به درد داماش می خورم. من همیشه منافع شهرم رو به منفعت شخصی ترجیح می دهم و حالا هم با کمال میل پذیرفتم که در این پست به تیم شهرم کمک کنم.

می گویند بازگشت شما به داماش جایزه ای بود که بابت حمایت تان از عابدینی در دعوایش با قویدل گرفتید؟

من کار غیر عادی انجام ندادم که حالا شما می گویید جایزه داده اند. من کنار چیزی ایستادم که از نظر من حق بود. علاوه بر من اغلب فوتبالی های شهرم هم همین کارو کردند، چون عابدینی حرف قانون را می زد و اسپانسر داماش چیزی خلاف آن را می گفت. درنهایت هم دیدید که چه کسی پیروز شد. نه عابدینی به حمایت من نیاز داشت که حالا بیاید و جبران کند و نه من الان جایی ایستاده ام که غیرعادی باشد. داماش خانه من است و اگر من در جایی غیر از این باشم شاید جای تعجب داشته باشد.

از داماش امسال بگو، آیا می توان با این نفرات موفق شوید؟

ما الان یک هفته است تمریناتمان را در دو نوبت صبح و بعدازظهر شروع کرده ایم. بهترین اتفاق این است که توانسته ایم اسکلت چند سال اخیرمان را حفظ نماییم و تقریبا به جز جهانبخش و ابراهیمی همه ی بازیکنان اصلی ما قراردادشان را تمیدید کردند و این اتفاق خوبی است، چون بچه های ما چند سال است که با هم کار می کنند و چشم بسته در زمین همدیگر را پیدا خواهند کرد. داماش ترکیبی شده است از بازیکنان باتجربه و جوان که به نظر من می توانند آینده خوبی داشته باشند. من مطمئن هستم از جمع جوانانی که امسال به ترکیب اصلی تیم اضافه می شوند چند ستاره خوب و آینده دار به فوتبال کشور معرفی کنیم. داماش شبیه به ذوب آهن چند سال پیش شده که با منصور ابراهیم زاده هر سال با چند تغییر اندک لیگ را آغز می کرد و اتفاقا خوب هم نتیجه می گرفت.

آنچه که از شما در ذهن هواداران است، شور و نشاط و تحرکی است که در زمین به همه می دادی، از سوی دیگه شما با بیشتر این بازیکنان هم بازی بودی آیا این در انجام وظایفت اخلال به وجود نمی آورد؟

من علاوه بر اینکه با بیشتر بچه ها هم بازی بودم، با آنها رفت و آمد هم دارم اما همانطور که در زمان بازیکنی و کاپیتانی ام در زمین با کسی شوخی نداشتم حالا هم داستان به همان روال است. ما در ورزشگاه رابطه مان بازیکن و مربی است و در بیرون دوستانه. و یقین دارم که این رابطه در بهتر فهمیدن یکدیگر هم به ما کمک می کند. آن شور و نشاطی هم که شما از آن حرف زدین را هم باید به تمرینات بیایید تا ببینید که همچنان ادامه دارد و بچه ها همه خنده بر لب و با انگیزه تمرین می کنند.

آیا با نساجی تسویه حساب کردی؟ و دقیقا پست شما در داماش چه خواهد بود؟

نه هنوز تسویه حساب مالی من انجام نشده است و در اولین فرصت به آنجا خواهم رفت. من در داماش به عنوان کمک آقای ناظمی فعالیت خواهم کرد و مربی دروازه بان های ما هم آقای سجادی کماکان خواهد بود که البته هرجا به کمک نیاز داشته باشند در کنارشان خواهم بود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 22, 2013 6:25 pm

[quote:2ada77cada="RASHTBOY"]امیر قلعه نویی که نزدیک به دو هفته در خارج از ایران به سر می برد و راهی کشورهای کانادا و آمریکا شده بود بالاخره روز پنجشنبه به تهران برگشت اما او هم تغیراتی را در خود ایجاد کرده است.

سرمربی استقلال که تا پیش از این یک بنز مشکی رنگ سوار می شد روز گذشته با یک بنز مدل بالاتر و جدیدتر به تمرین رفت که چشم ها را به خود خیره کرد.

/15/ /15/ /15/[/quote:2ada77cada]

زندگی شیک هست دیگه ... مشکلی هست ؟؟!! :twisted: :twisted: :wink: :wink:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 22, 2013 6:35 pm

دوستان الان به صورت خودجوش داشتم شبکه دو رو می دیدم ...

