[quote:8d0838a090="fire_boy"]شاهد یک ماجرا بودم میخوام تعریف کنم(نیم ساعت نمیشه - داغ داغ)
مدیران سایت اګه صلاح ندونستید بپاکید
جاتون خالی بیرون بودم تازه رسیدم خونه. تو راه یه ساندویجی دیدم بازه پیاده شدم رفتم یه ساندویج بزنم 2.3 دقیقه نگذشته بود سر و کله یک سمند گشت نیروی انتظامی پیدا شد.
یکی از عقب پیاده شد به سمت ما اومد( بسیار عصبی) رو کرد به صاحب ساندویجی که با زنش کارد میکرد گفت نفهم فلان فلان شده تو...میخوری تا الان بازی بی...آشغال

. اومد با لگد در شیشه ای ساندویچی رو بست پشت در یک تابلوی بزرگ (حداقل 1.5 *1.5 میشد ) برقی که به صورت چشمک زن هست افتاد شکست(همین طوری در حال تلاوت بود!) زن یارو اومد بیرون گفت تو به چه جرعتی انقد توهین میکینی به شوهرم ... اونم رو کرد به زن یارو گفت تو دیگه ...بخور
با تو حرف ندارم با شوهر آشغالت طرف حسابم ببندید و گرنه صبح میام پلمپ میکنم...خلاصه هرچی لایق خودش خانوادش بود نثار این زوج میکرد(من روی صندلی بیرون مغازه به عنوان مشتری منتظر آماده شدن ساندویچم هستم!) رفت عقب ماشین بشینه بره زنه اومد بیرون رو کرد به کسی که جلو نشسته بود گفت این آقا به چه جرعتی توهین میکنه ... این یارو آدم بود با ملایمت میگفت ببیندید برید اونم از عقب در حال تلاوت بود...گاز رو گرفتن رفتن
یارو میگفت من 4 روز پیش این تابلو رو گرفتم 270 هزار تومن ...
تو درگیری مرده حرف نمیزد فقط میگفت باشه دارم میبندم باشه چشم اما اون یارو

زنه از مردش دفاع میکرد...
آدرس ساندویچی: بین سرای سام و پیرسرا(سر کوچه پیرسرا)
من در تمام این لحظات درشوک حرکت بسیار زننده و کثیف این پ ل ی س بودم - فقط تنها کاری که کردم اسم یارو + مال کدوم کلانتری هست رو حفظ کردم بعد پایان ماجرا به یارو دادم تا فردا مادرشو به عزاش بشونه ...گفتم زنگ بزن 197 گفت نه فردا فردا صبح جلوی کلانتری مربوطه هستم با داداشم که وکیله
من هرطوری جمع و تفریق میکنم با خودم میگم اگه جای این ساندویچی من بودم ...در حال حاضر بازداشتگاه بودم

[/quote:8d0838a090]
آبرار یعنی ساعت 3 صبح ساندویچی باز بود؟!!!
قانون میگه 12 شب همه باید تعطیل کنن مگه چندتا که مجوز دارن و در بعضی ماه های خاص شاید یک ساعت افزایش پیدا کنه.
درسته حرکت اون مامور کاملا اشتباهه ولی قانونمند بودن وظیفه ماست. خدای نکرده اگر یه لات با قمه اون وقت شب میومد بلایی سر ساندویچی و زنش میاورد همه ما نه بلکه همه دنیا از پلیس شاکی میشدیم که چرا در شهر بزرگی همچون رشت امنیت برقرار نیست در صورتیکه مقصر همون ساندویچیه که به قانون عمل نکرده.