[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed1992 » جمعه ژوئن 21, 2013 10:20 pm

آبراران کبه چرا سر تمرین نایه؟ /4/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه ژوئن 21, 2013 10:25 pm

[size=24:3d0d2b665c][color=darkblue:3d0d2b665c]ساعت 02:55[/color:3d0d2b665c][/size:3d0d2b665c]
[color=black:3d0d2b665c]nima_beckham
02. Siavash
03. sepidroudi
04. abarar1989
05. hamed1992
06. arsalan27
07. amirdamashcity
08. navid_rasht
09. metall
10. rashtlove
11. JUSTiran46
12. iman122
13. ali73[/color:3d0d2b665c]
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژوئن 21, 2013 10:26 pm

ابرار حامد پیغام خصوصیتو چک کن /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه ژوئن 21, 2013 10:32 pm

حله آبرار رضا /13/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط fire_boy » شنبه ژوئن 22, 2013 12:00 am

شاهد یک ماجرا بودم میخوام تعریف کنم(نیم ساعت نمیشه - داغ داغ)
مدیران سایت اګه صلاح ندونستید بپاکید
جاتون خالی بیرون بودم تازه رسیدم خونه. تو راه یه ساندویجی دیدم بازه پیاده شدم رفتم یه ساندویج بزنم 2.3 دقیقه نگذشته بود سر و کله یک سمند گشت نیروی انتظامی پیدا شد.
یکی از عقب پیاده شد به سمت ما اومد( بسیار عصبی) رو کرد به صاحب ساندویجی که با زنش کارد میکرد گفت نفهم فلان فلان شده تو...میخوری تا الان بازی بی...آشغال /15/ . اومد با لگد در شیشه ای ساندویچی رو بست پشت در یک تابلوی بزرگ (حداقل 1.5 *1.5 میشد ) برقی که به صورت چشمک زن هست افتاد شکست(همین طوری در حال تلاوت بود!) زن یارو اومد بیرون گفت تو به چه جرعتی انقد توهین میکینی به شوهرم ... اونم رو کرد به زن یارو گفت تو دیگه ...بخور /15/
با تو حرف ندارم با شوهر آشغالت طرف حسابم ببندید و گرنه صبح میام پلمپ میکنم...خلاصه هرچی لایق خودش خانوادش بود نثار این زوج میکرد(من روی صندلی بیرون مغازه به عنوان مشتری منتظر آماده شدن ساندویچم هستم!) رفت عقب ماشین بشینه بره زنه اومد بیرون رو کرد به کسی که جلو نشسته بود گفت این آقا به چه جرعتی توهین میکنه ... این یارو آدم بود با ملایمت میگفت ببیندید برید اونم از عقب در حال تلاوت بود...گاز رو گرفتن رفتن
یارو میگفت من 4 روز پیش این تابلو رو گرفتم 270 هزار تومن ...
تو درگیری مرده حرف نمیزد فقط میگفت باشه دارم میبندم باشه چشم اما اون یارو /9/ زنه از مردش دفاع میکرد...
آدرس ساندویچی: بین سرای سام و پیرسرا(سر کوچه پیرسرا)
من در تمام این لحظات درشوک حرکت بسیار زننده و کثیف این پ ل ی س بودم - فقط تنها کاری که کردم اسم یارو + مال کدوم کلانتری هست رو حفظ کردم بعد پایان ماجرا به یارو دادم تا فردا مادرشو به عزاش بشونه ...گفتم زنگ بزن 197 گفت نه فردا فردا صبح جلوی کلانتری مربوطه هستم با داداشم که وکیله
من هرطوری جمع و تفریق میکنم با خودم میگم اگه جای این ساندویچی من بودم ...در حال حاضر بازداشتگاه بودم /15/ /9/ /9/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 22, 2013 3:47 am

[quote:90aaceed78="shervin1381"]امروز اول تیرماه سالروز تولد اقای مصطفی حاجتی هافبک ارزشمند تیممان است بدینوسیله این روز میمون و خجسته را به ایشان صمیمانه تبریک گفته وارزوی بهترینها را برایش در زنگی ورزشی وشخصی مینمایم [/quote:90aaceed78]

[color=darkblue:90aaceed78]ضمن تشکر از آقا شروین
آقای مصطفی حاجتی بازیکن با اخلاق ، موثر و متعصب داماش شهر باران ، زاد روز شما فرخنده و مبارک باد[/color:90aaceed78]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه ژوئن 22, 2013 4:41 am

[quote:c2960a383b="metall"][quote:c2960a383b="soroosh8"]پايان رنگ‌آميزي هواپيماي پرسپوليس تا هفته آينده

مدير روابط عمومي پرسپوليس گفت:‌ رنگ‌آميزي هواپيماي تيم از دو روز پيش آغاز شده و تا هفته آينده به پايان مي‌رسد.

حسين قدوسي در مورد هواپيماي اختصاصي باشگاه پرسپوليس گفت: طبق قرارداد سه جانبه اي که به امضا رسيده است از دو روز گذشته هواپيماي پرسپوليس در حال رنگ‌آميزي است و تا هفته آينده اقدامات لازم در اين ارتباط به پايان مي‌رسد و اولين پرواز اين هواپيما انجام مي‌شود.

به گزارش فارس، وي افزود: قرار است در يک فرصت مناسب بازيکنان پرسپوليس با اين هواپيما به سفر زيارتي مشهد مقدس بروند.

آقا اونجا چه خبره؟؟؟این پولها از کجا میاد؟؟؟!!!!1 /18/ /18/ /9/ /9/[/quote:c2960a383b]

[size=24:c2960a383b]از جیب من و تو[/size:c2960a383b][/quote:c2960a383b]

رویانیان عرب اشغال پول ملت و گرفته هواپیما رنگ میکنه امیدوارم سقوط کنهالبت فقط رویانیان بمیره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط kazan » شنبه ژوئن 22, 2013 4:51 am

با اين عكسي كه من از عابديني در كنار آقاي روحاني رئيس جمهور منتخب در صفحه سراواني ديدم و پيغام سراواني مبني بر در راه بودن خبر خوش سوم ! احتمالا معادلات بدجوري به نفع عابديني در حال تغيير است
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه ژوئن 22, 2013 5:22 am

[quote:8d0838a090="fire_boy"]شاهد یک ماجرا بودم میخوام تعریف کنم(نیم ساعت نمیشه - داغ داغ)
مدیران سایت اګه صلاح ندونستید بپاکید
جاتون خالی بیرون بودم تازه رسیدم خونه. تو راه یه ساندویجی دیدم بازه پیاده شدم رفتم یه ساندویج بزنم 2.3 دقیقه نگذشته بود سر و کله یک سمند گشت نیروی انتظامی پیدا شد.
یکی از عقب پیاده شد به سمت ما اومد( بسیار عصبی) رو کرد به صاحب ساندویجی که با زنش کارد میکرد گفت نفهم فلان فلان شده تو...میخوری تا الان بازی بی...آشغال /15/ . اومد با لگد در شیشه ای ساندویچی رو بست پشت در یک تابلوی بزرگ (حداقل 1.5 *1.5 میشد ) برقی که به صورت چشمک زن هست افتاد شکست(همین طوری در حال تلاوت بود!) زن یارو اومد بیرون گفت تو به چه جرعتی انقد توهین میکینی به شوهرم ... اونم رو کرد به زن یارو گفت تو دیگه ...بخور /15/
با تو حرف ندارم با شوهر آشغالت طرف حسابم ببندید و گرنه صبح میام پلمپ میکنم...خلاصه هرچی لایق خودش خانوادش بود نثار این زوج میکرد(من روی صندلی بیرون مغازه به عنوان مشتری منتظر آماده شدن ساندویچم هستم!) رفت عقب ماشین بشینه بره زنه اومد بیرون رو کرد به کسی که جلو نشسته بود گفت این آقا به چه جرعتی توهین میکنه ... این یارو آدم بود با ملایمت میگفت ببیندید برید اونم از عقب در حال تلاوت بود...گاز رو گرفتن رفتن
یارو میگفت من 4 روز پیش این تابلو رو گرفتم 270 هزار تومن ...
تو درگیری مرده حرف نمیزد فقط میگفت باشه دارم میبندم باشه چشم اما اون یارو /9/ زنه از مردش دفاع میکرد...
آدرس ساندویچی: بین سرای سام و پیرسرا(سر کوچه پیرسرا)
من در تمام این لحظات درشوک حرکت بسیار زننده و کثیف این پ ل ی س بودم - فقط تنها کاری که کردم اسم یارو + مال کدوم کلانتری هست رو حفظ کردم بعد پایان ماجرا به یارو دادم تا فردا مادرشو به عزاش بشونه ...گفتم زنگ بزن 197 گفت نه فردا فردا صبح جلوی کلانتری مربوطه هستم با داداشم که وکیله
من هرطوری جمع و تفریق میکنم با خودم میگم اگه جای این ساندویچی من بودم ...در حال حاضر بازداشتگاه بودم /15/ /9/ /9/[/quote:8d0838a090]

آبرار یعنی ساعت 3 صبح ساندویچی باز بود؟!!!
قانون میگه 12 شب همه باید تعطیل کنن مگه چندتا که مجوز دارن و در بعضی ماه های خاص شاید یک ساعت افزایش پیدا کنه.
درسته حرکت اون مامور کاملا اشتباهه ولی قانونمند بودن وظیفه ماست. خدای نکرده اگر یه لات با قمه اون وقت شب میومد بلایی سر ساندویچی و زنش میاورد همه ما نه بلکه همه دنیا از پلیس شاکی میشدیم که چرا در شهر بزرگی همچون رشت امنیت برقرار نیست در صورتیکه مقصر همون ساندویچیه که به قانون عمل نکرده.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 22, 2013 5:27 am

دوستی گرامی به کم بودن میزان پاداش به بازیکنان فوتبال منتخب فدراسیون جهت راهیابی به جام جهانی فوتبال معترض بود !

به این دوست گفتم : هدف از اجازه ورود یک دستگاه خودرو به داخل کشور یعنی حذف 120% حق گمرکی ؛ بعبارت دیگر اگر مبلغ یک بنز در داخل کشور 600 میلیون تومان باشد ، بازیکن وارد کننده ، تقریب به 330 میلیون تومان سود خالص از بابت معافیت گمرکی شامل حالش خواهد شد !!!
380=330+50 ؛ 380 میلیون تومان
تازه اگر بازیکنی ماشینی گرانتر وارد نماید به همان نسبت ، سودش بیشتر خواهد شد ، شخصاً با پرداخت یکصدم 380 میلیون تومان به این بازیکنان مخالفم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژوئن 22, 2013 6:24 am

[b:280398c337][color=black:280398c337]شاید این عکس ، پیام آور پایان شب سیاهی باشد که داماشی ها انتظارش را می کشند...[/color:280398c337][/b:280398c337]

[img:280398c337]http://uploadtak.com/images/c131_382489_3176320483717.jpg[/img:280398c337]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در شنبه ژوئن 22, 2013 6:34 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 22, 2013 6:25 am

[b:e5024f1992]•دست‌خط شجریان برای درگذشت جلیل شهناز [/b:e5024f1992]

استاد جلیل شهناز روز دوشنبه پس از سالها بیماری دار فانی را وداع گفت.

در این پیام آمده است:

«در دیار عشق

برگ زرین زیبایی آفرین دفتر تاریخ هنر به جاودانگی پیوست

خداوندگار تار، استاد جلیل شهناز آن یگانه دوران که نوای جانبخش سازش همواره سازگاری زمان با دل‌ها بود، آهنگ سفر کرد.

این بار سازش به جا ماند اما کاروان دل‌ها را به یادگار خاطره‌ها با خود برد، و نواهای برخاسته از دلش را به نشانه دل‌های عاشق به جا گذاشت.

همیشه دوستش دارم، کوچکترین خوشه چین گلستان هنرش

محمدرضا شجریان»

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » شنبه ژوئن 22, 2013 7:43 am

مهندس عباس رحمتیان مدیرعامل هواپیمایی آسمان شد
یک مهندس گیلانی بر فراز هواپیمایی آسمان

http://diyarmirza.ir/1392/03/%DB%8C%DA% ... %A7%D9%86/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه ژوئن 22, 2013 7:47 am

حرف های جالب سوشا مکانی درباره فردوسی پور

مگر فردوسي پور مربي گلرها است

سوشا مكاني در ادامه مي گويد:« در اين 40 روز تمام موهايم سفيد شد. اينقدر كه فشار را تحمل كردم. ببينيد رحمان كه گلر اصلي بوده چه كشيده. شما برويد و يك بار به طور كامل گزارش بازي ايران- عمان را ببينيد. يك بازي دوستانه كه هيچ يك از بازيكنان اصلي بنودند و كي روش داشت بازيكنان را آزمايش مي كرد. اصلا شما برويد و نظرسنجي هاي آخر فصل برنامه 90 را ببينيد. نيازي نيست يك بازيكن 500 تا گل بزند، 500 تا پاس گل بدهد يا 500 تا سيو داشته باشد، چون در آخر اسم چند نفر خاص بين گزينه ها ديده مي شود. شما در اين 4 سال اخير ببينيد. فقط عدد گزينه بازيكنان عوض شده وگرنه همه همان هايي هستند كه چند سال است در اين نظرسنجي قرار مي گيرند. يا مثلا در تمام برنامه هاي زنده، عادل فردوسي پور درآمده و گفته در اينكه رحمتي بهترين دروازه بان آسيا است شكي نيست. او بي رقيب ترين است و فاصله زيادي دارد با رقبايش در تيم ملي. مي خواهم بدانم مگر فردوسي پور مربي گلرها است كه در اين مورد نظر مي دهد؟ از نظر خودم رحمتي يكي از بهترين ها است اما مي خواهم بدانم عادل فردوسي پور كجا اين فاصله را ديده و حس كرده كه مي گويد فاصله رحمتي با بقيه دروازه بان ها زياد است. دوست دارم عادل به اين سوالم جواب بدهد و بگويد از كجا اين فاصله را ديده؟ اصلا ملاك و معيارش براي اين حرف چيست؟ مثل اين است كه من بگويم فاصله عادل و مزدك ميرزايي خيلي است. به نظر من حرفهايي مربي كره 20 درصد فشار روي ما بوجود آورد و اين حاشيها 80 درصد. »

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B1?ICID=HP
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه ژوئن 22, 2013 7:50 am

[quote:6c62f3b341="siabagh"]مهندس عباس رحمتیان مدیرعامل هواپیمایی آسمان شد
یک مهندس گیلانی بر فراز هواپیمایی آسمان

http://diyarmirza.ir/1392/03/%DB%8C%DA% ... %A7%D9%86/[/quote:6c62f3b341]

آوردن هوای پرچم داماش رو داشته باشن شنیدین که اعتراضات بین المللی باعث شده برای جلوگیری از تصادفات هوایی یه گیلانی آوردن که هوای پرچمو داشته باشه :lol:

پرچم همیشه بالاست
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 9 مهمان