در برنامه گفتگوی ویژه خبری که الان هم در حال پخش هست ، صحبت در مورد کنکور هست و فکر می کنم یکی از مسئولین سازمان سنجش در حال صحبت هستند ...

نکته جالب این بود که گفت 63٪ از شرکت کنندگان قطعا قبول میشند ... البته این ظرفیت تا به الان هست و تا 15 مرداد ماه یحتمل به ظرفیت ها اضافه میشه طبق گفته خودشون ...

پس از همین الان به دوستانی که آخر هفته کنکور دارند ضمن عرض تبریک بابت قبولی در دانشگاه ؛ توصیه می کنم که با خیال راحت زیر باد کولر در صحنه امتحان ، کیک و ساندیستون رو بخورید و اصلا عجله نکنید ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hesam150 » شنبه ژوئن 22, 2013 6:47 pm

[quote:294ce80b03="pedram_1367"]دوستان الان به صورت خودجوش داشتم شبکه دو رو می دیدم ...

در برنامه گفتگوی ویژه خبری که الان هم در حال پخش هست ، صحبت در مورد کنکور هست و فکر می کنم یکی از مسئولین سازمان سنجش در حال صحبت هستند ...

نکته جالب این بود که گفت 63٪ از شرکت کنندگان قطعا قبول میشند ... البته این ظرفیت تا به الان هست و تا 15 مرداد ماه یحتمل به ظرفیت ها اضافه میشه طبق گفته خودشون ...

پس از همین الان به دوستانی که آخر هفته کنکور دارند ضمن عرض تبریک بابت قبولی در دانشگاه ؛ توصیه می کنم که با خیال راحت زیر باد کولر در صحنه امتحان ، کیک و ساندیستون رو بخورید و اصلا عجله نکنید ...[/quote:294ce80b03]
بله قبول می شوند امادر چه رشته هایی؟ چه بازار کاری برای برخی رشته ها وجود دارد؟ نکته ی جالب اینکه این مسئول اکنون در مورد نمره ی منفی صحبت می کند. یعنی داوطلبی که یک هفته ی دیگر کنکور دارد، از وجود نمره ی منفی خبر ندارد!!!!!
متاسفانه کنکور به جای اینکه به سمت علمی شدن پیش برود، بیشتر به سمت بازی با کلمات پیش می رود.....البته طراحان سوال چاره ی دیگری ندارند و باید طوری سوال طرح کنند تا رتبه ی داوطلبان از هم جدا شود اما..............
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 22, 2013 6:55 pm

[quote:33ee4ea19e="pedram_1367"][quote:33ee4ea19e="RASHTBOY"]امیر قلعه نویی که نزدیک به دو هفته در خارج از ایران به سر می برد و راهی کشورهای کانادا و آمریکا شده بود بالاخره روز پنجشنبه به تهران برگشت اما او هم تغیراتی را در خود ایجاد کرده است.

/15/ /15/ /15/[/quote:33ee4ea19e]

زندگی شیک هست دیگه ... مشکلی هست ؟؟!! :twisted: :twisted: :wink: :wink:[/quote:33ee4ea19e]

[color=darkblue:33ee4ea19e] می بخشید این نکته یادم رفته بود[/color:33ee4ea19e]
[color=red:33ee4ea19e]قلعه نوعی : علییییی ، علی بیا ببین این RASHTBOY چی داره می گه ؟[/color:33ee4ea19e]!
[color=blue:33ee4ea19e]مثل اینکه عذر خواهی فایده ای نداره ، علی آقا داره میاد[/color:33ee4ea19e]
[color=violet:33ee4ea19e] البته علی هم فرار رو بر قرار ترجیح داد چون فهمید تو دیار میرزا کوچک هر رفتاری جایز نیست[/color:33ee4ea19e]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه ژوئن 22, 2013 7:35 pm

زاکان وقت بداشتید بیشید پیغام بنید در حمایت از امی علی چیلاورت .قایم شهر زاکان پیغام بنیید امی علی بی احترامی بوکودید.انم از انی لینکhttp://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2013/06/22/4067116/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B4-%D8%A7%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF-?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2
رشتی ابراره.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 22, 2013 7:59 pm

تاج: بليت‌ها گران مي‌شود

رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال گفت: مادر برخي بازيکنان براي دريافت طلب بچه‌هايشان از باشگاه‌ها به سازمان ليگ مي‌آيند.

مهدي تاج در خصوص جلسه هيئت رئيسه سازمان ليگ فوتبال گفت: بايد تشکر ويژه‌اي از ساکت عضو سابق هيئت رئيسه و ابرقويي‌نژاد داشته باشم که کمک شايان توجهي داشتند. البته تصميم اين شد که جلسه‌اي جداگانه در خدمت دوستان باشيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: برنامه‌هاي کي‌روش در هيئت رئيسه مورد بررسي قرار گرفت و بر اساس برنامه‌هاي قبلي اگر به پلي‌آف مي‌رفتيم شرايط مشکل مي‌شد و ادامه برنامه را اجرا مي‌کرديم اما خيلي خوشحاليم که اين بار به عنوان تيم اول صعود کرديم. کي‌روش هم از سازمان ليگ تشکر و اظهار رضايت کرد.

رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال درباره جلسه با نمايندگان مجلس گفت: قرار است جلسه‌اي با حضور اعضاي کميسيون تلفيق مجلس، کميسيون برنامه و بودجه و اصل 90 و فراکسيون ورزش مجلس داشته باشيم و دغدغه‌هاي باشگاه‌ها را مطرح کنيم. باشگاه‌ها با روندي که طي مي‌شود زيان‌ده هستند و بايد بينيم با چه شيوه‌اي بايد برخورد کنيم.

وي افزود: تبليغات محيطي دور زمين و پخش تلويزيوني قرار شد مجلس بودجه‌اي را در اختيار صدا و سيما قرار دهد تا به وسيله آن طلب باشگاه‌ها پرداخت شود. از طرفي شرکت طرف قرارداد تبليغاتي دور محيط زمين يک سال ديگر قرارداد دارد مگر اينکه نتواند نظر سازمان ليگ را تامين کند.

تاج درباره آغاز ليگ گفت: فرصت کمي داريم چون ماه رمضان و شب‌هاي قدر را از برنامه مسابقات حذف کرديم از طرفي طبق قانون فيفا کشورهاي حاضر در جام جهاني بايد يک ماه قبل از اين رقابت‌ها ليگ‌شان را تعطيل کنند. از طرفي امثال جام ملت‌هاي آسيا و ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا را پيش رو داريم که موجب شده محدوديت‌هاي خاصي را در برنامه‌ريزي داشته باشيم. به همين دليل ليگ به دوم مرداد ماه به تعويق افتاد.

وي در خصوص بليت الکترونيکي گفت: اين موضوع در جلسه هيئت رئيسه تصويب شد و قرار شد به صورت جدي دنبال شود. طبقه اول ورزشگاه آزادي به طور کامل از طريق بليت الکترونيکي بليت فروشي مي‌شود با ذکر شماره صندلي اما در طبقه دوم اگر فروش الکترونيکي صورت گيرد نحوه قرار گرفتن مهم نيست.
[size=24:d882bccdf7]
رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال درباره افزايش قيمت بليت مسابقات گفت: اين موضوع هم تصويب شد اما ميزان افزايش قيمت بعدا اعلام خواهد شد. اما قطعا افزايش قيمت خواهيم داشت.[/size:d882bccdf7]

تاج درباره اينکه کفاشيان گفته مجمع فدراسيون فوتبال بعد از مجمع سازمان ليگ برگزار خواهد شد، گفت: مسائل سازمان ليگ کاملا شفاف است و مشکلي در اين خصوص نداريم البته شايد تمام منابع مالي را تغيير دهيم.

وي در خصوص آراء کميته انضباطي مبني بر پرداخت طلب بازيکنان و مراجعه آنها به سازمان ليگ گفت: امروز 2-3 نفر از مادر بازيکنان براي دريافت طلب بچه‌هايشان به سازمان ليگ آمده بودند و بايد تصميمي در اين رابطه گرفته شود.

رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال درباره نام ليگ‌هاي دسته اول و برتر گفت: نام ليگ ثابت است و ليگ برتر به عنوان ليگ خليج فارس و ليگ دسته اول با نام همان آزادگان برگزار خواهد شد. اما نام جام آنها را مي‌فروشيم واگر شرکتي خواستار آن شد مي‌توانيم نام جام را به نام آنها نامگذاري کنيم.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان